Komplett salgsoppgave

Avaldsnesgata 59

4 290 000 kr
165 m²
3 soverom
Innholdsrik bolig på Stavanger Øst. Carport.
Innholdsrik bolig på Stavanger Øst. Carport.
Christine Fjeld
Presenteres av
Christine Fjeld
STORHAUG
Innholdsrik bolig i spennende område. Carport. Hage.
 • Prisantydning
  4 290 000 kr
 • Omkostninger
  108 592 kr
 • Totalpris
  4 398 592 kr
 • Etasje
  4
 • Byggeår
  1920
 • Soverom
  3 soverom
 • Bad
  2 bad
 • Primærrom
  165 m²
 • Bruksareal
  165 m²
 • Tomteareal
  264,9 m² (eiet)
 • Type
  Hel 2-mannsbolig
 • Eierform
  Eiet
 • Energimerke
  Oransje G

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Innholdsrik bolig. Boligen er plassert i et ettertraktet område på Stavanger Øst. Nytt kjøkken installert i 2021. Carport på tomt. Gode lagringsmuligheter.
- Innholdsrik bolig
- Nytt kjøkken i 2021 fra IKEA
- Carport
- Hage og terrasse mot sør
- Kjelleretasje utleid for kr. 8.000,- inkl. strøm og internett (ikke godkjent som utleieenhet, og trolig ikke godkjent til varig opphold)
- En del innvendige overflater oppusset/malt i 2021
- Behov for noe oppgradering
- Ettertraktet område
- Gode lagringsmuligheter

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Avaldsnesgata 59, 4014 STAVANGER
Kommunenummer 1103, gårdsnummer 53, bruksnummer 96, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruttoareal: 181 kvm.
Totalt bruksareal: 165 kvm.
Totalt primærrom: 165 kvm.
***
P-rom inneholder:
1. etasje (64 kvm): Entré, stue, kjøkken, gang, wc
2. etasje (64 kvm): Gang, 3 soverom, bad
Loft (21 kvm): Gang, loftsrom
Kjeller (16 kvm): Gang, kjellerstue, bad, vaskerom
NB:
- Kjeller: Det er kun en liten del av kjelleren som har målbart areal, da høyden er under 1.9 meter.
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport datert utført av Rogaland Byggkontroll v/takstmann Dag Reimertz, datert 11.09.2021. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Byggemåte: Yttervegger med tømmerplank, uisolert. Grunnmur - Lødd steinmur med dobbel teglsteinsmur. Betongpanner på tak, antatt fra slutten av 70-tallet. Papptekking på påbygget. Etasjeskiller av tre.
Takstmannskonklusjon: Boligen har hatt en del oppgraderinger på slutten av 70-tallet. Kjøkken og mesteparten av el anlegget er nytt. De fleste bygningselementer er eldre med redusert levetid. Utbedring må påregnes.
***
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, herunder:
- Pipe: Teglsteinspipe er kledd inn i 2.etg, må avdekkes, eller inspeksjonsluke etablert hvis avstand fra røykløp til brennbart er 30 cm. Sotluke i kjelleren er plassert for nært gulvet. Forhold må utbedres hvis ildsted skal brukes.
- Bad i kjeller: Bad i kjelleren har ikke forskriftsmessig sluk i dusjsonen. Ventileringen av rommet mangler. Det er ikke tegn til membraner i sluket. På befaringen var det grenseverdier på fukt i ytterveggen. Tg 3
- Bad i 2. etasje: antatt 40 år. Fliser har riss og flere er løsnet. Ventileringen må økes med større luftespalte i døren. Det lot seg ikke kontrollert membran i sluket. Ved rørgjennomføring i gulv er det ikke tegn til membran. Trolig er denne lagt under påstøpen, en ikke optimal løsning. Normal levetid på baderom er 15-25 år. Tg 3
OVERSIKT OVER TILSTANDSGRAD 1, 2 OG 3:
Rapporten inneholder 15 Tg 2 og 1 Tg 3
Tilstandsgrad(Tg) 1: Grunn, vindu, kjøkken.
Tilstandsgrad(Tg) 2: Grunnmur, drenering, yttervegg, vinduer, takkonstruksjon, tekking, overlys, renner, trapp, pipe, etasjeskiller, rom under terreng, vaskerom, toalett, terreng.
Tilstandsgrad(Tg) 3: Bad * 2
Det gjøres oppmerksom på at ett avsnitt, f.eks "Vinduer og dører" kan inneholde flere forskjellige tilstandsgrader. Dette pga forskjellig alder og tilstand på bygningsdelene.
Det anbefales alltid at hele rapporten leses. Dette for å gi ett mer helhetlig bilde av boligen/leiligheten. Det anbefales også at teksten på side 3 leses der det står nærmere beskrevet ang bruken av tilstandsgrad 2.
***
Sammendrag selgers egenerklæring:
- En gang har sluk vært tett på bad, løst opp med munin, ikke noe gjentakende problem som jeg kjenner til.
- Var tidligere lekkasje fra avløpsrør til vaskemaskin som gjorde at taket i bad under , samt utstikk på bad ble skadet. Begge deler er fikset .
- Våtrom: Bad 2. etasje - Utstikker er fjernet og bygd opp igjen på ny med våtromsplater og nytt treverk, samt byttet avløpsrør til vaskemaskin, ingen lekkasje observert siste 2 år jeg har bodd her. Toalett - Bygget nesten helt opp igjen fra bunn av. Beholdt noen vegger, men alt er gipset og malt , samt lagt ny vinyl og ny vask. Utført 2021. Arbeid utført av Alfabo og ved egeninnsats. Har kvittering på utført arbeid.
- Byttet blandebatteri på kjøkken 1 etg. Arbeid utført av Midtbøe.
- Stue i kjeller har vært fuktutsatt på høst eller når det har regnet mye. Har i 2021 flytesparklet gulv her og lagt nytt gulv vinyl (utført av Sola gulv).
- Elektrisk arbeid: 2005 og 2008 - Vagle elektro la nytt elektrisk i hele huset. 2021 - Runestad elektro nytt elektrisk i rør på hele kjøkkenet, samt nytt elektrisk i stue 1. og 2. etg, samt i 2 soverom og i gangen i 1. etg. og gangen i 2. etg.
- Utført elektrisk kontroll ved Runestad elektro 2021, ingen feil funnet.
- Takstmann etter lekkasje ned på toalett fra rør under bad. Srbank (jeg bodde ikke i huset på det daværende tidspunkt)
***
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Innholdsrik bolig. Boligen er plassert i et ettertraktet område på Stavanger Øst. Nytt kjøkken installert i 2021. Carport på tomt. Gode lagringsmuligheter.
- Innholdsrik bolig
- Nytt kjøkken i 2021 fra IKEA
- Carport
- Hage og terrasse mot sør
- Kjelleretasje utleid for kr. 8.000,- inkl. strøm og internett (ikke godkjent som utleieenhet, og trolig ikke godkjent til varig opphold)
- En del innvendige overflater oppusset/malt i 2021
- Behov for noe oppgradering
- Ettertraktet område
- Gode lagringsmuligheter

