Komplett salgsoppgave

Engenjordet 25

6 490 000 kr
137 m²
4 soverom
Velkommen til Engenjordet 25!
Velkommen til Engenjordet 25!
Kart
Del
Christian Bolstad
Presenteres av
Christian Bolstad
Røyken
Lekker tomannsbolig med barnevennlig og rolig beliggenhet- 4 soverom- 2 bad- 2 stuer- flere uteområder-carport

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  6 490 000 kr
 • Omkostninger
  163 592 kr
 • Totalpris
  6 653 592 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2016
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  137 m²
 • Bruksareal
  140 m²
 • Tomteareal
  1 206 m² (eiet)
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje B

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Engenjordet 25!
Delikat halvpart tomannsbolig over 2 plan fra 2016 beliggende meget barnevennlig og rolig til på Katrineåsen i Røyken. Boligen har en gjennomgående god standard og planløsning med blant annet 4 soverom, 2 bad, åpen kjøkken- og stueløsning og en ekstra tv-stue. Carport med elbillader og tilhørende sportsbod. Fine uteområder med 2 balkonger samt en større terrasseplatting på ca 65 kvm med utestue fra 2021. Fra boligen er det gangavstand til skoler og barnehager, samt marka rett utenfor inngangsdøren.
Boligen inneholder:
1. etasje 70 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken, soverom
2. etasje 67 kvm: Gang, bad, stue, tre soverom og omkledningsrom

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Engenjordet 25, 3440 RØYKEN
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 266, bruksnummer 24, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 140 kvm
Totalt primærrom: 137 kvm
Primærrom:
1. etasje 70 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken, soverom
2. etasje 67 kvm: Gang, bad, stue, tre soverom og omkledningsrom
Sekundærrom:
2. etasje 3 kvm: bod
Det medfølger en carport på ca 17 kvm med en tilhørende sportsbod. Utestue etablert på terrasseplatting i 2021.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.10.2022 utført av . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført med støpt gulv mot grunn og ringmur av betong/ murkonstruksjoner. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttervegger med liggende og stående trekledning. Tilnærmet flatt tak av trekonstruksjon tekket med papp/folie. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Det er gitt tilstandsgrad 2 på følgende:
- Overflater gulv kjøkken grunnet slitasje
- Overflater gulv øvrige rom 1.etasje grunnet slitasje
- Innvendig trapp grunnet knirk. Årsak ukjent
- Radon grunnet ukjent om det er gjennomført radonmåling i boligen
Ellers har boligen fått tilstandsgrad 0 og 1.
Selger opplyser i sitt egenerklæringsskjema følgende:
- Det er ikke tilstrekkelig fall ihht byggastandard 2016 i dusjsone på begge bad. Dusjsonen er nedfelt
- Utekrank lekker litt når den er i bruk og slåes av. Lekker ikke når den er stengt
- Sprekker over enkelte vinduer og dører i boligen. Målt for setningsskader og grunnmur kontrollert- ingen avvik avdekket. Sprekker trekker seg sammen og utvides litt etter årstid. Ikke avdekker nye sprekker siste 3 år
- Noe maur på kjøkkengulv tidlig vår. Ikke hatt maur i 2022
- Noe vann på gulv i utebod/ carport når det regner samt små ujevnheter på tak noen få steder. Kan være litt rusk/ småstein/ sand under takpappen
- Anleggsgartner Richard Bryhn AS har gjort grunnarbeid til terrassen på ca 70 kvm. Terrassen er dog lagt med egeninnsats. Hagestuen bygget med egeninnsats med byggesett fra Grønt Fokus
- Viken elektro AS montert stikkontakt, fjernet panelovn, montert utelys på terrasse, stikkontakt ute, strøm til hagestuen og opplegg til screens på soverommene
- Oneco Elektro AS har montert el-billader
- Hatt flere befaringer og takster i forbindelse med at huset var nytt da eier kjøpte og da gjaldt reklamasjoner etter nybygg. Aller meste er rettet opp i med unntak av ovennevnte. Hovedsaklig kosmetisk

Standard

Pen og moderne halvpart tomannsbolig fra 2016 som strekker seg over 2 plan. Boligen Fremstår som lys og luftig med god takhøyde og overflater malt opp i lyse delikate farger. Videre er det enstavs parkett på gulvene i alle etasjer med unntak av 2 flislagte bad.
Bad
Det er to pent flislagte bad med gulvvarme i hver etasje. Begge badene har hvite fliser på veggene med grå gulvfliser.
Bad i 1.etg er innredet med dusjhjørne med innfellbare dører i herdet glass, vegghengt servantskap med glatte fronter, speil over servant og vegghengt klosett med innebygget sisterne.
Bad i 2.etg er innredet med dusjhjørne med innfellbare dører i herdet glass også her. Videre inneholder det servantskap med tilhørende speil og veggfestet klosett med innebygget sisterne.
Kjøkken
Kjøkkenet er innredet med over- og underskap i lyse slette fronter med belysning under overskap. Laminat benkeplate med nedfelt platetopp og oppvaskkum. Av integrerte hvitevarer kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass i tillegg til kjøkkenøy. Fra kjøkkenet er det utgang til platting på ca 7 kvm.
Stue
Hovedstue i 1.etg med åpen løsning til kjøkkenet. Stuen er malt opp i delikate moderne farger. Her har man god plass til sofaløsning med tilhørende møblementer samt spisestue. Varmepumpe og peisovn er montert i stuen. Fra stuen er det utgang til en stor terrasseplatting på ca 65 kvm. Her er det god plass til flere sittegrupper og møblementer. Utestuen fra 2021 er på ca 13 kvm og har innlagt strøm.
Stuen i 2.etg med plass til sofahjørne og tv-møblement. Det er montert varmepumpe også her. Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 4 kvm.
Soverom
Hovedsoverom i 2.etg av god størrelse med plass til dobbeltseng og diverse møblementer. Soverommet har et tilhørende walk-in closet/ omkledningsrom med god plass til klær og oppbevaring.
Det er to andre soverom i 2.etg hvor begge har god plass til møblementer. Begge soverommene har utgang til en balkong på ca 7 kvm. Det er montert screens på begge disse soverommene.
Soverommet i 1.etg brukes i dag som hjemmekontor. Soverommet har god plass til seng og tilhørende møblementer.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Vaskemaskin på bad medfølger ikke.

