Komplett salgsoppgave

Hagane 62

2 150 000 kr
81 m²
2 soverom
Velkommen til Hagane 62 - presentert av eiendomsmeglerne Frida Stormyr og Camilla Christensen v/Krogsveen!
Velkommen til Hagane 62 - presentert av eiendomsmeglerne Frida Stormyr og Camilla Christensen v/Krogsveen!
Kart
Søvik
Selveierleilighet med flott utsikt | 2 soverom | Parkering | Peis | Veranda | Sentralt |

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  2 150 000 kr
 • Omkostninger
  54 920 kr
 • Totalpris
  2 204 920 kr
 • Etasje
  2
 • Byggeår
  2000
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  81 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  150 kr
 • Energimerke
  Oransje C

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Pen 3-roms selveierleilighet rett utenfor Søvik sentrum med flott utsikt og gode solforhold. gangavstand til sentrum. Dette er et solrikt og barnevennlig område med Søvik skole og Søvik barnehage ca. 1 km. fra leiligheten. Det er kort veg til bussholdeplass. Fra leiligheten er det fin utsikt mot Terøya og Terøysundet.
Leiligheten inneholder kjøkken, stue med utgang til vestvendt veranda, bad, vaskerom, gang og to soverom.
Velkommen til visning!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Hagane 62, 6280 SØVIK
Kommunenummer 1507, gårdsnummer 475, bruksnummer 358, seksjonsnummer 4, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 81 kvm
Totalt primærrom: 81 kvm
Bruksareal:
Leilighet 81 kvm
Primærrom:
Leilighet:
1. etasje 81 kvm: Stue, kjøkken, bad, vaskerom, to soverom og gang.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 09.09.2022, utført av Lars Arild Toftesund Skåre v/Anticimex. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. FJERN SISTE SETNING

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført på grunnmur av betong og er fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger er av trekonstruksjoner hvor fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere er av trekonstruksjoner. Det er et halvvalmtak i trekonstrukjsoner hvor yttertaket er utvendig tekket med takstein. Vinduene og balkongdør har karmer av tre og to-lags isoleringsglass.
Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Følgende bygningsdeler har fått tisltandsgrad 2 og det gjøres spesielt oppmerksom på:
- Bad: Overflater vegger, membran/tettesjikt/overgang til sluk og fallforhold.
- Vaskerom: Varmtvannsbereder og membran/tettesjikt/overgang til sluk.
- Øvrige rom: Overflater vegger, gulv og innerdører.
- Elektrisk anlegg: Forenklet vurdering av det elektriske anlegget.
- Yttervegger: Helhetsvurdering.
- Vinduer og dører.
- Yttertak: Tekking.
- Balkong: Helhetsvurdering.
- Drenering: Helhetsvurdering.
Følgende bygningsdeler er ikke undersøkt og det gjøres oppmerksom på:
- Loft
- Radon
- Yttertak: Skorsteiner over tak og inspeksjonsmulighet.
- Grunnmur og fundamenter: Byggegrunn.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om bygningsdelene. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette.

Standard

Leiligheten har følgende standard på innvendige overflater:
Gulvflatene er belagt med laminat og gulvbelegg. Vegg- og himlingsflatene er i malte tapetserte flater og takplater. Leiligheten har profilerte innerdører.
Baderommet er fra byggeår og har flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Badet er utstyrt med vegghengt servantinnredning med dører og en ovenpåliggende servant. Det er speil med overlys og stikkontakt over servant. I tillegg er det et vegghengt baderomsmøbel med dører til oppbevaring. Det er også et dusjhjørne med dører og et gulvstående toalett på badet. Mekanisk avtrekk med ventil i himling.
Vaskerommet er fra byggeår og har flislagt gulv med gulvvarme, malt tapet på vegger og takplater i himling. Det er en vegghengt servantinnredning med dører og en ovenpåliggende utslagsvask. Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin og varmtvannsberederen er plassert i hjørne. Også dette rommet har mekanisk avtrekk med ventil i himling.
Kjøkkenet har innredning fra Kvalsvik med profilerte fronter og en benkeplate av laminat med en nedfelt oppvaskkum. Det er benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk i tillegg til fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Frittstående komfyr, oppvaskamskin (2019) og kjøleskap med fryser (2014), samt en ventilator i overskap (2019).
Stuen har peisovn med glassdør og utgang til vestvendt balkong på ca. 10 kvm. Balkongen er i trekonstruksjoner, og har utebelysning og utvendig stikkontakt.
Fra gangen er det takluke med stige opp til et uinnredet kaldtloft for oppbevaring.
Tekniske installasjoner:
- Vannrør av kobber
- Vanninntaksrør av kobber
- Hovedstoppekran er plassert på vanninntaksrør
- Synlige avløpsrør i plast
- Varmtvannsbereder på 200 liter (fra 2000)
- Motor for mekanisk avtrekk er plassert på loft
- Automatsikringer
Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: Kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin.
Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene er kjøpt for noen år tilbake, og kjøper må forvente slitasje som følge alder og normal bruk.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Oppvarming er basert på peisovn i stue, varmekabler i bad og vaskerom, og panelovn på begge soverom, stue og kjøkken.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 2005.
Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det finnes av den grunn ikke dokumentasjon over eiendommens lovlighet.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.
Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 10896, tinglyst 24.08.2000, type heftelse: Seksjonering.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende i Søvika med gangavstand til sentrum. Dette er et solrikt og barnevennlig område med Søvik skole og Søvik barnehage ca. 1 km. fra leiligheten. Det er kort veg til bussholdeplass. Fra leiligheten er det fin utsikt mot Terøya og Terøysundet.

