Solgt: 4 900 000 kr

Kurefjordveien 127

4 900 000 kr
159 m²
3 soverom
Egil Andre Horgmo
Presenteres av
Egil Andre Horgmo
Rygge
Velholdt enebolig i landlige Rygge. Oppgradert i senere år. Kjøkken fra 2016. Over 2,4 mål tomt. Dobbelgarasje fra 2018.
 • Prisantydning
  4 900 000 kr
 • Omkostninger
  123 842 kr
 • Totalpris
  5 023 842 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  1947
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  159 m²
 • Bruksareal
  165 m²
 • Tomteareal
  2 406,9 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Oppgradert og velholdt enebolig i landlige omgivelser i Rygge
 • Pusset opp og påkostet i senere år
 • Ny kjøkkeninnredning i 2016 med integrerte hvitevarer
 • Tilbygget i 2007 med ny spisestue, varmepumpe montert i 2018
 • Tilbygget i 2004 med ny entré, toalettrom og bad
 • Ny varmtvannsbereder på 200 liter montert i 2021
 • Dobbelgarasje oppført høsten 2018, varmepumpe montert i 2020
 • Underetasje med vaskerom og ikke godkjente, innredede rom.
 • Stor tomt på hele 2.407 kvm. med solrik hage og masse boltreplass
 • Kjeller har god takhøyde og store vindusflater
 • Flere badesteder, svaberg og flotte turområder omkring
 • Ca. 4 km. til Halmstad med bl.a skole, forretninger og togstasjon
 • Ca. 15 minutter til Moss sentrum, omlag 1 time til Oslo

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Kurefjordveien 127, 1580 RYGGE
Gårdsnummer 143, bruksnummer 8, kommunenummer 3002

