Komplett salgsoppgave

John Strandruds vei 3

4 400 000 kr
41 m²
1 soverom
Dette er en lys og innbydende 2-roms selveierleilighet i første etasje.
Dette er en lys og innbydende 2-roms selveierleilighet i første etasje.
Nicolai Bjørno
Presenteres av
Nicolai Bjørno
LYSAKER / FORNEBU
Tiltalende 2-roms leilighet på Fornebu *Markterrasse *Garasjeplass *Nærhet til sjøen
 • Prisantydning
  4 400 000 kr
 • Omkostninger
  111 342 kr
 • Totalpris
  4 511 342 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  2015
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  41 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Heis
 • Fellesutgifter
  2 427 kr
 • Energimerke
  Grønn D

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til John Strandruds vei 3, presentert av Nicolai Bjørno ved Krogsveen avd. Bekkestua. Dette er en lys og innbydende 2-roms selveierleilighet i første etasje. Fra stuen er det utgang til en ekstra stor overbygget markterrasse på ca. 14,5 kvm med fint utsyn over nærområdet. Det medfølger parkeringsplass i felles garasje.
Kort fortalt:
- Tiltalende 2-roms selveier i første etasje.
- Boligen har egen ytterdør mot fellesområde.
- Det er parkeringsplass i felles garasje.
- Overbygget markterrasse på ca. 14,5 kvm.
- Entré med gulvfliser og skyvedørsgarderobe.
- Kjøkken med flere integrerte hvitevarer.
- Pen stue med plass for spisebord.
- Innbydende bad med gulvvarme og dusj.
- Tilvalg/oppgraderte fliser og parkett.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

