Åneby

Ånebyveien 49

Prisantydning

850 000 kr

Omkostninger: 22 472 krTotalpris: 872 472 kr
Tomteareal
1020 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda

Boligtomt i populært boligfelt med godkjent rammetilatelse på funkisbolig i skrånende terreng. Nær tog og bussforbind.

Komplett salgsoppgave

Eiendommen

Ånebyveien 49, 1484 Hakadal
Gnr. 39, bnr. 193, i Nittedal kommune.

Områdebeskrivelse

Tomten ligger på Åneby i Hakadal, et område som ligger i kort avstand fra Oslo, Lillestrøm og Gardermoen og innehar en familievennlig og populær beliggenhet. 

For barna og den aktivitetslystne kan området by på fotballbane, ballbinge, lekeplass, idrettshaller, svømmehall, skiløyper  og golfbane, som gjør området til et populært sted å bo. 

Området er meget barnevennlig med lekeplasser og moderne og ny barnehage i nærheten. Varingskollen alpinanlegg ligger en togstajon unna eller en kort kjøretur.

Boligen ligger også i nærhet til skog og mark, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Det er flotte turmuligheter i nærheten med kort vei til Nordmarka og Romerikåsen.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Meny på Åneby eller Rema1000 og Coop Mega på Mo. 
Det er ca. 5 km til bygdas lokale handlesenter som tilbyr det hverdagen trenger med sportsbutikk, klesbutikker, skobutikk, vinmonopol, bokhandel, bakeri, blomster- og interiørbutikk osv. 

Det er god offentlig kommunikasjon i området med tog fra Åneby stasjon som tar deg inn til Oslo på ca. 35 minutter eller du har buss på riksvei 4 som også går til Oslo. 
Området ligger ca. 28 km fra Oslo sentrum, ca. 45 km fra Gardermoen.

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Tomten

Tomten er dels flat og dels meget skrånende ned mot et elveleie. Fjell dekket med løsmasser.

Parkering

Det er gitt rammetillatelse for oppføring av enkel garasje itilknytning til boligen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen deler innkjøring til eiendommen med nabo på bnr 194. Se vedlagte kart. 

Eiendommen må tilknyttes det kommunale ledningsnettet via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Ved tilkobling til ledningsnettet påløper tilkoblingsavgift i henhold til kommunens gebyrregulativ. Se vedlegg.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen.
Dagboknr 10800, tinglyst 26.07.1994, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett til eiendommen. Det er felles avkjøring for gnr 39 bnr 193 og gnr 39 bnr 194.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse, frittliggende småhus i henhold til reguleringsplan for Åneby vest med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 09.07.1974. Naboeiendommen er regulert til offentlig friområde. Eiendommen ligger i område L og utnyttelsesgraden på området må ikke overstige U=0,12. Brutto boligareal inklusive garasje/uthus kan ikke overstige 20% av tomtens nettoareal. Tomtens nettoareal = Tomtens bruttareal minus felles adkomsvei. 
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Konsesjon

For at eiendommen skal kunne overskjøtes må kjøper signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet. Det er et vilkår for konsesjonsfriheten at eiendommen blir bebygd innen 5 år.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.  

Oppdragets KR-kode

KR601768

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Det må betales kommunale avgifter for vann, avløp, renovasjon og feiing av pipeløp.
Forbruksgebyret baseres på faktisk avløp/vannforbruk (vannmåler) og pris per m3. Det beregnes et stipulert forbruk med utgangspunkt i boligens brukareal.
I tillegg betales det et abonnementgebyr på ca 3.200 pr.år.

Se også kommunens hjemmeside: https://www.nittedal.kommune.no/publisert-innhold/felles-informasjon/kommunale-satser-og-egenbetalinger/	

Eier må tegne forsikring i byggetiden og forsikring for ferdig bygg. Det må også tegnes innboforsikring.

Ellers betales det for strøm evt alarm.

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt likningsverdi for eiendommen på nåværende tidspunkt.
Likningsverdien for ubebygde tomter skal verken overstige 80 % av eiendommens kostpris eller 80 % av markedsverdien. For nærmere opplysninger om likningsverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 872.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Underetasje 2
Underetasje 1
Plan 1 etg.
Kjøkken illustrasjon
Tomt (3)
Tomt (5)
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. 
 
Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. 
Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en befaring, er normalt ikke en mangel. 

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,5 % av salgssummen.
Minimumsprovisjon: kr 45.000,-
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 3.950,-
SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Laster objekter...
Siv Svensson Ostrø
Eiendomsmegler

Siv Svensson Ostrø

Telefon 64 00 79 55

Lurer du på noe

Siv svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.