Komplett salgsoppgave

Bærumsveien 199

4 750 000 kr
46 m²
1 soverom
Velkommen til Bærumsveien 199 presentert av eiendomsmegler Fredrik Nordstrøm v/ Krogsveen avd. Bekkestua. Lys og romslig stue med direkte utgang til balkong via skyvedører. Digitalt stylet bilde.
Velkommen til Bærumsveien 199 presentert av eiendomsmegler Fredrik Nordstrøm v/ Krogsveen avd. Bekkestua. Lys og romslig stue med direkte utgang til balkong via skyvedører. Digitalt stylet bilde.
Kart
Fredrik Nordstrøm
Presenteres av
Fredrik Nordstrøm
Bekkestua
Ny og lekker 2-roms leilighet - Vendt inn mot grønt fellesareal - Heis - Solrik balkong på 7 kvm - Felles takterrasse

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 750 000 kr
 • Omkostninger
  119 920 kr
 • Totalpris
  4 869 920 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2022
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  46 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 388 kr
 • Energimerke
  Rød B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Bærumsveien 199 - en helt ny, ubebodd lekker 2-roms leilighet attraktivt beliggende i sentrum av Bekkestua! Leiligheten ligger i byggets 3 (2) etasje og inneholder entré, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og soverom. Det er utgang til balkong fra stuen via skyvedør.
 • 2-roms leilighet med vestvendt balkong på 7 kvm
 • Felles takterrasse i bygget
 • Heis i bygget
 • Bod i kjeller
 • Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser på kjøkkenet
 • Lekker, 1-stavs eikeparkett
 • Balansert ventilasjon og felles varmtvann i bygget
 • Utsyn mot hyggelig, grønt fellesareal
 • Umiddelbar nærhet til buss, T-bane og "alle" servicetilbud
 • Tilvalg som ELKO Plus designpakke, lysdimmere og ekstra brytere.
 • Flytt rett inn!
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Bærumsveien 199, 1357 BEKKESTUA
  Kommunenummer 3024, gårdsnummer 19, bruksnummer 28, seksjonsnummer 36, ideell andel 1/1

  Innhold

  Totalt bruksareal: 46 kvm
  Totalt primærrom: 46 kvm
  Bruksareal:
  Leilighet 46 kvm
  Primærrom:
  Leilighet:
  3. etasje (2. etasje fra inngang fra fellesområdene) 46 kvm: Entré, bad/vaskerom, soverom og stue/kjøkken.
  I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av Skram Eiendomstakst.

