Komplett salgsoppgave

Moveien 107

3 800 000 kr
174 m²
3 soverom
Stuen er i åpen løsning til kjøkkenet som passer perfekt for underholdning.
Stuen er i åpen løsning til kjøkkenet som passer perfekt for underholdning.
Eirik Varmo
Presenteres av
Eirik Varmo
Meget innholdsrik leilighet - Svært barnevennlig og veletablert nabolag på Haukerød - God takhøyde - Dobbel garasje
 • Prisantydning
  3 800 000 kr
 • Omkostninger
  96 342 kr
 • Totalpris
  3 896 342 kr
 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1912
 • Soverom
  3 soverom
 • Primærrom
  174 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  1 693 kr
 • Energimerke
  Gul G

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Her kan du flytte inn i et familievennlig og koselig miljø med nærhet til skoler, barnehager og Sandefjord sentrum.
Leiligheten har store luftige rom med en fantastisk takhøyde som gir en god romfølelse og en frisk atmosfære.
Boligen har en fin planløsning fordelt over et plan. Tradisjonelt innredet med 3 soverom og bad med en stor stue/spisestue som ligger i tråd med kjøkkenet.
Nydelig og solfylt terrasse på hele 32 kvm med plass til flere sittegrupper, her kan solen nytes utover kveldstimene. Det er også utgang til en platting på 16 kvm fra vaskerom der man kan sitte usjenert og nyte en frokost i morgensolen.
Denne leiligheten må sees! Velkommen til Moveien 107