Oppvarming

Vedovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.
Det foreligger få bygningstegninger hos Stavanger kommune som dokumenterer byggets lovlighet.
- Det foreligger tegninger av byggets påbygg (datert 26.10.1979), og tegninger som dokumenterer verandaen (datert 29.08.1984). Trapp på veranda er flyttet, og tidligere skyvedør ut til veranda er erstattet med en vanlig balkongdør. Tiltaket fraviker fra de godkjente tegningene av verandaen.
- Det foreligger ingen tegninger som dokumenterer byggets innredning. Det er derfor usikkert om byggets loft og kjeller er godkjent til varig opphold. Takhøyden i kjeller gjør at mesteparten av arealet ikke er målbart iht. dagens krav.
- Utvendige boder i bakkant av carporten er ikke avbildet på noen av tegningene tilsend fra Stavanger kommune. Med dette er trolig ikke tiltaket byggemeldt.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning, med risiko og ansvaret for eventuelle pålegg fra kommunen og kostnader forbundet med dette.
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Det er ingen tinglyste servitutter/avtaler eller rettigheter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Kjelleretasjen er i dag utleid. Kjelleretasjen er ikke godkjent som en separat boenhet av kommunen, og er trolig heller ikke godkjent til varig opphold. Mesteparten av arealet i kjelleren er ikke målbart grunnet lav takhøyden.
Leieinntekter: kr. 8.000,- per måned inkl. strøm og internett.
Oppsigelsesfrist: Leieforholdet kan sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.
Depositum: kr. 0,-
Særskilte bestemmelser: Røyking er forbudt innendørs.
Til informasjon ønsker leietaker iflg. selger å fortsette leieforholdet med ny eier om mulig. Ny leiekontrakt må da inngås mellom kjøper og leietaker.
Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at alle integrerte hvitevarer på kjøkkenet, fastmonterte varmekilder og alle fastmonterte oppbevaring og garderobeskap medfølger i handelen. Vaskemaskinen og tørketrommel medfølger ikke.
Om ønskelig kan fryseskap og diverse hyller i uteboden medfølge i handelen.
Til informasjon virker ikke utekranen i hagen.
Internettleverandør: LYSE Altibox
Boligen er ikke tilknyttet kabel-tv.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Boligen er beliggende på Storhaug, i Østre bydel. Området er i ferd med å vokse frem som byens nye perle - Stavangers svar på Oslos Grünerløkka. Bydelen byr på en rekke fasiliteter. Flere serveringssteder som for eksempel Ostehuset Øst, Kanelsnurren, den italienske restauranter Garcia, Fermenten og Fortou ligger like ved. I tillegg har man Tou Scene som byr på blant annet konserter, flere dagligvarebutikker, treningsenteret Sats Base og apotek like i nærområdet. En spasertur unna ligger Stavanger sentrum.
Like ved er noen av byens flotteste tur - og rekreasjonsområder ved Godalen og Rosenli. Her kan en løpe seg en tur, bade, grille og kose seg på flotte sommerdager.
Det er gode bussforbindelser til sentrum.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager, skoler og fritid

