Solgt: 2 200 000 kr

Skaregata 20

1 800 000 kr
47 m²
1 soverom
Skaregata 20 - Presentert av Krogsveen v/Robert Iversen
Robert Iversen
Presenteres av
Robert Iversen
Sentrum
BUD MOTTATT! Tiltalende andelsleilighet | Heisadkomst | Sydvendt balkong | Sentrumsnært | Parkering | Lave omkostninger
 • Prisantydning
  1 800 000 kr
 • Andel fellesgjeld
  63 000 kr
 • Omkostninger
  1 132 kr
 • Totalpris
  2 264 132 kr
 • Etasje
  5
 • Byggeår
  1958
 • Soverom
  1 soverom
 • Bad
  1 bad
 • Primærrom
  47 m²
 • Type
  Andelsleilighet
 • Eierform
  Andel
 • Fasiliteter
  Heis og Balkong/Terrasse
 • Fellesutgifter
  3 176 kr
 • Energimerke
  Grønn F

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Jeg presenterer deg denne flotte og tidløse andelsleiligheten i Skaregata 20. Leiligheten ligger i 5. etasje med heisadkomst som gjør den passende til flere aldersgrupper. Beliggenheten passer utmerket dersom du ønsker tursti rett utenfor døren som leder deg videre til trappene opp fjellstua, til byparken og Borgernes veg. Samtidig er det en liten spaser- eller sykkeltur til dagligvarebutikk, Gågata, Brosundet og ellers andre sentrumstilbud. Her ligger alt til rette for en tilbaketrukket, men samtidig urban hverdag!
Leiligheten er 47 kvm med god planløsning og inneholder: entre m/praktisk skyvedørsgarderobe, soverom, bad, wc-rom og kjøkken/stue. Fra stue har man utgang til sydvendt balkong på ca 10 kvm.
Verdt å trekke frem:
- Heisadkomst.
- Balkong.
- Parkering.
- Lave omkostninger.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Skaregata 20, 6002 ÅLESUND
Kommunenummer 1507, gårdsnummer 201, bruksnummer 598, ideell andel 1/1
Andelsnummer 408, Skaregata 20 A/L Borettslag, organisasjonsnummer 951 815 276

Innhold

Totalt bruksareal: 47 kvm
Totalt primærrom: 47 kvm
Bruksareal består av:
Primærrom:
5. etasje 47 kvm: Entre, stue/kjøkken, bad, wc-rom og soverom
I tillegg disponerer boligen 2 boder som ligger i 8. etasje og i 1. etasje på henholdsvis ca 3 og 2 kvm.
Vedlagte plantegninger er målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.07.2021 utført av Takstmann Oddbjørn Nilsen . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført over 8 etasjer. Gulv mot grunn av betong.
- Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekke: er alle av betongkonstruksjoner
- Yttervegger: er av betong og er utvendig utlektet og kledd med fasadeplater.
- Tak: Saltakkonstruksjon som er utvendig tekket med takpapp/takmembran. Taket er ikke besiktiget av takstmann.
- Vindu, dører: Leiligheten har entredør i brannklasse B30 og lydklasse dB 40. Balkongdør med trekarmer og 2-lags glass fra 1980. Vindu med trekarmer og 2/3-lags glass fra 1980/1993.
Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder punkter som har fått tilstandsgrad 2:
Bad:
- Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca 16 mm. Vurdert til å ikke være tilfredsstillende mtp. lekkasjesikkerhet.
Kjøkken:
- Ventilasjon: kullfilter og ikke eget utkast ut av bygget.
Toalettrom:
- Ikke registrert drenering fra innebygget sisterne.
Vinduer:
- Vinduer av eldre dato og har behov for oppgradering/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på enkelte vinduer hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.
Tilstandsgrad TG 2 (gul farge) benyttes i flere sammenhenger, blant annet for å synliggjøre at enkelte bygningselementer ikke er nye (eldre boliger) og således derfor har naturlig og påregnelig slitasje. Det vil si at gul farge nødvendigvis ikke alltid betyr at det gis et varsel om at noe er direkte feil eller har større bygningsskader, men en framskreden brukstid der vedlikeholdstiltak ikke må komme som en overraskelse.
For å redusere unødvendige konflikter på grunn av urealistiske forventninger til eldre og brukte boliger er det viktig å påpeke at ingen materialer varer evig. Fremskreden brukstid utløser at påregnelige
slitasjer og skader er vanlige og må forventes. Primærkonstruksjoner som eksempelvis drenering, yttertak inklusive undertak (under yttertak) og vann- og avløpsrør er skjulte elementer og
er kanskje ikke skiftet siden byggeår. Av den grunn vil disse kunne få en TG 2 (gul farge) for å gi beskjed til kjøpere om å være oppmerksomme på at selv om husets synlige overflater fremstår uten svekkelser, har
boligen tross alt bruksslitasjer. Helt normale og påregnelige vedlikeholdstiltak og kostnader må det alltid tas høyde for når bygningselementer når en viss alder. Når en rapport inneholder mange TG 2, trenger dermed ikke det være «farlig». De fleste boliger i Norge er av eldre årgang og utbedringsbehov er påregnelig og normalt.
Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Moderniseringer og påkostninger

