Komplett salgsoppgave

Trulsrudskogen 50

8 650 000 kr
165 m²
4 soverom
Kart
Mats Lund
Presenteres av
Mats Lund
I LOMMEDALEN MED UTSIKT
Meget fin enebolig beliggende nydelig til med flott utsikt over dalen. Solrikt - Barnevennlig - Carport med EL-bil lader

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  8 650 000 kr
 • Omkostninger
  217 420 kr
 • Totalpris
  8 867 420 kr
 • Byggeår
  2008
 • Soverom
  4 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  165 m²
 • Bruksareal
  182 m²
 • Tomteareal
  278,4 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig i kjede
 • Eierform
  Eiet
 • Årlig velavgift
  1 300 kr
 • Energimerke
  Oransje D

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Trulsrudskogen 50 - en svært attraktiv og hyggelig kjedet enebolig beliggende i barnevennlige og idylliske Lommedalen. Boligen er perfekt for barnefamilier med den gode planløsningen bestående av bl.a. 2 stuer, 4 soverom, stort kjøkken, pent bad, toalettrom samt vaskerom/baderom. I tillegg får du et herlig uteområdet med både vestvendt terrasse på ca 30 kvm og terrasse på ca 16 kvm ved inngangsparti samt innholdsrik hage med gode solforhold.
Beliggenheten er et eldorado for den sporty og aktive familien. Marka er i umiddelbar nærhet med uendelige muligheter for ski, sykkel og gåturer. Området har også et aktivt idrettsmiljø med flere forskjellige idretter. Krydsbyløypa, alpinanlegget i Lommedalen ligger rett i nærheten.
Velkommen til visning

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Trulsrudskogen 50, 1350 LOMMEDALEN
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 99, bruksnummer 356
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 99, bruksnummer 359, ideell andel 1/6

Innhold

Totalt bruksareal: 182 kvm
Totalt primærrom: 165 kvm
Bruksareal:
Primærrom:
Kjeller 42 kvm: Gang, kjellerstue og vaskerom
1. etasje 62 kvm: Entré, stue, kjøkken og toalettrom
2. etasje 62 kvm: Gang, bad og fire soverom
Sekundærrom:
Kjeller 17 kvm: To boder
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.06.2022 utført av Anticimex v/Stian Christensen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Bygning generelt:
- Kjedet enebolig.
- Boligbygg over 3 etasjer.
- Boligen er oppført med støpt gulv mot grunn og grunnmur av betong.
- Etasjeskillere av tre.
- Saltak i trekonstruksjoner tekket med takstein. Renner og nedløp av metall.
- Yttervegger av bindinsverk utvendig kledd med liggende kledning.
- Entrédør fra 2020 med glassfelt.
- Ytterdører og vinduer med karmer/ rammer av tre og tre-lags glass fra byggeår.
- Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert i entré. Boligen har hovedsakelig skjult elektrisk anlegg.
- Carport på ca. 12 kvm med elbillader
- Vestvendt terrasse på ca. 30 kvm. Gulvflate belagt med terrassebord.
- Terrasse på ca. 16 kvm ved inngangsparti.
- Østvendt veranda på ca. 2,7 kvm. Gulvflate og rekkverk av tre.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
TG2:
- Bad 2. etasje: Fare for fukt i konstruksjon fordi vinduets plassering i våtsonen er uegnet. Klemring i sluk er feilmontert og lekkasje kan ikke utelukkes. Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høydeforskjell på 10 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.
- Overflater gulv: Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Stedvis slitasjemerker i gulv og knirk i gulv 2. etasje.
- Innvendige trapper: Det er knirking i trappen.
- Dører: Dørbladet verandadør kontakt med dørterskel, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes.
- Rekkverk: Enkelte spiler i rekkverk er råteskadet.
TG3:
- Rømningsvindu i kjellerstue tilfredsstiller ikke krav til rømningsvei.
TGIU (ikke undersøkt):
- Grunnmur/fundamenter: Fundamenter er naturgitt skjult, og det er for øvrig ingen sikre og dokumenterte opplysninger om type fundamenter som huset har. Byggegrunnens beskaffenhet er ukjent.
- Vann og avløpsledninger er ikke besiktiget.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om bygningsdelene nevnt ovenfor. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.
Sammendrag av selgers egenerklæring:
- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?: Byttet varmtvannstank og ventilasjonsanlegg på vaskerommet, januar 2017. Arbeid utført av faglært.
- Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen?: Ja, ser et og annet kre.
- Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?: Utvidet terrasseplattinger i 2009/2010 (egeninnsats). Byttet toppstein på tak i 2018 (Lommedalen Blikkenslager)
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner?: Byttet ventilasjonsanlegg i 2017 (Energima). Lagt opp separate kurser for ventilasjon og varmtvannsbereder i 2017 (TT Elektro). Installert elbillader i 2017 (Jensen Elektriske).
- Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om?: En av parkeringsplassene tilknyttet boligen er plassert på fellesareal og er ikke tinglyst.
Det har blitt observert skjeggkre i boligen. Skjeggkre kan ifølge skadedyrfirmaene bekjempes ved sanering av skadedyrfirmaer, bruk av limfeller samt regelmessig støvsuging/rengjøring. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.