Innhold

Totalt bruttoareal: 183 kvm.
Totalt bruksareal: 165 kvm.
Totalt primærrom: 159 kvm.
Bruksareal pr. etasje:
1. etasje: 77 kvm.
2. etasje: 37 kvm.
Kjeller: 51 kvm.
Følgende rom inngår i primærromsdelen:
1. etasje: Entré, trapp/ gang, toalettrom, bad, kjøkken, stue/ spiseplass, spisestue.
2. etasje: Trapperom/ gang, 3 soverom.
Kjeller: Trapperom/ gang, kjellerstue, soverom, vaskerom.
Følgende rom inngår som sekundærrom:
Kjeller: Garderobe/bod.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.01.2021 utført av Anticimex AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte iht. boligsalgsrapport:
Enebolig oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskillere i trekonstruksjoner. Yttervegger er utvendig kledd med stående trekledning på fasaden. Grunnmur i betong/ lettklinkerbetong. Saltakkonstruksjon i tre. Yttertaktekking er takstein.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.
I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Vaskerom: Det er stedvis riss/sprekker i yttervegg. Gulvoverflatens materiale er slitt/ aldringspreget. Det er stedvis observert sprekker i betonggulv. Vedlikehold er i tiden. Membran/slukmansjett ikke klemt med klemring i sluk og er derfor spesielt utsatt for lekkasjer. Det vurderes at det ikke er benyttet membran på våtrommet. Rommet tilfredsstiller ikke krav til fukt- og lekkasjesikkerhet. Tiltak anbefales. Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er målt til 12mm. Dette er vurdert til ikke å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet. TG:2.
2. Etasje. Det er observert støvkondens i himling. Indikerer kuldebru og/eller dårlig isolasjon. TG:2.
Kjeller: Fuktsøket ga indikasjon for forhøyede fuktverdier på nedre del av vegg i vaskerom. Disse observasjonene indikerer fuktpåvirkning gjennom kapilærsug fra betonggulv og/eller utilsiktet fukttilførsel fra grunnmur. TG:2.
Loft: Det er observert rim på undertak. Spor etter aktivitet av gnagere er påvist. Uvisst omfang. Ytterligere undersøkelser anbefales. Det er fuktmerker i undertaket og trekledning. Anbefaler
ytterligere undersøkelser. TG:2.
Enkelte utdrag fra selgers egenerklæring:
5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasjen/kjellere?
Svar: Ja - Det ble montert ned en pumpekum med pumpe som automatisk pumper ut overfladisk vann i dreneringsrør bort fra huset, i 2015 av Jeløy Graveservice. Denne pumpen stoppet og fungere på
høsten 2018, hvor vi da satte ned en ny pumpe. Da denne pumpen sluttet og fungere, opplevde vi noe vann i kjelleren fra sluket på vaskerommet, som i ettertid ble undersøkt av forsikringsselsk
apet vårt uten anmerkninger. Vi har etter denne opplevelsen kun opplevd noe vann komme opp fra sluket på vaskerommet ved ekstrem vær 1 gang.
8. Kjenner du til om det er/har vært sopp, råteskader eller skadedyr i boligen (f.eks. skjeggkre, rotter, mus, maur eller lignende)?
Svar: Ja - Oppdaget mus desember 2020 på loft i boligen, dette har hvert løst med å ha satt opp musefeller..
9. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Svar: Ja - Ved mye vind og nedbør, slik at det regner sideveis har vi opplevd ved 1 anledning drypping fra åpningen i mellom stue og spisestue påbygg. Dette ble meldt inn til forsikringsselskapet, og ble utført kontroll av forsikringsselskapet. Hvor det ikke ble oppdaget noe fukt eller skader, men vi ble anbefalt og gå over med ny fugemasse mellom påbygg og husvegg. Dette har vi gjort og ikke ha tt problemer med siden.
Tilleggskommentar egenerklæring:
Ny dobbelgarasje ble satt opp på eiendommen høsten 2018. Grunnarbeidet ble utført med egeninnsats og dugnad. Reisverk med takstoler ble montert av Østlands garasjen. Takstein, isolering og innvendig arbeid utenom strøm er utført på egeninnsats og dugnad. Strømmen i garasjen er gjort av Moss Elektro.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen ble tilbygget både i 2004 og i 2007, og er i løpet av de senere årene i tillegg påkostet med en generell oppgradering av de fleste rom.
Tilbygget fra 2007 ble oppført som en utvidelse av den aktive sonen i første etasje, som i dag består av spisestuen i tilbygget, stuen og kjøkkenet med tilknyttet spiseplass. Tilbygget er oppført med åpen himling og en hel rekke vinduer på tre av fire sider som til sammen gir opplevelsen av et åpent og lyst rom. Ny varmepumpe ble montert i spisestuen i 2018. Gulvet er utført med én-stavs laminat som er lagt terskelfritt mellom stuene, samt mellom kjøkkenet og spiseplassen. Sistnevnte er i utgangspunktet stor nok til å fylle rollen som spisestue og utstyrt med hjørnepeis.
