Solgt: 5 400 000 kr
UNDELSTAD NÆR ASKER SENTRUM

Undelstad Terrasse 42 a

Prisantydning

5 250 000 kr

Fellesgjeld: 167 957.43 krOmkostninger: 0 krTotalpris: 5 417 957.43 kr
Byggeår
1961
Soverom
3
Areal (P-ROM)
122 m²
Tomteareal
949.9 m²
Type / Eierform
Rekkehus / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje Veranda
Fellesutgifter
2 549 kr

DELIKAT ENDEREKKEHUS MED STOR, USJENERT OG NYDELIG HAGE * Attraktivt og barnevennlig område * Fint utsyn * Kjellerstue

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

VELKOMMEN TIL POPULÆRE UNDELSTAD TERRASSE 42 A

KORT FORTALT:
- DELIKAT ENDEREKKEHUS MED STOR TOMT
- NYERE TAKTEKKING
- GARASJE
- PÅBYGGINGSMULIGHETER
- ATTRAKTIVT BOOMRÅDE
- MEGET BARNEVENNLIG
- GANGAVSTAND TIL ASKER SENTRUM
- GANGAVSTAND TIL OFFENTLIG KOMMUNIKASJON (BUSS / TOG)
- KORT VEI TIL PÅKJØRING FOR E18
- STILLE OG FREDLIG
- GODE SOLFORHOLD
- GOD PLANLØSNING
- TRYGG VEI TIL BARNEHAGE/SKOLE
- KORT VEI TIL BADESTRAND, BÅTHAVN
- PERFEKT HVIS EN VIL BO NÆR SENTRUM

Eiendommen

Undelstad Terrasse 42 a, 1387 Asker
Gnr. 49, bnr. 320  i Asker kommune.

Områdebeskrivelse

Området:
Mellom Asker sentrum og Hvalstrand ligger dette godt etablerte og populære boligområdet. Boligen ligger fint plassert i et meget barnevennlig område.

Fra boligen er det gangavstand til skoler, barnehage, offentlig kommunikasjon og Asker sentrum med alle servicetilbud. Kort vei til Hvalstrand bad med sandstrand og stupetårn. Kort vei til både Asker skiklubb eller Holmen idrettsforening med bredt utvalg av idrettstilbud for barn og unge i alle aldere. Rikt utvalg av turmuligheter i området, med kyststi og småbåthavn innen kort avstand. Undelstadbanen- fotballøkke med lys som blir islagt om vinteren. Lysløype i Grønlia på Holmen og på Solvang.

Til Asker sentrum hvor man har stort sett "alle" fasiliteter og servicetilbud tar det få minutter med bil eller ca. 15 minutters gange fra boligen. Trekanten Senter med sine 70 butikker, kulturhuset med bibliotek, kino, teater og mange nye og spennende spesialbutikker, kafeer og restauranter bidrar til et blomstrende og levende sentrum. Flere treningssentre har også etablert seg i Asker sentrum. Nærmeste er Sats/Elixia. 

Offentlig kommunikasjon:
Asker stasjon er et knutepunkt for kommunikasjon både mot Oslo og retning Drammen. Her går det buss, direkte tog og lokaltog med korte mellomrom mellom avgangene. Fra Asker til Oslo sentralstasjon tar reiseruten ca. 21 min, og til Drammen ca. 12 min. Det er mulig å parkere bilen ved stasjonen. Om det ikke er ønskelig å benytte kollektiv transport, er det direkte tilknytning til E18 fra Asker sentrum eller Holmen. Flytog mellom Asker og Gardemoen tar 47 min.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Skoler:
Hofstad barneskole
Torstad ungdomsskole
Asker videregående skole
Bleiker videregående

Barnehager:
Båstadmyra andelsbarnehage
L`Eikestua barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 140 kvm
Totalt bruksareal: 124 kvm
Totalt primærrom: 122 kvm

Bruksareal:
Rekkehus 124 kvm

Primærrom:
Kjeller 36 kvm: Kjellerstue, vaskerom.
1. etasje 43 kvm: Vindfang, stue/spisestue, kjøkken.
2. etasje 43 kvm: Gang, bad, 3 soverom.

Sekundærrom:
Kjeller 2 kvm: 1 bod.

I tillegg er det et uthus på 6 kvm med lagerplass. Det er også garasjeplass for 1 bil i fellesanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.12.2019 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 949,9 kvm. Stor tomt med gressplen, staudebed i enden av hagen, beplantning og fruktre. Store muligheter for å utvide hagen/plen og også bygge på boligen. Fin plass til trampoline og familie aktiviteter. Svært gode solforhold om sommeren, med morgensol som kan nytes på kjøkkensiden, og sol på stuesiden fra formiddagen og til solen går ned over Semsvann ca. i 20-tiden.

