Stokke/Bærefjell

Helgerødsletta 60

Prisantydning

3 690 000 kr

Omkostninger: 93 472 krTotalpris: 3 783 472 kr
Etasje
3
Byggeår
2016
Soverom
3
Areal (P-ROM/BRA)
129 m² / 132 m²
Tomteareal
297 m²
Type / Eierform
Halvpart vertikaldelt bolig / Selveiet

Innholdsrik og flott bolig over 3 etasjer med 3 soverom, 2 bad, kontor og loftstue. Flytt rett inn!

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Pen og moderne bolig i attraktive og barnevennlige omgivelser. Boligen går over 2 og et halvt plan, er oppført i 2016 og fremstår med en gjennomgående god standard. Boligen inneholder bl.a. 1. etasje med flislagt vindfang med varmekabler i gulv, helfliset bad med opplegg for vaskemaskin. Pent kjøkken fra HTH med profilerte fronter, supplert med ekstra innredning fra IKEA mot badet. Kjøkkenet er godt utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn og micro. Stuen har peisovn, godt med vindusflater og utgang til en skjermet terrasse og hage som grenser til skogholtet. Boligens 2. etasje har 3 soverom, gang/hall samt helfliset bad med badekar, servant og vegghengt wc. Boligens loftsetasje er har en kontornisje/løsning i hall samt loftstue og kontor. 

Eiendommen

Helgerødsletta 60, 3160 Stokke
Gnr. 458, bnr. 493 i Sandefjord kommune.

Veibeskrivelse

Fra Tønsberg følg E-18 mot Sandefjord og ta av til Stokke. Følg så Stokkeveien i ca. 2 km og ta av inn til høyre i Frydenbergveien. Ta så inn til venstre i Bærefjellveien. Følg veien forbi Bærefjelltunet og ta inn til høyre i Helgerødsletta. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Bokemoa skole 
8-10 kl. Stokke ungdomsskole 
Vgs. Gjennestad videregående skole 
Vgs. Melsom videregående skole 
Bhg. Frydenberg barnehage (0-5 år)
Bhg. Olaløkka barnehage (3-5 år) 
Bhg. Tuften barnehage (0-5 år)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 146 kvm
Totalt bruksareal: 132 kvm
Totalt primærrom: 129 kvm

Bruksareal:

Primærrom:
1. etasje: Gang, bad, stue og trappegang: 54 kvm

2. etasje: Gang, 3 soverom og bad: 51 kvm

Loft: Gang/kontor, lofstue og kontor 24 kvm 

Sekundærrom:
2. etasje: Bod: 3 kvm

Annet: 
Utvendig sportsbod 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.03.2019 utført av Teisbekk Takst og eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 297 kvm. Usjenert og grensende til et skogholt - opparbeidet med plen og bed. 

Parkering

Parkering på grusen i fremkant av huset og på støpt platting. Plattingen er støpt i fellesskap med nabo i henhold til utbyggers tegninger over området. Denne ligger halvt om halvt på hver sin side av eiendomsgrensen. Nabo planlegger å bygge carport eller garasje på sin del i nær fremtid. Dersom man ønsker å bygge carport eller garasje samtidig eller i samarbeid avtales dette direkte med nabo. Velger man å bygge senere kan man da koble sammen bygningene til egen kostnad. Dersom nabo bygger alene vil støpens utforming sannsynliggjøre et takutstikk over tomtegrensen. Det gjøres oppmerksom på at søknaden for carport/garasje er sendt til kommunen av utbygger, og innhold og gyldighet bør sjekkes før arbeid startes.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført over 2 og et halvt plan i tre med saltak og støpt isolert plate på mark. Boligen er oppført i hht TEK 10.

Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. 

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.10.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke innredning av loftsetasjen. I boligen er det montert en vanlig trapp og ikke loftsluke som vist på de originale tegningene fra utbygger. Loftet skulle i utgangspunktet vært et kaldtloft. Kommunen har godkjent søknad om bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel på denne etasjen den 01.03.2019. Rommene blir i søknaden definert som stue og kontor. Ferdigattest ble gitt den 11.03.2019
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Standard

Pen og moderne bolig i attraktive og barnevennlige omgivelser. Boligen går over 2 og et halvt plan, er oppført i 2016 og fremstår med en gjennomgående god standard. Boligen inneholder bl.a. 1. etasje med flislagt vindfang med varmekabler i gulv, helfliset bad med opplegg for vaskemaskin. Pent kjøkken fra HTH med profilerte fronter, supplert med ekstra innredning fra IKEA mot badet. Kjøkkenet er godt utstyrt med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, induksjonstopp, stekeovn og micro. Nisje for løst kjøle- og fryseskap. Ventilator fra 2019. Komfyrvakt og Waterguard er montert. Stuen har peisovn, godt med vindusflater og utgang til en skjermet terrasse og hage som grenser til skogholtet. Boligens 2. etasje har 3 soverom med god plass til skap og kommoder, gang/hall samt helfliset bad med badekar, servant og vegghengt wc. Boligens loftsetasje er har en kontornisje/løsning i hall samt loftstue og kontor. Boligen har ventilasjonsanlegg fra Ensy med varmegjenvinning. 

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen (kjøleskap og frys medfølger ikke). Skrivebord/kontorløsningen i loftsetasjen kan medfølge handelen om ønskelig (spesialtilpasset). Huskestativ i hage medfølger ikke handelen.

Boligen er innredet i lyse, tidsriktige farger og gir et godt inntrykk! Vi viser for øvrig til selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport utført av takstmann Sturla Teisbekk hva angår eiendommens standard og tilstand. 

Oppvarming

Varmekabler i vindfang samt begge bad. Peisovn i stue. For øvrig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket C4

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. 

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse (formål)i henhold til reguleringsplan "Stokke sentrum syd" datert 16.05.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Oppdragets KR-kode

KR21.1918

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.262,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 15.400 kwh. pr. år i følge Skagerak Energi.
Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av TV og internett. Eier abonnerer kun internet (40/40 linje) og har avgift på kr. 568,- pr mnd. 

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 938.000,- ifølge selger. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.376.800,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.783.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Fasade
Hage
Terrasse
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Helgerødsletta 60 er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 44 lokalkjente. Nabolaget tilhører Stokke skolekrets.

Transport

Transport

Døvlehavnawalk
6 min
Stokke stasjonwalk
16 min
Sandefjord lufthavn Torpdrive
15 min
Skoler

Skoler

Bokemoa skole (1-7 kl.)walk
8 min
Stokke ungdomsskole (8-10 ...walk
12 min
Gjennestad videregående sk...drive
6 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Kiwi Stokkewalk
11 min
Mix Sentrumkioskenwalk
11 min
Vitusapotek Stokkewalk
12 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler
Helgerødsletta 60
A
A
A
B
B
C
C
C
C
D
D
D
D
E
E
E
F
F
F
F
F
F

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,25% av salgssummen
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 16.750,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Alexander Hassum
Eiendomsmegler

Alexander Hassum

Telefon 33 30 91 09
Mobil 412 89 848

Lurer du på noe

Alexander svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...