  Byggemåte

  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre/mur/betong. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
  Leilighet:
  - Bærende konstruksjoner i betong. Utfyllende bindingsverk i celler. Utvendig fasade med bordkledning og systempuss.
  - Betongelementer som etasjeskiller.
  - Flat takkonstruksjon. Taktekking av antatt papp/folie.
  - Brann-/lydklassifisert entrédør.
  - Skyvebalkongdør med 3-lags glass.
  - Vinduer med 3-lags glass.
  - Veranda ut fra stue/kjøkken på ca. 7 kvm. Støpt dekke. Tilfarere med terrassebord. Rekkverk med glass. Rekkverkshøyde på ca. 1,02 m.
  - Synlig del av vannledninger av plast (rør i rør), rørskap på bad/vaskerom. Synlig del av avløpsrør i plast. Balansert ventilasjon, tilluft til oppholdsrom, samt avtrekk fra kjøkken og bad/vaskerom. Felles varmtvannsberedere.
  - Automatsikringer. Sikringsskapet er plassert på soverom.
  - Røykvarsler montert. Sprinkleranlegg i leiligheten.
  Takstmannen har gitt følgende forhold i tilstandsrapporten TG2 (selger har reklamert til utbygger på forholdene og svarene fra utbygger står i parentes):
  - Veranda: Oppkanten til skyvedøren på ca. 30 mm er for liten. Tettesjiktet på balkongdekket må ligge minst 50 mm lavere enn underkanten av terskelen. (Svar fra utbygger: Pga tykkelsen på balkongelementet er det ikke mulig å få 50mm opp til underkant terskel - reklamasjon avvist)
  - Etasjeskille: Målt høydeforskjell på ca. 14 mm innenfor en lengde på 2 meter i entré. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. (Dette punktet er nå utbedret av utbygger)
  - Kjøkken: Front til oppvaskmaskin treffer sokkel ved åpning/lukking. (Dette punktet er nå utbedret av utbygger)
  - Bad: Sprekk i enkelte fliser over dører. (Dette punktet er nå utbedret av utbygger)
  - Det er dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen, løsningen eller byggematerialet er uegnet. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Ved vanntest på gulv i dusjsonen blir noe vann liggende i svanke utenfor slukrist. Ingen oppbrett ved terskel. Gulvet må avgrenses av en oppkant med vanntett sjikt på minst 15 mm mot døråpning over det ferdige gulvet. (Svar fra utbygger: Det er ikke krav til oppkant på membran for valgt løsning og fallet er tilstrekkelig iht TEK17 §13-15. Sak avvist.) Liten spalte mellom dørblad og terskel (ca. 2 mm og 5 mm) for å sikre tilstrekkelig med tilluft. (Svar fra utbygger: Tilluft er tilstrekkelig. Ref. innregulering av ventilasjon som er gjort rom for rom. Sak avvist)
  - Selger er av utbygger blitt forelagt en Sintef Teknisk godkjenning for baderomsmodulen som er benyttet i leiligheten. En SINTEF Teknisk Godkjenning (TG) angir at en byggevare er vurdert å være egnet i bruk og tilfredsstiller krav i byggteknisk forskrift (TEK) for de bruksområder og betingelser som er angitt i godkjenningsdokumentet, ihht SiNTEFS forklaring. Takstmannen kommenterer at godkjenningsmerket ikke er synlig tilgjengelig i ferdig montert baderomsmodul. Teknisk forskift av 2017 er av takstmannen lagt til grunn for vurderingen. (Svar fra utbygger: Punktet er satt på leverandøren til baderom som vil svare opp selger. Det foreligger ikke svar fra leverandør pt.)
  Kjøper overtar ansvaret for utfallet av de resterende reklamasjonene og de øvrige forholdene nevnt over.
  TGIU (ikke undersøkt):
  - Bad: Hulltaking er unnlat da det ikke er praktisk mulig å gjennomføre, fordi leiligheten inngår i en bygningskonstruksjon av totale prefabrikerte konstruksjoner (baderomskabin).
  - Taktekking/konstruksjon er en del av flere boligers fellesareal, samt leiligheten har ingen særlig nær tilknytning til bygningsdelen.
  - Varmtvannsbereder er sentralt plassert og ikke inspisert av takstingeniøren.
  Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om bygningsdelene nevnt ovenfor. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

  Standard

  Ny, helt ubebodd 2-roms leilighet med sentral beliggenhet i Bekkestua sentrum. Leiligheten ligger i byggets 3 etasje fra inngangsplan på bakkeplan og 2. etasje fra inngang fra fellesområdene. Leiligheten har en meget arealeffektiv planløsning og inneholder entré, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og soverom. Det er utgang til balkong fra stuen via skyvedør. I kjelleren er det egen låsbar bod tilhørende leiligheten. Leiligheten holder gjennomgående moderne, god standard og har blant annet tilvalg som ELKO Plus designpakke, lysdimmere og ekstra brytere. Her vil det være enkelt å trives!
  Entré:
  Romslig entré med adkomst til baderom og kjøkken/stue. Entréen er utstyrt med porttelefon og downlights med dimmer, og har plass for garderobeskap. Det er for øvrig også godt med stikkontakter i entréen for ytterligere lys eller annet du ønsker koblet opp.
  Stue:
  Stuen får mye naturlig lys inn i rommet fra store vindusflater. Det er plass til sofagruppe og TV/media-løsning i stuen og spisebord foran kjøkkenet.
  Kjøkken:
  Lyst og stilrent kjøkken med glatte fronter på over- og underskap, og laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet er utstyrt med integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Kjøkkenet har god lyssetting med downlights, samt dimmer. Det er også flere strømuttak i stue / kjøkken som gir gode muligheter til ytterligere lyskilder.
  Soverom:
  Leiligheten har et romslig soverom med god plass til dobbeltseng og plass til garderobeskap. Soverommet er utstyrt med gulvvarme og taklampe med dimmer. Det er direkte tilgang til badet fra soverommet og fra entré.
  Baderom:
  Lekkert baderom med inngang fra soverom og entré. Badet har fliser på gulv med gulvvarme, fliser på vegger og malt himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, servantinnredning med nedfelt servant, overskap med speil og belysning, nedsenket dusjhjørne med glassdører og opplegg for vaskemaskin.
  Innvendige overflater:
  - Gulv: 1-stavs eikeparkett.
  - Vegger: Malt betong og malte flater.
  - Himling: Malte betongelementer og malte flater.