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Moveien 107, 3221 SANDEFJORD
Kommunenummer 3804, gårdsnummer 41, bruksnummer 64, seksjonsnummer 1, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 192 kvm
Totalt bruksareal: 174 kvm
Totalt primærrom: 174 kvm
Bruksareal:
1. etasje 174 kvm: Kjøkken, stue, vindfang, gang, bad, 3 soverom.
Primærrom:
1. etasje 174 kvm: Kjøkken, stue, vindfang, gang, bad, 3 soverom.
Sekundærrom:
-1. etasje 36 kvm: Delvis flislagt kjellerrom med adkomst via luke på kjøkken er ikke målbart pga. takhøyde i underkant av 1,9 m (høyde rundt 1,86 m). Areal kjellerrom ca 36 m2.
I tillegg disponerer boligen 1 utebod og dobbel garasje
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.01.2021 utført av Stokke Taksering AS.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i reisverksplank over mur av betong, steinblokker og støpt plate. Kledd med stående rustikk kledning.
Saltak med betongtakstein. Renner og beslag i stål. Boligen er påbygd og renovert tidlig 2000 tallet ifølge eier.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder.
- Stedvis flasset maling, råteskadet karm på et soverom mot sydøst, råteskadet list mot vannbrett på største soverom mot nordøst og flere lister med påbegynnende råte = TG2
Råte = TG3
- Trege terrassedører og noe flasset maling og sprukket/tørt panel i nedkant (ute) = TG2
- Dør til soverom i nedre del har "slått seg" og går noe mot karm, samt halvdør til dusjrom = TG2
- Stedvis bom (dvs. mangelfull fliselim) i flis på terrasse = TG2
- Stue og kjøkken (bjelkelag) og nederste gang (støpt plate) er målt med gulvlaser. Det ble målt ca 45 mm. skjevhet i stue og kjøkken, som er aldersrelatert og anses å være stabilt. = TG2
- Kjellerrom alder/utsatte konstruksjon og bemerket forhold = TG2
- Bad i gang har flatt fall fra dør til kabinett, som er i strid med forskrifter. Sluk og fall under kabinett er ikke vurdert. Gulv med stedvis småsår og det er stedvis mangelfulle fuger. Det anbefales anordning med tilluft via dør og mekanisk avtrekk for raskere lufting av damp og fukt.= TG2
- Dusjrom. Det er noe fall til sluk m/klemt mansjett, men fall er ikke iht. forskrifter. Det er ikke terskel i åpning til soverom/bad og det anbefales anordning med mekanisk avtrekk for raskere lufting av damp og fukt. = TG2
- Stort kombinert bad/soverom som ikke har våtromstandard på deler av rommet. Det er utett overgang gulv og vegg der det er flis og plater. Antar det er membran ved og rundt badekar og innredning. Gulv med forholdsvis flatt fall. Det er sluk/avløp i bunn av badekar (ikke vurdert). Det ble ikke målt fuktighet. =TG2
- Mangelfull lufting iht forskrift på soverom/bad = TG2
- Vaskerom med forholdsvis flatt fall til sluk med ikke synlig membran (antar underliggende banemembran). Stedvis bom (dvs. mangelfull flislim), og enkelte sår. Ellers normal slitasje. Det ble ikke målt fuktighet på utsatte plasser, ikke tegn på fukt i tilliggende rom. = TG2
- Mangelfull lufting iht. forskrifter på vaskerom. Det anbefales anordning med tilluft via dør og mekanisk avtrekk = TG2
- Kjøkken, noe ufagmessig arbeid, og det er stedvis sår i flis og sprukket hjørne på en flis (mot inne hjørne) på benkeplate mot nedre del. Det er sig i noen fronter/ujevnt, svellet (tørt ved måling) og skadet bunn i benkeskap, flis med stedvis høydeforskjell og noen småhull etter oppheng. = TG2
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Krogsveen v/ Eirik Varmo har gleden av å presentere Moveien 107!
Leiligheten er beliggende på populære Haukerød, hvor " by og land" møtes. Her er det tilgang til flere aktivitetsmuligheter på Runar aktivitetspark og direkte nærhet til naturskjønne områder, hvor man kan nyte aktive dager.
Leiligheten har blitt oppgradert over tid med flere kreative og spennende løsninger.
Man entrer boligen i en stor entre der det er plass til å henge av seg yttertøy og direkte tilgang til et av leilighetens flere bad.
Videre inn kommer du til en hall med adgang til boligens suite som har en åpen baderoms løsning . Suiten er oppgradert over tid med varmekabler og flis på gulv, nedsenket badekar, stor innebygget dusj med fliser på vegg samt stor fin peis. Herifra er det også tilgang til vaskerom/kjøkken som fører ut til en platting i bakhagen.
Videre fra gangen entrer man en åpen kjøkken løsning som strekker seg ut til leilighetens spiseområde med store naturlige lyskilder som skaper en god atmosfære.
Kjøkkeninnredning med lyse profilerte fronter, benkeplate i flis og nedfelt oppvaskkum. Ventilator med kullfilter og integrert komfyr med platetopp. Alle integrerte hvitevarer medfølger. Det er et flott og praktisk kjøkken med gode arbeidsflater. Her kan husets kokk konversere med gjestene mens middagen forberedes.
Fra stuen går du ned til 2 store soverom i egen avdeling. Soverommene har en fantastisk takhøyde og har mange innredningsmuligheter. Fra denne avdelingen er det direkte utgang til en stor solrik terrasse med en koselig peis løsning.
Innvendig adkomst til kjeller ved luke i kjøkken gulv. Kjelleren er ikke innredet, men har gode lagringsmuligheter (takhøyde under 190 i kjeller)
Eiendommen er pent ivaretatt de seneste årene, og har normal slitasje og elde.

Oppvarming

Oppvarming via varmekabler i flere rom og ildsted i stue og soverom/bad. Det er også montert luft til luft varmepumpe i gangen ved to av leilighetens soverom. Ellers vanlig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.04.2016 For tilbygg til bolig og Rehabilitering av eldre enebolig samt tilbygg til Bolig og Datert 27.09.2016 for oppdeling av leiligheter. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Velkommen til Moveien 107! Her får du en flott beliggenhet som retter seg til både unge og eldre som ønsker å bo sentralt, men ikke midt i sentrum. Beliggenheten hvor “ by og land” møtes, nær Runar idrettsanlegg som kun er en kort spasertur unna og her finner du håndball og fotballbaner, løpebane, idrettshall og flere meget bra helårs turløyper og preparerte skispor på vinteren. Med både dagligvarebutikker, barnehage og skole i nærområdet får du både i pose og sekk og at det gir mulighet for redusert bilbruk.
Leiligheten ligger solrikt og barnevennlig til med kort vei til skoler og det er flere barnehager i nærområdet. Godt utvalg av dagligvareforretninger i gangavstand i tillegg til Kiwi Moveien som ligger rett ved. Her finnes det også interiørbutikk og Sporty24 treningssenter. Gode bussforbindelser med busstopp rett i nærheten. I tillegg er det et rikt utvalg av butikker i Pindsleområdet som bilforretninger og el-butikker, dagligvareforretninger, Biltema, Megaflis, E2 Treningssenter, Meny, Komplett.no arena m.m. I nærheten finner du også skog og utmark med flotte turområder.
Boligen har en beliggenhet på ca. 2 km nord for Sentrumskjernen. Her kan man enkelt ta sykkelen eller beina fatt til sentrum hvor man finner alle fasiliteter, enten man ønsker byliv med shopping eller en matbit på en av byens caféer og restauranter. For barna i familien er det kort vei til skoler eller populære Bugårdsparken, hvor du har flotte rekreasjonsområder som har noe for alle og enhver. Bugårdsparken byr også på mange ulike fritidsaktiviteter med skøyter, tennis og svømmehall for å nevne noe. Flott område for tur og trening!
Velkommen til en hyggelig visning!