Barnehager:
Johannes Internasjonale barnehage (2 avdelinger) 0,1 km.
Steinhagen barnehage (0-6 år) 0,2 km.
St. Johannes barnehage (0-5 år) 0,4 km.
Skoler:
Nylund skole (1-7 kl.) 0,4 km.
Storhaug skole (1-7 kl.) 0,9 km.
St. Svithun skole (8-10 kl.) 1 km.)
Bergeland videregående skole 1,1 km.
Stavanger Katedralskole 1,4 km.
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt på 264,9 kvm.
Eiendommen er opparbeidet med hage, terrasse, carport og utvendige boder.
Boligen er plassert noe over eiendomsgrensen mot nord-vest (mot gaten). Utvendig bod er plassert noe over på naboeiendommen mot sør-øst (gnr/bnr 53/143).

Parkering

Carport på tomten. Oppført i år 1965.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert iht. kommunedelplan KPL-1103, og reguleringsplan 1116 datert 29.09.1986 med tilhørende bestemmelser.
Eiendommen er iht. reguleringsplanen regulert til boligformål (265 kvm). Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. Se spesielt §5 b) for informasjon vedr. fasadeendring - "Ved utskifting av vinduer skal det legges stor vekt på utformingen, slik at de nye vinduene harmonerer med opprinnelig byggestil og proporsjonering i fasadene. Bygningshistorisk verdifulle intakte bygninger skal søkes bevart. Søknader om endring av slike bygninger skal forelegges byantikvaren til uttalelse".
Avaldsnesgata 59 ligger innenfor hensynsonen for bevaring av kulturmiljø (pbl. §11.8c) - Trehusbyen. Retningslinjer ligger vedlagt i salgsoppgaven og sier blant annet at den kulturhistoriske verdifulle bebyggelsen skal søkes bevart og områdenes særpregede miljø skal sikres og videreutvikles. Ved nødvendig fornyelse skal bygningselementer tilpasses husets opprinnelige byggestil og materialbruk. Det gjelder særlig vindustyper, ytterdører, gerikter og annet fasadeutstyr, fasadekledning og taktekkingsmateriale.
***
Reguleringsplaner under arbeid innen 100 meter:
Plan id: 2762
Navn: Ryfylkegata 13
Status: Kun opprettet sak (foreløpig ikke annonsert)
Plantype: Detaljregulering
Info: Plan 2762 har nylig varslet oppstart, og det er ikke utarbeidet et endelig planforslag. Kommunen har lite informasjon å meddele. Avaldsnesgata 59 ligger såpass langt unna planområdet, og det er derfor midre sannsynlig at dette vil få direkte konsekvenser for denne eiendommen. Det som muligens kan påvirke eiendommen er at det i forbindelse med planen skal ses nøyere på vei- og adkomstsituasjonen i Haugesundsgata, og det kan da være en mulighet at det foreslås å endre på hvilke gater som har adkomst direkte fra Haugesundsgata.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 18.698,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn. Eiendomsskatten utgjør kr. 4.083,-.

Formuesverdi

Formuesverdi 2019 0 var kr 1.513.665,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2019 kr 5.449.193,-.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 585,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 585,- pr. stk.
- Pantattest kr. 172,-
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.398.592,-
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 12.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Karin Rasmussen Ølberg og Morten Birk

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bla. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4.
Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank.
Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag kr 50.000,-
Tilrettelegging kr 10.000,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 15.000,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 34-0066/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Stavanger Øst
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR34.2166

Dato

Sist oppdatert: 04. november 2021 kl. 14:50

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Kontakt megler via linken VISNINGSPÅMELDING for å avtale tidspunkt for din visning. Det vil ikke bli avholdt visning uten påmelding, og vi må vite hvor mange du kommer i følge med. Husk å lese salgsoppgaven digitalt før visning.
Lurer du på noe?

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.