Solgt: 4 450 000 kr
BLAKSTADMARKA // ASKER

Blakstadmarka 24

Prisantydning

4 450 000 kr

Omkostninger: 118 222 krTotalpris: 4 568 222 kr
Etasje
1
Byggeår
2018
Soverom
2
Areal (P-ROM)
74 m²
Type / Eierform
Eierleilighet / Eierseksjon
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis
Fellesutgifter
3 032 kr

HELT NY OG INNFLYTTINGSKLAR 3(4)-ROMS LEILIGHET MED STOR TERRASSE - Ingen innsyn * God takhøyde * Garasje * Nær tog/buss

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Asker og naturskjønne Blakstadmarka 24. Denne splitter nye leilighetene ligger flott til i Blakstadmarka, mellom sjøen og Asker sentrum.

Kort fortalt: 
- Lekker og moderne 3(4)-roms leilighet 
- Innflyttingsklar
- To gode soverom
- Mulighet for ekstra soverom i stuen
- Moderne og delikat bad
- Separat og praktisk WC
- Moderne kvalitetskjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer
- Stor og innbydende stue med store vindusflater 
- Stor terrasse med fin utsikt
- 1-stavs eikeparkett
- Pene, malte veggoverflater
- Balansert ventilasjonsanlegg 
- Vannbåren gulvvarme
- Heis i bygget
- Garasjeplass
- Stor bod like utenfor inngangsdøren
- Kort vei til buss, tog og matbutikk
- Umiddelbar nærhet til sjøen og marka

Eiendommen

Blakstadmarka 24, 1386 Asker
Gnr. 61, bnr. 560, snr. 19, i Asker kommune.

Områdebeskrivelse

Velkommen til Asker og naturskjønne Blakstadmarka. Den splitter nye leilighetene ligger flott til i Blakstadmarka, mellom sjøen og Asker sentrum. Her har du flere opplevelser rett utenfor døren. Prøv en av turstiene i skog og mark eller ta veien som leder ned til sjøen og den flotte skjærgården. Å bo på Blakstad er et perfekt utgangspunkt for aktive dager. Fra din egen dør går turstiene inn i skog og mark. Like ved finner du også Aaby Gård hvor du på sommeren kan plukke dine egne jordbær rett fra jordet. Eller hva med å prøve en ridetur fra Stall Blakstad? 

Blakstadmarka ligger mellom Asker sentrum og Oslofjorden. Området kan by på mange fine turveier hvor du har kort vei ned til Asker seilforening og Sjøvollbukta. Langs kystveien finner du også Askers egen sommeridyll - Vollen sentrum med koselige trehus, småbutikker og kafeer. I tillegg ligger den populære badeplassen Fritznerstranden kun en kort sykkeltur unna. I Vollen har du alt du trenger til en solfylt sommerdag som flytebrygge, grill, toaletter, parkering og ikke minst kan du bade. Du kan også ta båten ut i skjærgården. I nærheten finnes også flere marinaer som bl.a. Leangbukta marina, Asker båtforening og Vollen Marina som tilbyr båtplasser. I Blakstadmarka bor du sentralt og med bil tar det kun 4 minutter til Asker sentrum, 10 minutter til Sandvika og 20 minutter til Oslo. Fra leiligheten er det kort avstand til barnehage, barnehage, ungdomsskole og dagligvareforretninger. 

Kort vei til Asker sentrum som stadig er i utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeer. Kulturhus med kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, Egon, Bambus Sushi og Big Horn Steak House er noen av de spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Overens café, Kaffebrenneriet og Kafé Kvist verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, så her er det noe for enhver smak.

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Skole:
Blakstad skole
Risenga ungdomsskole
Asker videregående skole
Bleiker videregående skole

Barnehager:
Espira Dumpa barnehage (0-5 år)
Vepsebolet barnehage (1-5 år)
Gullhella barnehage (1-5 år)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 83 kvm
Totalt bruksareal: 74 kvm
Totalt primærrom: 74 kvm

Bruksareal:
Eierseksjon 74 kvm

Primærrom:
-1. etasje 74 kvm: Entré, WC, bad, 2 soverom og stue/kjøkken.

I tillegg disponerer boligen lagringsmuligheter i bod i felles gang på ca. 8 m2 BRA.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.03.2019 utført av Holm Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 5.858 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Blakstadmarka er delt inn i fire bygg, noe som skaper et åpent og hyggelig bomiljø. Byggene er gjennomtenkt plassert i terrenget rundt, slik at leilighetene får mest mulig lys og utsikt. 

