Komplett salgsoppgave

Ekelund 6

10 200 000 kr
153 m²
3 soverom
Velkommen til Ekelund 6!
Velkommen til Ekelund 6!
Christian Bolstad
Presenteres av
Christian Bolstad
Holmsbu
Nyere enebolig med flott utsikt og basseng -Ingen boplikt- sentralt

Boliglånskalkulator

 • Prisantydning
  10 200 000 kr
 • Omkostninger
  256 342 kr
 • Totalpris
  10 456 342 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2013
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  153 m²
 • Bruksareal
  196 m²
 • Tomteareal
  800,1 m² (eiet)
 • Type
  Enebolig - Frittliggende
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Velkommen til Ekelund 6!
Nyere enebolig over 3 plan oppført i 2013. Eiendommen byr på en gjennomgående god standard og fin planløsning. Boligen har 3 gode soverom med 2 bad, åpen kjøkken- stueløsning med ekstra stue på loft. Fra stuen er det utgang til et flott opparbeidet uteområde med terrasse langs hele forsiden av huset med en fantastisk utsikt og badebasseng. Boligen ligger fint til med sol fra morgen til kveld. Kort spasertur ned til selve havna og sentrum. Holmsbu er det nærmeste man kommer sørlandsidyll på sommerstider hvor båthavna yrer av liv og restaurantene er fulle av mennesker.
- Oppført i 2013
- Sentralt
- Fantastisk utsikt
- Garasje i underetasje med direkte atkomst til boligen
- Større terrasse med badebasseng
- Fin planløsning
- Solrikt

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Ekelund 6, 3484 HOLMSBU
Kommunenummer 3025, gårdsnummer 323, bruksnummer 168, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 196 kvm
Totalt primærrom: 153 kvm
Bruksareal:
Primærrom:
Underetasje 19 kvm: 2 ganger
1. etasje 97 kvm: Bad, vaskerom, entré, soverom, Stue/kjøkken
2. etasje 37 kvm: Bad, 2 soverom, stue
Sekundærrom:
Underetasje 43 kvm: 3 boder og garasje
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.05.2022 utført av Taksering Norge. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Nåværende stue på loft er byggemeldt som disponibelt rom. Innredning av rommet til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt Asker kommune. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre. Se pkt under ferdigattest.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i støpt betonggulv på grunn. Saltak i trekonstruksjon hvor yttertaket er tekket med takstein. Yttervegger kledd med stående malt trepanel og grunnmur er pusset og malt. Takrenner og nedløp i metall.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Det er gitt tilstandsgrad 2 på følgende:
- Yttervegger under utvendig bakkenivå grunnet risiko for fukt eller kondens om drenering og fuktsikring ikke lenger har tilstrekkelig funksjon
- Yttervegger har for stor glippe mellom museband og panel. Dette kan føre til at mus finner vei inn i konstruksjonen
- Betonggulv i garasje og en av bodene har noe avflasset maling. Det er noe ujevnheter mellom fliser i kjøkken i tillegg til hulrom mellom flere fliser og fliselim
Det er gitt tilstandsgrad IU (ikke undersøkt) på følgende:
- Grunnforhold og fundamenter da forhold ikke lar seg avdekke ved visuell befaring
- Tekniske installasjoner på svømmebasseng
- Sentralstøvsuger grunnet elektrisk installasjon
- Våtsone i vaskerom da det kun er våtsone rundt servant. Overflater er derfor ikke eksponert for vann og hullborring er derfor ikke foretatt. Fuktindikator benyttet på vegger og ikke påvist indikasjoner på fukt utover normale verdier
Resten av boligen har fått tilstandsgrad 1 og 0
Selger opplyser i egenerklæringsskjema følgende:
- Puss på utvendig mur under terrasse over garasje har blitt reparert pga. avskaling
- Hilmatis AS har lagt ny skifer på terrasse over garasje samt byttet tredekke til skifer utenfor stue mot syd
- Eier har ved egeninnsats lagt inn taklys i boder og kjeller
- Terrasser av tre er bygget av eier. Basseng med støttemurer og tredekke bygget av eier. Fasademur i bakgård bygget av eier.
- Det ble i forbindelse med bygging av huset foretatt sikring av skrenten bak huset.
Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Nyere og meget sjarmerende enebolig med flott uteplass og en fantastisk utsikt som byr på gode solforhold.
Boligen holder en gjennomgående god standard med 2 flislagte bad, vaskerom, entré, kjøkken og gang i underetasje med varmekabler i gulv. Gulvene i huset er bestående av heltre i ask med unntak av våtrom og kjøkken. Her er det god plass til flere sittegrupper og spisebord med mer. Videre inneholder boligen 3 soverom av god størrelse, med loftstue og tilhørende balkong. Underetasjen inneholder 3 boder av god størrelse til oppbevaring og lagring. Videre har boligen direkteadkomst fra en større garasje med plass til bil og annen lagring.
Kjøkken:
Pent og åpent flislagt kjøkken med varme i gulvet. Kjøkkenet er innredet med lyse over- og underskap i profilerte fronter med benkeplate i granitt. Kjøkkenøy som byr på godt med skap- og benkeplass. Store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys og egen utgang til terrasse.
Bad
Badet i 1. etg er flislagt med varme i gulvet og downlights i taket. Badet er innredet med vegghengt toalett, servantskap med oppbevaringsplass og speil med tilhørende belysning. Dusjhjørne med innfellbare glassdører.
Badet i 2. etg med tilsvarende fliser og varme i gulv. toalett og servantskap i matchende farger med dusjnisje.
Vaskerom:
praktisk og fint flislagt med med varme i gulvet. Opplegg for vaskemaskin og tilhørende hvitevarer. Skyllekom i rustfritt stål og egen utgangsdør.
Stue
Stuen har en åpen løsning med god plass til hjørnesofa med tilhørende møblement. Flott pusset og malt elementpeis med glassdør. Videre er det god plass til egen spisestue som ligger halvveis adskilt fra resten. Fra stuen er det utgang til et flott opparbeidet uteområde med terrasse langs hele forsiden, med tilhørende svømmebasseng. Det er også en egen loftstue med utgang til balkong i 2. etg.
Uteområde
Sørvestvendt veranda med adkomst fra stue og kjøkken som strekker seg langs hele forsiden av boligen, med fantastisk utsikt over Drammensfjorden. Terrassen har i sin helhet størrelse på ca 100 kvm hvor noe er flislagt med rekkverk i stålkonstruksjon og glassplater, og resten har terrassebord med rekkverk malt i tre. God plass til sitte- og spisegrupper flere steder, og nedgang til egen platting med svømmebasseng.
Terrasseplatting på østsiden av huset med overbygget pergola.
Boligen holder en god og velholdt standard og er perfekt for familien, enten som helårsbolig eller om man ønsker å bruke det som en fritidsbolig.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Det er peisovn i stuen. Elektriske varmekabler på begge bad, entré, gang i underetasje, kjøkken og vaskerom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.07.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Nåværende stue på loft er byggemeldt som disponibelt rom. Innredning av rommet til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt Asker kommune. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.
Det foreligger ferdigattest på oppføring av basseng datert 25.01.2016.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Ekelund 6 beliggende skjermet og rolig til sentralt til i Holmsbu, med kun en kort spasertur ned til selve havna. Holmsbu er det nærmeste man kommer sørlandsidyll på sommerstider hvor båthavna yrer av liv og restaurantene er fulle av mennesker. I sentrum finner man blant annet flere spisesteder, dagligvarehandel, gallerier, klesbutikker, med mer. Det er flere populære badestrender i området, med en fantastisk kyst-linje og sti som strekker seg over store deler av kommunen.
Flotte rekreasjonsmuligheter i området, med alt fra populære sykkel og turmuligheter, Bergsmyrene gård, til livekonserter på eksempelvis Privaten.
Holmsbu ligger omtrent 1 time med bil fra Oslo. Fra Drammen tar det ca. 45 minutter. For handling utover dagligvarehandelen i sentrum vil nærmere matbutikk befinne seg på Klokkarstua ca. 12 minutters kjøring. Her finner du Kiwi og bensinstasjon. Tofte ligger 15 minutter unna, med flere matbutikker, vinmonopol mm. Ellers har du Sætre Nærsenter 15 minutter unna med matbutikker, vinmonopol og apotek.
Det går busser fra Oslo og Drammen til Holmsbu. Dersom dette er av betydning for for kjøpet, ber vi om at man setter seg inn i rutetabeller og annen øvrig informasjon fra busselskapet på egenhånd.