Parkering

Garasjeplass til 1 bil i eldre fellesanlegg. Ellers gratis gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Rekkehus oppført i 1961. Nyere taktekking samt drenering i regi av sameiet. For øvrig modernisert på 80-tallet. Nytt bad i 2012 og nytt kjøkken i 2013. Forøvrig overflateoppusset og normalt vedlikeholdt. Et generelt bra inntrykk. Ingen vesentlige avvik bortsett fra alderssymptom.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med: 
- Grunnmur i betong. Støpt gulv i kjeller. 
- I kjeller er det utlektet trekonstruksjon på innsiden av grunnmur. Dette gjelder kjellerstuen. Generelt er utlektet trevegg på innside av grunnmur under terreng å anse for en risikokonstruksjon. Det ble gjort stedvise søk i nedre del av veggene med fuktindikator. Det ble ikke indikert fukt i utforet vegg ved bruk av dette utstyret under besiktigelsen. 
- Det ble iht rekv. drenert rundt bygget i 2016. Grunnmurspapp er kun dels synlig over terreng. Topplist er ikke montert på synlig grunnmurspapp. Det er dels bakfall mot grunnmur. Det var ikke symptomer i kjeller på sviktende fuktsikring ved befaringen.
- Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre.
- Utvendig fasadekledning består av ytterpanel.
- Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. 1 vindu med doble glass. 2 vinduer fra 2011/2012. For øvrig vinduer fra 80-tallet samt noe fra byggeår. Normal brukslitasje. Eldre vinduer har fått TG 2 grunnet alder/utidsmessighet.
- Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Ukjent alder på ytterdører, dog antatt 15-20 år gamle. Noe værslitte.
- Innvendige trefyllingsdører i trekarmer. Opprinnelige oppussede dører. 
- Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Ikke kaldtloft - kompakt takkonstruksjon. Nyere vindskier.
- Yttertekking med papp. Bygningsdelen er fellesdel - tilstand ikke vurdert. Dog nyere taktekking.
- Takrenner, nedløp og beslag i stål. Bygningsdelen er fellesdel - tilstand ikke vurdert. Dog nyere takrenner, nedløp og beslag på tak.
- Tretrapp med tette trinn mellom etasjene. Trinn og rekkverk i malt tre. Der er mangelfullt rekkverk i 2.etg. og dels noe store åpninger mellom spiler. For øvrig vanlig brukslitasje.
- Utvendig trapp i tre.
- Utgang til terrasse i trekonstruksjon fra stuen. Noe værslitt.
- Etasjeskillere med trebjelkelag mellom etasjene. Støpt gulv i kjeller.

Bunnledninger for sanitærinstallasjoner: Utvendige bunnledninger i ukjent materiale.
Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig avløp i plast. Vannrør i kobber. Stoppekran i kjøkkenskap. Røropplegg antatt fra 80-tallet - TG 2.
Luftbehandling: Naturlig ventilasjon i boligen.
Elektriske anlegg: 3-faset inntak. 35 amp. hovedsikringer - 7 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i vaskerom. Kursoversikt samsvarer med utstyr i sikringsskap. På generelt grunnlag anbefales kontroll av el-anlegget.

Uthus: 
Enkel trekonstruksjon tekket med papp. Lekkasje i tak og fuktopptrekk i vegger. TG 3.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1961. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dette er ikke uvanlig på boliger fra denne tiden. For mer infomasjon, se generelt infoskriv fra Asker kommune vedlagt i salgsoppgaven.

- Kjeller er innredet til rom for varig opphold uten godkjenning. For øvrig fremstår boligen iht. tegninger. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette. 

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er ikke opplysninger om at det er utført radonmåling i boligen.

Standard

DELIKAT ENDEREKKEHUS MED GOD STANDARD
Pent enderekkehus over tre plan. Boligen er malt opp i lyse farger og holder en god standard. Romslig stue med utgang til stor terrasse og hage, med meget gode solforhold. Pent nyere flislagt bad med varmekabler og tre soverom i annen etasje. Koselig kjellerstue med peis i boligens kjelleretasje. Det er også bod samt stort vaskerom med mulighet for å lage til et ekstra bad. Kjelleretasjen tilfredsstiller ikke dagens krav til varig opphold. En innholdsrik bolig med mange muligheter. 

PÅKOSTNINGER
- Alle overflater er malt de siste 2 årene.
- Gulvet i 1. etasje ble slipt i 2016.
- Nye fliser på kjøkken i 2017.
- Vegg med skyvedør ble satt opp i 2017.
- Div. små oppgraderinger på det elektriske de siste 3 årene (bl.a. utbedringer etter el-kontroll.

KJØKKEN
Godt utstyrt kjøkken fra 2013 som har innredning med lyse, slette fronter. Laminat benkeplate med underlimt kum. Integrert ovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilator med utblåsning. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

BAD
Rommet ble innredet i 2012 iht. tidligere salgsoppgave. Badet inneholder dusj på vegg, gulvstående toalett og servant. Det er fliser på vegger og gulv. Det er lokalt fall til sluk. Materiale i sluk er plast. Det er synlig membran ved sluk. Det er lokalt fall til sluk, men det er ikke tilstrekkelig fall iht. forskrift. Treverk/vindu i våtsone anbefales ikke. Elektrisk vifte i vegg. Tilluft via spalte ved dørterskel.

