Komplett salgsoppgave

Bjørnsons gate 7

4 190 000 kr
58 m²
1 soverom
Velkommen til Bjørnsons gate 7!
Velkommen til Bjørnsons gate 7!
Kart
Kronstad
Lekker og nyere 2 - roms eierleilighet i attraktivt område - Takterrasse - Heis - Balkong - Parkeringsplass i garasje.

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 190 000 kr
 • Omkostninger
  105 920 kr
 • Totalpris
  4 295 920 kr
 • Etasje
  3
 • Byggeår
  2013
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  58 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  2 473 kr
 • Energimerke
  Grønn B

Visning

Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Leiligheten har en høyst sentral og attraktiv beliggenhet på Kronstad. Moderne bygg med heis og garasje! Spar butikk i bygget og en rekke spisesteder i nærområdet.
- Meget gode kvaliteter fra 2013, lys og pen i nordisk stil med store vindusflater.
- 2-roms leilighet med kontor og walk-in-closet i 3. etasje i bygg med heis.
- Parkeringsplass med mulighet for EL-bil lader i felles garasjeanlegg
- Gjesteparkering i felles garasjeanlegg
- Stor bod i underetasje
- Sykkelparkering i felles bodanlegg
- Gang/sykkelavstand til sentrum, Haukeland Universitetssykehus, Haraldsplass D. Sykehus, UIB og byens øvrige studiesteder
- Få minutter gange til Høgskulen på Vestlandet
- Bybanestopp like utenfor døren
Ta kontakt for å avtale tidspunkt for visning. Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Bjørnsons gate 7, 5059 BERGEN
Kommunenummer 4601, gårdsnummer 159, bruksnummer 7, seksjonsnummer 36, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 62 kvm
Totalt primærrom: 58 kvm
Primærrom:
3. etasje 58 kvm: Entre, soverom, kontor, bad, kjøkken og stue.
Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller oppmålt til ca. 5 m2.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 05.08.2022, utført av Anticimex Bergen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TG2 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten boligbygg oppført i 2013. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med parkeringsanlegg i nederste etasje. Yttervegger av
betong/trekonstruksjoner. Utvendige fasader av murpuss. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db38. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. Oppvarming med radiatorer tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.

Oppvarming

Oppvarming med radiatorer tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.07.2015 Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 25 servitutter på borettslagets eiendom. Disse er eldre og antas å ikke ha betydning for handelen. Servituttene omhandler bestemmelser om gjerde, bebyggelse kloakkledninger, diverse erklæring/avtaler og veg. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Ved utleie av selveierleilighet plikter eier å gi styret beboerinformasjon. Korttidsutleie mer ene 90 dager årlig er ikke tillatt uten å innhente spesiell tillatelse fra styret.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Bjørnsonsgate er en del av den spennende utviklingen av Kronstad som bydel. Området har gjennomgått en stor forandring og fremstår i dag med høy attraktivitet der tilbudet av restauranter, butikker og kontorvirksomhet er rikt. Området er veldig populært, og med god grunn.
Her bor man supersentralt med gang/sykkelavstand til sentrum. Bybanen stopper like utenfor døren og bringer deg til sentrum på få minutter. Bybanen har også hyppige avganger sørover mot Lagunen og til Flesland.
For daglig innkjøp kan man gå tørrskodd til Spar butikk som er lokalisert i samme bygg som leiligheten.
Kjernen av Danmarksplass ligger få minutters gange unna og her har noen av byens mest populære restauranter etablert seg. Danmarksplass byr også på treningssenter og området generelt gir god tilgang på turmuligheter i byfjellene. Krohnsminde idrettsplass med kunstgressbane ligger like i nærheten.
For studenter er plasseringen meget god med kort gangavstand til Høyskolen på Vestlandet (HVL) samt sykkelavstand eller få stopp med bybanen til øvrige av byens studiesteder. Haukeland universitetssykehus som en av Bergens største arbeidsplasser ligger innen kort avstand.

