Solgt: 5 800 000 kr

Grindholmveien 23 a og b

5 950 000 kr
97 m²
3 soverom
Velkommen til Grindholmveien 23 a og b. Eiendommen ligger idyllisk til, få meter fra sjøen.
Østerøya/Mefjorden
Idyllisk landsted bestående av to hytter - meget barnevennlig - solrikt og få meter til sjøen - helårsvann
 • Prisantydning
  5 950 000 kr
 • Omkostninger
  150 092 kr
 • Totalpris
  5 950 092 kr
 • Byggeår
  1939
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  97 m²
 • Bruksareal
  98 m²
 • Tomteareal
  858 m² (eiet)
 • Type
  Fritidseiendom ved sjøen
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Rød G

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til vakre Grindholmveien og Mefjorden! Dette landstedet har en idyllisk, fredelig og meget barnevennlig beliggenhet på Østerøya. Eiendommen ligger med kort vei til sjøen og flott badestrand. Her kan du nyte sommeren og skape gode minner i et stille og rolig hytteområde, uten biler. Parkeringen ligger kun 80 meter fra eiendommen. Flotte tur- og rekreasjonsområder med blant annet kyststi i umiddelbar nærhet. Her får du også to hytter så det er god plass til storfamilie og flere generasjoner. Hytta mot nord fremstår som godt vedlikeholdt og ble modernisert i 2010. Her er det lagt inn vintervann så det er mulighet for bruk hele året. Hytta mot syd har behov for modernisering og oppgradering. Leid båtplass for sesongen 2021 kan medfølge etter nærmere avtale.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Grindholmveien 23 a og b, 3237 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 94, bruksnummer 63, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 105 kvm
Totalt bruksareal: 98 kvm
Totalt primærrom: 97 kvm
Bruksareal:
Hytte nord 51 kvm
Hytte syd 47 kvm
Primærrom:
Hytte nord: 1. etasje 50 kvm: Stue/kjøkken, bad/vaskerom og soverom.
Hytte syd: 1. etasje 47 kvm: Vindfang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom.
Sekundærrom:
Hytte nord: 1. etasje 1 kvm: Bod.
Hytta mot nord (nr. 23 b) har også et innredet loft med gulvareal på ca. 21 kvm. Arealet er ikke måleverdig grunnet lav takhøyde.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.05.2021 utført av Taksttjenester Grenland AS v/Terje Sandersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningene er iht. tilstandsrapport oppført på ringmur av betong og betongblokker med etasjeskille av bjelkelag. Reisverksvegger i tre med liggende kledning. Saltak tekket med shingel på hytte mot syd (nr. 23 a) og Decra-tak på hytte mot nord (nr. 23 b).
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Takstmann opplyser at hytta mot nord har en bra standard, og fremstår som godt vedlikeholdt. Det er synlig fuktinnsig i krypkjeller, som ifølge eier ledes ut på de laveste punktene. Videre så er det er ikke vanlig å drenere boliger/hytter med krypkjeller, men det bør brukes godt med drenerende masser samt lede taknedløp bort fra bygningen. Bjelkelag mot krypkjeller bør undersøkes nærmere, da det er erfaringsmessig utsatt for høy luftfuktighet. Takkonstruksjonen fremstår i hovedsak som en lukket konstruksjon uten mulighet for inspeksjon. På bad mangler det sluk, luftespalte i dør og det er ikke fall på gulv.
- Byggeår 1939, men modernisert i 2010.
- Vinduer er fra 2016, 2013 og 1990-tallet.
- Takvinduer er fra 2005.
- Ytterdører og innerdører er byttet de siste årene.
- Bad/wc er fra 2018.
- Varmtvannsbereder er fra ca. 2010.
- Oppgradert el-anlegg fra 2009 og senere.
- Med unntak av gulv over krypkjeller så er hytta fullisolert.
Hytta mot syd har en enkel standard og det er generelt behov for oppgraderinger og større påkostninger. Grunnmur har tidligere hat sprekker på det ene hjørne mot sydøst, dette er nå utbedret. Krypkjeller er begrenset kontrollert. Det bør sørges for god lufting og mulighet for rensing av organisk materiale samt etablere aldringsbestandig plast på grunn. Bjelkelag mot krypkjeller bør undersøkes nærmere, da det er erfaringsmessig utsatt for høy luftfuktighet. Deler av bjelkelag ser ut til å være noe underdimensjonert. Det er registrert etterslep på vedlikehold og råte på kledning TG 3. Takkonstruksjonen fremstår i hovedsak som en lukket konstruksjon uten mulighet for inspeksjon. Det bør påregnes utbedringer grunnet alder. Det er registrert svertesopp på veggplater fra soverom mot vedovn, som bør undersøkes nærmere. Det er ikke tilstrekkelig fall på badegulv og det mangler lufteventiler. Videre opplyser selger i sitt egenerklæringsskjema at det er lekkasje i en vannledning under kjøkkenet samt at det er et tett dreneringsrør i kjelleren.