Oppvarming

Boligen varmes opp av peis i stue, varmepumpe i begge etasjer, samt elektriske varmekabler på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 29.08.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Oppføring av hagestue er meldt til Asker kommune 01.06.2021.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3025/266/24/1:
28.03.2011 - Dokumentnr: 242328 - Rettighet
Rettighetshaver: Asker Kommune
Org.nr: 920 125 298
Rettigheter og forpliktelser i forbindelse med utbygging av området Liverud.
Avtalen kan ikke transporteres.
Heftelse endret fra gruppe servitutt til gruppe pengeheftelse. Rettet iht. tgll § 18 04.12.2013 ID e.f.
Overført fra: Knr:3025 Gnr:266 Bnr:24
Gjelder denne registerenheten med flere

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et meget barnevennlig og populært område på Katrineåsen i Røyken. Dette er et nyere felt bestående av eneboliger og tomannsboliger. Få minutters gange til bussholdeplass med bussforbindelse til Drammen samt Asker/Oslo. Matebuss stopper 3 minutter fra eiendommen og går til Røyken togstasjon. Det er også kort vei til nyere barneskole med flotte uteområder, ungdomsskole, videregående skole og idrettshall. Det er også bygd en liten alpinbakke ved Midtbygda barneskole.
Kort vei til idrettsanlegg og aktivt idrettsmiljø i ROS IL. Marka med flott turterreng i umiddelbar nærhet og Kjekstad golfklubb. Gangavstand til Røyken sentrum m/togstasjon, kjøpesenter, dagligvareforretning, restaurant med mer.
Få minutters kjøring til det nye Røykenbadet som åpnet dørene i januar 2017 med flere basseng samt treningssenter, klatrevegg, frisør og tannlege.

Adkomst

Fra Asker. Følg Røykenveien retning Røyken. Ta til venstre ned Hurumveien ved den gamle Steinerskolen. Kjør ca. 200 m - ta da av til høyre mot Røyken sentrum. Kjør mot og forbi Rådhuset i Røyken og videre opp Katrineåsveien. Følg denne rett frem til Engenjordet tar av inn til venstre.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Midtbygda barneskole, Røyken ungdomsskole samt Røyken videregående skole. Kort vei til flere private og offentlige barnehager.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/barnehager.

Beskrivelse av tomt

Tomten er felleseie i henhold til tinglyst seksjonering, men eier av seksjonene 1 og 2 har skriftlig blitt enige om at de disponerer areal som naturlig er rundt hver enhet. Dette er ikke tinglyst og har dermed ikke rettsmessig sikkerhet.
Tomten er delvis flat med asfaltert innkjørsel, plenarealer og diverse beplantning. Utgang fra stue til terrasse på baksiden av boligen mot sydvest, fra kjøkken til platting mot sydøst og platting i forbindelse med inngangsparti.

Parkering

Carport med elbil-lader. Parkering i gårdsplass for øvrig

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til 1.204 kvm boligbebyggelse og 1 kvm annen veggrunn- tekniske anlegg i henhold til reguleringsplan Endring Liverud datert 01.07.2014.
Videre er eiendommen regulert til 1.206 kvm nåværende boligbebyggelse i henhold til Kommuneplan for Røyken 2015- 2027 datert 01.10.2015.
Kommuneplan for Asker 2020- 2034 under utarbeidelse.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
Det ligger 3 ubebygde nabotomter på andre siden av veien.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.545,- for 2021. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 26.322,- pr. år. / 12.643 kwh. pr. år.
I selgers husstand har det bodd 3 mennesker og det opplyses om at strømforbruket har vært ca. 12.643 kwh pr år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.740,-.
Velavgift er kr 2.200,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på
kr 1.159,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 7.620,- pr. år. og kan medfølge om ønskelig.
Nåværende eier har hatt en privat brøyting av egen gårdsplass.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1.392.068,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2020 på kr 5.011.444,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.653.592,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Janne Karin Rønning

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 48.000,-
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 16-0139/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Røyken
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR16.22139

Dato

Sist oppdatert: 02. januar 2023 kl. 14:39

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.