Komplett salgsoppgave

Rådhusvegen 7B

4 890 000 kr
62 m²
2 soverom
Krogsveen v/Emilio de Paoli Dunne | Rådhusvegen 7B
Krogsveen v/Emilio de Paoli Dunne | Rådhusvegen 7B
Kart
Del
Emilio de Paoli Dunne
Presenteres av
Emilio de Paoli Dunne
Jessheim/Sentrumshagen
Tiltalende og attraktiv (2018) 3-R endeleilighet i 4. etasje | Fjernvarme | To P-plasser med lader | Meget sentralt |

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
 • Prisantydning
  4 890 000 kr
 • Omkostninger
  123 420 kr
 • Totalpris
  5 013 420 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  2018
 • Soverom
  2 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  62 m²
 • Type
  Eierleilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Fasiliteter
  Garasje/P-plass, Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 043 kr
 • Energimerke
  Grønn C

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Bo i hjertet av Jessheim.
Tiltalende og moderne 3-roms leilighet i 4. etasje med gjennomgående god standard. Bygget sto ferdigstilt i 2018 og leiligheten har moderne løsninger, god planløsning og er holdt i lyse, tidsriktige og nøytrale farger på både overflater og innredninger. Leilighetens store samlingspunkt er en kombinert stue- og kjøkkenløsning med god plass til gjester, store vindusflater og god romfølelse. Leiligheten er godt ivaretatt, her er det bare å flytte rett inn. Fra stuen er det direkte utgang til stor balkong på ca. 13 kvm. som er sydvend og med luftig utsyn - rolig og tilbaketrukket beliggenhet i umiddelbar nærhet til sentrum.
Leiligheten disponerer to parkeringsplasser med enkel tilgang via heis. Kjellerbod på ca. 6 m2.
Velkommen!

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Rådhusvegen 7B, 2066 JESSHEIM
Kommunenummer 3033, gårdsnummer 7, bruksnummer 14, seksjonsnummer 30, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 65 kvm
Totalt primærrom: 62 kvm
Bruksareal:
Eierleilighet 65 kvm
Primærrom:
4. etasje 62 kvm: Entré, stue/kjøkken, bad og 2 soverom
Sekundærrom:
4. etasje 3 kvm: Bod
I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 6 kvm.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert 04.08.2022, utført av Anticimex AS.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i betong. Boligbygg over 6 etasjer samt kjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur og bærende vegger, samt skillende dekker av betong. Yttervegger av bindingsverk utvendig forblendet med malte fasadeplater. Flatt yttertak utvendig tekket med takpapp/membran.
Leiligheten har gjennomgående tilstandsgrad 0 og 1.
Les for øvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
Selger opplyser i egenerklæringsskjema:
- Lader installert i parkeringskjeller.