  Løsøre og tilbehør

  Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

  Oppvarming

  Ventilasjonsluften varmes opp av bergvarme via vannbårent system. Komfortvarme i form av varmefolie i oppholdsrom. Varmekabler i gulvet på badet. Felles varmtvannsberedere.
  Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 27.05.2022. Kopi av brukstillatelsen ligger som vedlegg til salgsoppgaven.
  Gjenstående arbeider fram mot ferdigattest må være utført innen 01.01.2023. Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
  Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
  I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
  Det er tinglyst 18 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vann/kloakkledning, ekspropriasjonsskjønn, midlertidig dispensasjon fra bygningsloven, privat felles vann/spillvannsledning, bebyggelse i restriksjonsbeltet for VA, beplantning/vegetasjon/hekk og parkering.
  Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

  Eventuell adgang til utleie

  Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

  Diverse

  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Kjøper må derfor kunne påregne at det kan være flere feil og mangler som normalt oppdages ved bruk av boligen, men som selger ikke har mulighet å vite. Kjøper overtar derfor all risiko for denne type feil og mangler.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Leiligheten har en herlig beliggenhet kun 200 meter fra det koselige torget på Bekkestua! Her bor du med umiddelbar nærhet til handels- og servicemulighetene Bekkestua gir, men samtidig litt tilbaketrukket fra den travle hverdagen på Bekkestua.
  Bekkestua sentrum har et godt utvalg forretninger som trengs i hverdagen. Her har du flere dagligvarebutikker, nisjebutikker, kjedebutikker, Vinmonopolet, kaféer, restauranter, Bærum bibliotek, legesenter, tannlege, treningssenter og mye mer. På Bekkestua Senter kan du handle tørrskodd, og dersom du må til forretningene på bakkeplan har du oppvarmede fortau som gir trygge og behagelige forhold hele året. Dersom noe mangler til søndagsmiddagen er heldigvis dagligvarebutikken Extra søndagsåpen, og kun et par hundre meters gange unna. Dersom du ønsker ytterligere butikk- og servicetilbud er det kort vei til Sandvika, CC-Vest, Fornebu S, Østerås senter og Røa sentrum.
  Kollektivtilbudet er også meget godt på Bekkestua. I sentrum har du Bekkestua bussterminal med ruter utover hele Bærum og til Oslo, T-banestasjon og trikkestasjon. Med T-banen (linje 3) er du i sentrum på ca. 20 minutter, og med trikken (linje 13) kommer du raskt til blant annet Skøyen, Solli eller Bjørvika. Fra Bekkestua har du også tilgang på Flybussen med hyppige avganger fra tidlig morgen til sen kveld mot Oslo Lufthavn Gardermoen, og bruker ca. 1 time og 15 minutter. Her er du ikke avhengig av bil for å komme seg noe sted.
  Nærområdet kan by på flotte muligheter for de som liker å holde seg i aktivitet. På Bekkestua finner du blant annet svømmehall, fotballbaner, tennisbaner og treningsstudio. Dersom du foretrekker friluftslivet har du Bærumsmarka også i nærheten med langrennsmuligheter og flotte sykkel- og turstier. Kolsåstoppen er for øvrig også et yndet turmål hvor du kan nyte den fantastiske utsikten over Bærum, Oslo og Oslofjorden. For den golfinteresserte har du flere muligheter med Ballerud, Haga og Grini i nærområdet. Er du glad i sjø og båtliv er det heller ikke langt til strender, båthavner og fine turområder ved for eksempel Kalvøya, Høvik, Holtet eller Fornebu.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

  Barnehager, skoler og fritid

  Barnehager og skoler:
  - Bekkestua Kanvas-barnehage
  - Ringstabekk FUS barnehage
  - Det Røde Huset familiebarnehage
  - Bekkestua barne- og ungdomsskole
  Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt på 2 741,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet fellesareal / bakgård med grønne plenområder, sittegrupper og huskestativ med mer.