Parkering

Parkeringsmuligheter på medfølgende p-plass (nr. 18) i felles garasjeanlegg. Forøvrig gjesteparkering på oppmerkede plasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er oppført i 2018 og bygget etter TEK 10. Leiligheten fremstår som i normalt god stand og innehar en praktisk innredet planløsning med en gjennomgående god standard. Det er mulighet for et ekstra soverom i stuen. Den generelle tilstanden er for det meste ensbetydende med alder hvor ingen vesentlige avvik er registrert. 

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med: 
- Grunnmur av betong og yttervegger av antatt rammekonstruksjon av betong-/stål med utfyllende bindingserk kledd med pussede fasader og trekledning. 
- Flat takkonstruksjonen tekket med Sarnafilduk eller lignende taktetting. 
- Utvendige-/ innvendige nedløpsrør. 
- Vinduer og skyvedør av tre i mørk utførelse med 3-lags glass datert 2018. 
- Brann- og lydklassifisert inngangsdør (B30, 40db) med kikkehull i mørk utførelse. 
- Terrasseplatting på ca. 30 m2, i følge eier. Gulv av terrassebord med royalimpregnering og plassbygde blomsterkasser. Blomsterkassene var under arbeid på befaringsdagen, men er forventet ferdigstilt innen mars 2019, i følge eier.
- Etasjeskillere med gulv av betong/element. 

VVS:
Røranlegg av plast, kobber og rør-i-rør. Rørskap for røranlegget er plassert i himling på bad. Rørskap for vannbåren varme er plasset på det ene soverommet. Vannbåren varme i samtlige gulv foruten bad (elektriske varmekabler). 

Elektrisk anlegg: 
Skjult el-anlegg. Sikringskap med automatsikringer plassert i entré.

Diverse utstyr: 
- Dørcalling med video-/åpnerfunksjon.
- Sprinkleranlegg og seriekoblede brannvarslere.
- Balansert ventilasjon m/varmegjenvinning.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. 

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 05.03.2019. Dokumentet følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Følgende arbeider må ferdigstilles før ferdigattest:
- Ferdigstille utomhus
- Permanent sikring
- Tilsyn skal være avsluttet

Søknad om ferdigattest må sendes inn innen 1.6.2020. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Standard

Velkommen til Blakstadmarka og denne helt nye leiligheten som du kan flytte rett inn i! 

Dette er en lys og moderne leilighet med fin beliggenhet i 1. underetasje i bygget. Leiligheten ligger fredelig til, helt på enden av bygget, med fin utsikt. Meget god takhøyde. Stuen er også helt skjermet for innsyn. Innvendig kan leiligheten by på et smakfullt og moderne kvalitetsinteriør hvor alt er nøye planlagt og avstemt hverandre. Leiligheten holder god standard med smarte løsninger og inneholder bl.a. entré, bad, WC, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Mulighet for et ekstra soverom i stue. Utgang til stor terrasse med god plass. Alle overflater er holdt i lyse nøytrale fargetoner, noe som gir et gjennomført og helhetlig inntrykk. Flott 1-stavs eikeparkett på gulv og rikelig med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. 

Kort fortalt: 
- Lekker og moderne 3(4)-roms leilighet 
- To gode soverom
- Mulighet for ekstra soverom i stuen
- Moderne og delikat bad
- Separat og praktisk WC
- Moderne kvalitetskjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer
- Stor og innbydende stue med store vindusflater 
- Stor terrasse med fin utsikt
- 1-stavs eikeparkett
- Pene, malte veggoverflater
- Balansert ventilasjonsanlegg 
- Vannbåren gulvvarme
- Heis i bygget
- Garasjeplass
- Stor bod like utenfor inngangsdøren
- Kort vei til buss, tog og matbutikk
- Umiddelbar nærhet til sjøen og marka

Kjøkken: 
Kvalitetskjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens. Glatt kjøkkeninnredning i hvit utførelse med laminert benkeplate. Rommet er utstyrt med stålvask, automatisk lekkasjestopper (waterguard), komfyrvakt, ventilator over platetopp og integrerte hvitevarer (kjøl-/frys, oppvaskmaskin og komfyr). Eier opplyser om at foringen opp til taket skal bli byttet, trolig før salg, grunnet fargeforskjell. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad: 
Flislagt baderom utstyrt med servantskap, vegghengt speil m/lys, veggmontert toalett med Safetybag (lekkasjesikringspose), dusjhjørne med foldedører i glass og opplegg til vaskemaskin. Rommet har mekanisk avtrekk med tilluft under dør. Varmekabler i gulv. Nedsenket gulv i dusjen. Det er tilstrekkelig fall mot sluk og membranmansjetten fremstår som tilstrekkelig tilsluttet sluket - klemt med tilhørende klemring. Baderommet fremstår derfor som i normalt god stand og anses som fagmessig utført. Med bakgrunn i gitte opplysninger anses rommet å inneha gode forutsetninger for tilfredstillende
levetid.