Standard

Tiltalende og moderne 3-roms leilighet i 4. etasje med gjennomgående god standard. Bygget sto ferdigstilt i 2018 og leiligheten har moderne løsninger, god planløsning og er holdt i lyse, tidsriktige og nøytrale farger på både overflater og innredninger. Leilighetens store samlingspunkt er en kombinert stue- og kjøkkenløsning med god plass til gjester, store vindusflater og god romfølelse. Leiligheten er godt ivaretatt, her er det bare å flytte rett inn. Fra stuen er det direkte utgang til stor balkong på ca. 13 kvm. som er sydvend og med luftig utsyn - rolig og tilbaketrukket beliggenhet i umiddelbar nærhet til sentrum.
Kjøkken:
Praktisk og moderne kjøkken i åpen kjøkken- og stueløsning, leilighetens store samlingspunkt er en kombinert stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater og god romfølelse. God plass til spisebord mellom kjøkkenet og stuen. Kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter, laminat benkeplate og nedfelt oppvaskkum. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap.
Integrert induksjonstopp, oppvaskmaskin, og kjøleskap med frysedel. Mekanisk kjøkkenventilator tilkoblet ventilasjonsanlegg.
Bad:
Delikat bad med god plassering i leiligheten. Flistlagt vegger og gulv. Vegghengt servantskap med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil over servant med overlys. Dusjnisje med innfellbare glassdører og dusjarmatur. Opplegg for vaskemaskin. Spotter i tak.
Leiligheten disponerer to parkeringsplasser med enkel tilgang via heis. Kjellerbod på ca. 6 m2. Sameiet har flotte fellesarealer og grøntområder - perfekt for å nyte late sommerdager.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med vannbåren varme til radiatorer fra felles varmesentral. Gulvvarme på bad.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 08.05.2019. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst følgende servitutter av betydning på sameiets eiendom:
Dagboknr. 6450, tinglyst 18.08.1995, type heftelse: Naboeiendommens rett til å ha vann/kloakkledninger over eiendommen, med det vedlikeholdet dette medfører, samt forpliktelse til ikke å bygge over ledningene.
Dagboknr. 910235, tinglyst 23.08.2017, type heftelse: Hafslunds rett til etablering, adkomst og nødvendig vedlikehold av nettstasjon.
Følgende servitutter omhandler blant annet utskilling av eiendom med gjerdeplikt mot selgers tomt, kommunens forkjøpsrett av ubebygd eiendom og kommunens rett til å føre vann-, kloakk-, drenerings-, lys- og telefonledninger over eiendommene. Servituttene tilhørte eldre bruksnummer som i dag ikke eksisterer og er å anse som uvesentlige.
Dagboknr. 2215, tinglyst 14.10.1946, type heftelse: Bestemmelse om gjerde.
Dagboknr. 232, tinglyst 25.01.1954, type heftelse: Eiendomsrett.
Dagboknr. 3487, tinglyst 27.10.1955, type heftelse: Gjerdeplikt.
Dagboknr.1513, tinglyst 14.03.1968, type heftelse: Gjerdeplikt/forkjøpsrett.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Korttidsutleie av hele eierseksjoner i mer enn 60 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet på Jessheim i Ullensaker kommune. Ønsker du å bo sentralt i en nyere og moderne bolig med kort vei til sentrum, kan denne boligen være noe for deg!
Gangavstand til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Her er det mange ulike spisesteder, utesteder, kaféer, kulturhus med blant annet forestillinger og tre kinosaler og et godt utvalg av shopping- og handlemuligheter. Videre er det meget god offentlig kommunikasjon fra Jessheim stasjon til Oslo og Gardermoen. Togavgang til Oslo hver halvtime med en reisetid inn til hovedstaden på ca. 39 min.
Langelandsfjellet er ofte omtalt som Jessheimmarka og består av område fra Langelandsfjellet i vest og Randbydalsveien i øst, Skogmo/Fladbyseter i nord og mot dyrka mark i sør. Området har en lang rekke stier og kan by på variert terreng, samt lysløype. Det benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i alle aldre. På vinteren kjøres det opp flotte skiløyper. For mer informasjon besøk http://www.jessheimmarka.no.
Nordbytjernet en oase i byen vår!
Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet med kort vei fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med flotte turveier. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, bade- og fiskebrygger.
Ca. 20-25 min. til Romeriksåsen som byr på gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommmer og vinter.
Romeriksåsen som er et av Romerikes mest varierte friluftsområder; som byr på alt fra tur- og sykkelstier, oppkjørte skiløyper, badeplasser, skiannlegg og mange gode fiskevann!
Jessheim stasjon har gode bussforbindelser til Gardermoen og Oslo, samt skolebusser til både Jessheim og Nannestad. Fra Jessheim stasjon går det tog i retning Oslo/Drammen og Dal to ganger i timen. I tillegg er det nå satt opp et ekspresstog kl 07:50 i hverdagene, som bruker 24 minutter til Oslo S. Gode parkeringsforhold prioritert for pendlere gjør reisen inn til hovedstaden meget enkel. Godt tilrettelagt for pendlere!
Avstander med bil:
Gardermoen ca. 10 min
Lillestrøm ca. 22 min
Oslo S. ca. 35 min

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 5 546 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten består av opparbeidede fellesarealer med gressplener, lekeplass, samlingsplass, asfalterte internveier m.m.

