Solgt: 2 950 000 kr
Fiskarstrand

Djupvikstranda 52

Prisantydning

3 040 000 kr

Omkostninger: 77 222 krTotalpris: 3 117 222 kr
Byggeår
2016
Soverom
3
Areal (P-ROM/BRA)
116 m² / 116 m²
Tomteareal
250 m²
Fasiliteter
Veranda

Lys og lekker tomannsbolig fra 2017|Solrik beliggenhet|3 sov|carport|

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Djupvikstranda 52!

En lys og lekker vertikaldelt tomansbolig i rolige omgivelser på Fiskarstrand. Det er fine turområder på Sulafjellet innenfor kort avstand. Langevåg sentrum ca 4 km, Ålesund sentrum ca 23 km, Moa ca 13 km unna. 

Boligen er bygd i 2016/2017 og har tiltalende standard, solrik beliggenhet, 3 romslige soverom og carport. 

Velkommen til visning!

Eiendommen

Djupvikstranda 52, 6035 Fiskarstrand
Gnr. 87, bnr. 225 i Sula kommune.

Områdebeskrivelse

Eiendommen er beliggende på Fiskarstranda i Sula kommune. Nærområdet er for det meste bebygd med konsentrert småhusbebyggelse. Industri ved sjø i nord. Fine turområder på Sulafjellet innenfor kort avstand. Langevåg sentrum ca 4 km, Ålesund sentrum ca 23 km, Moa ca 13 km.

Veibeskrivelse

Fiskarstrand ligger ca 15 minutters biltur fra Moa. Følg veien mot Langevåg. Langs Fiskarstrandvegen RV 657 i retning Langevåg er det en avkjøring rett etter Olav E Fiskarstrand. Eiendommen ligger på et nytt boligfelt (Juvika Hage) med tomannsboliger. Barneskole og matbutikk ligger ca 1,5 km unna. Nærmeste busstopp er 200 meter unna. Det vil bli skiltet med visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Fiskarstrand skule 1.7 km
Sula ungdomsskule 3.5 km
Borgund vidaregåande skole 14 km
Spjelkavik videregående skole 14.1 km
Hatlebakken barnehage (0-5 år) 3 km
Rørstadmarka barnehage 3.3 km
Vasset barnehage (0-5 år) 3.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med skoleadministrasjonen i Sula kommune.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 126 kvm
Totalt bruksareal: 116 kvm
Totalt primærrom: 116 kvm

1.etasje:
P-rom 50 kvm :
Vindfang, hall/trapp, vaskerom/bod, bad, soverom1, soverom2.

2.etasje:
P-rom 66 kvm:
Gang/trapp, wc, stue/kjøkken, soverom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra eierskifterapport datert 05.10.2018 utført av Even Grønningsæter i Takstmann1 AS.

Tomten

Tomt 250 m²  Eiet tomt

Tomten er beliggende i lett hellende terreng. Asfaltert tilkomst til carport. Singelgang mellom bygningen og fjellskrent på nordsiden av bygningen. Singeltekking med oppstillingsplass mot sør. Tomten har gode solforhold og liten trafikkbelastning. Utsikt i retning mot Veddevika/Borgundfjorden i nord fra 2.etasje.

Parkering

Carport og parkering på oppstillingsplass på egen tomt. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. eierskifterapport oppført med ringmur i betong, støpt i isolerte ringmurselement.

Byggemetode:
Yttervegger i bindingsverk. Liggende trekledning.
Saltak med W-takstoler. Dampåpent undertak med undertaksduk.
Taktekking med betongstein.
Vinduer med 3-lags energiglass i PVC-karmer. 2-fløyet balkongdør med 3-lags energiglass i PVC-karm, høy brystning. 2 stk ytterdører og boddør med Hdf-plater. 6 stk små vindusfelt med energiglass.
Sikringsskapet er plassert i gang. Ov-vern A i flg. kursoversikt. Montert komfyrvakt.
Etasjeskiller i tre/bjelkelag.

