Komplett salgsoppgave

Sveavegen 52

5 690 000 kr
107 m²
3 soverom
Velkommen til Sveavegen 52!
Velkommen til Sveavegen 52!
Kart
Del
Bjørn Kitter Asak
Presenteres av
Bjørn Kitter Asak
Grua
Nyoppført enebolig med alt på en flate og tomt på ca. 740 kvm. Innerst i blindvei og barnevennlig område.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  5 690 000 kr
 • Omkostninger
  3 183 kr
 • Totalpris
  5 693 183 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2022
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  107 m²
 • Bruksareal
  108 m²
 • Tomteareal
  739,3 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Sveavegen 52 og denne nyoppførte eneboligen. Eiendommen ligger innerst i en blindvei i et meget barnevennlig og etablert område med flott utsikt mot jorde. Det er gangavstand til offentlig kommunikasjon, og kort avstand til barnehager, skoler og dagligvare. Dette er et område i vekst som man garantert vil trives i.
Boligen har en praktisk planløsning med alt på ett plan. Det er gjennomgående god standard, lekre løsninger og mye belysning. Boligen inneholder en bod i forbindelse med entreen, gang, tre soverom, baderom, vaskerom, wc-rom, samt kjøkken med åpen løsning til stuen. Fra stuen er det utgang til en stor, herlig markterrasse med gode solforhold. Parkering på stor gårdsplass, og det er støpt gulv for dobbelgarasje - byggesøknad foreligger.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Sveavegen 52, 2742 GRUA
Kommunenummer 3054, gårdsnummer 67, bruksnummer 745, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 108 kvm
Totalt primærrom: 107 kvm
Bruksareal:
1. etasje - 108 kvm.
Primærrom:
1. etasje - 107 kvm: Entré, stue, kjøkken, wc-rom, baderom, vaskerom og tre soverom.
Sekundærrom:
1. etasje - 1 kvm: Teknisk rom.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.09.2022 utført av Akershus Takst v/Tommy Strøm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Byggemåte

Grunnforhold
Alle bygg inklusive garasje, parkering og vei på eiendommen står på grunnfjell og komprimert sprengsteinfylling. Alle jordmasser er skiftet ut med stein for å unngå setninger. Boligen er oppført etter TEK 17.
Fundamenter
Bygget er fundamentert med plate på mark. Radonduk type SBS er brukt i grunnen. 60 cm Vartdal ringmurselement er brukt for å få maksimal isolasjonsevne. Videre er det isolert med 30 cm isopor, 20 cm pukk og 10 cm armert betong med varmekabler i de fleste rom. Utvendig isolering er 120 cm ut fra ringmur.
Utvendig
Liggende panel 19 x 148. 1 strøk grunning og 2 strøk maling er påført. Utlekting. Difusjonsåpen duk. 20 cm isolasjon Rockwoll. Plast. 48 x 48 innvendig utlekt, isolert med Glava.
Yttertak
Skarpnes takstein, type RU sort. Lekter 36 48 impr. Sløyfer 36 48. Siga diffusjonsåpen takduk. Sperrer 22 grader. Kaldtloft. 40 cm isolasjon, plast, lekter 36 x 48.
Vinduer
H-vinduer av høy kvalitet med 3-lags isolerglass.
Ytterdører
Harmonie Møre, hvit med sikkerhetslås.

Standard

Innervegger
48 x 98 isolert med 10 cm isolasjon. Kledd med Hunton proff plater miljøvennlig. Soverom kledd med Byggma panelplater, farge eggehvit.
Listverk
Hvite glatte lister 12 x 58 på gulv og 12 x 58 gerikt. Hvite limtreutforinger.
Innerdører
Fire-felts kompaktdører.
Gulv
Stue, kjøkken, gang, soverom med Kahrs en-stav eikeparkett. Vaskerom med 20 x 20 antrasitt grå flis. Yttergang med 60 x 60 grå fliser, matt Cynsa.
Himling
Stue, kjøkken og gang med malt gips. Øvrige rom med Hunton antikk miljøvennlig takplate
Gjeste WC
Flislagt gulv med varmekabler. Liten innredning. Vegghengt toalett
Bad
Støpt gulv med varmekabler. Våtromsplater på vegger. Både vegger og gulv er kledd med våtromsduk fra Fagflis. Badetak spesiellmaling. Fliser fra Fagflis 60 x 60 type matt Cynsa. Baderomsinnredning med 160 cm fra Strai, type Lyngen.
Kjøkken
Strai kjøkken, type Lyngen med integrerte hvitevarer.

Løsøre og tilbehør

Integrerte hvitevarer medfølger salget.

Oppvarming

Elektrisk
Skjult anlegg. Varmekabel i alle rom unntatt soverom. Belysning med LED-spottere i alle rom med dimmebrytere. TV-/datakontakt med 2 punkter i stue og 1 punkt på alle soverom.
Ventilasjon
Det er installert balansert ventilasjonsanlegg.
Ildsted
Det monteres en peisovn med stålpipe og stålhatt på tak. En tysk kvalitetsovn som er meget energisparende og har lang levetid. Type Scheidel Sirius 1.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 21.09.2022. Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Tømrerarbeid garasje.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen:
Dokumentnummer: 292939, tinglyst: 23.04.2010
Type heftelse: Utbyggingsavtale i forbindelse med utbygging av området Vollstadsletta mellom Grua Bygg AS og Lunner kommune.
Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelse.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Diverse

