Minnesund/Eidsvoll

Langsetvegen 50 A

Prisantydning

1 070 000 kr

Fellesgjeld: 1 225 000 krOmkostninger: 6 277 krTotalpris: 2 301 277 kr
Etasje
2
Byggeår
1974
Soverom
3
Areal (P-ROM)
102 m²
Type / Eierform
Andelsleilighet / Andelsleilighet
Fellesutgifter
6 830 kr

Flott 4-roms i 2. etasje med arealfeffektiv planløsning og sørvendt balkong - Nærhet til skog og mark

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Stor og pen leilighet i 2. etg. med spennende og praktisk planløsning. Leiligheten har en romslig stue med god plass til sofagruppe og gode vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Kjøkkenet har innredning fra Ikea og eget spisehjørne som byr på deilige middagsmåltider. Boligens bad er oppgradert i 2017 med flislagte overflater samt varmekabler i gulv. I tillegg til dette har leiligheten 3 lyse og pene soverom.

Eiendommen er beliggende i naturskjønne Minnesund som fremstår som en perle ved sørenden av Mjøsa. Her finner man idylliske badeplasser, gode oppvekstvilkår og mulighet for båtliv.

Eiendommen

Langsetvegen 50 A, 2092 Minnesund
Gnr. 186, bnr. 10, fnr. i Eidsvoll kommune.
Andelsnr. 4,
Minne Borettslag, org.nr. 919 183 462

Områdebeskrivelse

Minnesund fremstår som en perle ved sørenden av Mjøsa. Her finnes idylliske badeplasser, naturskjønne omgivelser, gode oppvekstvilkår og mulighet for båtliv. Mistberget, Ninabben og Nabbvangen er alle yndede turmål som byr på gode rekreasjonsmuligheter. Stedets mest populære badeplass er Fløyta som er fylt på med sand. Stensbydammen kan også anbefales. 

Minnesund kan skilte med Mjøssamlingene - Mjøsas sjøfartsmuseum, og ved Byrud gård finner du Nord-Europas eneste smaragdgruve. H

Minnesund har et godt tilrettelagt idrettstilbud innen ski, fotball og bordtennis. Ved Langset skole er det et flott idrettsanlegg fra 2015 som omfatter fotballbane med kunstgress, løpebane med kunstdekke, lengde- og høydegrop, samt BMX-bane for sykler. Skolebygget ble ferdigstilt i januar 2015 og er foreløpig en barneskole, men det er tilrettelagt for utbygging til ungdomstrinnene. 

I sentrum finner du butikker og servicebedrifter. Stedet har ellers sentral beliggenhet med kort vei til E6. Med bil tar det ca. 10 min til Eidsvoll, 13 min til Råholt, 22 min til Oslo Lufthavn, 41 min til Hamar og 44 min til Oslo S. Det går også ekspressbusser til og fra Minnesund, både nordover og sørover.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 111 kvm
Totalt bruksareal: 102 kvm
Totalt primærrom: 102 kvm

Bruksareal:
Leilighet 102 kvm

Primærrom:
Entré, gang, bad, stue, kjøkken og 3 soverom: 102 kvm

I tillegg disponerer boligen en sportsbod i kjelleren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.12.2018 utført av HLC AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 2.042,4 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Parkering på felles gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.

Fundamentert med støpt armert såle på antatt fast grunn. Bygningen er oppført med bindingsverk og utvendige fasader med trepanel. Takkonstruksjon med takstoler i tre tekket med papp/membran. Vinduer med fabrikkmalte trekarmer med 2-lags energiglass med produksjonsår 2007.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Følgende har fått TG2(tilstandsgrad 2):
- Kjøkkeninnredning. Benkehøyde er lavere enn std. Innredningen er noe slitt med noe fuktsvell i 2 fronter og underl del av benkeplate ved oppvaskmaskin.
- Bad. Det savnes tilluftspalte under dørblad. Det er noe ufagmessigheter i flislegging/fuging. Gjennomføringer i vegger er stedvis ikke fuget til omsluttende overflater.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.06.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Standard

Velkommen til Langsetvegen 50 A.

Boligen ligger i 2. etasje med praktisk planløsning og gjennomgående lyse toner. Eiendommen er tilknyttet Minne Borettslag som består av 13 leiligheter.

Lys entré med dør til soverom og videre inn mot åpen gang. Gangen har dør inn til bad og to soverom, samt åpen løsning mot stuen og kjøkkenet.