Selger har fått utarbeidet en eierskiftesrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder 

TG2:
Tak: Konstruksjonen fremstår stabil på befaringsdagen. Det kunne ikke observeres brannhemmende kledning under rafter i overgang/brannskille mellom boenhetene. Ansvarlig søker blir bedt om å oversende dokumentert løsning. Tilstandsgrad endres ved evt. mottatt dokumentasjon.
Eierskifterapporten følger vedlagt i  salgsoppgaven.  Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ferdigattest

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen, datert 08.03.2017. Det bemerkes at ettårsfrist er utgått. Takstmann opplyser at kommunen har tatt kontakt med ansvarlig søker for å få ordnet med ferdigattest. Ansvarlig søker opplyser om at han skal ordne dette og ferdigattest skal foreligge ved overtakelse.

Standard

Innvendige overflater:
Laminat på gulv, sparklet og malt gips på veggflater, slett gipshimling. Listefrie overganger mellom vegg/himling. Malt gips i vindusforinger.

Stue:
Stor og romslig stue med utgang til sydvendt veranda. Peis plassert på stue som gir god oppvarming en kald vinterkveld. 

Kjøkken:
Lekker takhøy innredning med slette fronter fra Ikea (Voxtorp fronter, Metod benkeskap). Laminat benkeplate. Nedfelt vask med enkeltkum. Kjøkkenarmatur med stengeventil for oppvaskmaskin. Integrert stekovn i benkeskap . Oppvaskmaskin med møbelfront. Frittstående kombiskap med ismaskin (kan selges etter avtale). Sokkel i plastmateriale.

Bad:
Pent bad med gulv og veggflater tekket med keramisk flis på gipsplater. Slett gipshimling. Varmekabler i gulv. Servantinnredning med slette fronter og helstøpt servant. Høyskap med dører. Veggklosett. Hjørnebadekar. Innfellbare dusjvegger i herdet glass, dusjgarnityr med hånddusj. Praktisk elektrisk håndkletørker.

Vaskerom:
Skyllekum i rustfritt stål. Tilkoblingspunkt for vaskemaskin. Bereder, veggskap for rør i rør installasjon, hovedstoppekran og magnetventil. Ventilasjonsaggregat, sentralstøvsuger.

Diverse:
-2017:
Montert varmepumpe.
Montert badekar.
- Åpen U-trapp med hvitmalte vanger. Trinn i laminert eik. Gelender/returglender med balustrer i rundprofil metall. Hvitmalt håndlist på gelender og vegg.
- Balansert ventilasjonsaggregat.
- Vannrør i PEX montert som rør i rør system. Fordelerskap plassert i vaskerom. Stoppekran i vaskerom. Montert elektronisk stoppekran.
Vannutkast i carport.

Oppvarming

Varmepumpe luft til luft som primærvarmekilde. Elektrisk oppvarming via varmekabel på vaskerom og bad. Vedfyrt peis på stue.

Energimerke Energimerket C5

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen skal overdras fri for pengeheftelser:
Det er forøvrig ingen tinglyste rettigheter eller servitutter på eiendommen.

Det tas forbehold om samtlige panthaveres salgssamtykke, og at pantefrafall innvilges på selgers vegne.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Felt B3 Djupvikstranda datert 26.02.2008 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.02.2008.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR7118154

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.762- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Det er to terminer i året. 

Sula kommune praktiserer ikke eiendomsskatt pr. dd. 

Formuesverdi

Da eiendommen fortsatt er forholdsvis ny, er ikke formuesverdien for boligen fastsatt på nåværende tidspunkt.

Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2018 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2018 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.077.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

1. Etasje - 3D Planskisse
Velkommen til Djupvikstranda 52 - En lekker tomannsbolig på Fiskerstranda - Presentert av Eiendomsmeglerfullmektig Anja Hovland Møller v/Krogsveen Moa.
Tomannsboligen ligger i et rolig område på Fiskarstranda. Boligen er vertikaldelt og ligger i flotte omgivelser. Turområder på Sulafjellet ligger innenfor kort avstand til boligen. Langevåg sentrum ca 4km, Ålesund ca 23km og Moa er 13 km unna.
Boligen er lys og tiltalende og er ført i moderne farger
Se alle bilder i galleriet
Djupvikstranda 52

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget ikke tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel.  Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,6% av salgssummen. Minimumsprovisjon: kr. 50.000,-
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Christian Nogva Aarseth
Eiendomsmegler

Christian Nogva Aarseth

Telefon 70 30 07 55

Lurer du på noe

Christian svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...