Adkomst

Se google maps - det er enkelt å finne frem i kartet. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager i nærområdet:
Lekefabrikken barnehage (0-6 år) - 0.5 km
Hunstad barnehage (1-6 år) - 0.8 km
Kronen barnehage (1-6 år) - 0.8 km
Barne- og ungdomsskoler i nærområdet:
Kronstad skole (1-7 kl.) - 0,4 km
Møllebakken skole (1-10 kl.) - 0.8 km
Ny Krohnborg skole (1-10 kl.) - 0.9 km
DaVinci Montessoriskole (1-7 kl.) - 1.2 km
Gimle skole (8-10 kl.) - 0.8 km
Videregående skoler i nærområdet:
Årstad videregående skole - 0.4 km
St. Paul gymnas - 1.4 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 3 899 kvm som tilhører sameiet. Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfaltert vei, støpte veier og trapper. Felles trappeoppgang med callinganlegg og heis.

Parkering

Fast parkeringsplass i garasjeanlegg. Sameiet består av 103 garasjeplasser, hvorav 33 plasser eies av Kronstadparken borettslag, 31 plasser eies av Bjørnsonsgaten Næring AS, 5 plasser er gjesteparkeringsplasser som eies av Boligsameiet og de resterende 34 plassene eies av beboere i boligsameiet/borettslaget.
Felleskostnader pr. måned for p-plassen er kr 200,-. Dette faktureres kvartalsvis (kr 600,- pr. kvartal).
Garasjeanlegget har til enhver tid et visst antall garasjeplasser tilgjengelig for funksjonshemmede (HC-plasser). HC-plassene skal til enhver tid være tilgjengelig for seksjonseiere i Boligsameiet med funksjonshemming.
Etter eierseksjonsloven § 26 kan styret, etter krav fra en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne, pålegge en annen seksjonseier uten behov for å tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Dette gjelder kun dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til kombiner bebyggelse og anleggsformål i henhold til reguleringsplan Årstad. gnr 159 bnr 8 mfl., Kronstadparken øste felt n1 datert 29.11.2010 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Hensynssoner Faresone i kommuneplanen
Luftkvalitet - rød sone 100,0 %
Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen
Vei støy - gul sone 44,0 %
Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen
Vei støy - Rød sone 17,2 %
Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
gnr. 159/ bnr. 2 Annen kontorbygning gitt Igangsettingstillatelse 10.08.2020.
gnr. 159/bnr. 2 Kontor- og adm. bygning rådhus, Rammetillatelse 23.11.2021
gnr. 159/bnr. 6 Annen garasje-/hangarbygning, Igangsettingstillatelse 24.10.2017
gnr.162/ bnr. 435 Påbygg Tomannsbolig, vertikaldelt, Rammetillatelse 19.04.2021
Området er fortsatt under utvikling og det er planlagte byggearbeider i området.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Fellesutgiftene er kr 2 473,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV og bredbånd, styrehonorar og personalkostnader, forretningsførsel, andre driftskostnader, vaktmestertjeneste, felles bygg forsikring, energi/fyrings kostnader samt noe avsetting til drift og vedlikehold av fellesarealer.
Felleskostnader for parkeringsplassen pr. måned er kr. 200,-. Dette faktureres kvartalsvis.
Eiendomsskatten er kr 5 254 pr år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2.500 kwh. pr. år. Fjernvarme til oppvarming kommer i tillegg. Generelt lavt behov for oppvarming i leiligheten året rundt ifølge selger.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av internett og er inkludert i felleskostnader. Tv-tuner/dekoder medfølger.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 938 067,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr. 3 377 041,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4.295.920,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger/hytter med seksjonsnummer.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Audun Jenseg

Informasjon om forkjøpsrett

Sameierne har ikke forkjøpsrett.
Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Kronstadtorget eierseksjonssameie, med sameiebrøk 69/11943.
Kronstadtorget eierseksjonssameie består av totalt 100 seksjoner, hvorav 56 seksjoner utgjør Kronstadparken borettslag, 39 utgjør selveierseksjoner for bolig og fem næringsseksjoner.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold må søkes til styret.
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging: kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger Bergen: kr 6.000,-
Fotopakke: kr. 4.000,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 79-0100/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Bergen Sentrum
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR79.22100

Dato

Sist oppdatert: 09. september 2022 kl. 18:29

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Ta kontakt med megler for avtale om privatvisning.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Ser du etter lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.