John Strandruds vei 3, 1366 LYSAKER
Kommunenummer 3024, gårdsnummer 41, bruksnummer 969, seksjonsnummer 7, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 45 kvm
Totalt bruksareal: 41 kvm
Totalt primærrom: 41 kvm
Bruksareal:
Leilighet 41 kvm
Primærrom:
Leilighet :
1. etasje 41 kvm: Entre, stue, kjøkken, soverom, baderom.
I tillegg disponerer boligen:
- En bod i kjeller på ca. 8,8 kvm.
- Parkering på egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg.
- Balkong på ca. 14,5 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.
Boligblokk over 9 etasjer samt kjeller, oppført i 2015. Gulvflater i kjeller og etasjeskillere av betong. Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av pussede og malte overflater. Takkonstruksjon i tilnærmet flatt tak utvendig tekket med membran/takpapp, ikke besiktiget. Oppvarming med vannbåren varme og varmekabel på baderom.Leilighet beliggende i boligblokkens første etasje. Adkomst via felles gårdsplass. Oppgangen har callinganlegg.
Vinduer/ytterdører:
Entredør av typen trefiber har brannklasse B-30 samt kikkehull. Vinduer og balkongdør fra 2015 med trerammer har 2 lags glass.
Terrasser / platting på terreng:
Utgang fra stue til vendt balkong på ca. 14,5 m2. Gulvflater av belagt med . Rekkverk av metall og glass. Levegger av malt trepanel, i begge ender. Markise er montert i tak. Belysning samt dobbel stikkontakt på vegg.
Tekniske anlegg. VVS anlegg:
Vannrør av typen kobber og typen rør i rør system. Delvis synlig på baderom og i kjøkkeninnredning. Fordelerskap med stoppekraner for rør i rør system er montert på baderom. Avløpsrør av typen pvc. Felles varmtvann. Vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og på soverom. Leiligheten har mekanisk avtrekk fra baderom og kjøkken. Røykvarsler tilkoblet sentralt brannvarslingsanlegg er plassert i himling.
Brann:
Leiligheten har røykvarsler tilkoblet sentralt brannvarslingsanlegg og brannslukningsapparat.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
TG2:
Overflater gulv på bad:
Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
Utdrag fra selger egenerklæring:
- Leiligheten er behandlet for skjeggkre i 2019 etter mistanke. Skjeggkre er ikke observert i boligen.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Bygget har et fint fellesområde ved inngangspartiet, og boligen har inngang via egen dør direkte fra uteplassen. Entreen gir et godt førsteinntrykk av boligen med gulvfliser og gråmalte vegger, noe som harmonerer med øvrige rom. Rommet er tilknyttet badet og har en skyvedørsgarderobe for enkelt å rydde unna klær og sko. Det er gjort tilvalg/oppgraderte fliser og parkett i forhold til standarden for andre leiligheter i sameiet.
Kjøkken:
Kjøkkenets åpne løsning til stuen gjør det til et sosialt rom. Et smalt vindu over kjøkkenbenk gir fint arbeidslys, og et spisebord kan lage et praktisk skille mellom kjøkkensonen og stuen. Overskap med belysning under og Villavent ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Laminert benkeplate med nedsenket oppvaskkum med ett-greps armatur samt induksjon koketopp. Malte flater over benkeplate og dobbel stikkontakt på vegg samt stikkontakt i lysarmatur. Innebygget komfyr og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med fryser. Malt overflate i himling. Delvis synlige vannrør av typen plast, i benkeskap. Avløpsrør av typen pvc. Waterguard system er montert.
* Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med.
Stue:
Leiligheten har en tiltalende stue med åpen kjøkkenløsning. Rommet har store vindusflater som slipper dagslyset inn, og det er utgang til en markterrasse. Rommet er holdt i lyse farger, og har plass for både sofaløsning og spisebord med tilhørende møblement.
Baderom:
Boligen inneholder et delikat bad, med flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Innredning med glatte skuffefronter og servant med Oras ett-greps armatur. Vegghengt speil med overbebelysning og stikkontakt på vegg. Vegghengt toalett med Tece innebygget sisterne. Dusjhjørne med innfellbare dører og ett-greps armatur med hånddusj. Avtrekksventil i himling. Malt overflate i himling med downlights. Delvis synlige vannrør av typen fleksi fra veggpunkter for rør i rør system, i innredning. Avløpsrør av typen pvc. Fordelerskap med stoppekraner for rør i rør system er montert i himling, over toalett.
Soverom/garderobe
Soverommet er behagelig og har god plass for en stor seng. Rommet har godt med lagringsplass i en tilpasset garderobe som fungere som innramming rundt sengen. Boligen har for øvrig lagringsplass i speilskyvedørsgarderobe i entré, og i en disponibel bod.
Uteområde:
Fra stuen er det utgang til en overbygget markterrasse på ca. 14,5 kvm. Terrassen er innrammet av glassrekkverk og har hellelagt dekke. Terrassen har plass for grill og utemøblement, hvor man kan sitte og nyte gode måltider, så vel som fint utsyn over nærområdet. Den overbygde delen gjør det mulig å ta i bruk terrassen så fort våren melder sin ankomst. Fellesområdet er blant annet opparbeidet med takterrasse.
Overflater:
Gulvflater med parkett, fliser i entre. Malte overflater på vegger. Malte overflater i himlinger.
Utstyr:
- Sikringsskap har automatsikringer.
- Markise.
- Utendørs varmelampe på vegg

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme og varmekabel på baderom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 21.08.2015.
Dokumentet ligger tilgjengelig i vedlegg til salgsoppgave, eller kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visnin

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 9 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om: vann/kloakk, parkering, gang og kjøreankomst, vakuumanlegg og avfallshåndtering, og rømningsveier.
Videre har eiendommen tinglyst rett til sykkelparkering, parkeringsplasser, HC-plasser og parkering.
Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.
Vedtektene begrenser korttidsutleie til 60 døgn per år.

Diverse

Løsøre og tilbehør som selger vil la stå igjen:
- Klesskap på soverommet
- Kjøl/fryseskap

