Solgt: 7 200 000 kr

Echostubben 8

7 000 000 kr
150 m²
3 soverom
Elisabeth Hanssen
Presenteres av
Elisabeth Hanssen
kruttverket
Innholdsrik, velholdt enebolig i kjede fra 2011 med 3(4) soverom, 2 bad, 2 stuer, garasje, nydelig hage, fine uteplasser
 • Prisantydning
  7 000 000 kr
 • Omkostninger
  176 092 kr
 • Totalpris
  7 176 092 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2012
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  150 m²
 • Bruksareal
  162 m²
 • Tomteareal
  301,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  4 500 kr
 • Energimerke
  Oransje C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Echostubben 8 er en innholdsrik og velholdt enebolig i kjede fra 2011. Beliggenheten er super, med umiddelbar nærhet til marka og kort gangavstand til skoler, barnehager m.m. I tillegg er det kun ca. 1 km til togstasjon, så stedet passer perfekt for pendlere.
Boligen har en velstelt hage og fine uteplasser. Det tilhører garasje med tilliggende bod, og det er også plass for ekstra bil på gårdsplassen.
Det er inngang i første etasje, og entreen har skyvedørsgarderobe. Etasjen har et delikat bad med badekar, kjøkken med egen spiseplass og en innbydende stue med stemningsfull peisovn og utgang til terrasse/hage. Boligen har loftstue, enda et bad, innvendig bod og tre(fire) fine soverom. Loftetasjen er innredet i senere tid, og det er ellers utført løpende vedlikehold av resten av boligen.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Echostubben 8, 1482 NITTEDAL
Gårdsnummer 13, bruksnummer 200, kommunenummer 3031

Innhold

1. etasje: Entré, bad, kjøkken og stue.
2. etasje: Trapperom, bod, bad og 3 soverom.
Loftetasje: Trapperom/loftstue og soverom (ikke søkt bruksendret).
Annet: Bod i bakkant av garasjen.

Byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.
Støpt plate fundamentert på faste masser. Yttervegger er oppført i bindingsverk, utvendig stående panel. Saltak med opplett tekket med takstein.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, Hele boligen har fått TG1 på alle punkter.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Kort fortalt
- Innholdsrik, kjedet enebolig fra 2011.
- Boligen fremstår som meget velholdt.
- Fine uteområder og gode solforhold.
- Uteplasser på begge sider av boligen.
- Parkering i garasje og på gårdsplass.
- Innbydende entré med skyvedørsskap.
- Stilfullt kjøkken med egen spiseplass.
- Romslig stue med utgang til uteplass.
- Stuen har en stemningsfull peisovn.
- Koselig loftstue innredet i nyere tid.
- To bad, ett med plass for vaskemaskin.
- 3(4) soverom – tre i 2. etasje og ett på loft som ikke er søkt bruksendret.
- Lagring i innvendig bod og garasjebod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Boligen har ventilasjonsanlegg fra Flexit.
- Gangavstand til skoler og barnehager.
- Umiddelbar nærhet til Nordmarka.
Entré
Boligen har et overbygd inngangsparti i første etasje, og en lun entré ønsker deg velkommen. Entreen har grå fliser på gulvet, lysmalte vegger og en romslig skyvedørsgarderobe. Fra entreen er det direkte tilgang til bad, noe som kan være ekstra praktisk for barnefamilier.
Kjøkken
Kjøkkenet er stort og trivelig med stilfull innredning og egen spiseplass. Rommet har eikeparkett på gulvet og lysmalte vegger, i tillegg til en pen, mørkere fondvegg med stort vindu. Ved vinduet er det plass for spisebord, og en stilig barløsning skaper et naturlig skille inn mot kjøkkendelen.
Kjøkkeninnredning har hvite, glatte fronter og en laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er montert belysning under overskapene, og det er ventilator over kokesonen. Stekeovn og platetopp er integrert, og kjøkkenet har opplegg for oppvaskmaskin og nisje for kjøl/frys.
Stue
Boligen har en romslig stue i første etasje. Stuen har eikeparkett på gulvet, lysmalte vegger og en mørk fondvegg. Store vinduer slipper inn rikelig med lys på dagtid, og det er utgang til hage og uteplass. Stuen har også en stemningsfull peisovn for ekstra varme og hygge, og det er god plass for både sofagruppe og spisebord.
Loftstue
I tillegg til hovedstuen så har boligen en nylig innredet loftstue. Loftstuen har parkettgulv, hvitmalte panelvegger og paneltak. Det er god plass for sofa, tv og/eller annet møblement, så her har du et fint, ekstra oppholdsrom for familien.
Bad/wc/vaskerom
Boligen har to bad – ett i første etasje og ett i andre etasje. Badet i første etasje har grå fliser på gulvet, hvite fliser på veggene, gulvvarme, varmtvannsbereder, badekar og veggmontert toalett. Det er montert dusjvegg og dusjgarnityr i tilknytning til badekaret. Innredningen består av en heldekkende servant med hvite underskuffer, og over servanten er det speil med integrerte lys.
Badet i andre etasje er innredet i samme stil med grå fliser på gulvet, hvite fliser på veggene, gulvvarme, dusjhjørne og veggmontert toalett. Dusjhjørnet har innfellbare glassdører. Videre har badet veggskap, samt en heldekkende servant med hvite underskuffer. Over servanten er det speil med integrert belysning, og rommet har også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Soverom og garderobe
Boligen har 3 fine soverom i andre etasje og i loftetasjen er det ett som ikke er søkt bruksendring hos kommunen. Alle rommene har parkettgulv og lysmalte vegger, og det er god plass for seng, skap og/eller annet møblement. Ellers har boligen skyvedørsgarderobe i entreen, og det er gode lagringsmuligheter i innvendig bod og i garasjebod.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner, gulvvarme på bad samt vedovn i stue.
Flexit ventilasjonsystem.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.09.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3031/13/200:
03.12.2010 - Dokumentnr: 954306 - Utbyggingsavtale
Rettighetshaver: Nittedal Kommune
Org.nr: 971 643 870
Overført fra: Knr:3031 Gnr:13 Bnr:112
Gjelder denne registerenheten med flere
23.08.2012 - Dokumentnr: 685891 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3031 Gnr:13 Bnr:112
01.01.2020 - Dokumentnr: 1447454 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0233 Gnr:13 Bnr:200