- Byggeår 1969.
- Hytta har blitt malt sommeren 2021.
- Vinduer er fra 1990-tallet, eldre skipsvindu på bad.
- Ytterdører fra 1990-tallet er i bra stand, foruten normal slitasje og mindre justeringer.
- El-anlegg ble i følge eier av (hytte syd) oppgradert i 2010.
- Veranda er i bra stand, foruten normal slitasje.
Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Nydelig landsted med barnevennlig og solrik beliggenhet. Eiendommen består i dag av to hytter, en mot nord (nr. 23 b) og en mot syd (nr. 23 a). Hytta mot nord holder en god standard og har blitt påkostet/oppgradert de siste årene. Veggoverflater er malt i lyse og tidsriktige farger. Gulv har for det meste flis og belegg. Hytta har en praktisk planløsning mod stor stue og kjøkkendel. Det er montert kjøkkeninnredning i eik med profilerte fronter og benkeplate i heltre. Rikelig med skap - og benkeplass. Integrert platetopp, komfyr, mikroovn og oppvaskmaskin medfølger. Det er også montert spesialtilpasset vaskemaskin på kjøkken. Rikelig med downlights.
Lekkert og moderne bad fra 2018 med flis på gulv og våtromplater på vegger. Av utsyr er det montert wc, dusjkabinett, elektrisk håndkletørker og vask med innredning. Hyttas loftetasje er innredet som praktisk sovehems.
Hytta mot syd holder en enkel standard med malte/tapetserte overflater på vegger. Gulv har for det meste laminat og belegg. Kjøkken har åpen løsning mot stuen og det er montert eldre kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Integrert platetopp, komfyr, kjøleskap og fryser medfølger. Bad har gulvbelegg og vinyltapet på vegger. Av utstyr er det montert wc, vask, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin (vaskemaskin medfølger også).
Det er kun de hvitevarene som er listet opp tidligere som følger med.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming i begge hyttene og peisovn i hytta mot syd (nr. 23 a). I hytta mot nord (nr. 23 b) er det montert varmekabler på bad.
Videre så gjøres det oppmerksom på at pipe og ildsted i hytta mot syd ikke er registrert hos Sandefjord kommune. Det er heller ikke feier eller utført tilsyn. Kjøper overtar ansvaret for eventuelle pålegg/mangler ved tilsyn. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til fritidsboligformål siden byggeår.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen og de to hyttene. Sandefjord kommune opplyser at for denne eiendommen mangler det dokumentasjon på oppføring av bygningene i kommunens byggesaksarkiv. Byggesaksarkivet er imidlertid ufullstendig, så manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig oppføring. Videre foreligger det kun tegninger på tilbygg datert 19. mai 1999. Stuen/kjøkken har blitt utvidet på hytta mot nord (nummer 23 b). Etter tegningene er tilbygget søkt og godkjent som en innebygget terrasse. Videre så er planløsningen i hytta også endret siden den gang. Frittstående lekestue og bod som er oppført på eiendommen er ikke søkt eller godkjent. Det foreligger ikke ferdigattest på disse tiltakene og kjøper overtar ansvaret for manglende ferdigattest. Hyttas loftsetasje er innredet med soveplasser, men tilfredsstiller ikke dagens krav til varig opphold. Kjøper overtar ansvaret for dette.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er i dag tinglyst forkjøpsrett og bruksrett til selger og selgers familiemedlemmer. Disse rettighetene vil bli slettet, og overtagelsen kan først finne sted etter dette er utført. Videre bekrefter selger ovenfor megler at forkjøpsretten er avklart og ingen av partene ønsker å benytte seg av denne.
Det er ingen øvrige servitutter tinglyst på eiendommen.
Eiendommen har tinglyst rett til å være tilknyttet avløpspumpene fra Grindholmveien til Strand leirsted og helårs vannledning ved gnr. 94, bnr. 157. Ved vedlikehold eller fornyelse av ledning/pumpe plikter rettighetshaveren å sette eiendommen tilbake i samme stand som før arbeidet tok til. Det skal betales kr. 500,- pr. år. i avgift. Beløpet kan også indeksreguleres. Rettigheten er tinglyst på gnr. 94, bnr. 4 og gnr. 94, bnr. 157 med dagboknr 686066, tinglyst 16.09.2009. Eiendommen har også rett til å knytte seg til kloakkanlegg på Stand som igjen pumper kloakk frem til kommunens kloakknett på Ormestad. Rettighetshaver plikter selv å stå for vedlikehold og drifts kostnader og ta del i dette ved behov. Kloakkanlegget ligger på gnr. 94, bnr. 2 og retten hefter i samme gnr./bnr. med dagboknr 686148 tinglyst 16.09.2009. Disse rettighetene er knyttet til hytta mot nord, Grindholmveien 23 b.