Kjøkkenets innredning er fra 2016 og svært stilrent utført i et klassisk moderne uttrykk. Innredningen består av et omfangsrikt antall skuffer og skap med tilsvarende mange oppbevaringsmuligheter, har benkeplater av heltre samt en nedfelt, helstøpt porselensservant. Samtlige hvitevarer er integrert og fra samme år, mens ventilator er veggmontert. Boligsalgsrapport bemerker at vann- og avløpsrør har ukjent alder og således kan være passert 50% av anbefalt brukstid.
I den delen av etasjen som ble tilbygget i 2004 inngår både badet, et separat toalettrom og entreen. Badet er utført med fliser på gulv og vegger, innredet med tidløse baderomsmøbler og utstyrt med dusjkabinett som ble ettermontert i 2019. Boligsalgsrapport bemerker at ventilasjonsspalte bør etableres, at utførelse av slukmansjett og membran ikke visuelt kan verifiseres, samt at gulv utenfor dusjsonen er tilnærmet flatt.
Entreen har en praktisk overflate av fliser på gulvet og er utstyrt med skyvedørsgarderobe til oppbevaring av sko og yttertøy.
Boligens tre soverom er samlet på én flate i andre etasje, som i følge boligsalgsrapport har et oppmålt gulvareal på cirka 48 kvadratmeter. Skråtak og lav høyde mot knevegger gjør at ikke hele etasjens areal defineres som målbart. Arealet bak kneveggene er utnyttet til alkover som kan benyttes til lagring eller ekstra lekeplass for barna.
I kjelleren finnes flere innredede rom, deriblant vaskerommet og ett rom som i dag benyttes til kjellerstue. Vaskerommet er av eldre årgang og er i boligsalgsrapport gitt tilstandsgrad 2 for flere forhold knyttet til overflater, rør, tettesjikt og gulvets fallforhold. En helt ny varmtvannsbereder på 200 liter er installert i vaskerommet så nylig som i 2021. Kjelleren har god takhøyde og store vindusflater.
Stor dobbelgarasje med loft.
Overflater og innredninger:
Gulv: Hovedsakelig laminat og fliser.
Innervegger: Hovedsakelig panelplater, malt panel og fliser.
Himlinger: Hovedsakelig panel.
Kjøkken: Skapinnredning med profilerte grå fronter og vitrineskap. Benkeplater i heltre. Nedfelt porselensservant med ett-greps blandebatteri. Integrert platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Veggmontert avtrekksventilator.
Bad: Servantskap med glatte hvite fronter og heldekkende servant med ett-greps blandebatteri. Veggmontert speil og belysning. Sideskap med glatte hvite fronter. Dusjkabinett.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisitet og vedfyring. Gulvvarme i entré, trapperom, bad og alle rom utenom vaskerom i kjeller.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1947.
Det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for bolighuset, men det foreligger for garasjen, datert 25.02.2019.
Bygningstegninger for tilbygget inngangsparti og tilbygget stue foreligger, men ikke de opprinnelige bygningstegningene fra når boligen var nyoppført. Av den grunn vites det ikke om boligen er endret ut i fra de opprinnelige tegningene.
Deler av kjeller er innredet som kjellerstue og soverom. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 1886, tinglyst 16.08.1946, type heftelse: Bestemmelse om gjerde.
Tinglysning av skjøte med bestemmelse om å holde eiendommen innhegnet. Gjelder bnr.8.
Dagboknr 3296, tinglyst 09.12.1947, type heftelse: Bestemmelse om gjerde.
Tinglysning av skjøte med bestemmelse om å holde eiendommen innhegnet. Gjelder bnr.9.
Dagboknr 990008, tinglyst 07.11.1958, type heftelse: Elektriske kraftlinjer.
Oppføring av kraftlinjer iht. gitte konsesjoner. Rygge kommune som økonomisk ansvarlig for hele anlegget.
Dagboknr 2354, tinglyst 12.06.1963, type heftelse: Erklæring/avtale.
Erklæring om felles kloakkledning gjennom fylkesvei 19, med flere bestemmelser.
Dagboknr 1904-1, tinglyst 05.04.1971, type heftelse: Erklæring/avtale.
Rett for Rygge kommune å anlegge å ha liggende hovedvannledning over eiendommene med bnr. 8 og 9. Grunneier kan ikke oppføre eller tillate oppført permanent bebyggelse eller anlegg av noen art over ledningen eller nærmere denne enn 5meter, med flere bestemmelser.
Dagboknr 1904-2, tinglyst 05.04.1971, type heftelse: Erklæring/avtale.
Rett for Rygge kommune å anlegge å ha liggende hovedvannledning over eiendommene med bnr. 8 og 9. Grunneier kan ikke oppføre eller tillate oppført permanent bebyggelse eller anlegg av noen art over ledningen eller nærmere denne enn 5meter, med flere bestemmelser.
