Komplett salgsoppgave

Krodalvegen 96

3 550 000 kr
70 m²
3 soverom
Krogsveen ønsker velkommen til Krodalvegen 96!
Krogsveen ønsker velkommen til Krodalvegen 96!
Vrådal Panorama
Koselig og moderne innredet - God og arealeffektiv romløsning - Nydelige uteområder - Solrikt

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

 • Prisantydning
  3 550 000 kr
 • Omkostninger
  90 092 kr
 • Totalpris
  3 640 092 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2013
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  70 m²
 • Bruksareal
  75 m²
 • Tomteareal
  678,3 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom på fjellet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje D

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Krogsveen ønsker velkommen til denne flotte og smakfullt innredede hytten i Krodalvegen 96!
* Flott og godt utnyttet singelhytte med alt på en flate
* Hytten er smakfullt og delikat innredet med tidsriktige fargevalg
* Store vindusflater samt høy himling gir godt naturlig lys inne
* Innredet med gang/entrè med god garderobeplass, bod/vaskerom med utgang ut, 3 soverom, separat toalettrom, flislagt bad og stue/kjøkken i åpen løsning
* Fantastiske uteplasser, hvor solen kan nytes i rolige omgivelser uten innsyn. Her er bare å flytte seg med sol og vær. Det er også fin utsikt til fjellkjedene
* Ski in/ski out og sentralt beliggende med kort avstand til alle de flotte fasiliteter Vrådal - sommer som vinter.
* Hytten selges møblert - ta med tannbørsten og nyt late dager i Vrådal!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Krodalvegen 96, 3853 VRÅDAL
Kommunenummer 3821, gårdsnummer 1, bruksnummer 275, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 75 kvm
Totalt primærrom: 70 kvm
Primærrom:
1. etasje 70 kvm: Gang, stue, kjøkken, bad, wc og tre soverom
Sekundærrom:
1. etasje 5 kvm: Bod innvendig
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.05.2022 utført av Anticimex.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Hytta er oppført i 2013. Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført på støpt betong mot grunn. Yttervegger og tak i trekonstruksjoner. Liggende trekledning på fasade. Saltak tekket med torv. Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
* Manglende ventilasjonsspalte dør/terskel på bad. TG2
* Bomlyd i enkelte gulvfliser. TG2
* Stakeluke er ikke lokalisert. TG2
* Vannrør i bunnen av fordelerskap er ikke avsluttet over kanten på åpningen av skapet. TG2
* Noe skjevhet i konstruksjon på terrasse/platting. Antas å være noe underdimensjonert understøtte/bjelke. TG2
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om ovennevnte forhold. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Vi har gleden av å kunne presentere denne flotte og smakfullt innredede hytten - Perfekt for dere som ønsker singelhytte med god og arealeffektiv romløsning!
Her har man alt på en flate med entrè, 3 soverom, bad, ekstra toalettrom, bod/vaskerom med utgang ut og stue/kjøkken i åpen løsning.
Deilige uteplasser med svært gode solforhold. Her kan man sitte i le og uten særlig innsyn fra gjenboere. Bare nyte omgivelsene, rolige dager og fint utsyn til fjellkjeder og omkringliggende områder.
Hytten er innredet med en romslig hall med flis på gulv og svært godt med skapplass, slik at man kan henge av seg yttertøyet.
Toalettrom med servant og wc. I tillegg til flislagt bad som er innredet med dusjkabinett, servant i innredning og toalett.
Vaskerom/bod med innvendig og utvendig adkomst er perfekt når man kommer hjem etter en dag ute i naturen, slik at man kan gå inn via vaskerommet.
De 3 soverommene er praktisk og fint innredet, og det er totalt 7 sengeplasser i hytten.
Kjøkken og stue ligger i åpen løsning med store vindusflater mot nordvest, hvilket gir godt naturlig lys til rommet og fint utsyn! Vedovn i stuen for kjøligere dager og for ekstra hygge en vinterkveld.
Her er gode møbleringsmuligheter med god plass til både salong og spisestue. I stuen er det høy himling, noe som gir ekstra romfølelse forsterket av de store vindusflatene.
Kjøkkenet er praktisk innredet med smakfull innredning og med integrerte hvitevarer. Utgang til overbygd terrasse fra stuen med fin utsikt og gode solforhold.
Det er opparbeidet store og lettholdte utearealer rundt hytten. Her kan man flytte seg med vær og vind og bare nyte late, rolige dager. Sol fra morgen til kveld. Og fint utsyn til fjellkjedene i nord.
Hytten ligger sentralt til med kort veil til langrennsløyper, alpinanlegget med ski in/ski out og badeplass. Golfanlegg i nærmiljøet også. Velkommen til Rådyrtoppen 3!

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Hytten selges møblert. Kun personlige eiendeler blir fjernet. Elbillader medfølger. Det vil bli trukket kr 100.000,- i dokumentavgiftsgrunnlaget for møbler og interiør som medfølger.

