Solgt: 7 350 000 kr

Berganåsen 52 N

7 600 000 kr
123 m²
3 soverom
Nøtterøy/Bergan
Lekker toppleilighet på hele 143 kvm - Nydelige utsiktsterrasser med sol hele dagen - i landlige omgivelser nær sjøen
 • Prisantydning
  7 600 000 kr
 • Omkostninger
  191 342 kr
 • Totalpris
  7 791 342 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2015
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  123 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  4 678 kr
 • Energimerke
  Rød C

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Her bor man lekkert og lettvint, i toppetasjen med heis fra parkering opp til inngangsdøren. Den innbydende eierleiligheten er meget funksjonell og har lys fra tre kanter samt 2 nydelige uteplasser på totalt 74 kvm - én på terrasse utenfor soveroms avdelingen mot syd og én utenfor stuen mot vest. I den innglassede delen på 11 kvm kan man hygge seg når været ikke viser seg fra sin beste side. I leiligheten er det 3 fine soverom og 2 lekre bad. Egen sone for "master bedroom" med flott garderoberom og bad. Det store allrommet har har et delikat kjøkken med alle innredninger og med plass til spisestuen på utsiden i en "egen fløy". En kjøkkenøy lager et stilig skille mot stuen. Hele leiligheten er avholdt i smakfulle farge- og materialvalg. 2 innvendige boder i tillegg til sportsbod i kjeller.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Berganåsen 52 N, 3133 DUKEN
Gårdsnummer 30, bruksnummer 296, seksjonsnummer 13, kommunenummer 3811

Innhold

Totalt bruttoareal: 154 kvm
Totalt bruksareal: 143 kvm
Totalt primærrom: 123 kvm
Bruksareal:
Leilighet 143 kvm
Primærrom:
Leilighet:
4. etasje 123 kvm: Hall, stue/kjøkken, 3 soverom, gang/omkledningsrom, bad/wc og bad/wc/vaskerom
Sekundærrom:
Leilighet:
4. etasje 20 kvm: Ca. 11 kvm Innglasset terrasse og 2 boder på til sammen ca. 9 kvm
I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca. 5 kvm i underetasje.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.01.2021 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 4. etasje i boligblokk oppført i betong i 2016 iht. boligsalgsrapport.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
Selger opplyser at to av veggene ble flislagt på nytt i 2020 grunnet produksjonsfeil på opprinnelige fliser på bad/wc fra 2015. Nye veggfleiser ble lagt på eksisterende fliser.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

En meget tiltalende toppleilighet med en flott beliggenhet - høyt, fritt og solrikt i landlige og sjø nære omgivelser i Berganåsen. Her har man et hyggelig utsyn over skog- og mark så langt øye kan se, fra sydøst til nordvest og med fantastiske solforhold, fra soloppgang til seneste kveld. Den romslige og elegante leiligheten byr på en flott og praktisk planløsning. Enkel adkomst med heis fra både fra parkeringskjeller og inngangsparti. Den innholdsrike leiligheten fremstår moderne, lys og lekker med en meget god standard. Fra hallen er det en soveroms fløy på den ene siden og et gedigent allrom med stor stue og et stilig kjøkken med en hyggelig spisestue, i motsatt ende av leiligheten. Utenfor ligger en inn glasset terrasse med en stor delvis overbygget terrasse på utsiden. Det er 3 soverom i leiligheten, hvor hoved soverommet ligger i tilknytning til eget garderoberom og bad. En deilig terrasse mot sydøst ligger utenfor soverommene. Videre ligger et romslig badeværelse med plass/opplegg for vaskemaskin, 2 soverom og en praktisk lagrings bod til gangen. Det er også bod i tilknytning til allrommet. I underetasjen er det parkering og sportsbod samt sykkelbod med lademulighet for el-sykkel. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.
Tur- og rekreasjonsmulighetene er mange i nærområdet om man velger skogsterreng, eller rusleturer ned til sjøen med båthavn og strender på Knarberg. Det er en kort spasertur til den populære Menybutikken på Skallestad med post i butikk. For øvrig er det få minutter med bil til hyggelig handelsområde på Teie torv med de fleste sentrumstilbud, café og restauranter. På Borgheim er det bla. dagligvare, bakeri, golfbane mm. Her ligger også et Kulturhus med mange underholdningstilbud som teater, konserter, foredrag og barneforestillinger. Leiligheten representerer en sjelden mulighet på Bergan - for de som ønsker seg en lettvint boform i en stor, innbydende og moderne leilighet med topp beliggenhet.