Adkomst

Når en kommer fra Søvik sentrum og mot Terøy, så tar en av til høyre ved Hydro stasjonen og følger veien ca. 500 meter. Da ligger leiligheten i en firemannsbolig på venstre siden.
Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Søvik barnehage (1-6 år) 1 km
Skoler:
Søvik skule (1-7 kl.) 1.2 km
Brattvåg ungdomsskule (8-10 kl.) 16.6 km
Vatne ungdomsskule (8-10 kl.) 20.2 km
Haram vidaregåande skule 17.4 km
Borgund vidaregåande skole 42.4 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 1 718 kvm som tilhører sameiet og er fellesareal. Tomten er beliggende hellende terreng vendt mot vest. Lett tilkomst fra asfaltert tilkomstveg til felles gruset biloppstillingsplass på sørøst side av bygningen. Uteområde med forstøtningsmur av sementstein mellom gruslagt tilkomstveg ved inngang og veg til parkeringsplass. Hver boenhet disponerer 1 plass på felles parkeringsplass. Støpte betongtrapper i gavler for tilkomst til leiligheter i underetasje. Felles plenareal på vestsiden av bygningen, som disponeres av seksjoner i underetasje. Tomten har diverse beplantning, med hekk langs eiendomsgrense mot fylkesvei 146.

Parkering

Hver boenhet disponerer 1 parkeringsplass på fellesområde.
Etter eierseksjonsloven § 26 kan styret, etter krav fra en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne, pålegge en annen seksjonseier uten behov for å tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Dette gjelder kun dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.
Med samtykke fra styret kan en seksjonseier anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider ved parkeringsplassen som seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte å samtykke dersom det foreligger en saklig grunn, jf. eierseksjonsloven § 25.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boliger (formål) i henhold til reguleringsplan Søvik - Gamlem del 1 datert 29.06.1989 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Kommunale avgifter er kr 8 766,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 2 628 pr år.
Det blir betalt felles bygningsforsikring. Når fakturaen kommer så betaler hver seksjonseier inn til styreleder som betaler denne fakturaen. Totalsum for 20.06.2022-19.06.2023 er kr. 10.450,-.
Boligen er tilknyttet NextGenTel som leverandør av internett og har avgift på kr ca. 600,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 8 766,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendomsskatten er kr 2 628,- for inneværende år.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.000,- pr. år.
Boligen er tilknyttet NextGenTel som leverandør av internett og har avgift på kr ca. 600,- pr. mnd.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 563 436,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 1 878 120,-/2 028 369,60.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.204.920,- .
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,- for boliger med seksjonsnummer.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Keith Hassall og Mon Attho Hallgren

Informasjon om forkjøpsrett

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Søvikhagane 475, med sameiebrøk 76/624.
Sameiet består av 8 boenheter.
Styreleder er Kristian Søviknes, tlf. 932 08 630.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 37.500,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.900,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 76-0181/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ålesund
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR76.22181

Dato

Sist oppdatert: 29. november 2022 kl. 11:20

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Vi legger til rette for gode visninger med tid til alle. Kontakt megler på telefon eller via linken «visningspåmelding» for å avtale tidspunkt. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding. Husk også å lese salgsoppgaven før visningen.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Ser du etter lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.