Tønsberg/Ringshaug

Briggveien 13

Prisantydning

6 590 000 kr

Omkostninger: 165 972 krTotalpris: 6 755 972 kr
Byggeår
1988
Soverom
3
Areal (P-ROM/BRA)
246 m² / 291 m²
Tomteareal
530 m²
Fasiliteter
Garasje

Innholdsrik enebolig med god standard! Kort vei til strand og skoler

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Pen og innholdsrik enebolig i attraktive og meget barnevennlige omgivelser. Boligen er oppgradert i 2017/18 med bl.a. vegger og himlinger i 1. og 2. etasje, pusset opp vindfang og wc i 1. etasje, el-anlegg med skap/kurser, nytt pent kjøkken med integrerte hvitevarer og godt med skap- og benkplass. Videre er det satt inn ny garasjeport med motor, inngangsdør, byttet 4 vinduer (resterende fra 2013, foruten oppholdsrom og garasje), luft til luft varmepumpe i 2018 og utskiftning av samtlige terrassebord i 2018. Yttertak ble lagt om i 2015 og baderom i 2. etasje ble pusset opp i 2007. Boligen har en god planløsning og fremstår med en gjennomgående god standard. 

Eiendommen

Briggveien 13, 3150 Tolvsrød
Gnr. 139, bnr. 419  i Tønsberg kommune.

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et meget stille og barnevennlig boligområde på Ringshaug i Tønsberg kommune, ca. 8 minutters kjøring fra Tønsberg sentrum. Fra boligen er det gangavstand til barneskole, ungdomsskole, barnehage og bussholdeplass. Flott lekeplass for de minste som nærmeste nabo. Det tar ca. 10 min å gå til Ringshaugstranda, en populær sandstrand med steinmolo, badetrapp og gresslette. Badeplassene ligger ellers som perler på en snor, og det er kun ca. 500 meter til kyststien. Området har en rekke fine turområder, blant annet ved Bekketjønnmyra, Søndre Slagen kirke og Essoskogen. Flint idrettslag er det største i Vestfold og har nyere klubbhus på Løveid ved Tolvsrød. Idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Det er flere lokale gress- og grusbaner i området. Slagenhallen ligger ved Presterød ungdomsskole.

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.
En flott eiendom for den aktive familie som søker lett tilgang til flotte tur- og rekreasjonsområder samtidig som nærheten til sentrumsfunksjoner er viktig. Her vil barna kunne løpe fritt i et område med gode og trygge oppvekstvilkår!

Veibeskrivelse

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kilen, retning Åsgårdstrand. Ta så til høyre i rundkjøringen ved Kiwi Gauterød. Følg Ringshaugveien helt til Slagen pianoverksted dukker opp på din venstre hånd, ta deretter til venstre. Hold så til høyre helt til enden av veien. Briggveien vil da komme på din venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Ringshaug skole (1-7 kl.
Ringshaug ungdomsskole (8-10 kl.)
Færder videregående skole
Greveskogen videregående skole
Ringshaug barnehage (1-5 år) 

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 332 kvm
Totalt bruksareal: 291 kvm
Totalt primærrom: 246 kvm

Primærrom:
Kjelleretasje: Trappegang, gang, bad, kjellerstue, kjøkken, vaskerom og oppholdsrom: 80 kvm

1. etasje: Entré, gang med garderobe, hall m/trapp, kjøkken, kontor, stue og toalettrom: 107 kvm

2. etasje: Bad, gang, 3 soverom og walk in closett: 59 kvm

Sekundærrom:
Kjelleretasje: Bod og kott: 7 kvm

Garasjerom: 38 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.01.2019 utført av Stokke Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 530 kvm. Boligen har en svært barnevennlig beliggenhet på solfylt hjørnetomt med lekeplass som nærmeste nabo. Meget pent opparbeidet tomt hvor du kan nyte gode solforhold fra morgen til kveld i stille omgivelser. På flere av de solrike uteplassene har du også god sjøutsikt. Tomten er omkranset av hekk, og består for det meste av et fint plenareal samt ny terrasse.  Stenlagt gårdsplass.

Parkering

Parkering i garasje, ellers på egen grunn.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført over 3 plan i 1988. Tilbygget garasje i 1997. Boligen er oppført i tradisjonelt bindingsverk over grunnmur av lecablokker. Kledd med liggende kledning m/fals. Saltak m/oppløft tekket med glasert teglstein. Garasje med gjennomgang til boligen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Deler av kjelleretasjen er innredet uten at dette er omsøkt og således er innredet uten godkjennelse og ikke godkjent til varig opphold. Vaskerom er innredet i rom betegnet som "bod/kjøl", kjellerstue er innredet i rom betegnet som "disp. rom". Det er i tillegg innredet et kjøkken som ikke finnes på byggetegninger.

