Halmstad

Bankveien 23B

Prisantydning

2 500 000 kr

Omkostninger: 63 722 krTotalpris: 2 563 722 kr
Byggeår
1956
Soverom
3
Areal (P-ROM)
111 m²
Tomteareal
1662 m²
Fellesutgifter
1 000 kr

Rekkehus midt i Halmstad, pusset opp i 2018. Kjeller med eget kjøkken og bad. Vestvendt terrasse med kveldssol.

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Nylig oppusset rekkehus sentralt i Halmstad:

 • Overflater i de fleste rom nye/fornyet gjennom 2018
 • Ny kjøkkeninnredning i 2018
 • Bad med oppgradert innredning i 2010
 • Kjeller innredet med bl.a. kjøkken og bad - ikke godkjent
 • Ny taktekking i 2017
 • Kjellervinduer fra 2013, øvrige fra 1985
 • Stor vestvendt terrasse, utvidet i 2018
 • Ettermiddags-/kveldssol på terrassen
 • Parkering på felles gårdsplass
 • Barnehage, skole og aktivitetsområde i nabolaget
 • Et godt utvalg forretninger i nærområdet
 • Vakre turområder rett i nærheten
 • Gangavstand til togstasjon, holdeplass for ekspressbuss like ved
 • Ca. 50min. til Oslo med bil eller tog

Eiendommen

Bankveien 23B, 1580 Rygge
Gnr. 51, bnr. 74, snr. 2 i Rygge kommune.

Områdebeskrivelse

I Bankveien 23B vil du bo midt i Halmstad, innenfor gangavstand til de fleste hverdagslige fasiliteter. Spesielt attraktivt er nærheten til barnehage, barneskole, idrettshall og kunstgressbane som alle befinner seg i det utvidede nabolaget. Veien er heller ikke lang ned til den nye tufteparken, en moderne aktivitetspark med masse boltreplass og et naturlig møtested for barna.

Et knippe dagligvareforretninger i nærområdet gjør handlerunden enkel i hverdagen. Den lokale handelsstanden inkluderer i tillegg blant annet blomsterbutikk, sykkelsport, apotek og frisør.

Tar du bilen fatt i retning Moss venter større shoppingmuligheter ved City Syd på kommunegrensen. Her finner du en rekke kjedetilknyttede varehus innenfor elektronikk, hus og hjem, sport og fritid, samt Rygge Storsenter med et bredt utvalg forretninger.

I Ryggeveien få hundre meter unna stopper ekspressbuss som tar deg videre til Oslo, mens flybuss til Gardermoen stopper ved E6 like ovenfor. Skal du med toget, rusler du på få minutter ned til stasjonen og toget som i dag kjører videre til Oslo S på like over 50 minutter.

Fra Halmstad har du også et godt utgangspunkt for å benytte de mange turmulighetene i det frodige Ryggelandet. Langs kysten finner du sommerperler som Larkollen og Fuglevik samt en rekke fine badesteder. 

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 133 kvm.
Totalt bruksareal: 124 kvm.
Totalt primærrom: 111 kvm.

Bruksareal pr. etasje:
Kjeller: 40 kvm.
1. etasje: 42 kvm.
2. etasje: 42 kvm.

Innhold:
Kjeller: Trappegang, kjøkken, bad, innredet rom og 2 boder.
1. etasje: Entré, trappegang, stue med kjøkken og utgang til terrasse.
2. etasje: Trappegang, gang, bod, bad og 3 soverom.

Følgende rom inngår i primærromsdelen:
Kjeller: Trappegang, kjøkken, bad og innredet rom.
1. etasje: Entré, trappegang og stue med kjøkken.
2. etasje: Trappegang, gang, bad og 3 soverom.