Standard

Meget attraktiv og hyggelig kjedet enebolig beliggende i barnevennlig og rolig boligområde. Huset går over 3 plan og har en svært god planløsning som passer perfekt for barnefamilier. Boligens 1. etasje er et lyst og sosialt plan med en flott stue med delvis åpen kjøkkenløsning med spiseplass, toalettrom og entré. I 2. etasjen finner du husets soveromsavdeling med alle 4 soverom og baderom. I kjelleretasjen har du en praktisk kjellerstue og vaskerom, samt rikelig med lagringsplass i boder. Utvendig har boligen flere gode uteplasser - én stor vestvendt terrasse på ca. 30 kvm og videre adkomst til hagen, én koselig terrasse på ca. 16 kvm ved inngangspartiet og en flott østvendt veranda på ca. 2,7 kvm fra ett av soverommene.
Kjøkken:
Lyst og hyggelig kjøkken med plass for spisebord. Kjøkkenet er innredet med slette fronter på over- og underskap, benkeplate i laminat med nedsenket oppvaskkum og veggfliser mellom benkeplate og overskap, samt glassplate over platetopp. Kjøkkenet er utstyrt med integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin, samt plass for frittstående kjøleskap. Vegghengt ventilator er montert over platetopp.
Baderom:
Delikat baderom med flislagt gulv med varme og fliser på vegger. Badet er innredet med toalett, vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant, speil, overskap og belysning over servant, badekar og dusjhjørne med innfellbare glassdører.
Vaskerom / baderom:
Praktisk vaskerom / baderom med flislagt gulv med varme og fliser på vegger. Rommet er innredet med toalett, servant, speil og belysning over servant, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder og ventilasjonsanlegg er plassert på vaskerommet.
Toalettrom:
Pent toalettrom med flislagt gulv og malte flater på vegger og himling. Rommet er innredet med toalett og servant.
Innvendige overflater:
- Gulv: Tre-stavs parkett, fliser og malt betong.
- Vegger: Malte flater.
- Himling: Malte flater.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Følgende løsøre / tilbehør medfølger ikke boligen:
- Frittstående kjøleskap
- Taklampe på kjøkkenet

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet og vedfyring.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 10.12.2008. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:
- Dagboknr 175504, tinglyst 11.03.2009, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning: Eier og senere eiere er pliktig til å være medlem av huseierforeningen og områdelaget. Øvrige eiendommer har rett til å ha liggende vann- og avløpsledninger på eiendommen, samt fri adgang for tilsyn/vedlikehold. Eier og senere eiere er pliktig til å delta i evt. vedlikehold for den delensom ledningen er felles.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen ligger nært markagrensen i et svært attraktivt boligområde i Lommedalen. Området er et eldorado for småbarnsfamilier. Her har du kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av servicetilbud. Krydsbyløypa, alpinanlegget i Lommedalen ligger i gangavstand fra boligen.
Beliggenheten er populær for ski- og turgåere i alle aldre, med umiddelbar nærhet til fantastisk turterreng. I vinterhalvåret finner du flotte, preparerte skiløyper innover i Bærumsmarka og Nordmarka. Området har et aktivt idrettsmiljø med flere forskjellige idretter. I kort avstand fra boligen finner man også både fotballbane, flere idrettshaller, treningssentre, tennisanlegg og ridesenter.
For golfentusiaster ligger både Lommedalen golfbane og Bærum golfbane godt innen rekkevidde. Ved Burudvann er det sandstrand med flotte bademuligheter om sommeren. Langs Lommedalselven er det gang- og sykkelvei fra Bærums Verk til Sandvika.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Coop Extra og Meny på Bærums Verk. Det er kort vei til Bærums Verk med koselige gågater, sjarmerende småhus, handlesenter, museum, kunsthåndverk og et godt utvalg av forretninger, spisesteder og kafeer. Vertshuset er fra 1650 og passer for de store anledninger, mens bakeren i Verksgata og Pannekakehuset byr på hverdagslig hygge. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Rykkinn Senter, Kolsås Senter og ikke minst Sandvika Storsenter - et av Norges største kjøpesentre med 197 butikker og spisesteder.
Det er kort vei til skoler og flere barnehager i området. Fra boligen til Lommedalen skole er det en trygg skolevei for barna.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Det går buss til Triangelen, hvor man kan bytte mellom avganger til både Kolsås/Sandvika og Bekkestua/Oslo. Det er også en kort kjøretur til Kolsås som har Tbane. Med bil tar det ca. 7 min til Bærums Verk, ca. 16 min til Sandvika, ca. 22 min til Asker, ca. 30 min til Oslo S og ca. 67 min til Oslo lufthavn.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Reddiken Kanvas-barnehage
- Lommedalen barnehage - Krydsby
- Nøtteliten familiebhg.
Barneskoler:
- Lommedalen skole
- Gullhaug
Ungdomsskoler:
- Mølladammen skole
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 278,4 kvm. Boligen har tilnærmet flat tomt i to nivåer opparbeidet med asfaltert innkjørsel, plenareal, busker og diverse beplantning.

Parkering

Parkering i carport med fastmontert elbil-lader og parkering på gårdsplass, samt parkeringsmuligheter på andre siden av veien.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse (278 kvm) i henhold til reguleringsplan "Trulsrudmarka" med planID1984010 datert 25.09.1991.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 14 754,- for 2021. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 27289 kWh (inkl. lading av 2 stk elbiler) pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6 436,-.
Velavgift er kr 1.300,- pr. år.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 1 995 753,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 7 184 709,-
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8 867 420 ,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Cathrine Dyngeland Gabrielsen og Petter Gabrielsen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Boligen er tilknyttet Trulsrudmarka Områdelag 1 Velforening.
Medlemskapet dekker snømåking, strøing og vedlikehold av fellesarealer.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,6 % av salgssummen
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 3.125,- pr. påbegynt time
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0102/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.22102

Dato

Sist oppdatert: 15. november 2022 kl. 16:20

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Ser du etter lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.