Oppvarming

Varmekabler i hele hytten.
Vedovn i stuen. Iflg Vest Telemark Brannvern IKS blei pipa feia og tatt tilsyn på den 19.02.2019, utan feil eller mangler.
For øvrig elektrisk. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.08.2013. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er tinglyst 1 servitutt på eiendommen:
Dagboknr. 1518723, tinglyst 2.12.2021; type heftelse: Erklæring om avstand:
Eiere av gnr 1 og bnr 275 gir herved eiere av gnr 1 og bnr 301 rett til plassering av fritidsbolig 2,7 m fra felles eiendomsgrense. Uavhengig av plassering av hytta på gnr 1 og bnr 301 kan det oppføres garasje en meter fra felles eiendomsgrense på gnr 1, bnr 275.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte og servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Diverse

Det vil bli trukket kr 100.000,- i dokumentavgiftsgrunnlaget for møbler og interiør som medfølger. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Vrådal Panorama Skisenter er et flott og attraktivt helårs feriested som har blitt veldig populært de siste årene. Her har man masse aktivitetstilbud, sommer som vinter.
Om sommeren bys det på vakker natur, flotte turområder i fjellet med merkede turer (korte og lange), populær 9 hulls golfbane med koselig kafè, nydelig opparbeidet badestrand- og brygge med båtplasser og vannleker for ungdommen (trampoline og klatreborg), lekeplass med både klatrestativ, hoppepute, skateramp, huskestativ m.m., fotballøkke og dammer med turstier.
Vinterstid bys det på oppkjørte langrennsløyper på fjellet, korte og lange turer, alt etter ønske og form! Det er 18 nedfarter i slalomanlegget med 8 heiser inkl. 8-seters stolheis. Her er det sjelden kø. Kafeteria og bar på området med tidvise aktivitetstilbud for store og små. Vrådal har et veldig hyggelig og inkluderende miljø hvor man kan slappe av og bare nyte roen, naturen og de aktiviteter man ønsker.
Velkommen!

Adkomst

Når man kommer til Vrådal sentrum følger man veien og skilting til Vrådal Panorama/alpinanlegg. Når man kommer inn på feltet holder man til venstre i "rundkjøringen" mot Rådyrtoppen 2 og 3. Følg veien rett frem og hold deretter til venstre, opp en liten bakke. Hytten er da beliggende på venstre side, som hytte nr 4.
Hytten er skiltet med Krogsveen Til salgs skilt.
Det vil være skiltet til felles visninger.
Vrådal ligger i hjertet av Telemark, ca. 2,5 timer fra Oslo, 2,5 time fra Tønsberg og Kristiansand, ca 2 timer fra Sandefjord og Arendal.
Det er fine veier, sommer og vinter.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 678,3 kvm.
Nydelig flat tomt som er opparbeidet med gode parkeringsmuligheter på gruset gårdsplass. For øvrig er tomten lettholdt med naturlig vegetasjon og flere uteplasser. Slik at man kan flytte seg med vær og vind!
Det er opparbeidet en stor og usjenert terrasse på tre av hyttens sider, hvor man kan nyte solen fra tidlig til godt utpå kvelden. I bakkant er man fint skjermet, i le, inn mot naturen og uten innsyn fra gjenboere.
Opparbeidet med flere soner med plass til både solstoler, bålpanne og grill. Perfekt for late dager på hytta!
I tillegg er det deilig overbygd terrasse, med utgang fra stuen, i fremkant av hytta. Her har man fint utsyn til fjellene og siste kveldssol kan nytes i rolige omgivelser.

Parkering

Parkering på stor gruset gårdsplass. Her kan det være mulighet for å bygge garasje/bod eller lignende.
Montert Eesee ladeboks, som medfølger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til fritidsbolig i henhold til reguleringsplan Rådyrtoppen III med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Området er generelt under utvikling/utbygging. Det ligger 2 ubebygde tomter i bakkant av hytta (syd).
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10 285,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Brannvesenet er pålagt å føre tilsyn med, og å feie pipeløp i alle fritidseiendommer. Det vil kunne medføre kostnader for kjøper til utbedring av evt. fremtidige pålegg og anmerkninger.
Velavgift til Vrådal Panorama betales med ca kr 4.500,- pr år (2021). Dette gjelder vedlikehold og brøyting av veier, vann og avløp i området.
Brøyting av egen gårdsplass kan avtales med Vrådal Panorama og betales med ca kr 2.000,- i 2021. Frivillig, og bestilles i egen app.
Hytta er tilknyttet Altibox (fiber) som leverandør av tv/internett, kostnad pr. mnd: ca kr 750,- (2021).
Selger har ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 605 100,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 3.640.092,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 9.900,- for hytter.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ole Berget

Konsesjon

Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men det er boplikt i Kviteseid kommune. For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet om at boplikten ikke gjelder for denne eiendommen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen
Minimumsvederlag: kr 45.000,-
Tilrettelegging: kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0153/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.22153

Dato

Sist oppdatert: 30. september 2022 kl. 10:28

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Lurer du på noe?

Lignende fritidsboliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.