Oppvarming

Varmekabler i begge bad. Nilan anlegg med bla. varmegjenvinning/luftkjøling.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert. 19.08.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
3811/30/296/13:
20.08.2014 - Dokumentnr: 693807 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Knr:3811 Gnr:30 Bnr:101
Bestemmelse om adkomstrett for drift og vedlikehold av bardunfeste for mast.
Overført fra: Knr:3811 Gnr:30 Bnr:296
Gjelder denne registerenheten med flere
22.10.2014 - Dokumentnr: 910107 - Best. om adkomstrett
Rettighetshaver: Knr:3811 Gnr:30 Bnr:271
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Overført fra: Knr:3811 Gnr:30 Bnr:296
Gjelder denne registerenheten med flere
14.11.2014 - Dokumentnr: 994960 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om rett til ferdsel for almennheten
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
14.11.2014 - Dokumentnr: 994960 - Erklæring/avtale
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
14.11.2014 - Dokumentnr: 994960 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 13
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 131/2252
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Fremleie krever skriftlig samtykke fra styret. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Diverse

Løsøre og tilbehør som ikke vil medfølge: Amerikansk kjøleskap plassert i bod ved kjøkkenet og taklamper i vinterhage.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Berganåsen ligger høyt og fritt i et landlig område sentralt på Nøtterøy. I fredelige omgivelser med kort vei ned til sjøen på Knarberg og med skog og mark rett ved, har man fine tur- og rekreasjonsmuligheter rett på utsiden av døren. Det er kort gangvei til populær Menyforretning på Skallestad med post i butikk og på Hjemseng er det en stor Kiwi butikk og bensinstasjon. Med bil er man på Teie i løpet av få minutter, Teie torv er et koselig handelssentrum med de fleste sentrumstilbud, er er det café, bakeri, restauranter, apoteker, flere matforretninger, postkontor, gullsmed, urmaker, blomsterbutikker, klesforretninger, vinmonopol mm. På Borgheim er det også flere forretningstilbud og det er spennende arrangementer i Kulturhuset på Nøtterøy. Nøtterøy Golfbane ligger også på Borgheim.

Adkomst

Fra Tønsberg by kjører man i retning Nøtterøy og Tjøme, Når man har passert Kanalbroa og kommer til lyskrysset i Nøtterøyveien/veidelet, tar man til venstre og følger Smidsrødveien over Teie torv og videre utover retning Årøysund. Man passerer Hjemseng med Shellstasjonen og inn i Berganveien (som avløser Smidsrødveien), i neste kryss (Bergan) ser man bygget på høyden på venstre side. For å komme opp til eiendommen med bil kjører, man videre sydover og etter en slak venstre sving tar man første vei til venstre inn , deretter første vei til venstre igjen, opp i Berganåsen, kjør denne så til enden. Det er parkering rett ved siden av bygget.

Barnehager, skoler og fritid

Oserød skole, Borgheim ungdomsskole og Nøtterøy videregående skole. Det er barnehager i nærheten.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 5 312 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet med stenlagte gang og oppholdsarealer, beplantning i bed, hyggelige sitteplasser i atrium mellom boligene og lekeområde for barna.

Parkering

Parkering i lukket parkeringsanlegg i underetasje. P-plass nummer: 52 N.
Det er lagt ut kabel til parkeringsplass for el-bil lading, med ladeboks må bekostes av eier. Strømforbruk betales av eier.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen datert 31.01.2018 er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende
Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse-blokkbebyggelse, parkeringsplasser, gangveg/gangveg/gågate, kjøreveg, uteoppholdsareal i henhold til reguleringsplan Veumåsen, endring felt B1 datert 09.11.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 09.11.2011.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 4 678,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, vedlikehold, ventilasjon, TV/Bredbånd og forsikring. Fellesutgiftene forfaller forskuddsvis 1. ved hvert kvartal.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.000,- pr. år. / 11.000 kwh. pr. år.
Kabel-tv og internett er inkludert i fellesutgiftene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 203 997,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 4 334 389,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.791.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Nils Freddy Bakkeskau

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameiet Berganåsen 50-52, med sameiebrøk 131/2252.
Sameiet består av 24 leiligheter og 2 næringsseksjoner/garasjeplasser.
Forretningsfører er Agenda Regnskapsbyrå, tlf. 33 30 76 00 .
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, men det er ingen dyr i sameiet pr. i dag.
Foretatt påkostninger de senere år: Ladekabel i garasjen.
Utbedringer: Garantisak med utbygger JM med kondens i garasjetak og lekkasje i nedløpsrør og det danner seg vannpytt på gulvet pga. manglende fall til sluk.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet boligselgerforsikring, og reklamasjoner må rettes direkte til selger. Selgers egenerklæringsskjema følger som bilag til denne salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 21-0002/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Tønsberg
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR21.212

Dato

Sist oppdatert: 19. mars 2021 kl. 16:57

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.