Boligen ble renovert i 2013. Toalettrom og bad fikk nye rør og fliser, samt ny kjøkkeninnredning fra Kvikk ble montert. Det ble foretatt rehabilitering av elektrisk anlegg. Nytt laminatgulv i 2018 i tillegg til at to vegger på stue ble gipset og det ble laget spotkasse. Ny benkeplate i 2021.

Standard

Leiligheten holder en tiltalende og moderne standard! Gulvflater er belagt med laminat/fliser. Slettmalte vegg- og himlingsflater. Spotter i himling på stue. Dette er en leilighet du kan flytte rett inn i.
Kjøkken:
Tidløs kjøkkeninnredning fra Kvikk med hvite glatte fronter. Gode arbeidsforhold med romslig benkeplass og vindu som gir godt med naturlig lys. Ellers spottbelysning under overskapene. Benkeplater av laminat med fliser over benkeplate. Lekker nedfelt oppvaskkum i sort utførelse. Komplett sett med integrerte hvitevarer og ventilator fra Siemens. Waterguard-system montert. Varmtvannsbereder fra Oso på 80liter (2013) Det er kun de hvitevarene som er listet opp som følger med. Disse hvitevarene følger med: alle integrerte.
Bad:
Flislagt bad med gulvvarme fra 2013. Vegghengt servantinnredning fra Foss bad som har heldekkende servant. Det er og montert vegghengt overskap med speildører og belysning. Badet er ellers utstyrt med dusjkabinett fra Vikingbad med dører og vegger i glass. Opplegg for vaskemaskin er etablert. Vannrør av kobber, avløpsrør av plast. Det er satt inn mekanisk avtrekksvifte.
Wc-rom:
Leiligheten har separat wc-rom med tilkomst fra gangen. Rommet er flislagt og har vegghengt servantinnredning fra Foss bad. Vegghengt toalett fra Porsgrund med innebygget sisterne. Varmekabler i gulv og mekanisk avtrekk.
Soverom:
Av god størrelse malt i en lun og flott farge. Vindusflate mot øst og flotte grøntområder sommerstid. Ellers er her god plass til seng og rommet har en skyvedørsgarderobe med gode oppbevaringsmuligheter.
Tekniske installasjoner:
- Vannrør i kobber fra 2013.
- Avløpsrør i plast fra 2013.
- Varmtvannsbereder fra Oso-hotwater, 80L produsert i 2013.
- Mekanisk avtrekk, naturlig tilluft.

Løsøre og tilbehør

Vi viser til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund som gjelder fra 01.01.2020 angående løsøre og tilbehør.
Vaskemaskin vil ikke medfølge handelen. Hvitevarer, garderobeskap, tv-dekoder og dusjkabinett medfølger.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet gjennom vannbåren varme fra fjernvarmeanlegg. Fordeling via radiatorer. Gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.06.1958. I tillegg foreligger den ferdigattest på endring i bærende konstruksjon datert 15.05.2018, ferdigattest på nye balkonger datert 21.12.2004 og en ferdigattest på rehabilitering av bad datert 11.02.2011. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Ferdigattesten omfatter ikke:
Kjøkken er opprinnelig byggemeldt som sovealkove og soverommet er byggemeldt som kjøkken jf. godkjente byggetegninger. Innredningen av rommene til bruk for varig opphold er ikke omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre. Bruksendringen er heller ikke søknadspliktig
Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.
Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Det er tinglyst 5 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet registrering av kraftledning Nørve - Parken
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Leiligheten ligger i 5. etasje i boligblokk. Området oppleves tilbaketrukkent, men allikevel har du en sentrumsnær beliggenhet. Rett utenfor døren har du tursti som leder deg til byparken, opp trappene til fjellstua og til Borgernes veg. Kort veg til søndagsåpen dagligvarebutikk og Gågata.
Ellers er det en lite spaser- eller sykkeltur ned til Skansekaia hvor du finner buss- og hurtigbåtforbindelse, samt vakre Brosundet. Ca 600 meter til Kremmergården kjøpesenter og Ålesund Storsenter.

Adkomst

Følg Skansegata mot Skateflukaia. Ta til høyre i Skaregata og følg gata til ende. Skaregata 20 ligger som siste blokk på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig digitalt kart for nærmere veibeskrivelse.