Adkomst

Fra Drammen:
Følg RV282 og E134 og ta av i rundkjøring mot skilting Hyggen/Holmsbu. Følg Grimsrudveien til du kommer til skilting mot Holmsbu. Følg veien og ta av til Ekelund på høyre side rett før sentrum. Følg veien til du får huset på din høyre side.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Folkestad barneskole beliggende en kort kjøretur unna i Kana. For ungdomsskole vil det naturlige valget være Tofte ungdomsskole. Evt. Grytnes ungdomsskole i Sætre. Barnehagetilbudene vil være Furustua, Folkestad og Kana barnehage.
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til Asker kommune for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 800,1 kvm. Tomten er opparbeidet med gressplen og gruslagt gårdsplass.

Parkering

Garasjeparkering for en bil i underetasjen av huset, med direkte adkomst til boligen. Ellers biloppstillingsplass i gårdsplass for øvrig.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Hele eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Holmsbu sentrum, del 1 og del 2 datert 22.03.1988. Videre er eiendommen regulert til sentrumsformål og bevaring av kulturmiljø i henhold til kommuneplan Hurum 2018- 2030 datert 04.09.2018. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter var kr 9.288,- for 2021. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendommen har vannmåler. Kommunale avgifter vil variere etter forbruk.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.355,- pr. år. / 10.593 kwh. pr. år. Årlig nettleie er ca. kr 7.975,-.
I selgers husstand har det bodd 2 mennesker og det opplyses om at strømforbruket har vært ca 10.593 kwh pr år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.642,-.
Veiavgift er ca kr 1.800,- pr. år og inkluderer brøyting av vei samt. vedlikehold.
Boligen er tilknyttet Allente som leverandør av tv og har avgift på
kr 379,- pr. mnd. Tv-tuner medfølger.
Boligen er ikke tilknyttet alarmselskap.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2021 var kr 795 700,- ifølge selger. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2021 på kr 2 864 520,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 10.456.342,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Ove Kristoffersen og Nina Jetmundsen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 0,75% av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 16-0051/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Røyken
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR16.2251

Dato

Sist oppdatert: 20. juni 2022 kl. 10:15

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.