Komplett salgsoppgave

Kristian IVs gate 21

4 990 000 kr
78 m²
2 soverom
Velkommen til Kristian IVs gate 21!
Velkommen til Kristian IVs gate 21!
Kart
Del
Anders Rønn Skajaa
Presenteres av
Anders Rønn Skajaa
Kvadraturen / Byhaven
Innbydende og påkostet 3-roms leilighet fra 2020 i rolig bakgård med heis og stor terrasse på 40 kvm!

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 990 000 kr
 • Omkostninger
  125 920 kr
 • Totalpris
  5 115 920 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2020
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  78 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 351 kr
 • Energimerke
  Grønn C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Dette liker selger best ved boligen

Sentral beliggenhet, 50 meter til markensgate. Kort vei til Baneheia med flotte turområder. Rolig bakgård med flott opparbeidet felles hage.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen v/Anders har gleden av presentere Kristian Ivs gate 21!
Lekker og arealeffektiv 3-roms selveierleilighet beliggende i 2 etasje mot rolig bakgård, påkostet med spesialtilpassede gode løsninger.
Leiligheten byr på 2 soverom hvorav master har walk-in garderobe og eget bad, bad nr.2, delikat åpen stue/kjøkken løsning med utgang til stor terrasse med ettermiddagssol.
Sentral beliggenhet med alt du trenger i hverdagen innenfor gåavstand, og litt til. Umiddelbar nærhet til turmuligheter i Baneheia, og en kort spasertur til Bystranda og Odderøya.
Boligen passer ypperlig for par i alle aldersgrupper, førstegangsetablerere, for den som ønsker å bo urbant og trenger litt ekstra plass både inne og ute!
Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kristian IVs gate 21, 4612 KRISTIANSAND S
Kommunenummer 4204, gårdsnummer 150, bruksnummer 657, seksjonsnummer 11

Innhold

Totalt bruksareal: 78 kvm
Totalt primærrom: 78 kvm
Primærrom:
2. etasje 78 kvm: Entré, gang, 2 soverom, bad, bad/vaskerom, kjøkken og stue.
I tillegg disponerer boligen én bod i kjeller.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 06.05.2022, utført av Anticimex Kristiansand.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i betongkonstruksjon kledd med trekledning/fasadeplater og murpuss. Vinduer er type 3-lags glass. Etasjeskiller i betong. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Takstmanns vurdering av tilstandsgrad og bygningsdeler:
98% er vurdert til TG1, 0% TG2, 0% TG3, 2% TGIU.

Standard

Boligen holder høy standard og inneholder:
Stue:
Romslig stue med åpen stue/kjøkken løsning. Det er plass til sofagruppe, tv-seksjon og spisegruppe. Stuen har gode vindusflater som gir godt med lys, og skaper en flott atmosfære. Det er parkett på gulv og downlights i himlingen. Fra stuen er det utgang til en flott uteplass med sol fra 16-19 iflg. selger.
Kjøkken:
Delikat svart kjøkken fra Strai med kjøkkenøy. Kjøkkenet er påkostet fra vanligleveransebeskrivelse og fremstår som smykket i rommet. Det er bl.a valgt svart nedfellbar vaskekum med svart blandebatteri. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som stekeovn, steketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Dette er et kjøkken du kan kose deg med, og et samlingspunkt ved besøk av familie, venner og bekjente.
Bad:
To flislagte bad hvorav ett er tilknyttet soveromsfløyen og et gjestebad. Begge badene dusjnisje, vegghengt toalett, downlights i himlingen og servant med vask og oppbevaring. På et av badene er det lagt opplegg til vaskemaskin.
Soverom:
Leiligheten har totalt to soverom. Hovedsoverommet ligger i en egen fløyel for seg selv med tilknytning til walk-in garderobe og bad. Soverommet har god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Det er i tillegg ekstra garderobe på soverommet som gir godt med oppbevaringsplass. Soverommene er malt i lune farger og gir en flott soveromsatmosfære. Soverom nr. 2 har også plass til dobbeltseng eller sovesofa, og fungerer også ypperlig til gjesterom, kontor eller barnerom.
Anticimex har gitt våtromsbevis for bad og bad/vaskerom. Verdibeviset bekrefter at våtrommet er i orden og kvalifisert for en utvidet forsikringsdekning som kjøper kan få ved å tegne kjøperforsikringspakke via. IF. Se vedlegg i salgsoppgaven og vilkår. Kjøper vil da få dekket reparasjon av selve våtrommet ved en plutselig skade, som følge av utett våtrom, i tillegg til tilstøtende rom som er forringet av skaden.

