Solgt: 2 375 000 kr
Langhus/Ski

Jettegryta 73 B

Prisantydning

2 400 000 kr

Omkostninger: 0 krTotalpris: 2 400 000 kr
Byggeår
1991
Soverom
1
Areal (P-ROM)
41 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda
Fellesutgifter
634 kr

Lys og pen 2-roms med gode solforhold! Kort vei til tog, buss, butikk, skole mm. Garasjeplass.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Jettegryta 73 B! Dette er en lys og trivelig 2-romsleilighet med veranda som har meget gode solforhold. Jettegryta er et veletablert boligområde bestående av rekkehus og leiligheter på Bøleråsen, Langhus.

Langhus er et av de mest populære boområder i Ski kommune og ligger ca. 6 km nord for Ski sentrum og 1,7 mil syd for Ryenkrysset, Oslo. Dvs. 15 minutters kjøring til Ryenkrysset. 
Veiforbindelsen til Oslo er E6 med 4-felts vei, som bidrar til rask kommunikasjon med Oslo sentrum. 7 minutter med bil så er du i Ski.

Eiendommen

Jettegryta 73 B, 1405 Langhus
Gnr. 107, bnr. 573, snr. 3 i Ski kommune.

I tillegg følger ideell 1/244 av gnr. 107, bnr. 547, 548, 549 og 1153.

Områdebeskrivelse

Velkommen til Jettegryta 73 B! Dette er en lys og trivelig 2-romsleilighet med veranda som har meget gode solforhold. Jettegryta er et veletablert boligområde bestående av rekkehus og leiligheter på Bøleråsen, Langhus.

Langhus er et av de mest populære boområder i Ski kommune og ligger ca. 6 km nord for Ski sentrum og 1,7 mil syd for Ryenkrysset, Oslo. Dvs. 15 minutters kjøring til Ryenkrysset. 
Veiforbindelsen til Oslo er E6 med 4-felts vei, som bidrar til rask kommunikasjon med Oslo sentrum. 7 minutter med bil så er du i Ski.

Området har et godt bomiljø for både gamle og unge. Her er det gangavstand til butikk, barnehager, skoler, idrettsanlegg, buss og jernbane. Langhus handelssenter ligger i gangavstand fra boområdet. Nye Bøleråsen senter ligger rett i nærheten og tilbyr Kiwi-butikk, treningssenter, frisør, legesenter og restaurant. Av idrettstilbud kan man velge mellom de fleste aktiviteter, bl.a. fotball, egen svømmehall, håndball etc. 

Det er gangavstand til marka for de som ønsker å bruke naturen, sommer som vinter. 

Nærmeste togforbindelse, Vevelstad stasjon ligger 10-15 minutters gange fra bofeltet. Herfra går det hyppige togavganger til Ski og Oslo. Videre går det matebusser fra Bøleråsen som korresponderer med togtider i rushtiden.

Veibeskrivelse

Fra Ski: Kjør riksvei 152 mot Langhus. Ta inn Vevelstadveien til høyre. Følg denne til helt til du får Bøleråsen til høyre. Jettegryta er andre vei til høyre. 
Fra Oslo: Ta av fra E6 ved avkjøringen til Langhus/Siggerud. Ta til høyre i første rundkjøring. Man er da på Vevelstadveien og følger denne rett frem. Bøleråsen får man så på venstre side. 

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisningene. Velkommen til visning!

Barnehager og skoler

Flere barnehager i området. Gangavstand til Bøleråsen barneskole. Gangavstand til Haugjordet ungdomsskole. Videregående skole i Ski. Bøleråsen er kjent for et meget godt oppvekstmiljø. 

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 45 kvm
Totalt bruksareal: 41 kvm
Totalt primærrom: 41 kvm

Bruksareal:
Leilighet 41 kvm

Primærrom:
Leilighet: 
Kjeller: 41 kvm: Entre/kjøkken/stue, bad, ett soverom

I tillegg disponerer boligen én antall bod på ca. 8 kvm under felles garasjeanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.12.2018 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 317,9 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. 