Takstmann ber interessenter bemerke seg følgende:
Loft: det ble påvist stedvis misfarging/svertesopp i undertak og sperrer pga. trang lufting og kondens over tid. Anordning med bedre lufting ved takfot/gesims anbefales.
Bad: stedvis bom i flis og flatt fall fra dør til kabinett.
Kledning: Det er enkeltvis vridde skjøter og noen sprekker og sprukket bord nederst mot syd/terrasse.
Vaskerom: Det er ikke sluk i gulv, men automatisk vannstopper. Utett overgang gulv og vegg mot bereder og bak vaskemaskin. Gulvflis med stedvis bom og løse fuger ved bereder, og det mangler flis bak bereder. Forholdsvis flatt fall. Rommet er ikke et godkjent våtrom.
Oppholdsrom: Defekte varmekabler.

Siste registrerte feiebesøk den 21.05.14 - ingen var til stede da det var varslet feiing.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. 

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 15.09.1988.
Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: gjenstående arbeid fullføres:
1. Fullføre kjeller
2. Fullføre garasje
3. Rekkverk hovedtrapp
Arbeidet ble gitt frist til den 01.03.1989

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Standard

Pen og innholdsrik enebolig i attraktive og meget barnevennlige omgivelser. Boligen er oppgradert i 2017/18 med bl.a. vegger og himlinger i 1. og 2. etasje, pusset opp vindfang og wc i 1. etasje, el-anlegg med skap/kurser, nytt pent kjøkken med integrerte hvitevarer og godt med skap- og benkplass. Videre er det satt inn ny garasjeport med motor, inngangsdør, byttet 4 vinduer (resterende fra 2013, foruten oppholdsrom og garasje), luft til luft varmepumpe i 2018 og utskiftning av samtlige terrassebord i 2018. Det er installert Waterguard både på kjøkken i 1. etasje, vaskerom i kjelleretasjen og i vegg på toalettrom i 1. etasje. Yttertak ble lagt om i 2015 og baderom i 2. etasje ble pusset opp i 2007. Boligen har en god planløsning og fremstår med en gjennomgående god standard. 

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Ingen lamper i 1. og 2. etasje medfølger handelen forutenom på wc i 1. etasje og bad 2. etasje. Klesskapene i walk-in-closet medfølger ikke. Postkasser og stativ medfølger ikke. Knagger og sykkelstativ montert på vegg i garasje medfølger ikke. Knagger og vegghengt skap i entré medfølger ikke. Vegghengte nattbord på soverom i 2. etasje medfølger ikke. Vegghengt stige i garasje medfølger ikke. 

Vi viser for øvrig til selgers egenerklæringsskjema og tilstandsrapport utført av takstmann Pål Henning Strandskog hva angår eiendommens standard og tilstand.

Oppvarming

Varmekabler i entré, toalettrom, baderom i 1. etasje, baderom i kjeller, treningsrom i kjeller,  kjøkken i kjeller, oppholdsrom i kjeller(defekt) og vaskerom i kjeller. Luft til luft varmepumpe fra 2018 og peis i stue, for øvrig elektrisk oppvarming. 

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket D3

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. 
Dagboknr 15923, tinglyst 09.11.1987, bestemmelse om vann/kloakkledning - rett for gbnr. 139/420 (Briggveien 15) til å vedlikeholde private vann- og avløpsledning over gbnr. 139/419
Dagboknr 15915, tinglyst 09.11.1987, erklæring/avtale - rett til å benytte felles lekeareal

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan "Boligområde, gbnr. 139/401" datert 30.09.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR21.196

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.749,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer 22.800 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 10.968,-
Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av TV og internett og har avgift på kr. 999,- pr mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.285.798,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4.628.872,80. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.  

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.755.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

3D - plantegning - 2. etasje
3D-plantegning - underetasje
Fasade
Spisestue
Utsikt
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Briggveien 13 er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 34 lokalkjente.

Transport

Transport

Hvitveisstienwalk
4 min
Tønsbergdrive
11 min
Sandefjord lufthavn Torpdrive
27 min
Skoler

Skoler

Ringshaug skole (1-7 kl.)walk
5 min
Ringshaug ungdomsskole (8-...walk
7 min
Presterød ungdomsskole (8-...drive
7 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Boots apotek Tolvsrødwalk
23 min
Coop Extra Tolvsrødwalk
24 min
Tolvsrød Senterwalk
24 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel.  Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1% av salgssummen
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 16.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Alexander Hassum
Eiendomsmegler

Alexander Hassum

Telefon 33 30 91 09

Lurer du på noe

Alexander svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.