  Parkering

  Det følger ikke med fast parkeringsplass eller garasjeplass med leiligheten.
  Sameiet har tinglyst 3 gjesteparkeringsplasser i nabobygget Nadderudveien 1 hos næringsseksjon (Kiwi). Gjester hos boligseksjonene kan benytte gjesteplassene i Nadderudveien 1 vederlagsfritt utenfor åpningstid for forretning som drives i næringsseksjon i Nadderudveien 1, og i inntil 4 timer av gangen innenfor åpningstiden.
  Gjestene må registreres og det jobbes her med en løsning. Det blir enten en app eller kodepanel på utsiden. Styreleder i Nadderudveien 1 jobber med å få på plass en app som skal være nært forestående. Mer informasjon blir gitt av sameiet så fort det er klart.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
  Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings-og arealplaner

  Reguleringsplan:
  Eiendommen er regulert til "bolig/forretning" (2 735 kvm) og "torg" (6 kvm) i henhold til reguleringsplan "Bærumsveien 201 og 199, Fagertunveien 1 og 3A" med planID 2015020 med ikrafttredelse 31.05.2017.
  Kommuneplan:
  Eiendommen ligger innenfor område for "framtidig sentrumsformål" (2 741 kvm) iht. "kommuneplanens arealdel 2017-2035" med planID 201601 med ikrafttredelse 04.04.2018.
  Kommuneplan under arbeid:
  Kommuneplanens arealdel 2022-2042 med planID 202101 har status som "planlegging igangsatt".
  Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
  Byggeplaner i nærområdet:
  Bekkestua sentrum er i stadig forandring og utvikling, og det må påregnes bygging, riving og renovering av bygninger i nærområdet.

  Økonomi

  Boligens kostnader

  Fellesutgiftene er av forretningsfører utregnet til å være kr 2 388,- pr. mnd. pt. og inkluderer: Bygningsforsikring, snømåking, felles strøm, kommunale avgifter, TV og bredbånd fra Telenor, drifts- og vedlikeholdskostnader, oppvarming av ventilasjonsluft mm. Fellesutgiftene justeres i forhold til sameiets faktiske utgifter.
  *Felleskostnader fordeles mellom bolig- og næringsdelen av sameiet etter samlet eierbrøk/ for hver del, eller etter forbruk. Enkelte kostnader vil knytte seg direkte til enten bolig- eller næringsdelen, og skal dekkes fullt ut av den respektive del. Andelen som skal dekkes av henholdsvis bolig- og næringsdelen fordeles igjen mellom disse etter følgende fordelingsnøkkel:
  • 50 % likt pr. seksjon
  • 50 % pr. m2 BRA
  Senere reguleringer av felleskostnader skal skje etter samme fordelingsnøkkel for samtlige seksjoner.
  Kostnader for varmt vann og oppvarming av fellesanlegget fordeles etter samme fordelingsnøkkel eller etter forbruk.
  Stipulerte felleskostnader for den enkelte bolig er kr 35,- pr. BRA, pr. måned for første driftsår.
  Felleskostnadene er kun stipulert og basert på erfaringstall.
  Sameiet kan vedta å øke felleskostnader/innbetaling fra seksjonseiere dersom det blir vedtatt på årsmøte.
  Kjøper må selv tegne innboforsikring.

  Formuesverdi

  Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.
  Det første året boligeiendommen skal formues verdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.
  Det som gjelder pr. idag er at formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2021 skal ikke overstige 25 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2021 ikke overstige 90% av dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4 869 920-.
  I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Trond Torbjørnsen

  Informasjon om sameiet

  Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Rings Hus Sameie, med sameiebrøk 45/3983.
  Sameiet består av 43 boligseksjoner og 3 næringsseksjoner (2 næringsseksjoner med næringsvirksomhet og 1 parkeringsområde).
  Forretningsfører er Asker og Bærum boligbyggelag ABBL.
  Konstituerende årsmøte i sameiet er avholdt den 05.10.2022. Se fullstendig innkallelse og protokoll fra konstituerende årsmøte vedlagt i salgsoppgaven.
  Vedtektene ligger som vedlegg til salgsoppgaven.
  Dugnad må påregnes.
  Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.

  Overtakelse

  Leiligheten kan overtas så fort kjøper ønsker det. Etter nærmere avtale.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring og eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven i tillegg til tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Boligkjøperforsikring

  Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
  For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
  Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

  Budgivning

  Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
  For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
  Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
  Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens bestemmelser.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
  Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
  Rett til fritt å velge megler
  Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
  Vederlag: 0,8 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
  Tilrettelegging kr 12.500,-
  Oppgjør: kr 5.550,-
  Markedspakke: kr 19.900,-
  Visninger: kr 3.125,- pr. visning. 2 stk. inkludert
  Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
  Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 10-0132/22
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR10.22132

  Dato

  Sist oppdatert: 01. desember 2022 kl. 10:14

  Dokumenter

  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
  Lurer du på noe?

  Lignende boliger

  ████

  ██ █████ █

  ████ ██
  ████

  █ █████ █

  ████ ██
  ████

  █ █████ █

  ████ ██

  Ser du etter lignende boliger?

  Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.