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Leverandør av tv/ internett er Norsk Kabel-TV og Telia, og selger betaler ca 12.000,-/år.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et familievennlig og nyetablert boligområde på Kruttverket, med gangavstand til Rotnes sentrum i Nittedal kommune. Området ligger naturskjønt til ved Nordmarka, med kort og trygg vei til både skoler og barnehage.
Det er også nærhet til det meste du måtte trenge i hverdagen, med bl.a. kjøpesenter, bank, kafeer og legesenter innen gangavstand/kort kjøretur. Av fritidsaktiviteter og tilbud er det både fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann, hesteridning og golfbane.
Kruttverket er et mekka for den friluftsinteresserte med store uberørte naturområder og nydelige langrennsløyper praktisk talt utenfor døra. Fra boligen er det også få minutters gange til Sørlitangen, et utmerket utgangspunkt for turer i marka. Herfra går det løype mot Varingskollen og mot Ørfiske. Det finnes en populær badeplass ved Høldippeldammen litt nord for Nittedal stasjon, samt ved Ørfiske.
Varingskollen Alpinsenter ligger noen minutters kjøretur fra eiendommen. Senteret har et utmerket familietilbud med varierte bakker for alle ferdighetsnivåer, samt to serveringssteder med varmestue. Golf kan du spille på Hauer golfbane som ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta.
Ved Nittedal stasjon er det dagligvarebutikk med post i butikk, samt hyggelige Nittedal landhandleri som byr på gavebutikk og kafé. I tillegg ligger Joker Rotnes og Rema 1000 Nittedal i nærområdet.
Ønsker du ytterligere servicetilbud er det få km til Mosenteret, hvor det er forretninger, bank, apotek, vinmonopol og gode servicetilbud. I samme område ligger kommunens nye kulturhus. Ellers ligger Lillestrøm, Strømmen og Oslo godt innen rekkevidde med bil eller offentlig kommunikasjon.
Området er tilknyttet offentlig kommunikasjon med buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Kruttverket som ligger ca. 300 meter fra boligen. Det er ca. 1 km til Nittedal stasjon på Rotnes som er tilknyttet Gjøvikbanen. Herfra bruker toget ca. 30 min til Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 16 min til Hakadal, 13 min til Hagan, 21 min til Skedsmokorset, 36 min til Oslo lufthavn, 23 min til Strømmen, samt 33 min til Oslo sentrum.
Fra eiendommen er det gangavstand til Sørli barneskole og Nittedal ungdomsskole. Det er også gang/sykkelavstand til videregående skole, og det er ellers flere videregående skoler i nærliggende kommuner. Området har også flere barnehager – både private og kommunale.
For mer info om området, se på https://nittedalsporten.no/

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Tomten er på 301 kvm og er pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass og en koselig, velstelt hage. Hagen har plen, prydbusker og diverse beplantning, og det er rikelig med boltreplass for de minste. Solen kan nytes på en stor, støpt platting med utgang fra stuen. Her er det god plass for utemøbler, grill med mer. I tillegg er det en altan på 6,5 kvm på andre siden av boligen, noe som gir mulighet for å nyte solen flere timer i løpet av dagen.

Parkering

Boligen har en tilliggende enkelgarasje, og det er også plass for parkering foran garasjen. Gjesteparkering på felles parkeringsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Regulert til boligbebyggelse ihht Kommuneplan 2018-2030, som trådte i kraft 26.08.2019. Plan-ID: 201801.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale gebyrer inklusive merverdiavgift - 2021
Faste gebyrer:
Målerleie Kr 231
Feie- og tilsynsgebyr Kr 536
Mat/restavfall/papir Kr 3 991
Abonnementsgebyr vann Kr 1 275
Abonnementsgebyr avløp Kr 2 244
Variable gebyrer (målt over vannmåler)
Forbruksgebyr1
vann per m³ Kr 19,84
Forbruksgebyr avløp per m³ Kr 28,68

Formuesverdi

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 4 868,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7 176 092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-/kr.14.650,- for eneboliger/hytter mindre/større enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Eli Karin Walderhaug

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: fastpris 45 000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 3.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0017/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2117

Dato

Sist oppdatert: 12. april 2021 kl. 13:59

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.