Parkering

Leiligheten disponerer to parkeringsplasser i felles garasjeanlegg. Installert elbil-lader på parkeringsplass, slik at begge plassene kan benytte denne. Øvrig parkering etter sameiets bestemmelser og gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til mindre vesentlig endring av reguleringsplan for "Felt K13 - Rådhusvn. 7, 9 og Ringvn. 12, 14 og 16" med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 18.10.2017.
Eiendommen er berørt av veg/jernbanestøy. Det gjøres videre oppmerksom på at eiendommen ligger i et område i vekst og byggestøy må derfor påregnes.
Avsatt i kommuneplanen vedtatt 23.03.2021 til kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende.
Eiendommen grenser inntil reguleringsplan for "Jessheim nord" vedtatt 28.09.2008.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Stipulerte kommunale avgifter er kr 8 322,- for 2022. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.
Fellesutgiftene er kr 3 043,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, forretningsførsel, a-konto fjernvarme, kabel-tv og bredbånd, garasje, generelt drift og vedlikehold av sameiet mm.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.
Felleskostnadene er fordelt på følgende måte. Nærmere fordeling foreligger ikke etter økning fra 01.01.2023.
Garasje: kr. 300,-.
Fjernvarme: kr. 529,-.
Felleskostnader: kr. 1.493,-.
TV og bredbånd: kr. 329,-.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6 000,- pr. år. / ca. 3 000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telia/GET som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Avgiften for en grunnpakke er inkl. i de månedlige kostandene.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2020 var kr 944 499,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2021 bli kr 3 400 196,40.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Eiendomsskatt

Det er p.t ikke vedtatt eiendomsskatt for eiendommer i kommunen.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 26 902,- pr. 31.12.2021
Det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.013.420,-.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 7.650,-.

Tilbud om lånefinansiering

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar av BN Bank for denne formidlingen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Svein Alfstad og Annette Møller

Informasjon om sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sentrumshagen Sameie, med sameiebrøk 66/9925.
Sameiet består av 137 leiligheter og 1 næringsseksjon (garasjeanlegg).
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.
Foretatt påkostninger de senere år: Generelt vedlikehold og utbedringer.
Planlagte påkostninger: Løpende vedlikehold.
Seksjon 138 er egen næringsseksjon bestående av 28 p-plasser og 8 boder. Hver p-plass i seksjon 138 har eierandel på 2/64, hver bod i seksjon 138 har eierandel på 1/64.
Kostnader til fjernvarme inngår i felleskostnadene, herunder kostnader til varmt tappevann i leilighetene, radiatoranlegg etc. Det er installert individuell måling for hver eierseksjon. Kostnadene fordeles iht. målt forbruk. Det kreves inn et månedlig akontobeløp som avregnes iht. avtalt periode.
Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet, her teller også eierskap via. firma, nærstående og familie. Kjøper har risikoen for at overskjøting på denne bakgrunn kan nektes av Statens Kartverk. I så fall vil kjøper uansett være forpliktet til å gjennomføre handelen, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Konferer med megler for mer informasjon.
Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet må kjøper ta stilling til om det ønskes å bestille Boligkjøperpakken gjennom IF. I denne gunstige pakken er boligen ferdig forsikret og inkluderer fri rettshjelpsdekning i 1 år, dvs at de behandler ethvert mangelskrav kjøper måtte ha ovenfor selger.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. I tillegg inneholder den husforsikring for alle hus og hytter forutsatt at eiendommen ikke har seksjonsnummer/andel (tilhører et sameie/borettslag).
Der boligen har fått utstedt verdibevis på våtrom, yttertak eller drenering, gis kjøper en kaskoforsikring og superdekning i 4 år, samt at det på eneboliger gis gratis oppdatering av verdibeviset hvert 4. år. Med verdibevis vil selve skaden bli utbedret - i tillegg til skader i tilstøtende rom, uten ekstra kostnader for kjøper. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 20 045,- av salgssummen.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 19.400,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning (2 stk. inkl.)
Oppslag eiendomsregister: kr 1.350,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 63-0128/22
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Jessheim
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR63.22128

Dato

Sist oppdatert: 02. mars 2023 kl. 14:16

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Lignende boliger

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.