Komplett salgsoppgave

Robert Millars vei 25

10 500 000 kr
142 m²
5 soverom
Eirik Norheim
Presenteres av
Eirik Norheim
Karlsrud/Brattlikollen
Nyere 1/2 part tomannsbolig - Arealeffektivt - Hybel - Solrik hage - Barnevennlig innerst i blindvei.
 • Prisantydning
  10 500 000 kr
 • Omkostninger
  263 842 kr
 • Totalpris
  10 763 842 kr
 • Byggeår
  2006
 • Soverom
  5 soverom
 • Primærrom
  142 m²
 • Type
  Halvpart vertikaldelt bolig
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning innenfor oppsatt tid. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Robert Millars vei 25 er en nyere vertikaldelt bolig over tre plan. Boligen fremstår som lekker, hvor farge- og materialvalg er holdt i en moderne og tidløs stil. Planløsningen er særdeles familievennlig og arealeffektiv. Hybel i kjelleren med egen inngang. Stipulerte årlige leieinntekt kr. 9.000,-*12 mnd. = 108.000,- årlig skattefri leieinntekt.
Flott opparbeidet hage med stor nordvestvendt terrasse. Hagen er frodig og grønn, pent tillaget med plen, heller, rullesten og hekk. To biloppstillingsplasser.
Barnevennlig beliggende innerst i blindvei. Kort vei til Ekebergsletta og til gode skoler, barnehager, matbutikk og bakeri, samt få minutters gange til offentlig kommunikasjon.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Robert Millars vei 25, 1185 OSLO
Gårdsnummer 160, bruksnummer 17, seksjonsnummer 2, kommunenummer 301