Parkering

Én parkeringsplass i felles garasjeanlegg, (garasjeplass merket nr. 63). Gjesteparkering på tak over garasjeanlegget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong. Leilighet i flermannsbolig fundamentert med betongkonstruksjoner og støpt såle til antatt fjellgrunn. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur.
Ytterveggenes fasader er påforet med bindingsverk og liggende kledning. Yttertak med saltak form i trekonstruksjoner tekket med betongtakstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder;
- Vinduer og verandadør er av eldre årgang med dårligere tetteegenskaper og isoleringsevne en dagens vinduer og dører.
- Eldre kjøkkeninnredningen med noe overflateslitasje.
- Badet er pusset opp i 2007 av fagfolk, men dette ble utført som vennetjeneste. Det foreligger dermed ikke dokumentasjon av det utførte arbeidet, men ifølge eier var det faglært rørlegger, elektriker og flis

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.05.1992. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Standard

En lys og pen 2- roms selveierleilighet som holder normal teknisk standard. Noe moderniseringsbehov må påregnes. 

I entré og kjøkken ble det i 2014 lagt nye fliser på gulv. I stua er det åpen løsning inn til kjøkken. Fra stua er det utgang til veranda med sol fra 09:30 til 20.30 om sommeren.  Leiligheten har et romslig soverom med garderobeskap langs én vegg. 

Gulv med overflater av laminat samt fliser. Gulv i stue og soverom er av nyere dato. Vegger har overflater av malt strie og fliser. Himlinger med malte flater og behandlet panel. Taket i stuen er senket og downlights er montert. 

Kjøkkeninnredning med glatte folierte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag med to kummer i laminat benkeplate og lekre fliser over benk. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med sentralavtrekk. Antydninger til skjolder under benkeplate ved kjøkkenbeslag. På kjøkkenet er det ekstra godt med benkeplass ut mot stuen. Alle hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Pent bad som ble ble pusset opp i 2007. Ny membran, varmekabler og fliser. Arbeidet ble utført som vennetjeneste, men det var flislegger, murer og godkjent våtromsfagmann ifølge selger. Bad med heldekkende servant, underskap og toalettskap med profilerte fronter. Speil og plate med innfelt lys. Gulvmontert klosett. Nedsenket dusjhjørne med to svingbare dusjdører. Regnfallsdusj, med sluk i dusjsonen. Opplegg for og plass til smal vaskemaskin. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad.

Oppvarming

Varmekabler i baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket D5

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Jettegryta 71-75 og Haugjordet Grendelag, med sameiebrøk 42/462
Forretningsfører er Enqvist Eiendomsdrift AS, tlf. 22 80 95 95. 
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt.   

Det har vært tatt opp til vurdering om det skal gjøres vedlikeholdsarbeider av garasjeanlegget i grendelaget.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Det er pliktig medlemdskap i velforeningen/grendelaget.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 10532, tinglyst 22.09.1992. Pantsettelseserklæring til sameiet for kr 15.000,- og til grendelaget med kr 20.000,- Dette er sikkerhet for fellesutgifter som er tinglyst på alle seksjonene.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet og grendelaget tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst én servitutt på eiendommen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr. 10846, tinglyst 25.09.1992: Bestemmelse om adkomstrett og bestemmelse om rett til parkering for hver leilighet, samt rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger.

Servitutten vil følge eiendommen og kopi av servitutten kan fås av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for felt Q3, Langhus datert 31.03.04, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 31.03.04. Follobanens trasé går under Bøleråsen og er under utbygging.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR46.18160

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.187,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. 

Felleskostnader til Haugjordet Grendelag:
Totalt kr 1.900,- pr. kvartal. Dette fordeles slik: Grendelagsavgift: kr 1 100,- pr. kvartal, avsetning vedlikeholdsfond: kr 150,- pr. kvartal og garasje: kr 650,- pr. kvartal.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.500,- pr. år. / 8.300 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 489,- pr. mnd. Tv-dekoder medfølger ikke. Telenor leverer internett til kr 599,- pr. mnd.
Boligen er tilknyttet If Skadeforsikring som koster kr 2.916 pr. år. 

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2016 var kr 557.990,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2018 bli kr 2.008.764,- Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2016.  

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.461.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr  9.900,-
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Jettegryta
Solnedgang fra verandaen
Jettegryta 73
Se alle bilder i galleriet
Jettegryta 73 B

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel.  Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: 25.000,- 
Grunnhonorar: kr 10.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 10.500,- (kunderabatt 4.000,-)
Visningshonorar: Første visning gratis, deretter kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler

Ragnhild S. Fjeldvig

Telefon 64 91 30 83

Lurer du på noe

Ragnhild svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...