Prosjekt

Trehusene Navneberget - trinn 1

2 090 000 – 7 990 000 kr
32 – 137,1 m²
2 – 5 rom
Midt i hjertet av fellesområdet vil det anlegges en koselig pergola med terrasseplatting. Det vil i tilknytning bygges et felleshus som romme en redskapsbod og et fellesrom som kan nyttes til treningsrom, hobbyrom, smørebod eller til sykkelmekking.
Midt i hjertet av fellesområdet vil det anlegges en koselig pergola med terrasseplatting. Det vil i tilknytning bygges et felleshus som romme en redskapsbod og et fellesrom som kan nyttes til treningsrom, hobbyrom, smørebod eller til sykkelmekking.
Trehusene på Navneberget | 18 moderne og attraktive leiligheter i grønne og solrike omgivelser.

Estimert lånekostnad pr. mnd kr. 0

Sjekk selv i vår boliglånskalkulator
 • Prisantydning
  2 090 000 – 7 990 000 kr
 • Totalpris
  2 090 000 – 7 990 000 kr
 • Rom
  2 – 5 rom
 • Primærrom
  32 – 137,1 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Boliger

Etasje
Type
Rom
P-Rom
Pris
2 rom32 m²1.etg2,09 MNOK
2 rom36,2 m²2.etg2,39 MNOK
2 rom36,2 m²2.etg2,39 MNOK
2 rom45,6 m²1.etg2,79 MNOK
3 rom63,7 m²1.etg3,59 MNOK
3 rom59,4 m²2.etg3,69 MNOK

Beskrivelse

Kort om prosjektet

Sentralt på Stange kommer Trehusenes flotte lavblokk der stål og betong er byttet ut med skogsvirke. Trehusene vil bli et helt nytt og helt annerledes boligtilbud på Stange. Moderne, innovativt, lyst; alt du forventer av en moderne bolig vil være på plass.
Bærekraftighet og bomiljø er i fokus og det vil bli store, grønne og luftige utearealer for beboerne. Nyt solen fra din egen balkong, eller gå ut i fellesarealene. Der kan du dyrke urter og grønnsaker, eller bare slå av en prat med naboen. Det vil bli flere hyggelige sitteplasser hvor du kan kose deg med en kopp kaffe. Inviter naboen eller familien til en runde boccia i hagen.
I trehusene kan alle finne en leilighet som passer. De vil ha et stort spenn i størrelse - fra arealeffektiv toromsleilighet på rundt 33 kvadratmeter på bakkeplan til stor femromsleilighet på ca 123 kvadratmeter i fjerde etasje.
Det blir parkeringskjeller med heis og enkel adkomst til alle leiligheter. Kombiner dette med gangavstand til sentrum og flott turterreng like i nærheten, og du har en flott ramme for ditt neste hjem.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Myrvollvegen - Trinn 1, 2335 STANGE
Kommunenummer 3413, gårdsnummer 97, bruksnummer 267, ideell andel 1/1

Konstruksjon

Leilighetsblokka leveres med støpt såle, bæresystemer av limtresøyler og -bjelker. Inn- og utvendige vegger i bindingsverk samt fasader av tre-kledning. Balkonger med konstruksjon som over, med fall til nedløp. Rekkverk i kombinasjon av tre, glass og stål og/ eller aluminium. Drypp fra ovenforliggende balkong må påregnes ved nedbør.

Yttertak

Yttertak leveres tekket.

Trapper

Trapp leveres i massivtre, alternativt prefabrikkert betong. Lys i trapperom styrt over bevegelsessensorer. Himlinger i trapperom leveres med t-profil i mineralull fra Rockfon eller tilsvarende. Vegger i trapperom leveres i gips, malt i en lys farge og enkelte vegger med overflatebehandlet massivtre.

Heiser

Det leveres heis som adkomst for leilighetene i henhold til 1:100 tegninger.

Ventilasjon

Balansert ventilasjonsanlegg.

Sanitær

Alle bad leveres i utgangspunktet som prefabrikkerte kabiner. Utstyr leveres som ved 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel baderomsinnredning, vegghengt toalett, ettgreps blandebatteri, dusjgarnityr, dusjvegger og LED downlights i tak. Det er avsatt plass- og det leveres opplegg for vaskemaskin på badet i alle leilighetene. I den grad noen bad må plassbygges skal det bestrebes tilsvarende kvalitet som kabinene.