I tillegg medfølger 1 utvendig bod i rekke.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra verdi- og lånetakst datert 28.05.2019 utført av Takstmann Ståle Frosterød MNTF. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 1.662 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Parkering på sameiets tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. 
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Byggemåte iht. verdi- og lånetakst:
Rekkehus oppført med kjeller, 1 og 2. etasje. Utvendig adkomst til boligens 1. etasje. Kjeller senket i terreng med tilbakeførte masser på to sider. Kjeller i mur/betong, resterende bolig antas oppført hovedsakelig i trekonstruksjoner. Støpt gulv på grunn. Støpte vegger mot grunn. Etasjeskiller i treverk. Utvendig panel av nyere dato på begge sider av eiendommen. Yttervegger ble malt i 2018. Takkonstruksjon i trevert, utvendig tekket med papp, nytt i 2017. Loftet er åpent mellom leilighetene.

Enkelte utdrag fra selgers egenerklæring:
1. Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet bad/våtrom, f.eks. sprekk i fliser, feil eller lekkasje ved sluk, membran/tettesjikt eller
andre steder?
Svar: Nei - Baderom i kjeller er utført på dugnad. Er membran på bad,men mangler slukmansjett. Memran er smurt i sluk som sikkerhet.

9. Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
Svar: Ja - Den ene utekranen på terassesiden lekker. Ellers kjenner jeg ikke til noe galt.

11. Kjenner du til om det er foretatt endringer i boligen som avviker fra de opprinnelige plantegningene, f.eks. innredet kjeller, loft,
bod, tilbygg/påbygg e.l.?
Svar: Ja - Kjelleren er innredet som en egen hybel/sokkelleilighet.

11.1. Er dette godkjent hos bygningsmyndighetene?
Svar: Nei.

Verdi- og lånetakst og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1956. 

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Mottatte bygningstegninger avviker fra dagens planløsning. 

Kjeller er opprinnelig byggemeldt som boder jf. byggetegninger og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent for denne bruk av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.»

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Standard

Leiligheten er gjennom 2018 påkostet med oppussing av de fleste rom i tillegg til uskiftning av deler av det faste utstyret. 

Samtidig med oppussingen er romløsningen i første etasje noe endret ved at det opprinnelig adskilte kjøkkenet er åpnet mot stuen til fordel for bedre arealutnyttelse. Stuen og kjøkkenet utgjør nå en gjennomgående sosial sone som opptar det meste av etasjens areal. Ny laminat med tidsaktuelt én-stavs preg er lagt terskelfritt fra yttervegg til yttervegg, mens vegger og himlinger er fornyet og malt. Kasser med downlights er montert langs himlingens ytterkanter både i stuen og på kjøkkenet. Stuens vedovnen i jern er imidlertid fra tidligere år og kan eventuelt vurderes erstattet til fordel for en nyere og mer effektiv variant.

Kjøkkenet ble i 2018 påkostet med ny to-delt innredning som har tilstrekkelig oppbevaringsplass for utstyret en familie trenger i hverdagen. Kjøkkeninnredningen oppleves bruksvennlig og praktisk av motstående koke- og vaskesoner samt arbeidsflater på begge sider. Platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin er innbygget.

Andre etasje er pusset opp samtidig med etasjen under med samme oppgradering av overflatene, dog uten downlights i himlingene. Her er soverommene samlet på én flate, i praktisk nærhet til ett av leilighetens to bad. To av soverommene er tilnærmet like store og velegnet som henholdsvis hovedsoverom og et stort barnerom med masse boltreplass. Begge har originale skap som er felt inn i deleveggen.

På badet er overflatene og deler av utstyret av eldre årgang, men også noe modernisert rundt 2010 med blant annet nye fronter på servantskap og et helt nytt speilskap. På bakgrunn av forventet levetid bør det påregnes renovering av badet i overskuelig fremtid.

Kjelleren er i dag innredet til eget bruk uavhengig av leilighetens to hovedetasjer, det er imidlertid ikke søkt godkjenning av bruksendringen fra kjellerens opprinnelige formål. Kjellerrommene tilfredsstiller heller ikke krav til varig opphold.