Romslig stue med god plass til sofagruppe og duse farger som gir ro i hverdagen. Stuen har gode vindusflater som slipper inn mye naturlig lys og flott utsikt. Peisovnen i stuen byr på varme og ekstra hygge på kalde vinderdager.

Spennende planløsning med flott kjøkken og eget spisehjørne som byr på deilige middagsmåltider. Spisehjørnet er i åpen løsning med kjøkkenet samtidig som det er skjermet fra stuen.

Kjøkkeninnredningen er fra Ikea i hvite fronter, laminert benkeplate med buet kant og dobbel oppvaskkum i stål med ettgreps blandebatteri. Det er flislagt på vegg over benk. Kun intgrerte hvitevarer medfølger boligen ved salg.

Flislagt bad oppgradert i 2017 med flislagte gulvoverflater med nedsenk i dusjsone og varmekabler i gulv. Badet er innredet med klosett, dusjvegger, vegghengt dusjarmatur, servant og flislagt benkinnredning. Det er opplegg for vaskemaskin.

Boligen har 3 lyse og fine soverom.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring samt vedfyring. Det er i tillegg varmekabler i gulv på badet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket G4

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Minne Borettslag.
Borettslaget består av 13 leiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt, så lenge det ikke er til sjenanse for naboer.
Foretatt påkostninger de senere år: Generelt vedlikehold.
Planlagte påkostninger: Generelt vedlikehold.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. 

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:
Dagboknr 900339-1/10, tinglyst 21.10.1922, type heftelse: Bestemmelse om gjerde.
Dagboknr 1482-1/10, tinglyst 22.09.1943, type heftelse: Utskifting.
Dagboknr 5883-1/10, tinglyst 12.08.1975, type heftelse: Bestemmelse om veg.

Servituttene er eldre og antas ikke å ha noen praktisk betydning for leiligheten/sameiet.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig-, forretning- og kontorformål i henhold til reguleringsplan for Langset Sentrum datert 16.05.2008(sist revidert 08.10.2008) med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 04.03.2016. Mindre vesentlig endring av planen er datert 12.06.2017.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Oppdragets KR-kode

KR63.18238

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 6.830,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførerhonorar, diverse drift og vedlikehold, forsikring, kommunale avgifter, kabel-tv, bredbånd, avdrag på lånet når det begynner å løpe og renter.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Forretningsfører informerer om at felleskostnadene ikke vil øke i nærmeste fremtid.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Boligen er tilknyttet Eidsiva som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Avgiften er inkludert i felleskostnadene.
Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2017 beregnet til kr 664.079,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2.390.684,40. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 19.794,- pr. 31.12.2017
Andel fremtidig fellesgjeld er kr 1.225.000,-.

Borettslaget har ikke fått utbetalt sitt lån, da det først skjer når utbygger har solgt alle andelene. Frem til det tidspunktet betaler borettslaget rentekostnader, tilsvarende beløp som om lånet hadde vært utbetalt. Derfor betales det hvert kvartal et beløp på totalt 101.283,- fra borettslaget til utbygger, som tilsvarer 3 mnd med renter.

Total fremtidig fellesgjeld for boligselskapet er 15.005.000,- og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 2,7% rente.
Lånets løpetid: 30 år.
Avdragsfrihet: Nei.

Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling av hele eller deler av fellesgjeld.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 5.245,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 2.681.277,-.
Av dette beløpet utgjør kr 1.375.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen. 

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.187,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Boligen er tilknyttet Minne Borettslag og består av 13 leiligheter.
Lys entré med dør inn til soverom og videre inn mot åpen gang og resten av leiligheten.
Stuen er i fine og duse farger som gi ro i en ellers hektisk hverdag.
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Langsetvegen 50 A er spesielt anbefalt for og . Kvaliteten på nabolaget er vurdert til av lokalkjente. Nabolaget tilhører Langset skolekrets.

Transport

Transport

Dorrwalk
6 min
Eidsvolldrive
15 min
Oslo Gardermoendrive
28 min
Skoler

Skoler

Langset skole (1-7 kl.)walk
10 min
Eidsvoll videregående skol...drive
14 min
Vilberg ungdomsskole (8-10...drive
14 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Kiwi Minnesundwalk
1 min
Kiwi Minnesundwalk
1 min
Jafs kaféwalk
3 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
Langsetvegen 50 A
B
C
C
D
F
F
F
F

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: kr 43.750,- av salgssummen.
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Vegard Fjell Gjeisklid
Daglig Leder / Eiendomsmegler

Vegard Fjell Gjeisklid

Telefon 63 94 07 05
Mobil 934 62 732

Lurer du på noe

Vegard svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...