Brannsikring

Alle boliger og fellesområder får slukkeanlegg via sprinkler eller vanntåke- og brannvarslingsanlegg. Det må påregnes synlige sprinkelhoder og brannmeldere, samt stedvise rørfremlegg.
Brannslukningsutstyr, nød- og ledelys i henhold til gjeldende krav.

Dører og vinduer

Det leveres vinduer med barne-/ tyverisikring. Vindu vil bli fabrikkmalt; sort utvendig og hvit innvendig. Karm og utforinger leveres hvitmalt fra fabrikk. Pga. godt isolerte vinduer med lite varmetap kan det forekomme dugg på utsiden av vinduet ved enkelte værtyper. På morgenen/formiddag etter en natt med klarvær er sannsynligheten størst for dette. Dette er imidlertid ikke skadelig for vinduet.
Innvendige dører med tilhørende karm og utforinger leveres hvitmalt fra fabrikk. Leilighetsdører leveres med FG-godkjent systemlås, kikkhull og dørpumpe.

Overflater og kledning

Vegger og himling:
Det leveres hvitmalte gipsplater på vegger og i himling. Overgang mellom tak og vegg leveres sparklet og fuget. Vegger på bad leveres flislagt.
Gulv:
Det leveres 3-stavs hvitlasert eikeparkett i alle tørre rom. På bad leveres fliser på gulv.
Listverk:
Det leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører og vinduer, samt som gulvlist.

Bodløsninger

Det medfølger én eksklusiv sportsbod pr. leilighet. Bodene vil ligge i forlengelsen av p-kjelleren. Selger står fritt til å organisere p-plass og bod.

Postkasser

Postkasser etableres på yttervegg i trapperom ved inngangsdør. (Det tas forbehold om Postens godkjenning av plassering.)

Porttelefon og adgangskontroll

Det leveres ringetablåer ved hovedinngangsdør med 2-veis tale til leilighet. Svarapparat i leilighet med åpningsknapp for hoveddør. Ringeknapp ved inngangsdør til leilighetene. Alle leilighetene får systemnøkler, som vil passe til egen bolig, bod, postkasse samt hovedinngangsdør og øvrige fellesarealer.

KabelTV/Bredbånd/Telefoni

Det leveres kontaktpunkt for bredbånd og TV (EKOM) i stue i hver leilighet. Byggherre fremforhandler for Sameiet kollektiv leveranse av grunnpakke for TV og internett med 5-års bindingstid hos kjent leverandør.
Fiberkabel bestrebes i den grad det er tilgjengelig fra signalteknisk leverandør for området. Kjøper forestår selv bestilling og tilkobling, alternativt vil kostnader forbundet med dette avregnes i den respektive leilighets felleskostnader via Sameiet. Tilknytningsavgift til signalleverandør bekostes av den enkelte seksjonseier (omkostninger). Parabolantenner tillates ikke.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning leveres i henhold til tegning i glatt, hvit utførelse.
Av hvitevarer leveres innebygget stekeovn, induksjonsplatetopp og oppvaskmaskin.
Det leveres benkebelysning under overskap i henhold til tegning.

Bad

Alle bad leveres i utgangspunktet som prefabrikkerte kabiner. Utstyr leveres som ved 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel baderomsinnredning, vegghengt
toalett, ettgreps blandebatteri, dusjgarnityr, dusjvegger og LED downlights i tak.
Det er avsatt plass- og det leveres opplegg for vaskemaskin på badet i alle leilighetene.
I den grad noen bad må plassbygges skal det bestrebes tilsvarende kvalitet som kabinene.

Garderobe-fasilteter

Det leveres garderobeskap i henhold til plantegning. Noen leiligheter kan få skyvedør til innvendig bod og walk-in-closet.

Boder

Det medfølger én eksklusiv sportsbod pr. leilighet. Bodene vil ligge i forlengelsen av p-kjelleren. Selger står fritt til å organisere p-plass og bod.

Oppvarming

Det leveres vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken og gang i hver leilighet. Baderommene vil ha varmekabler i gulv. Videre varmes luft til leilighetene via det balanserte ventilasjons-anlegget.