Barnehager, skoler og fritid

Skoler:
1-10 kl. Steinerskolen i Ålesund 0.7 km
1-7 kl. Aspøy skole 1.4 km
1-7 kl. Volsdalen skole 2.2 km
8-10 kl. Kolvikbakken u-skole 3.4 km
8-10 kl. Skarbøvik u-skole 3.9 km
Ålesund videregående skole 1.1 km
Akademiet Heltberg Toppidrettsgymnas 1.2 km
Barnehager:
Midtbyen barnehage (3-5 år) 0.5 km
Klipra barnehage (0-5 år) 1.5 km
Storhaugen barnehage (3-5 år) 1.6 km
Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Beskrivelse av tomt

Eiet tomt som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte gangarealer, parkering, støpte plattinger og noe naturtomt.

Parkering

Parkering på borettslagets tomt mot parkeringsbevis fra styret, kan og søke om gjesteparkering. Ellers soneparkering etter områdets bestemmelser. Se hjemmesiden til ålesund parkering for nærmere bestemmelser om soneparkering.
Det er planlagt utbedring av parkeringsplass, samt tilrettelegge for elbil-lader.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Ålesund sentrum datert 17.03.2000 med tilhørende reguleringsbestemmelser.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Boligens kostnader

Felleskostnadene er kr 3 176,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, tv/bredbånd, forsikring, nedbetaling av fellesgjeld, vaktmestertjeneste, diverse honorar, forsikring, drift og vedlikehold og strøm i fellesareal.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.
Felleskostnadene fordeles slik:
Andel F.kostnader 1.573,-
Eiendomsskatt 243,-
Felleskostnader 1.360,-
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.300,- pr. år. / 6.500 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor/Canal Digital som leverandør av internett og kabel-tv. Dette inngår i felleskostnadene. (styret har forhandlet avtale med Tafjord som leverandør for TV/internett som vil tre i kraft)
Tv-tuner/dekoder medfølger.

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter inngår i felleskostnadene.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2019 var kr 416 717,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2020 bli kr 1 500 181,20.
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 56 216,- pr. 31.12.2020
Andel fellesgjeld er kr 63 000,- pr. 01.06.2021
Total fellesgjeld for boligselskapet er 3.478.679,- pr. 22.06.2021 hos Sparebanken Møre og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 1,84% flytende rente
Restløpetid: 8 år, 3 mnd
Borettslaget har ikke tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 480,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 480,-
- Pantattest kr 172,-
Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 1.864.132,- .Av dette beløpet utgjør kr 63 000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.
I tillegg kommer valgfri Boligkjøperpakke hos If Forsikring på kr. 6.850,- for andelsboliger med andelsnr.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

John Erik Viset og Helene Andersen

Informasjon om borettslaget

Leiligheten er tilknyttet Skaregata 20 A/L Borettslag.
Borettslaget består av 52 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Nordvest v/Kirutu Nielsen, tlf. 70 16 19 05
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er ikke tillatt. Beboere kan søke styret for godkjenning dersom det er god grunn for dyrehold og det ikke er til ulempe for andre.
Foretatt påkostninger de senere år: Vedlikeholdsnøkkel - OBOS prosjekt og Installasjon av radiatorer.
Planlagte påkostninger: Fasaderehabilitering, utvidelse av parkeringsplass i Einarvikgata og legge til rette for elbil-lading, utskiftning av vinduer og balkongdører, installasjon av brannvarslingssystem.
I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.
Dette er et frittstående borettslag og forkjøpsrett for OBOS-medlemmer gjelder ikke. Intern forkjøpsrett i borettslaget. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.
Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.
Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Overtakelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring hos Anticimex. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Claims Handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Innen kontraktsmøtet ønsker vi at du tar stilling til om du vil kjøpe Boligkjøperpakken gjennom IF – da er boligen ferdig forsikret! Boligkjøperpakken inneholder også en rettshjelpsdekning.
For alle boligtyper, unntatt tomter, inneholder Boligkjøperpakken innboforsikring, husforsikring (kun hus og hytter), dobbel rente forsikring - i situasjoner hvor kjøper ikke får solgt nåværende bolig – og flytteforsikring. Der det er utstedt verdibevis har kjøper dekning i 4 år. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken da kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse på kr 900,- for formidling av slik forsikring. Les mer om forsikringen i informasjonsarket fra If.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Avhendingsloven
Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.
Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.
Rett til fritt å velge megler
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: fastpris 25.000 inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 5.550,-
Markedspakke: kr 14.950,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 76-0156/21
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Ålesund
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR76.21156

Dato

Sist oppdatert: 30. juli 2021 kl. 14:22

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

På flyttefot? Tenk kjøp og salg samtidig.

Få din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen. Det starter med en verdivurdering.

Andre boliger i området

██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █
██████

████ ████ ██

██ █

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.