VASKEROM
Våtrom fra byggeår. Vaskerommet inneholder stålkum, 300 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder fra 2010 - TG 1. For øvrig utstyr antatt fra 70-tallet - TG 2. Det er malte flater på vegger og malt betong på gulv. Materiale i sluk er plast. Det er ikke synlig membran ved sluk. Utførelsen var normal på ppføringstidspunktet. Det er mangelfullt fall til sluk. Det er ikke ventilering i rommet - vindu benyttes (TG 3).

OVERFLATER
Gulv - Parkett, skifer og betong. Noe slitt gulv i 2. etg.
Vegger - Panel, malte flater, tapet og fliser.
Himling - Panel og malte flater.

Oppvarming

1-løps felles pipeløp med 1 peis og 1 peisovn. Feieluke i kjellerstue.
Elektrisk gulvvarme i vindfang og bad. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket G4

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Rekkehuset er tilknyttet Undelstad Huseierlag, org.nr. 974805480. 
Styreleder Håvard Lørum, mail: styret@undelstad.net.
Forretningsfører er Brækhus Eiendom AS, tlf. 22 83 60 60
Dugnad må påregnes.

Foretatt påkostninger de senere år: 
- Tak i huseierlaget ble utbedret i 2016. 

Planlagte påkostninger: 
- Det gjennomføres nå drenering etter en fastlagt plan (dette rekkehuset er allerede drenert).
- Styret nedsetter et utvalg som ser på hvordan huseierlaget kan tilrettelegge på en rettferdig måte bruk av strøm fra garasjen til lading av el-bil.
- Vedlikehold av postkassestativer. Styret gis fullmakt til å innkalle ekstra innbetaling til finansiering av nye postkassestativene med et samlet beløp på kr. 118 800,- fordelt etter samme fordeling som fellesutgiftene. Dette vil utgjøre kr. 1.100,- pr seksjon.

Annet: 
- En del bruksnummer i huseierlaget har bundet seg til en kollektiv GET-avtale, og avtalen følger bruksnummeret videre ved overdragelse.
- Det følger med garasjeplass, denne er nummerert, konferer selger.

Dokumenter for huseierlaget kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 18674, tinglyst 12.10.1976, type heftelse: Pantsettelseserklæring - kr 5.000,- til sikkerhet for betaling av andel fellesutgifter. Pliktig medlemskap i huseierforeningen.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. 

Regulering

Regulering: 
Eiendommen er regulert til Konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Nedre Undelstad - 112 datert 12.10.1955 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kommuneplan: 
Eiendommen ligger iht. Kommuneplan Asker 2018-2030,  i område for nåværende boligbebyggelse, type A - Boligområder med spesielle kvaliteter. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

2458627

Oppdragets KR-kode

KR151874

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.558,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. 

Fellesutgiftene er kr 2.549,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV/internett, drift og vedlikehold av fellesareal, garasje, felles forsikring, avsetning fremtidig vedlikehold, deler av utvendig vedlikehold mm.

Fellesutgiftene fordeles slik: 
- Fellesutgifter kr 2.200,-
- Tv og bredbåndsabonnement kr 358,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.000,- pr. år. / 11.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Internett har en avgift på kr 219,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.250.582,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4.502.095,20. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.  

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 14.423,- pr. 31.12.2017.
Andel fellesgjeld er kr 167.957,- pr. 31.12.2017.

Total fellesgjeld for sameiet per 30.06.18 var kr. 17.203.998,- og lånevilkårene er:
Långiver er Handelsbanken. 
Lånet gjelder rehabilitering, reparasjon og vedlikehold. 
Lånet har rentesats lik 3,75% og betales over 12 terminer i året over 25 år. 
Lånet løper til 2040.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.560.249,-.
Av dette beløpet utgjør kr 167.957,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr  9.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

1. etasje
2. etasje
Kjelleretasjen
Rekkehuset har en privat hage på nesten 1 mål.
Helt usjenert uteplass med gode solforhold.
Sommeridyll i hagen
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Undelstad Terrasse 42 A er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 88 lokalkjente. Nabolaget tilhører Hofstad skolekrets.

Transport

Transport

Undelstad terrassewalk
7 min
Hønwalk
17 min
Oslo Sdrive
22 min
Skoler

Skoler

Asker videregående skolewalk
16 min
Bleiker videregående skolewalk
20 min
Risenga ungdomsskole (8-10...walk
23 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Kiwi Fusdalwalk
12 min
Joker Asker Stasjonwalk
17 min
7-Eleven Alfheimwalk
18 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler
Undelstad Terrasse 42 A
A
A
A
A
B
B
C
C
C
C
D
D
D
D
D
D
E
E
E
F
F
F
F
F
F

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel.  Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-
Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Ukens bolig: kr 2.900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Alexander Fossum

Telefon 66 76 12 05
Mobil 930 40 668

Lurer du på noe

Alexander svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...