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

John Strandruds vei 3 ligger i et urbant og moderne område nordvest på Fornebulandet i naturskjønne og landlige omgivelser med god tilknytting til kollektivtransport. Området byr også på kort vei til både barnehager, skoler, butikker, Lifestyle gym med squashall, turområder, flere badestrender med blant annet badeplassen på Storøya og de aller fleste servicetilbud. Rett utenfor døren finner du også Bærum Kommunes kyststi, som gir fantastiske turmuligheter i det maritime nærområdet.
Kjøpesenteret Fornebu S med over 80 butikker og spisesteder ligger i gangavstand fra eiendommen. I nærområdet er det også flere meget gode idrettsanlegg med både innendørs og utendørs tilbud.
I nærområdet finner du Nansenparken på 200 mål. Dette flotte parkanlegget ble nominert til landskapsprisen i 2010, og tilbyr store, grønne områder. Parken har vakker beplanting i kombinasjon med vannførende kanaler, samt utmerkede gang- og sykkelstier. Legg gjerne turen til Storøya eller Sjøflyhavna kro som har eksistert i mer enn 60 år, og ligger kun en kort spasertur unna. Bygget er nå fredet og rehabilitert for å bevare sitt opprinnelige uttrykk. Her finner du et hyggelig og uformelt, maritimt og retrospektivt miljø som tilbyr mat og drikke i sjøkanten.
Leiligheten ligger i et sentralt boligområde på Fornebu med kort gangavstand til offentlig kommunikasjon. Nærmeste holdeplass er Lilløyveien ca. 500 meter fra boligen. Boligen er også ideelt plassert i forhold til Lysaker, et viktig knutepunkt for buss og tog. Med bil tar det ca. 9 min til Sandvika, 12 min til Oslo sentrum, 4 min til Lysaker og 50 min til Oslo lufthavn.
Utbygging av Fornebubanen er påbegynt, og vil være en T-banestrekning fra Majorstuen til Fornebu senter med 4 stasjoner i Bærum. Nærmeste planlagte stasjon er Arena stasjon ved Fornebuporten/Oksenøyveien, i kort gangavstand fra boligen. Banen skal gi bedre og raskere reisemuligheter til Oslo sentrum, og skal i sin helhet føres under bakken. Les mer om Fornebubanen på
https://ruter.no/om-ruter/prosjekter/fornebubanen/

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
- Fornebo barnehage avd. Kilentunet
- Lysaker idrettsbarnehage
- Barnehagen VIER
Barneskole:
- Lysaker skole
- Storøya/Oksenøya
- Jar skole
- Snarøya skole
Ungdomsskole:
- Hundsund Ungdomsskole
Videregående skoler:
- Stabekk videregående skole
- Ullern videregående skole
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 7 619 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet med grøntområder, diverse beplantning, sittegrupper, lekeplass og asfalterte internveier.

