Solgt: 3 270 000 kr
Lørenlunden

Peter Møllers vei 5 A

Prisantydning

3 300 000 kr

Omkostninger: 89 472 krTotalpris: 3 389 472 kr
Etasje
2
Byggeår
2009
Soverom
1
Areal (P-ROM)
39 m²
Type / Eierform
Eierleilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Veranda Heis
Fellesutgifter
2 137 kr

Fin 2-roms med lun sydøstvendt balkong. 2 felles takterrasser med utsikt. Mulighet for å leie garasjeplass.

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

TA KONTAKT FOR PRIVAT VISNING.
Fin 2-roms selveier med balkong i 2. etasje. Like ved til Løren t-banestasjon og hyggelig kjøpesenter. Stue med utgang til balkong, åpen kjøkkenløsning, soverom, dusjbad/wc og entré.

  Fasiliteter ved boligen:
 • To solrike takterrasser med DEN utsikten
 • Lun balkong på ca. 5 kvm som vender inn mot gårdstun
 • Sigdal-kjøkkeninnredning
 • Felleskostnader INKLUDERT varmtvann, fjernvarme og strøm
 • Flislagt dusjbad/wc med gulvvarme
 • Mulighet for å leie garasjeplass
 • Trappefri adkomst via heis
 • Kjellerbod på ca. 5,3 kvm. Viken Fiber leverer kabel-tv og fibernett.
 • 2 minutters gange til Løren Torg, nært servicetilbud og kjøpesentre
 • Godt kollektivtilbud med Løren t-banestasjon ca. 100 meter unna

Eiendommen

Peter Møllers vei 5 A, 0585 Oslo
Gnr. 124, bnr. 33, snr. 6 i Oslo.

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger rett over gaten for Løren Torg. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjays, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. I løpet av våren åpner også et nytt spisested, Løyrin 1891, på Løren Torg. 

Dagligvarer handler du hos Meny (100 m), Rema 1000 eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Dominos Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. Ny storkiosk åpnet nettopp på Løren Torg og snart åpner også søndagsåpen Bunnpris. 

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.
 
Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna. 

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer. 

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 100 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 1 km til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper 500 m unna i Dag Hammarskjølds vei samt ringveisbussene 23 og 24. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland. 
Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Veibeskrivelse

Lørenlunden ligger i krysset Lørenveien og Peter Møllers vei.

Barnehager og skoler

Barnehager: 
Kanonen bhg (1-6 år) 0.1 km.
Brødfabrikken FUS bhg (1-6 år) 0.3km.
Espira Gartnerløkka bhg (1-6 år) 0.3 km.*

Skoler: 
Sinsen skole (1-7 kl.) 0.8 km.
Løren skole (1-7 kl.) 0.8 km.
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.3 km.
Kuben vgs 1.7 km.
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.9 km.

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 44 kvm.
Totalt bruksareal: 39 kvm.

Primærrom: 39 kvm.
2. etasje: Entrè, bad, stue/kjøkken og soverom 

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på 5,3 kvm. med vegger i gitterutførelse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.01.2019 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. 

Tomten

Eiet tomt på 2.171 kvm. Tomten er parkmessig opparbeidet med store bed kantet med granitt og elvegrus, lekeplass. Asfalterte gang-og kjørevei.

Parkering

Garasjeplass i kjeller kan leies hos Q-park. Leie pr. måned kr 1.600,-. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasade er utvendig forblendet med spekket tegl. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Vinduer med 2-og 3-lags isolerglass i treramme av gran eller furu, datert 2008. Balkongdør med 3-lags isolerglass datert 2008. Entredør i fabrikkmalt utførelse. Døren er lyd og brannklassifisert og iht gjeldende krav i "forskrift om brannforebygging". Formpressede innerdører med bikubekjerne av papp. Badet er et prefabrikkert modulbad produsert på fabrikk. Fordelerskap i himling. Stoppekraner bak servantskap.
Balkong i utenpåliggende konstruksjon med betong i metalramme, hengende på strekkstag. Avrenning mot balkong ytterkant. Merk at fall på gulv ikke kontrollert. 
Sentralt brannvarslingssystem. Det er personheis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 15.06.2009. 
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: 
- Bekreftelse på at sluttdokument til Vvs er innsendt. 
- Sluttrapport for avfallshåndtering på innsendes. 
- Sort/hvit husnummer skilt må henges opp.
Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette. 
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. 
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Styret skal godkjenne eventuell langtidsutleie av boligen.

Standard

Solrik og sydøstvendt leilighet i sentralt beliggende sameie på Løren. To felles takterrasser med flott utsikt over byen. Løren Torg med flere servicetilbud ligger rett over gaten og i 1. etasje finner du Sterk treningssenter. 100 m borti gata ligger Løren t-banestasjon. 