Salget av Sveavegen er førstegangsoverføring av en selvstendig og i sin helhet nyoppført bygning som ikke er tatt i bruk.
Grunnlaget for dokumentavgiften er kr. 80.533,-
Boligen blir ikke ytterligere utvasket.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Grua - et sted i vekst! Boligen ligger innerst i en blindvei på et etablert boligfelt på Grua i Lunner kommune. Området har nærhet til skole, barnehager, god offentlig kommunikasjon, matbutikk og treningssenter m.m.
Fra eiendommen er det gangavstand til Grua barneskole. Her er det blant annet planlagt ny gymsal. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Lunner ungdomsskole og Harestua ungdomsskole. På Grua finnes det både kommunale og en private barnehager. Den svært populære Småtjern utebarnehage ligger like i nærheten. Hadeland videregående skole ligger i Gran.
Grua har fått navnet etter Norges eldste, registrerte jerngruve, og i dag kan man få et unikt innblikk i gruvedriften på Hadeland Bergverksmuseum.
Grua er også et velkjent og populært utgangspunkt for ski- og fotturer i Nordmarka med et stort nettverk av oppmerkede løypealternativ, samt idylliske bade- og fiskevann som blant annet Svea og Mylla. Skiløypene går like ved boligen, over Muttajordet, så her kan du praktisk talt spenne på deg skiene og gå rett ut døra.
Grua ungdoms- og idrettslag har tilbud innen bl.a. fotball, alpint og hopp. Slalåmbakken/hoppbakken ligger ved Grua barneskole og er et fint lokalt tilbud, mens Granlybanen har nyere kunstgressdekke.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Grua og Rema 1000, og det er både treningssenter og frisør rett ved Kiwi. Nye næringslokaler åpner trolig på Grua Torg i 2022. Det er en kort kjøretur til flere butikker ved Roa og Harestua, samt kjøpesentrene på Jessheim Storsenter, Mosenteret i Nittedal, Kuben i Hønefoss og Granstunet på Gran.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Kort gåavstand til Grua togstasjon som betjener Gjøvikbanen, med avganger mot Gjøvik og innover mot Oslo S. Ved å benytte bil tar det ca. 9 min til Roa, 18 min til Gran, 33 min til Oslo Lufthavn, 28 min til Nittedal, 51 min til Lillestrøm og 60 min til Oslo S.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager
Gamleskolen barnehage (0-5 år) 1.5 km
Grua barnehage (0-6 år) 1.6 km
Åstroll familiebarnehage
Skoler
Grua skole (1-7 kl.) 1.4 km
Lunner ungdomsskole (8-10 kl.) 7.3 km
Hadeland videregående skole 15 km
Nannestad videregående skole 29.1 km
Bjertnes videregående skole 31.3 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 739,3 kvm. Tomten er opparbeidet med plen, terrasse, singlet innkjørsel med gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Støpt plate klargjort for oppføring av garasje. Egen kurs til garasjen på 32 Amper.
Utvendige arealer
Leveres med tilsådd plen og vei-grus på parkeringsplass og veg. Pukk rundt mur og inngangsparti.
Terrasse
Terrasse ved inngangsparti. Støpt plate med varmekabler. Hageterrasse – utført i impr. 28 x 120, ca. 53 kvm.
Garasje
Garasjegulv er støpt. Byggesøknad for dobbelgarasje foreligger med 22 grader takvinkel.

Parkering

Singlet innkjørsel med gode parkeringsmuligheter på egen tomt. Støpt plate klargjort for oppføring av garasje. Egen kurs til garasjen på 32 Amper. Byggesøknad for dobbelgarasje foreligger med 22 grader takvinkel.
Selger opplyser om at det er tilrettelagt for å trekke kabel for elbillader i garasje på 11 meter.

Vei, vann og avløp

Veiforhold
Eiendommen har utkjøring til privat vei med 1/23 eierandel. Veien fra kommunal vei og opp til lekeplassen er en privat vei for beboerne på felt B2 og eneboligene. Det er totalt 23 boenheter på dette området. Det betyr at disse i fellesskap må besørge veien brøytet og vedlikeholdt. Beboerne på felt 3 har rett til å benytte veien for å komme frem til lekeplassen. De har også bruksrett til lekeplassen. Kjøper forplikter seg til, i samarbeid med øvrige eiere, å holde lekeplassen i orden.
I samsvar med vedtektene til Sveavegen 54-88 sameie (=felt B2), skal drifts- og vedlikeholdsutgiftene for vei og lekeplass, fordeles med 1/23 på hver boenhet.
Vann og avløp
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse i henhold til Detaljreguleringsplan for Voldstadsletta med plan-ID 0533-2011-0001 datert 19.05.2011, mindre endringer datert 07.12.2011 og 21.03.2012 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel 2013-2024 datert 24.10.2013.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommen på nåværende tidspunkt. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Eiendomsskatt

Det er p.t. ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommen på nåværende tidspunkt.

Omkostninger

1) Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr. 80.533,- og andel dokumentavgift utgjør således kr. 2.013,-. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2) Tinglysingsgebyr for skjøte kr. 585,-.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr. 585,- pr. stk.
4) Total kjøpesum for boligen inkl. omkostninger er kr. 5.693.183,-

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Hadene Eiendom AS

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Kjøper må sette seg inn i salgsoppgaven før bud inngis. Eventuelle reklamasjoner må rettes direkte til selger.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom Tryg. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs. at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha overfor selger. 
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, renteforsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra Tryg. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring. Boligen selges etter avhendingslovens bestemmelser. Dersom boligen selges til forbruker stiller selger garanti jf. avhendingslova § 2-11 jf. buofl. § 12.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10.000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pkt. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 30.000,- fast provisjon
Tilrettelegging: kr. 12.500,-
Oppgjør: kr. 5.550,-
Markedspakke: kr. 19.400,-
Visninger: kr. 3.500,- pr. visning (første inkludert)
Oppslag eiendomsregister: kr. 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0039/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal/Hadeland
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2239

Dato

Sist oppdatert: 08. september 2023 kl. 13:42

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.