I kjellerens opprinnelige trapperom er det montert ny kjøkkeninnredning av enkelt omfang, mens to av bod-rommene er tatt i bruk som henholdsvis stue og soverom. Alle har laminat av ulike varianter på gulvene samt MDF-plater og malt mur på vegger. Kjelleren har også eget bad med flislagt gulv og til dels flislagte vegger, opplegg for vaskemaskin samt tidsaktuelle baderomsmøbler inkludert dusjkabinett. Via badet får du for øvrig tilgang til ytterligere en bod.

Overflater og innredninger:
Gulv: Fliser i entré og på begge bad, for øvrig laminat.
Innervegger: Fliser, panelplater, malte plater og malte pussede flater.
Himlinger: Trepanel, takess og smartpanel.

Kjøkken 1. etasje: Skapinnredning med glatte hvite fronter og laminerte grå benkeplater. Plater på vegger over benker. Nedfelt dobbel stålservant med ett-greps blandebatteri. Innbygget platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator. 

Kjøkken kjeller: Skapinnredning med glatte hvite fronter, åpne skap og laminerte grå benkeplater. Nedfelt dobbel stålservant med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Ventilator.

Bad 2. etasje: Servantskap med glatte hvite fronter og nedfelt porselensservant med ett-greps blandebatteri. Overskap med speilfront. Dusjkabinett. Gulvmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Bad kjeller: Servantskap med glatt hvit front og nedfelt porselensservant med ett-greps blandebatteri. Veggspeil. Dusjkabinett. Veggmontert klosett. Tilkoblingsmulighet for vaskemaskin.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, med mulighet for tilleggsvarme fra vedovn i stue i 1. etasje.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket G-

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 4 leiligheter, med sameiebrøk 1/4.
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Dugnad må påregnes.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Det er tinglyst følgende:
Dagboknr 658820, tinglyst 22.08.2011. Seksjonering. Formål bolig. Sameiebrøk 1/4.

Regulering

I henhold til informasjon fra Rygge kommune datert 03.10.2018 omfattes eiendommen av kommunplan KP 2011-2022 med formål boligbebyggelse, vedtatt 16.06.2011. Eiendommen ligger i et uregulert område.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR301895

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.007,- for inneværende år. 
I dette inngår gebyr for vann, avløp, eiendomsskatt og feiing/tilsyn. 

I tillegg kommer renovasjon som faktureres direkte fra Movar. Standard renovasjon for 2019 er kr. 2.970,-. 

Fellesutgiftene er kr 1.000,- pr. mnd. og inkluderer: felles bygningsforsikring og felles vedlikehold.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 823.660,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2.965.176,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.563.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Veiledende planskisse - 1. etasje.
Veiledende planskisse - 2. etasje.
Veiledende planskisse - Kjeller.
Bankveien 23 består av 4 rekkehusleiligheter over 2 plan samt kjeller.
Terrassen er nylig utvidet over hele leilighetens hageparsell.
Terrassen er orientert i vestlig retning og har ettermiddags- og kveldssol sommerstid.
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Bankveien 23 B er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 41 lokalkjente.

Transport

Transport

Halmstadwalk
2 min
Rygge stasjonwalk
9 min
Oslo Gardermoendrive
77 min
Skoler

Skoler

Halmstad skole (1-7 kl.)walk
4 min
Rygge ungdomsskole (8-10 k...drive
8 min
Malakoff videregående skol...drive
10 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Kiwi Ryggewalk
7 min
Vitusapotek Ryggewalk
10 min
REMA 1000 Halmstadwalk
15 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler
Bankveien 23 B
B
B
C
C
D
D
E
E
E
F
F
F

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,5% av salgssummen.
Tilrettelegging: kr. 9.900,-
Nettannonsering og sosiale media: kr. 4.750,- 
Oppgjørshonorar: kr. 4.000,-    
Designprospekter: kr. 3.500,- 
Foto/Plantegning/stylingsrådgivning: kr 5.750,-
Offentlige opplysninger: kr. 2.500,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Egil Andre Horgmo
Eiendomsmegler MNEF & Partner

Egil Andre Horgmo

Telefon 69 20 22 22

Lurer du på noe

Egil svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...