Dagboknr 7938, tinglyst 26.08.1988, type heftelse: Jordskifte.
Jordskiftedom vedr- grensemerker rundt diverse eiendommer med mer.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Fryseskap stående nede i kjelleren, hengelamper i i spisestuen innenfor stua, hyllesystem i innvendig bod innenfor kjellerstuen, kleskommoder og oppbevarings møbler på soverommene og oppbevaringshyller i garasjen medfølger ikke boligen.
Huskestativ, sandkasse og sklie i hagen medfølger boligen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattesten for denne boligen.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Kurefjordveien 127 ligger i landlige omgivelser midt i det frodige Ryggelandet. I nærområdet finnes spredt boligbebyggelse, i tillegg til skog og åpent åkerlandskap. Flere veier og stier i området leder ned til Kurefjorden naturreservat som har et rikt fugleliv. På Kurefjordveien er det sykkelavstand videre til en rekke fine badesteder, blant annet omkring sommerperlen Larkollen.
Barneskole, idrettshall og kunstgressbane ligger i sentrum av Halmstad, knappe fire kilometer unna. Like ved skolen finnes også en nyere tuftepark med enda mer boltreplass for barna. I Halmstad finner du for øvrig dagligvareforretninger, flere småforretninger, konditori og ulike tjenestetilbud. Et vesentlig større shoppingtilbud finnes ved handelsområdet omkring Varnaveien, omlag 10 minutter unna med bil. Her ligger blant annet Rygge Storsenter samt en rekke store kjedetilknyttede varehus.
Fra Halmstad og Rygge Stasjon kan du ta toget til Oslo S på like over 50 minutter, eller ekspressbuss som kjører til hovedstaden på like over en time. Flybuss til Gardermoen stopper ved E6. Med egen bil kjører du til sentrale strøk av Oslo på omlag en time utenfor rushtid og til sentrum av Moss på under kvarteret.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 2 406,9 kvm.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje m/loft og på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 05.01.2021 omfattes eiendommen av reguleringsplan Gang-sykkelsti Pytten-Rygge kirke med formål kjørevei og annen veigrunn, vedtatt 14.10.2004 med plannr. M167. Eiendommen omfattes i tillegg av Kommuneplanens arealdel med formål LNFR areal for spredt bolig- fritids- eller næringsbebyggelse mv. nåværende. Eiendommen ligger i gul og rød støysone iht. T-1442, samt hensynssone bevaring kulturmiljø.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 17 070,- for inneværende år.
I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten utgjør kr 6 928,- for inneværende år og er inkludert i det ovennevnte beløp.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 19.000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.048,-.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av internett og har en avgift på kr 599,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 730 835,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2 631 006,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Eiendomskatten utgjør kr. 6 928,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.023.842,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,- for eneboliger mindre enn 230 kvm. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Marlene-Christin Rebne Sannes og Magnus Christoffer Wethal

Konsesjon

Da eiendommen er over 2 mål er den i utgangspunktet underlagt konsesjonslovgivning, og kjøper må ved kontrakt undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet. Denne erklæringen må godkjennes fra kommunen før eiendommen kan overskjøtes til kjøper.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,6% av salgssum
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Markedspakke: kr 8.500,-
Oppgjørshonorar: kr. 5.550,-
Foto/plantegning/stylingrådgivning: kr. 6.000,-
Offentlige opplysninger: kr. 3.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 30-0002/21
Krogsveen avd. Moss AS
NO 992 616 733 MVA
Oppdragets KR-kode KR30.212

Dato

Sist oppdatert: 22. mars 2021 kl. 12:44

Dokumenter

If Boligkjøperpakken
PDF 262 KB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

0 kr/m²
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
Flyttehjelp

La oss ta jobben for deg

Ikke stress med flyttevask, pakking, lagring og transport. Vi fikser alt for deg! Helt enkelt.
Finn ut mer

Sjekk din boligverdi!

Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.