Adkomst

Fra Motorveien ta av til Sandefjord sentrum og fortsett ca 500 meter på Sandefjordsveien før avkjøring til høyre og fortsett mot Haukerød, ta til venstre i første kryss ved Cirkle K og eiendommen ligger 200 meter ned på venstre hånd. Fra sentrum kjører du nordover på Sandefjordsveien, Ta til venstre etter siste lyskryss, skiltet Haukerød. Eiendommen
ligger på høyre side nesten på toppen av veien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Haukerød barneskole, Bugården ungdommskole og flere barnehager i nærområdet.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 105,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.
Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer og gruset parkeringsareal. Det er god plass til lek og moro for de minste og en felles paviljong på baksiden av huset.

Parkering

Parkering i leilighetens dobbel garasje og på gruset gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Kommunen har planer om å fornye hovedledningene. Da kan det forekomme pålegg om separering av spillvann og overvann på eiendommen

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan datert 24.09.2019 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.12.2017
Det er vedtatt reguleringsplan for nytt sykehjem på Haukerød ( GNR 41/223, 41/55 m.fl) Det er usikkert om og når det eventuelt vil bli aktuelt å bebygge tomten. Den aktuelle eiendommen ligger innenfor planområde og grenser mot arealet som er regulert til tjenesteyting/sykehjem mot Øst.
Det foreligger vedtatt reguleringsplan for Moveien 111 og 113 (Bjørnar's) Reguleringsplanen ligger til rette for bolig, forretninger og annet tjenesteyting. Atkomsten til området vil være fra Moveien. Området er ferdigregulert og bygging er påbegynt.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 8 033,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Fellesutgiftene er kr 1.693,- pr. mnd. og inkluderer:
Sparing, Generell drift av felles sameie og bygningsforsikring.
Sameiet betaler pr nå dobbel fellesutgift for å spare opp til en buffer og dobbel betaling er planlagt ut 2021. Deretter vil fellesutgiftene bli halvert.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert juli 2021
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 19.443 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av Internett og kabel-tv og internett har avgift på ca kr 1018 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1 061 659,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 3 821 972,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 7 882,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 9 523,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.896.342,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer. Kun rettshjelpsdekning koster kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Eva Hagen

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Moveien 107 sameie, med sameiebrøk 232/411
Sameiet består av 4 leiligheter.
Forretningsfører er SpareBank 1 Regnskapshuset BV AS.
Dugnad må påregnes.
Felles oppgaver er gressklipping og dugnad på fellesområder etter avtale. Snømåking innkjørsel ,alle tar etter sine behov.
Dyrehold er tillatt med tillatelse fra øvrige sameiere.
Ikke krav om styregodkjenning, men styret skal informeres av megler.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en boligkjøperforsikring (rettshjelpsdekning)
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I de tilfeller hvor det er utstedt et våtromsbevis har kjøper våtromsdekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura fro Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til: 1,88% av salgssum
Minimumsvederlag: kr 70.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.250
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 22-0016/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Sandefjord
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR22.2116

Dato

Sist oppdatert: 22. september 2021 kl. 10:41

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å bruke munnbind, samt å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.