Ferdigattest/brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider.
Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeid. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Seksjonene overdras fri for pengeheftelser med unntak av lovpålagt panterett (legalpant) til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser. Legalpant har førsteprioritet i eierseksjonene og tinglyses ikke.
Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Selger forbeholder seg retten til å selge sine rettigheter og forpliktelser overfor kjøper til 3. mann.
Kopi av grunnboksutskrift og servitutter tinglyst på eiendommen fås ved henvendelse megler.

Eventuell adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) så lenge utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. En evt. leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje med eier.
Det er krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. Prosjektet bygges slik at nødvendige radontiltak gjennomføres iht. den byggetekniske forskrift som gjelder for prosjektet.

Energimerking

Alle nye boliger skal energimerkes før overlevering. Energimerking utføres av selger. Energimerkingen må foreligge for å få utstedt ferdigattest. Leilighetene vil minimum få energimerking klasse C.

Generell orientering om areal og innhold

Prosjektets arealer:
Bruksareal fra-til: 33kvm - 139kvm
P-rom fra-til: 32kvm - 137kvm
Arealene er beregnet etter Norsk Standard 3940. BTA-arealet angir leilighetens gulvareal med utvendige vegger og halvparten av veggen mot naboleiligheten/gang. BRA-arealet angir boarealet inklusive innvendig bod. P-rom arealet angir leilighetens bruksareal av primærdel. De oppgitte arealene i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal.
Boligens balkong og sportsbod i kjeller kommer i tillegg for alle arealangivelser.
Se prisliste for nærmere opplysninger om de enkelte boligenes arealer.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Prosjektet er beliggende i rolige omgivelser rett sør for Stangehallen. Området er vesentlig bestående av rekkehus og villabebyggelse og er en del av et nytt og stort satsningsområde i Stange kommune. Rett utenfor døren er det fine turområder såvel sommer som vinter. Det er kort veg til Stange sentrum med cafèer, butikker og øvrige servicefunksjoner samt til skoler og barnehager.
For de som reiser er det enkelt å komme seg til E6 og det er kort avstand til Stange Stasjon hvor det er jevnlige togavganger til Oslo og Trondheim. Med ny trasè vil reisetiden til Oslo komme ned mot 45 min. Avstand til Hamar er ca 12 km.
Ta av fra Romedalsvegen mot Stange videregående skole og ta inn Georg Fjelds veg som er 1. veg til høyre rett etter Stangehallen. Følg denne innover og eiendommen er beliggende på venstre hånd. Se skilting i terrenget.

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Eiendommens tomteareal er 7.627 kvm.
Grøntområder, lekearealer og øvrig utomhusarealer vil bli opparbeidet i henhold til utomhusplan. Det tas forbehold om eventuelle nødvendige endringer med hensyn til plassering av installasjoner, avfallssystemer samt utforming og materialvalg.
Veier asfalteres. Gangveier leveres med gruset dekke, armert gress.
Benker/lekeapparater osv. leveres iht. utomhusplan. Pallekasser opparbeides med jord og enkelte planter. Plantingen er avhengig av ferdigstillelse og sesong. Når det er plantet, overtas videre drift av sameiet. Utelys styrt over fotocelle, bevegelsessensorer eller Astrour.
Pergola og uthus:
Pergola og felles uthus bygges og ferdigstilles av praktiske hensyn, i forbindelse med oppføring av trinn
2. Felles rom i uthus leveres med gulv, vegger og strømuttak. Utover dette leveres det uten utstyr. Selger
er ikke ansvarlig for anskaffelse av hageutstyr eller andre redskaper.