Stue (ca. 16 kvm): Hyggelig stue med store vindu som gir rikelig med dagslys og utgang til balkong. Plass til sittegruppe og spisebord.
Balkong (ca. 5 kvm): Sydøstvendt balkong som vender inn mot gårdstun. Ubehandlet betong på gulv. Rekkverk i stål med stående spiler. Utelys og dobbel stikkontakt.
Kjøkken: Lys innredning med glatte fronter. Overskap og Flexit avtrekksvifte. Belysning under overskap. Mosaikkfliser på vegg over laminat benkeplate, innfelt stålkum. Underskap. Husbrannslange i skap. Integrert komfyr og platetopp. Oppvaskmaskin. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap. Hvitevarene følger med. 
Soverom (ca. 12 kvm): Skyvedørsgarderobe og garderobeskap. Vindu mot sydøst. Sikringsskap med automatsikringer. Plassert i garderobeskapp. 
Dusjbad/wc (ca. 4,6 kvm): Prefabrikert badekabin: Heldekkende servant med underskap. Overskap og speil med belysning. Vegghengte dusjdører i glass i dusjnisje. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.
Entré (ca. 4 kvm): Garderobeskap. Porttelefon med døråpner. 

Lagringsplass: Kjellerbod på ca. 5,3 kvm.

Himlinger: Malt betong. Malte og sparklede gipsplater. Lakkerte stålplater på bad. 
Vegger: Malte og sparklede gipsplater. Malt mur. Veggflater i soverom nylig malt. Keramiske fliser på badet.
Gulv: Hovedsakelig 3-stavs eikeparkett. Flislagte gulv med gulvvarme på bad. 

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Friskluftstilførsel via veggventiler og spalteventiler i vinduer samt avtrekk bad og kjøkkenventilator er tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket C1

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Lørenlunden sameie, med sameiebrøk 39/5307.
Se sameiets hjemmeside: www.lorenlunden.no
Sameiet består av 83 leiligheter og 2 næringsseksjoner.
Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning AS, tlf. 02333. 
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Sameiet er forsikret IF... Skadeforsikring, polisenr. SP1499699.1.1.
Bygårdservice ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i sameiet.
Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: 
2017 - Fellesområder er malt. Nye branndører.
2016 - Ledlys med sensor i bodområder.
2013 - Videoovervåkning.
2012 - Nytt elektronisk låsesystem.

Sameiet har tidligere hatt veggdyr og det har blitt gjort sanering av berørte leiligheter. Alle leiligheter som har vært antatt berørt, har blitt kontrollert og sameiet har blitt friskmeldt av Oslo Skadedyr Kontroll. Sameiet har nå tegnet forsikring for veggdyr.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst 16 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vannledninger, vei og adkomster til blokkene, gjerdeplikt, erklæring/avtalt til å føre spillvansledning m.m. over gnr. 124 og bnr. 33, grensejusteringer v/jordskifte, pliktig medlemskap i huseierforening for beboere bestemmelser om adkomstrett til parkeringsanlegget i kjelleren, bestemmelser som regulerer leie av parkeringsplasser i sameiet, bestemmelser om adkomstrettigheter til sameiets fellesarealer, bestemmelser om felles lekeareal på sameiets tomt, erklæring/avtale om rettigheter til avfallsanlegg, tekniske rom, og vaktmesterlager, erklæringer om før for fjernvarme, strøm, telefoni og datakabler, bestemmelser om gjensidig rett til installasjoner i etasjeskiller, og bestemmelser om skulpturer og park på sameiets fellesareal.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger, kontor, forretning, bevertning i henhold til reguleringsplan S-4129 datert 15.12.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det er foreslått å rive kontorbygningene i Lørenveien 51 og Lørenvangen 14. Her er det søkt om å føre opp boligblokker på henholdvis 5 til 8 etasjer, tilsammen ca. 250-300 leiligheter. I tilegg vil noe av arealet bli avsatt til næringsformål. For mer informasjon gå inn på Plan og Bygningsetaten - https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/main.asp?text=l%F8renveien+51. 
Saken er til behandling hos Plan-og Bygningsetaten. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR54.196

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.137,- pr. mnd. og inkluderer: grunnpakke kabel-tv, fibernett, varmtvann, fjernvarme, strøm, trappevask, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. 

Herav:
- Felleskostnader kr 1.199,-
- Fjernvarme kr 345,-
- A-konto strøm/varmtvann kr 334,-
- Kabel-tv/fibernett kr 259,-

NorgesEnergi er leverandør av strøm og Hafslund leverer fjernvarme og varmt tappevann. Techem avregner etter faktisk energiforbruk per år mot innkrevd á-kontobeløp. Nåværende eier har et energiforbruk som tilsvarer (varmtvann og fjernvarme) ca. kr 190,- og (strøm) ca. kr 360,- pr mnd. Forbruket i 2017 fordelte seg på fjernvarme (0 kWh) og varmtvann (38,3 m3) + strøm (ca. 4.262 kWh). 

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Dette er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 889.902,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.203.647,20. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 16.173,- pr. 31.12.2017.
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 31.12.2017.

Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.389.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum og omkostninger skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

2D-planskisse - Peter Møllersvei 5 A - 2. etasje
Stue med kabel-tv og fibernett fra Viken Fiber via Alt-i-box
Stuen har plass til stor vinkelsofa
Stue med åpen løsning mot kjøkkenet
Se alle bilder i galleriet
Peter Møllers vei 5 A

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,15% av salgssummen.
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-
Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF

Kristine Mevik

Telefon 21 00 72 62

Lurer du på noe

Kristine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...