WC:
Toalettrom med flislagt gulv og malte overflater på veggene. Rommet er utstyrt med servant, speilkant og veggmontert toalett med innvendig Safetybag (lekkasjepose). Automatisk lekkasjestopper (waterguard) montert inne i toalettinnkassingen med tilkomst via inspeksjonsluke. Rommet fremstår som i normalt god stand.

Overflater: 
GULV: 1-stavs parkett.
VEGGER: Malte overflater.
HIMLINGER: Malte overflater.

Oppvarming

- Vannbåren gulvvarme fra bergvarme.
- Varmekabler (bad).
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket B3

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Blakstadmarka 24 og 26 Boligsameie, med sameiebrøk 74/4692.
Sameiet består av 60 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner for parkering i eiendommen gnr. 61, bnr. 560 i Asker kommune. 
Den enkelte bruksenhet består av en hoveddel, og en eller flere tilleggsdeler. Hoveddelen består av en sammenhengende og klart avgrenset del av en bygning, med egen inngang.
Seksjonerte tilleggsdeler består av inngangspartier, terrasser, balkonger og boder slik som angitt i seksjoneringsbegjæringen.
De deler av eiendommen som ikke inngår i de enkelte bruksenheter er fellesareal.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt, jf. vedtektenes punkt 3-2 (2).
Planlagte påkostninger: 
- Ingen kjente annet enn generell ferdigstillelse av prosjektet.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om gangsti for almennheten og ansvar for sameiet til drift og vedlikehold av utvendig fellesområder og veier omfattende grøntanlegg, lekeplass, private veier og gangveier/turstier samt fotball-løkke/nærmiljøanlegg beliggende på sameiets eiendom. Dette ihht utbyggingsavtale.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert til Boligbebyggelse-blokkbebyggelse, Bevaring kulturmiljø, Rekkefølgekrav grønnstruktur i henhold til detaljregulering for Blakstadmarka 26, id: 2016003, datert 31.01.2017  med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i område for framtidig boligbebyggelse og nåværende boligbebyggelse iht. Kommunplan Asker kommune 2018-2030.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR15.1934

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.032,- pr. mnd. og inkluderer blant annet: 
- Kommunale avgifter
- Oppvarming
- Varmtvann
- Vaktmester
- Kabel-TV/Bredbånd
- Drift og vedlikehold av bygninger, heiser, utearealer og garasjer
- Strøm i fellesarealer
- Forretningsførsel
- Styrehonorar
- Revisjon

Herav:
Felleskostnader brøk 1.702,-
Felleskostnader likt 960,-
A konto energi 370,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. 

Fellesutgiftene er basert på et driftsbudsjett for normaldrift av sameiet i 1 år. Budsjettet er utarbeidet av OBOS Eiendomsforvaltning AS basert på opplysninger om eiendommen gitt av selger/utbygger og normtall fra tilsvarende eiendommer som vi forvalter. Det tas forbehold om stipulerte inntekter og kostnader da styret vil kunne endre budsjettet og inngå avtaler som vil tilføre sameiet andre og/eller større kostnader.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2017 beregnet til kr 1.137.266,- når eier er fast bosatt på eiendommen (primærbolig). Kalkulator er brukt da boligen er nybygg.

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen  (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4.094.157,60. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Ingen lån registrert for selskap pr.d.d.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.568.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr  9.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Planløsning slik leiligheten er i dag
Alternativ planløsning med et 3. soverom
En helt ny og innflyttingsklar 3(4)-roms med nærhet til sjøen og marka
Soverom 1
Soverom 2
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Blakstadmarka 26 B er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 85 lokalkjente.

Transport

Transport

Bondibruawalk
11 min
Bondivann stasjonwalk
22 min
Oslo Sdrive
26 min
Skoler

Skoler

Bondi skole (1-7 kl.)walk
20 min
Vettre skole (1-7 kl.)walk
24 min
Risenga ungdomsskole (8-10...walk
24 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Bunnpris Blakstadwalk
16 min
Bunnpris Blakstadwalk
16 min
Rema 1000 Gullhellawalk
20 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler
Blakstadmarka 26 B
A
A
A
A
B
B
C
C
C
C
D
D
D
D
D
D
E
E
E
F
F
F
F
F
F

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis.  I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: Fastpris kr 29.000,- (spesialavtale) 
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 15.150,-
Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Alexander Fossum
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Alexander Fossum

Telefon 66 76 12 05

Lurer du på noe

Alexander svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...