Garasje/parkering

Det følger en oppmerket biloppstillingsplass i parkeringskjeller til de fleste leilighetene.
De minste leilighetene på hhv 32 og 37 kvm får ikke medfølgende p-plass. For disse leilighetene blir
det imidlertid anledning til å kjøpe fast p-plass på oppmerket plass utendørs.
Se prisliste for informasjon om pris.
Sykkelparkering: Det bygges sykkelparkering utenfor hver blokk.
Selger forbeholder seg retten til å avgjøre organisering av parkeringsanlegget.
Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som egen eiendom, bli lat som fellesareal med vedtektsfestet bruksrett eller bli
organisert som separat næringsseksjon.
Selger forbeholder seg retten til å eie og fritt disponere over alle usolgte parkeringsplasser. Selger forbeholder seg retten til plassering
og fordeling av parkeringsplassene. Alle beslutninger, ansvar og samtlige kostnader ved fellesarealet, herunder kostnadene til drift og
vedlikehold, fordeles forholdsmessig på de bruksberettigede.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, venn og avløp.
Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen.
Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningene.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan Navneberget Trinn 3 datert 22.11.2017 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Da boligene ikke er tatt i bruk, foreligger det ingen eksakt oversikt over faste, løpende kostnader.
Felleskostnader dekker bl.a. kommunale avgifter, vaktmester/renhold, honorar til styre, forretningsførsel, bygningsforsikring, fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, basert på et foreløpig budsjett utarbeidet av Bori. Det tas forbehold om at endelige kostnader kan avvike fra de stipulerte kostnadene i det foreløpige budsjettet.
Felleskostnadene er estimert til kr. 39,- pr. kvm/BRA pr. mnd. I tillegg avregnes varme / varmtvann med kr. 15,- pr kvm BRA pr leilighet pr måned.
Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/sameiets styre ved overtagelse. I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet og
innboforsikring.
Sameiet har også avtale med OTTO om delebil for beboerne. Denne tjenesten utgjør ca kr. 300,- pr enhet pr mnd. I tillegg kommer betaling for leie av bilen.
Iht. Fjordkraft er gjennomsnittlig strømforbruk for leiligheter ca. 9.000 kWh.
Kostnadene til strøm vil variere avhengig av antall medlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Disse er ikke fastsatt ennå da leilighetene ikke er bygget. Stange kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold
om dette. Kommunale avgifter vil ligge i felleskostnadene. Eiendomsskatt faktureres direkte til hver enkelt eier.

Formuesverdi

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er
folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Omkostninger

1) Dokumentavgift til staten tilsvarende 2,5 % av andel tomtekostnad. Avgiftsgrunnlaget utgjør kr 69,- pr. kvm BRA pr. enhet. Det tas forbehold om aksept av avgiftsgrunnlaget fra tinglysingsmyndighetene.
2) Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
3) Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter med attest, kr 757,- pr. stk.
4) Sameieinvesteringer kr. 15.000,- pr. bolig.
5) Total kjøpesum for hver bolig inkl. omkostninger fremkommer av prislisten.

Tilbud om lånefinansiering

Handelen er juridisk bindende for begge parter ved aksept. Kjøper samtykker til at omkostninger knyttet til heving og dekningssalg i så fall dekkes av kjøper.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen betales i følgende terminer:
1) 10% av kjøpesummen innbetales til meglers klientkonto når kjøper har mottatt faktura. Megler fakturerer kjøper for beløpet. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt bolig for dette beløpet.
2) Resterende del av kjøpesummen samt omkostninger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse. Alle tilvalgs- og endringsbestillinger vil bli fakturert av selger/underleverandør med forfall på overtagelse.
Innbetalt beløp sikres på meglers klientkonto eller mot bankgaranti.
Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringsloven § 47.
Kjøper bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Annen viktig informasjon

Eier

Trehusene på Navneberget AS

Vedtekter/Husordensregler

Det er utarbeidet forslag til vedtekter for sameiet og som følger vedlagt i salgsoppgaven. Vedtektene fastsettes av sameiet på sameiermøtet. Det anbefales å delta på sameiermøtene.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Leilighetene planlegges ferdigstilt i 2. kvartal 2024, under forutsetning om igangsetting innen 01.02.23. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha leiligheten
klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt.
Kjøper vil bli varslet om overtakelsesmåned ca 3 måneder før overtakelsestidspunkt. Selger vil innkalle til forhåndsbefaring 2 – 4 uker før overtakelse der det vil føres protokoll over eventuelle gjenstående arbeider. Hver kjøper vil ved overtakelse få overlevert FDV-dokumentasjon.
Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, se eget punkt om ferdigattest.