Løsøre og tilbehør

Lampe over spisebord medfølger ikke, kan etter avtale medfølge mot pristillegg. Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme med fjernvarme.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 26.11.2020.
Tillatelsen er gitt med instruksjon om at gjenstående arbeider skal ha vært utført innen 01.12.2020.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst 27 servitutter på sameiets eiendom. 21 av servituttene dateres til før Byhaven ble etablert. Resterende 6 omhandler blant annet seksjoneringsbegjæring, reseksjonering, bestemmelse om bebyggelse, og bestemmelse om nettstasjon.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Energimerking

Energikarakter C og oppvarmingskarakter 1.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt i Kvadraturen og 50 meter fra Markens gate. Fra leiligheten er det kort vei til alle byens fasiliteter som dagligvarebutikk, apotet, butikker, bussforbindelse og andre servicetilbud - alt du har behov for i hverdagen og litt til.
For den treningsglade ligger Sats Base like rundt hjørnet og for den turglade er veien kort til Baneheia og Ravnedalen. En kort spasertur unna kommer du til Strandpromenaden som tar deg til både Bystranda og Fiskebrygga med yrende båt- og sjøliv.
Ønsker du å trekke deg tilbake kan du nyte den flotte uteplassen og usjenerende bakgården i Byhaven.

Adkomst

Adkomst fra Kristian IVs gate, ring på nr. 215 på dørklokken til venstre ved hovedinngang. Det blir merket fra fellesområde i 2 etasje til leiligheten.
Det vil også bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved felles påmeldingsvisninger til inngangen.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Fergefjellet barnehage (0-6 år)
Kløvergården barnehage (0-5 år)
Revehiet Naturbarnehage (3-6 år)
Barne- og ungdomsskoler:
Tordenskjolds gate skole (1-7 kl.)
Solholmen skole (1-7 kl.)
Lovisenlund skole (1-7 kl.)
Grim skole (8-10 kl.)
Videregående skoler:
Kvadraturen Skolesenter
Tangen videregående skole
Kristiansand Katedralskole Gimle
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 5 085,9 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Garasjeplass medfølger ikke, kan kjøpes mot pristillegg kr. 500.000,- (Garasjeplass nr. 39)

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til bebyggelse og anlegg i henhold til detaljregulering nr. 1280 for Kvartal 2 datert 26.10.2015/09.11.2015 med tilhørende bestemmelser for kommunedelplan nr. 1264 for kvadraturen og veste havn DEL 1 2011-2022 datert 12.02.2014.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Eiendomsskatten er kr 6 390 pr år.
Fellesutgiftene er kr 2 351,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-Tv, internett via Telia (kr. 376), kommunale avgifter, byggforsikring, vaktmestertjenester, service- og vedlikeholdsavtaler m.m.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Fjernvarme faktureres etter forbruk direkte til hver seksjonseier.
Ved evt. Kjøp av parkeringsplass påløper kr. 100,- pr mnd i felleskostnader.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.000,- pr. år. / 2500 kwh. pr. år. I tillegg kommer årlig nettleie på kr. 1.200,-.
I selgers husstand har det bodd to mennesker.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett, og er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Kostnader for fjernvarme avregnes årlig etter forbruk og ved eierskifte, dette betales som et månedlig á-konto beløp.
Beløpet fastsettes av styret årlig etter avregning. Det er installert målere slik at avgiftene vil variere etter forbruket i leiligheten. Avlesning av forbruk gjøres etter henvendelse fra kommunen. Gebyret betales à konto basert på siste avlesning. Avregning foretas i forbindelse med neste forfall på kommunale avgifter.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 6 390,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp.
Eiendomsskatten er kr 6 390,- for inneværende år.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 819.953,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 2.951.831-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 6.390,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.115.920,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner Spareskillingsbanken. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Mads Jørgen Hjetland Jørgensen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Byhaven sameie, med sameiebrøk 79/14000 .
Sameiet består av 152 leiligheter og 17 næringsseksjoner.
Forretningsfører er Sørlandet Boligbyggelag AL, tlf. 38 07 90 70.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, men må ikke være til sjenanse for andre beboere.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 4.900,-
Oppgjør: kr 5.900,-
Markedspakke: kr 18.900,-
Visningspakke: kr 2.000,-.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 31-0229/22
Krogsveen avd. Kristiansand AS
NO 924 405 937 MVA
Oppdragets KR-kode KR31.22229

Dato

Sist oppdatert: 21. januar 2023 kl. 10:47

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.