Innhold

Totalt bruttoareal: 157 kvm
Totalt bruksareal: 142 kvm
Totalt primærrom: 142 kvm
Primærrom:
Kjeller 46 kvm:
Gang, vaskerom.
Separat del med egen inngang: Bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.
1. etasje 48 kvm:
Entré, bad og stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning.
2. etasje 48 kvm:
Gang, bad, tre soverom og kontor/soverom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.03.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Vertikaldelt tomannsbolig fra 2006 over 2 plan, samt underetasje med separat inngang. Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med gulv på grunn og grunnmur av betong. Yttervegger og etasjeskillere av trekonstruksjoner. Fasader er utført i liggende kledning. Takkonstruksjonen er utført i saltaksform utvendig tekket med takstein. Glatt entrédør av tre med glassfelt og Yale elektronisk kodelås. Dør mellom gang i kjeller og hybeldel med brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Terrassedør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 2006 og 2021.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
- Bad i 1. etasje med adkomst fra entré: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Det er ifølge takstmann ikke mulig å verifisere om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt.
- Bad med adkomst fra gang 2.etasje: Tilkomst til sluket under badekar er utilfredsstillende og drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Vindu er plassert i våtsone og det er iflg. takstmann ikke mulig å verifisere om slukmansjett og klemring er benyttet eller om monteringen er korrekt.
- Bad i underetasje: Sluket er isolert inne i dusjsonen og lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales.
- Vaskerom i underetasje: Noe svakt fall til sluk.
- Stedevis hakk/riper samt sprekker i skjøter på parkett.
- Stedevis observert svertesopp og fuktmerker i undertaket på kaldloft, spesielt ved gradrenne.
Utvendig:
- Takvann har kun utkast, samtidig med at det ikke er forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Fall ut fra grunnmur kunne med fordel hvert større. Klemlist mangler på grunnmursplater.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Robert Millars vei 25 er en nyere vertikaldelt bolig over tre plan. Boligen fremstår som lekker, hvor farge- og materialvalg er holdt i en moderne og tidløs stil. Planløsningen er særdeles familievennlig og arealeffektiv. Hybel i kjelleren med egen inngang.
Regneeksempel på hvor stor del av boligens skattefrie utleieinntekter av egen bolig dekker av lånekostnadene.
Årlig leieinntekt kr. 9.000,-*12 mnd. = 108.000,- årlig leieinntekt.
Rentekostnad 1,75% med nedbetalingstid på 30 år. Leieinntektene vil da dekke ca. kr. 2.650.000,- av total belåning.
NB! Det tas forbehold om renteendringer og forandringer i leieinntekter. Kun et regne eksempel.
Flott opparbeidet hage med stor sydvendt terrasse. Hagen er frodig og grønn, pent tillaget med plen, heller, rullesten og hekk. To biloppstillingsplasser.
Barnevennlig beliggende innerst i blindvei.
Kort vei til Ekebergsletta og til gode skoler, barnehager, matbutikk og bakeri, samt fa minutters gange til offentlig kommunikasjon.
Entré i 1. etasje:
Entreen er lekker og innbydende. Gulvet er avrettet og det er lagt 30*30 fliser med gulvvarme. Gulvvarmen styres av Devireg termostat smart, kan styres via app. Rommet har led- downlights type Junistar soft hvit innfelt malt glatt himling, disse styres med smart dimmer. Glatte vegger malt i tidløs hvit/svakt beigeaktig tone. Praktisk skyvedørsgarderobe med speilfronter. Ytterdør fra Swedoor med kodelås fra Yale doorman. Låsen har tilkobling til nettverk og kan styres via app. Alarmsystem fra sikkerhetsgruppen Nordstrand (inkl. skallsikring). Kan styres via app. Kjøper kan overta alarmsystemet hvis det tegnes avtale med Sikkerhetsgruppen Nordstrand.
Bad i 1. etasje:
I tilknytning til entreen finnes også etasjens baderom. Det er lagt 20*20 fliser med gulvvarme. Gulvvarmen styres av Devireg termostat smart, kan styres via app. Rommet har led- downlights type Junistar soft hvit innfelt malt glatt himling, disse styres med smart dimmer. Vegghengt toalett, dusj og vask. Speil med belysning.
Kjøkken/spisestue i 1. etasje:
Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren HTH. Tidløs og stilren innredning med hvite, glatte fronter. Benkeplater i komposittstein med underlimt vask.
Belysning integrert i høyskap. Innredningens plassering og form har godt med skapplass, og funksjonelle arbeidssoner.
Hvitevarer er levert av kvalitetsleverandøren Miele og består av:
*Oppvaskmaskin XL
* Kombinert kjøle- og fryseskap (2 skuffer i fryser)
* Platetopp
* Stekeovn
* Dampovn (stor størrelse)
* Kjøkkenvifte fra Røroshetta
* Komfyrvakt (Gewa)
For øvrig er det installert vannsensorer og vannstopper, og det er brannslange i kjøkkenskapet. Det er spesialtilpassede plisségardiner og utvendig screens på kjøkkenvinduet.
På gulvet er det lagt parkett i eik utførelse. Rommet har led- downlights type Junistar soft hvit innfelt malt glatt himling, disse styres med smart dimmer. Glatte hvitmalte vegger.
Kort oppsummert - et tidløst kjøkken av høy kvalitet på innredning og hvitevarer.
Stue og spisestue i 1. etasje:
Stuen og spisestue er i delvis åpen løsning mot kjøkkenet. Rommet er lyst og lekkert med store vindusflater. Her er det også utgang via terrassedører ut til terrassen og hagen. Stuens og spisestuens størrelse gjør det lett å møblere slik at man får gode soner for opphold, spisestuemøbler i tilknytning til kjøkkenet og salongen i motsatt ende. Det store rommet har også moderne peisovn type FLOK Austroflamm - perfekt for kalde høst- og vinterkvelder.
På gulvet er det lagt parkett i eik utførelse. Rommet har led- downlights type Junistar soft hvit innfelt malt glatt himling, disse styres med smart dimmer. Glatte hvitmalte vegger. Spesialtilpassede plisségardiner.
Bad i 2. etasje:
Hovedbadet ligger i boligens 2. etasje. Det er lagt 20*20 fliser med gulvvarme. Gulvvarmen styres av Devireg termostat smart, kan styres via app. Rommet har led- downlights type Junistar soft hvit innfelt malt glatt himling, disse styres med smart dimmer. Vegghengt toalett, dusjnisje med dør i herdet glass og moderne frittstående badekar. Ny innredning med heldekkende servant fra HTH. Veggskap og speil med belysning.
Soverom i 2. etasje:
Boligen har hele 5 soverom, 4 av disse ligger boligens andre etasje.
På gulvene er det lagt parkett i eik utførelse. Glatte malte vegger. Hovedsoverommet har led- downlights type Junistar soft hvit innfelt malt glatt himling, disse styres med smart dimmer. I tillegg har det stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. 2 av de 3 øvrige soverommene har gode garderobeskap med profilerte fronter. To av soverommene har også utvendige screens.
Gang i 2. etasje:
På gulvet er det lagt parkett i eik utførelse. Glatte malte vegger. Led- downlights type Junistar soft hvit innfelt i malt glatt himling, disse styres med smart dimmer. Loftstrapp til kaldloft.
Del av kjeller med separat inngang (hybel):
Baderom i kjeller:
Det er lagt 20*20 fliser med gulvvarme. Gulvvarmen styres av Devireg termostat smart, kan styres via app. Rommet har takpunkt i malt glatt himling. Gulvstående toalett, dusjhjørne. Servant og speilskap. Opplegg for vaskemaskin. Egen varmtvannstank til hybel montert i vaskerommet i hoveddelen.
Kjellerstue med hybelkjøkken:
På gulvet er det lagt 30*60 fliser med gulvvarme. Gulvvarmen styres av Devireg termostat smart, kan styres via app. Rommet har takpunkt i malt glatt himling. Glatte lyse vegger.
Kjøkken fra IKEA med vask, komfyr (4 kokeplater+stekeovn), vask i laminert benkeplate. Ventilator og integrert kjøleskap. Tidløs innredning med glatte hvite fronter.
Soverom:
På gulvet er det lagt 30*60 fliser. Rommet har takpunkt i malt glatt himling. Glatte lyse vegger. Egen strømmåler og sikringsskap.
Soverommet og kjellerstuen er nylig bruksendret, det er viktig å presisere at de må være fastmontert trinn (kommode) under vinduet på soverommet for å sikre tilfredsstillende rømningsvei.
Del av kjeller i hoveddelen:
Vaskerom/teknisk rom
På gulvet er det lagt 20*20 fliser med gulvvarme. Gulvvarmen styres av Devireg termostat smart, kan styres via app. Rommet har takpunkt i malt glatt himling. Glatte lyse vegger.
Opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Her er også tekniske installasjoner plassert som sentralstøvsuger, varmtvannstanker, m.m.
Se forøvrig vedlagte rapport fra takstmannen og selgers egenerklæring.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme på alle bad, vaskerom, entrè i begge etasjer og stue i underetasje. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det ble gitt midlertidig brukstillatelse i 2006, deretter ble saken henlagt. I 2017 ble saken gjenopptatt, og det ble gitt ferdigattest på eiendommen 11.05.2017.
Det foreligger ferdigattest for bruksendring datert 04.03.2021.
Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Terrassen som er bygget, er ikke byggemeldt og har en høyde på over 50 cm.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.
Dagboknr. 900317, tinglyst 12.01.1906:
Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.
Dagboknr. 900356, tinglyst 04.06.1909:
Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.
Dagboknr, 901220, tinglyst 15.02.1918:
Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.
Dagboknr. 9498, tinglyst 15.07.1953:
Melding skal sendes før det påbegynnes arbeid ved vann -og kloakkanlegget på eiendommen. Kommunen har rett til å inspisere eiendommens ledningsanlegg. Dersom kommunen krever det, skal eiendommen sløyfe det godkjente private renseanlegget for eiendommens spillvann, føre avløpet direkte til offentlig kloakk og betale den fastsatte avgift. Kommunen har ikke noe ansvar for private ledninger og eier er ansvarlig for skader på offentlig ledningsnett som følge av at avløpet inneholder skadelige væsker eller stoffer. Eier er ansvarlig for at taknedløp o.l. ikke tildekkes. Eier er ansvarlig for å holde eiendommens ledningsnett i forskriftsmessig stand.
Dagboknr. 1189, tinglyst 30.01.1957:
Eier av gnr. 160, bnr. 689, gir gnr. 160, bnr. 17 rett til å føre kloakk fra sin eiendom inn på bunnledning tilhørende gnr. 160, bnr. 689, samt rett til å tilknytte til vannledning til ledningsanlegget i kjeller på eiendommen Håvalds vei 7, samt adgang til nødvendig reparasjon og ettersyn.
Dagboknr. 12799, tinglyst 10.06.1980:
Frøydis' vei opparbeides fra godkjent vei til og langs tomta med 6 meter bred kjørebane. Eier plikter, dersom kommunen forlanger det, å vederlagsfritt opparbeide vei samt avstå nødvendig veigrunn. Gjerde skal settes opp etter områdets bestemmelser.
Dagboknr. 15799, tinglyst 03.06.1983:
Gnr. 160, bnr. 17 og bnr. 27 anlegger felles stikkledninger for vann og avløp fra hovedledninger i Håvalds vei over gnr. 160, bnr. 689 og gnr. 160, bnr. 663. Ledningseiere er i fellesskap ansvarlig for ledningenes drift og vedlikehold. De øknomiske forpliktelser fordeles på følgende måte: De nye parseller som blir utlagt fra gnr. 160, bnr. 17 og bnr. 27 deles utgiftene ved anlegg og vedlikehold. De grunneiere som får felles stikkledninger gjennom sin eiendom, forplikter seg til å ikke utføre arbeider som kan skade eller gjøre ledningene utilgjengelige, likeså gis det fri adgang for nødvendig vedlikeholds -og reparasjonsarbeider. Eventuell tvist avgjøres ved skjønn.
Dagboknr. 20229, tinglyst 13.07.1983:
Avstand fra bygning på gnr. 160, bnr. 17 til bygning på gnr. 160, bnr. 1215 skal være minimum 8 meter.
Dagboknr. 83465, tinglyst 18.12.1986:
Gnr. 160, bnr. 17 og bnr. 1215 skal ha gjensidig bruksrett til kjørbar adkomstvei (4 meter bred) fra felles avkjørsel. Gnr. 160, bnr. 1273, 1274 og 1275 skal ha bruksrett til kjørbar adkomstvei (4 meter bred) fra felles avkjørsel over gnr. 160, bnr. 17 og bnr. 1215. Gnr. 160, bnr. 1273, 1274 og 1275 skal ha bruksrett til biloppstillingsplass og felles gjesteparkeringsplass på gnr. 160, bnr. 1215. Gnr. 160, bnr. 1273, 1274 og 1275 skal ha samme rettigheter og plikter til fellesarealet på gnr. 160, bnr. 1215. Gnr. 160, bnr. 1273, 1274 og 1275 skal ha rett til felles bruk av nødvendig vann -og avløpsanlegg, samt rett til adkomst for reparasjon og vedlikehold. Dette gjøres også gjeldene for gnr. 160, bnr. 17.
Dagboknr. 83467, tinglyst 18.12.1986:
Grensejustering fra gnr. 160, bnr. 17 til gnr. 160, bnr. 1215.
Dagboknr. 83069, tinglyst 02.12.2005:
Tinglyst seksjonseringsbegjæring. De 4 seksjonene har tinglyst tilleggsareal i tomten.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.
Eiendommen har tinglyst veirett over gnr. 160, bnr, 27, med dagboknr 14387, tinglyst 25.05.1983.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Solrikt beliggende i et attraktivt og etablert område på Karlsrud/Brattlikollen, i bydel Nordstrand. Robert Millars vei er en trivelig villavei bestående av småhusbebyggelse. Tilbaketrukket og trafikkskjermet gjør området særdeles barnevennlig.
Få minutters gange til skoler, offentlig kommunikasjon og et rikt servicetilbud på Karlsrud og Lambertseter. Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino. Nærhet til Karlsrud mat- og vinhus, Rema 1000 i Sandstuveien og Kiwi på Karlsrud. Holtet med bl.a. populære Jacob´s og Åpent Bakeri er heller ikke langt unna.
Umiddelbar nærhet til Brattlikollen T-banestasjon.
(Se www.ruter.no for rutetider)
Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med få minutters gange til flotte turområder i Brannfjellskogen og på Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan by på fasiliteter som lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, husdyrpark og ridesenter, store friområder, Ekebergrestauranten m.m. Eiendommen ligger også i nærheten av Østmarka og Østensjøvannet med flotte turmuligheter, sommer som vinter.
Flere hyggelige badestrender langs fjorden, som Ulvøya, Nordstrand bad og Katten.
Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:
Lambertseter idrettsforening med friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.
Bekkelaget sportsklubb(BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen.
Bekkelaget Tennisklubb (BTK) med anlegg innerst i Jomfrubråtveien.
Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.
Nordstrand IF på 'Niffen' med nyere håndballhall og fotballbane.
Områdets lokale alpinbakker: Sloreåsen og Leirskallen.
Treningsstudio: Sats på Karlsrud og Lambertseter, BestHelse på Holtet og Evo på Sæter.