Forbehold fra utbygger

Selger tar følgende forbehold før bygging kan startes:
- Solgt leiligheter tilsvarende 60% av salgsverdien i prosjektet
- Offentlig godkjenning av prosjektet inklusive igangsettingstillatlse.
- At Selgers byggelån blir innvilget og åpnet.
Forbeholdene skal være avklart eller slettet innen 1. juni 2023. Dersom ikke overnevnte forbehold er avklart innen forannevnte frist kan selger velge og ikke realisere prosjektet. Ved eventuell senere avklaring endres ferdigstillelsespunkt/ innflytningstidspunkt tilsvarende. Kjøper kan innen en-1-uke etter forbeholdsfristen skriftlig trekke seg fra avtalen dersom ikke selger har avklart/slettet forbehold.
Øvrige forbehold:
Selger forbeholder seg retten til å endre prisene for usolgte enheter uten forutgående varsel. Prislisten kan derfor bli erstattet av en senere utgave.
Boligen(e) selges på prosjekteringsstadiet og selger forbeholder seg derfor retten til uten forutgående varsel å gjøre mindre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige for gjennomføringen av prosjektet.
Vindusplasseringen i den enkelte bolig kan avvike noe fra tegninger og skisser i salgsmateriellet.
Det gjøres oppmerksom på at sjakter og føringsveier for VVS installasjoner, ventilasjon og elektro ikke er inntegnet. Påforing/innkassing på vegger/ himlinger må påregnes og rommenes utforming kan bli noe endret som følge av dette.
I nyoppførte boliger forventes i noen grad svinn og krymping av materialer. Selger er ikke ansvarlig for slike forhold.
Det kan forekomme mindre avvik i tomtens størrelse hva gjelder eksklusiv bruksrett til fellesarealer eller seksjonens tilleggsareal.
Ovennevnte endringer/avvik gir ikke kjøper rett til prisavslag, erstatning eller heving.
Det gjøres oppmerksom på at tegninger, planer, skisser og bilder i salgsoppgaven kun er av illustrativ karakter og kan inneholde innredning og tilbehør mv. som ikke inngår i avtalen. Opplysninger gitt i leveransebeskrivelsen er gjeldende.
Tegninger, animasjoner og fotografier i prospektet er av illustrativ karakter og definerer ikke nøyaktig innhold av selgers leveranse. Det kan forekomme avvik mellom byggebesrkrivelse og plantegninger. I sluker tilfeller går byggebeskrivelsen foran. Dersom det er avvik mellom prospekt/nettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt.
Alle opplysningene i dette salgsprospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standarden.
Kjøper aksepterer, uten prisjustering, at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkasseringer av tekniske anlegg, mindre endring av boligens areal eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at det i noen tilfeller kan kommer sjakter og/eller rørføringer som ikke er vist på tegninger.
Kostnadene relatert til drift og vedlikehold av bruksrett til parkeringsplass belastes som et tillegg på felleskostnadene.
Selger forbeholder seg retten til å endre sameiets størrelse, leie ut usolgte seksjoner, samt endre forutsetninger på usolgte boliger, herunder endre priser.
Selger forheolder seg retten til å inngå 5-års kontrakt på forvaltning, drift, vedlikehold og BEVAR-tjenester på vegne av sameiet med Bori.
Utomhusplan er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse. Utbygger tar forbehold om å foreta endringer i utformingen av utomhusarealene i forbindelse med videre utbygging av området.
Kontrakten skal signeres innen rimelig tid etter aksept på kjøpstilbud. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn iht kjøpekontrakten. Ved eventuell endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side, vil det påløpe et administrasjonsgebyr på kr. 15.000,-inkl mva. Eventuell endring krever selgers samtykke.
Kjøper er kjent med at selgers kontraktsmessige leveranse fremkommer av situasjonsplan og tegninger som følger vedlagt til prospektet/ kjøpekontrakten. Det tas forbehold om mindre justeringer på tegninger og arealer i forbindelse med utarbeidelse av arbeidstegninger. Det gjøres for øvrig oppmerksom på at de plantegninger som er inntatt i dette prospekt kan inneholde avvik i forhold til de mer detaljerte plantegningene.
Alle perspektiver, modell, illustrasjoner g møblerte planskisser i alt salgsmateriell er ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse og det kan ikke bygges et krav på disse.
Selger tar ikke ansvaret for sjeggkre i boligen. Sjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Sjeggkre er observert i bygg over hele landet og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde sjeggkre, finnes det tiltak som bringer forekomst av sjeggkre ned på et akseptabelt nivå. Anbefalte tiltak er bl.a bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Sjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.
Seksjonering kan ta tid som følge av lang saksbehandlingstid i kommunen. Det gjøres oppmerksom på at ved utleie av boligen før seksjoneringsbegjæringen er tinglyst kan det utløses en kjøpsrett for leietager til redusert pris i hht eierseksjonsloven kapittel 3. Dette er kjøpers ansvar og risiko.