Eventuell adgang til utleie

Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Diverse

Innbo som er i hytta mot syd på visningen medfølger i avtalen. Denne hytte blir ikke vasket ytterliggere før overtagelsen. Innbo i hytta mot nord kan medfølge etter nærmere avtale.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til vakre Grindholmveien og Grindholmen! Dette landstedet har en idyllisk, fredelig og meget barnevennlig beliggenhet på Østerøya. Fra hytta i nord får du flott utsikt til sjøen. Eiendommen ligger med kort vei til sjøen og flott badestrand. Her kan du nyte sommeren og skape gode minner i et stille og rolig hytteområde, uten biler. Dette er kanskje et av Sandefjords koseligste hytteområder hvor du er omringet av flott natur, fredelige og landlige omgivelser. Her er det trygt å la de yngste leke fritt og uten å tenke på farlig trafikk. Parkeringen ligger kun 80 meter fra eiendommen. Flotte tur- og rekreasjonsområder med blant annet kyststi i umiddelbar nærhet. Også kort avstand til Sandefjord sentrum med alle servicetilbud og gode kultur- og utelivstilbud, spesielt om sommeren. Ønsker du et idyllisk landsted nær sjøen, kan dette være den perfekte fritidseiendommen for deg. Her får du også to hytter så det er god plass til storfamilien. Eiendommen ligger med behagelig kjørevei fra de fleste byer på Østlandet, og nærområdet er perfekt for store og små. Velkommen til ett unikt sted og en sjelden mulighet i Mefjorden!

Adkomst

Fra Sandefjord sentrum følger du Kilgata og tar 3. rundkjøring til venstre. Følg så Hegnaveien til skilt Østerøya (mot høyre). Følg Østerøyveien forbi Strand leirsted og ta Grindholmveien til høyre. Følg veien forbi den store parkeringen og hold til høyre i første sving. Du finner parkeringsplassen i enden av veien. Gangadkomst via sti langs jordet. Kun 80 meter. Se kart for nærmere veibeskrivelse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 858 kvm. Sjarmerende og idyllisk tomt pent opparbeidet med gressplen og diverse busker/trær. Gressplenen er godt skjermet og meget barnevennlig, så her kan de håpefulle leke i trygge og gode omgivelser. Øvrig del av tomten har blant annet partier med fjell/svaberg. Eiendommen har også flere, flotte uteplasser. Hytta mot syd har stor terrasse ved inngangspartiet. Hytta mot nord, nærmest sjøen har koselig og lun uteplass mot vest. Her sitter du solrikt og skjermet til. Alt ligger til rette for at varme sommerdager og sene kvelder kan nytes. Hyttene med sine uteområder ligger skjermet fra hverandre. Perfekt for storfamilien og gjester.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass på fellesparkeringen (ikke tinglyst med gammel hevd ifølge selger). I tillegg leier selger 3 parkeringsplasser av grunneier til kr. 1.000,- pr. plass pr. år. Etter nærmere avtale kan det også medfølge leid båtplass for inneværende sesong.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til hyttene. Grindholmveien 23 a (hytta mot syd) har privat septiktank og gråvannstank med sandfilter. Denne hytta er også kun tilkoblet sommervann. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon. Grindholmveien 23 b (hytta mot nord) er tilkoblet offentlig vann og avløpsnett via privat vann/avløpslag. Denne hytta har også vintervann.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 24.09.2019 avsatt til nåværende fritidsbebyggelse. En mindre del av tomten mot nord og øst er avsatt til LNF - område (Landbruks-, natur- og friluftsområde). I LNF-områder er det generelt bygge- og deleforbud. Eiendommen ligger i 100-metersbeltet langs sjøen. I gjeldende kommuneplan er det egne bestemmelser og byggegrenser for eiendommer i 100-metersbeltet som kan medføre restriksjoner av fremtidige tiltak på eiendommen, jf. pbl. § 1-8. En liten del av eiendommen mot nord er også avsatt til hensynssone "flomfare" i kommuneplan. Se vedlagt kart i salgsoppgaven. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 10 751,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, slam og renovasjon.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.000,- pr. år. for Grindholmveien 23 b mens nr. 23 a har en forbruks som tilsvarer ca. 4.340,- kwh. Grindholmveien 23 b har en årlig forsikringspremie på kr 3.600,- og 23 a har en årlig premie på kr 4.477,-.
Avgift til grunneier for leie av parkeringsplass kr. 1.000,- pr. stykk (det betales i dag leie for tre plasser).
Strøm for drift av fellespumpe og varmekabler på ledningsnett til 23 b ca. kr. 500,- til kr. 1.000,- pr. år.
Drift og vedlikehold av privat vann og avløpsnett varierer men var i 2020 kr. 1.100,-
Selger (av nr. 23 b) har også løpene en vedlikeholds avtale på årlig ettersyn av alle tanker/pumper knyttet til vann og avløp. Avtalen er frivillig og kostet i 2020 kr. 2.026,-
Årlig avgift for vedlikehold av vei kr. 300,- Hytta i nord (nr. 23 b) er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 250,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 90 476,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.100.092,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Tonje Engebretsen og Oddrun Aasmundrud

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Det er utfylt et skjema for Grindholmveien 23 A og et skjema for Grindholmveien 23 B. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning).
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0152/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.21152

Dato

Sist oppdatert: 06. september 2021 kl. 14:10

Dokumenter

If Hyttepakken
PDF 253 KB
Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre fritidsboliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.