Adkomst

Raschs vei - Østerliveien - Robert Millars vei, nummer 25 ligger helt i enden av Robert Millars vei, som er er en privat vei.

Barnehager, skoler og fritid

Diverse offentlige og private barnehager i nærmiljøet.
I følge utdanningsetaten sogner Robert Millars vei 25 til Karlsrud skole.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 336 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er opparbeidet med asfaltert gårdsplass, gressplen, diverse beplantning og lekeplass. Boligen disponerer iht. tinglyst seksjonering egen hageparsell i naturlig tilknytning til boligen, som er opparbeidet med gressplen nedenfor terrasse.

Parkering

Boliger disponerer 2 biloppstillingsplasser med stikkontakt på sameiets tomt, uten at dette er særskilt nevnt i vedtekter eller sameieavtale.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
I Sandstuveien 56 A-D er det gitt tillatelse til oppføring av boligblokk og parkeringsanlegg.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 18.455,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 7.330,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 25.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.000,-
Veiavgift (brøyting) er kr 712,- pr. år.
Boligen er tilknyttet Altibox/Viken fiber som leverandør av kabel-tv og internett (500/500) har avgift på kr 1099,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Sikkerhetsgruppen Nordstrand alarmselskap som koster kr 5.613,- pr. år. Abonnement kan videreføres til ny eier.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 2.443.600,- ifølge selger. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 8.036.956,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og ev. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 10.763.842,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr 7.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Anders Vindvad og Sara Bremer

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og er tilknyttet Sameiet Robert Millars Vei 21-23-25-27, med sameiebrøk 1/4.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom If – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,75% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 16.600,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 44-0017/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nordstrand
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR44.2117

Dato

Sist oppdatert: 20. april 2021 kl. 12:31

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning innenfor oppsatt tid. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.