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Se beskrivelse om kjøpsprosessen under budgivning i vedlagte prospekt.

Organisasjonsform

Leilighetene organiseres som selveierleiligheter/eierseksjoner i sameie. Byggherre vil besørge opprettelse og registrering av Sameiet med tilhørende
seksjonering og vedtekter. Alle seksjonseiere plikter å være medlem av Sameiet. Som seksjonseier i Sameiet har man enerett til
sin ideelle andel, samt bruksrett til Sameiet sine fellesarealer. Det vil bli avholdt sameiermøte hvor styret velges og vedtekter og
forretningsfører presenteres. I forbindelse med sluttoppgjør skal det innbetales et engangsbeløp pålydende kr 15.000, - til oppstartskapital
for Sameiet. Videre må det påregnes månedlige felleskostnader til Sameiet for fremtidig vedlikehold, forretningsførsel samt evt. andre
behov Sameiet måtte beslutte nødvendig. Sameiet har pliktig medlemskap i Huseiereierforeningen, som er det overordnede organ for alle feltets sameier mot det offentlige.

Tilvang og endringer

Iht. bustadoppføringsloven § 9 har kjøper mulighet til å gjøre enkelte tilvalg og endringer avhengig av hvor langt man ha kommet i byggeprosessen. Det er en forutsetning at tilvalget/endringen står i sammenheng med den avtalte leveransen og at den ikke skiller seg vesentlig fra det som opprinnelig er avtalt. Kjøper kan ikke kreve tilvalg og/eller endringer som medfører større ulempe for selger enn den interessen kjøper har av å kreve tilvalget/endringen. Ulempen som tilvalg medfører for selger øker i samsvar med at prosjektet ferdigstilles.
Tilvalg- og endringsbestillinger vil kunne gi selger rett til tilleggsfrist i forbindelse med avtalt overtakelse. I slike tilfeller vil ikke kjøper ha rett til dagmulkt fra opprinnelig avtalt overtakelsestidspunkt.
Det må påregnes ekstra kostnad for tilvalg- og endringsbestillinger.
Selger utarbeider tilvalgs- og endringsliste hvor valgmulighetene for tilvalgsbestillinger og endringer fremkommer. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger mv.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger gjøres gjennom skriftlig avtale med selger og må være selger i hende senest innen de tidsfrister som fastsettes av selger.
Det kan maksimalt gjøres tilvalg- og endringsbestillinger for 15 % av kjøpesummen.
Alle tilvalgs- og endringsbestillinger vil bli fakturert av selger/underleverandør med forfall på overtagelse.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Lovanvendelse

Boligene selges til forbrukere i henhold til bustadoppføringslova. Boligene selges til næringsdrivende/profesjonelle i henhold til avhendingslova. Etter at boligene er ferdigstilte selges boligene etter avhendingslova til både forbrukere og næringsdrivende/profesjonelle.
For kjøp som følger bustadoppføringsloven gjelder bl.a. følgende :
Som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser stiller selger en garanti på 3% av kjøpesummen frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5% og står i 5 år etter overtakelsen.
I tillegg plikter selger å stille bankgaranti for beløp kjøper innbetaler før overtagelse dersom disse skal stilles til selgers disposisjon før overskjøting.
Etter at selger har varslet oppstart har kjøper rett til å avbestille hele eller deler av ytelsen frem til overtagelse, men da mot et vederlag og/eller erstatning til selger i henhold til lovens § 52 og 53.
Dersom det foreligger en mangel i henhold til loven, kan kjøperen holde igjen vederlag, kreve mangelen rettet, kreve prisavslag, kreve erstatning eller heve avtalen.
Lovene kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Loven finner du også på www.lovdata.no
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Opplysninger om oppdraget

Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Hamar
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR65.2286

Dato

Sist oppdatert: 07. juli 2022 kl. 13:23

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Interessert?

Dette prosjektet har ingen planlagte visninger, kontakt megler for mer informasjon eller meld din interesse så holder vi deg oppdatert om prosjektet.
Lurer du på noe?

Jakter du lignende boliger?

Lagre boligsøk hos oss, så gir vi deg beskjed så fort vi har en bolig som ligner denne. Før den legges ut på markedet.

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.