Parkering

1 parkeringsplass i garasje, plass 115. Hjørneplass som er gunstig og gir god plass. Det er mulighet for å koble til ladeboks på ladeanlegget.
Seksjonseiere med tilhørende parkeringsplass har kjøpt en tinglyst bruksrett i denne eiendommen. Boligseksjonene er tinglyst som rettighetshaver til p-plass på Gnr 341 Bnr 12 i Bærum kommune.
Fornebuporten Boligparkering AS fakturerer rettighetshavere kvartalsvis for drift og vedikehold med lik del på hver parkeringsplass. Se tinglyst dokument med doknr. 785397 registrert 28.08.2015.
Sameiet disponerer 6 parkeringsplasser, herav 1 HC-plass. Det er 4 timers gratis parkering på disse. Parkeringsreglement overholdes av ONE-Park. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Kommuneplaner:
Eiendommen er regulert til Krav om felles planlegging (566 kvm), Sentrumsformål (566 kvm), miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur (81 kvm), Park (1 kvm), og Boligbebyggelse (7.051kvm) i henhold til kommuneplan Kommunedelplan 3 - Fornebu datert 27.03.2019 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 22.05.2019.
Kommuneplaner under arbeid:
Id: 2016014. Navn: Kommunedelplan 3 - Fornebu.
Reguleringsplaner:
Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse-blokkbebyggelse (7.227 kvm), Parkeringsplasser (338 kvm) i henhold til reguleringsplan FORNEBU - OMRÅDE 1.2 OG DEL AV OMRÅDE 1.3 FORNEBUPORTEN datert 31.10.2012 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 31.10.2012.
Eiendommen er regulert til Park (1 kvm) i henhold til reguleringsplan FORNEBUPORTEN - FELT B2 datert 24.09.2015 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 24.9.2015.
Reguleringsplaner under bakken:
Eiendommen er regulert til Kjøreveg (414 kvm), Parkeringshus/-anlegg (6.560 kvm) i henhold til reguleringsplan FORNEBU - OMRÅDE 1.2 OG DEL AV OMRÅDE 1.3 FORNEBUPORTEN datert 31.10.2012 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 31.10.2012.
Reguleringsplaner under arbeid:
Id. 2019021. Navn: FORNEBU - FORNEBUPORTEN.
Byggeplaner i området:
Widerøeveien:
Det skal bygges næringsbygg og hotell ved Widerøeveien. (Tomten mellom Telenor Arena og John Strandsruds vei 9). Hotellet vil være det som ligger nærmest boligen. For nærme innsyn i saken, se kommunes hjemmeside (https://www.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfinnsyn.ashx?response=arkivsak_sok_tomdefault&) . Prosjektet har saksnummer 2020013225.
Fornebubanen:
Det er planlagt bygging i nærområdet for utvikling av Fornebu sentrum, og endestasjon for Fornebubanen (metroanlegg/T-bane) ved Fornebu Senter. Banen skal i sin helhet føres under bakken med fire stasjoner i Bærum: Fornebu senter stasjon i Koksaområdet, Flytårnet stasjon ved Snarøyveien mellom Odd Nansens vei og Bernt Balchens vei, Arena stasjon ved Fornebuporten/Oksenøyveien og Lysaker stasjon ved Lysaker kollektivknutepunkt. Byggetiden er anslått til om lag seks år. Banen er beregnet å stå klar for åpning i 2027. For nærme innsyn i saken, se: https://storymaps.arcgis.com/stories/e21b4778b641427bb3eafd6d8f8c8c39
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2 427,- pr. mnd. og inkluderer: Felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, internett, energi/fyring, trappevask, drifts- og vedlikeholdsutgifter m.m..
Fellesutgiftene fordeles slik:
- Felleskostnader: 1.528,-
- Bredbåndsavgift: 212,-
- Fjernvarme 487,-
- Vedlikeholdstillegg 200,-
I tillegg faktureres kr. 640,- pr. kvartal for driftskostnader til garasjeplass.
Strømleverandør er Hafslund.
Boligen er tilknyttet HomeNet som leverandør av internett, og dette er inkludert i felleskostnadene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,- pr. år. inkl. nettleie.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 908 228,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 3 269 620,80.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 13 036,- pr. 12.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 03.08.2021
Andel fellesgjeld pr. 12.12.2020 var på kr. 1 288,-. Denne er blitt nedbetalt.
Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.511.342,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Jonas Olsen Gundersen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameiet Fornebuporten 1, med sameiebrøk 40/13006.
Sameiet består av 293 boligseksjoner
Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Sameiet har egen nettside: https://fp1.no/
Bredbånd leveres pr jan. 2019 av HomeNett 1000/1000 mbps.
Nøkler til leilighet, boder og hovedinngang kan bestilles hos forretningsfører OBF AS som er nøkkelrekvirent for Boligsameiet Fornebuporten 1. Priser på nøklene varierer avhenger av låssystemet. Pris på systemnøkkel er 294,- (2019) + mva. Nøkler kan hentes i Sinsenveien 4.
Boligsameiet Fornebuporten 1 er et relativt nytt boligsameie. Det er derfor ikke gjennomført større vedlikehold i 2020.
Kommende prosjekter:
- Etablering av ny hovedtrapp til JSV 1-3-5 samt gjerde mellom lekeplass og sykkel/gangveg er etablert
- Prosjekt røyktesting av utett leilighet som følge av reklamasjonssak
- Prosjekt Søppelhåndtering
Foretatt påkostninger de senere år:
- Installert kamerautstyr for overvåking av og tilgang til/fra fellesområdene.
- Utskifting av varmeelementene og lufting av gulvvarmeanlegg i alle leilighetene etter kortslutning i det elektriske anlegget i tårn A.
- Etablering av elbil-infrastruktur
- Utbedring/reparasjon av feil på ventilasjonsanlegget.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Velforening

Boligsameiet er medlem av Fornebulandets Vel.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,85% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14. 950
Visninger: kr 3.125,- pr. visning (1 inkl.)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 10-0155/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bekkestua
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR10.21155

Dato

Sist oppdatert: 12. oktober 2021 kl. 15:12

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.