Kampen

Brinken 16 C

Prisantydning

3 500 000 kr

Fellesgjeld: 136 000 krOmkostninger: 12 075 krTotalpris: 3 648 075 kr
Etasje
2
Byggeår
1939
Soverom
1
Areal (P-ROM)
50 m²
Tomteareal
1777.9 m²
Fasiliteter
Veranda
Fellesutgifter
3 379 kr

Idyllisk på Kampen | Svært attraktiv og sjarmerende 2-r leilighet m/solrik balkong | Skjermet beliggenhet ut mot bakgård

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Brinken 16 C - En svært attraktiv og sjarmerende 2-roms leilighet vendt mot rolig bakgård uten gjenboere. Leiligheten er beliggende i 2. etasje, men er på høyde med en 3. etasje ut mot bakgården. Stille og rolige omgivelser på idylliske Kampen. Svært usjenert balkong med særdeles gode solforhold. Koselig bakgård med grill, langbord og sittegrupper. Parseller med bær og urter. Innvendig har boligen en spennende planløsning som både kan friste til sosiale kvelder med venner og familie, men som også gjør hverdagen enklere. Boligen oppleves som innholdsrik med et gjennomgående moderne fargevalg. Ingen dokumentavgift eller forkjøpsrett. Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene.

Velkommen til visning!

Eiendommen

Brinken 16 C , 0654 Oslo
Gnr. 231, bnr. 36 i Oslo kommune.
Leil.nr. 205, aksjenummer. 00039,
A/S Brinken AS, org.nr. 913 512 863

Områdebeskrivelse

Stille og rolig beliggenhet på idylliske Kampen. Området består hovedsakelig av lav bygård- og sjarmerende småhusbebyggelse. Kampen er et meget populært og hyggelig boligområde, med koselige kaféer, butikker og diverse servicetilbud i nærområdet, bl.a. matbutikk like ved. Området har også godt med diverse kulturtilbud, som Kampen Bydelshus, kirke og eget janitsjarorkester. Rett forbi leiligheten går det hver 17. mai kl. 9 et 17-mai-tog. 

Kort vei til kollektivtrafikk: Buss nr. 60 stopper like borti gata, ellers er det få minutters gange til T-bane på Tøyen og Ensjø, buss på Galgeberg (20-bussen, 37-bussen samt de grønne bussene ut til IKEA Furuset og andre områder rundt Oslo). Flotte tur- og friluftsområder med Botanisk hage, Tøyenparken og Kampen Park i nærområdet. Oslo S er innen gangavstand med kommunikasjoner til hele landet og verden.

Selv om denne leiligheten er nære Ring 2, ligger den I Brinken, som er en stille gate med lite gjennomgangstrafikk.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 56 kvm
Totalt bruksareal: 51 kvm
Totalt primærrom: 50 kvm

Primærrom:
Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.: 50 kvm
Sekundærrom:
Kott: 1 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 antall boder kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.11.2019 utført av Øyvind Nåmo Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 1777,9 kvm som tilhører aksjelaget.

Parkering

Beboerparkering. Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden år 1939.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 15.06.1938, som iht kommunen anses som datidens ferdigattest.
Badet ble pusset opp i regi av aksjelaget i 2009 og det foreligger ferdigattest for dette tiltaket datert 10.06.2009.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Standard

Velkommen til Brinken 16 C - En svært attraktiv og sjarmerende 2-roms leilighet vendt mot rolig bakgård uten gjenboere. Leiligheten er beliggende i 2. etasje, men er på høyde med en 3. etasje ut mot bakgården. Stille og rolige omgivelser på idylliske Kampen. Svært usjenert balkong med særdeles gode solforhold. Koselig bakgård med grill, langbord og sittegruppersom. Parseller med bær og urte. Innvendig har boligen en spennende planløsning som både kan friste til sosiale kvelder med venner og familie, men som også gjør hverdagen enklere. Boligen oppleves som innholdsrik med et gjennomgående moderne fargevalg. 


Entré:
Praktisk og flott entré med god plass til å henge av seg yttertøy. Entreen er holdt i lyse farger, noe som harmonerer med øvrige rom i boligen.

Stue:
Stue med meget god romløsning og store vindusflater som slipper inn mye lys. Her er det plass til en romslig sofagruppe med tilhørende møblement samt en hyggelig spisestue. God takhøyde gir en luftig romfølelse. Flotte, originale tregulv og malte vegger/himling. Utgang til en svært hyggelig og usjenert balkong som benyttes godt sommerstid og deler av høst/vår. Balkongen har ingen gjenboere og er godt skjermet for innsyn. 

Kjøkken:
Hyggelig separat kjøkken med glatte fronter og laminat benkeplate. Stor vindusflate bidrar til et behagelig og naturlig arbeidslys for kokken. Kjøkkenet fremstår velholdt og funksjonelt, og er designet med god skap- og benkplass. Kjøleskap, komfyr, vaskemaskin og oppvaskmaskin medfølger. Svært praktisk kott med direkte tilgang fra kjøkkenet. Her har du svært godt med oppbevaringsplass i hylleseksjon. 

Bad:
Svært pent og delikat baderom renovert i regi av aksjelaget i 2009. Baderommet inneholder flislagte gulv og vegger i nøytrale farger, vegghengt toalett med innebygd sisterne, servant på vegghengt servantskap og en romslig dusjnisje med vegghengte dusjdører i glass. Godt med oppbevaringsplass i skap. Varmekabler i gulv samt opplegg/plass til 40 cm toppmatet vaskemaskin. Badet er av god størrelse og oppleves meget tiltalende. Gratis vaskekjeller med store vaskemaskiner og tørketrommel.

Soverom:
Koselig soverom med dobbeltseng og stor skyvedørsgarderobe. Rommet får inn godt med naturlig lys gjennom vinduet.

Påkostninger utført av selger og aksjelaget:
- 2004 Skyvedørsgarderobe 
- 2004 Ny radiator i stue
- 2009 Slipt gulv i stue
- 2009 Nytt gulv på soverom
- 2009 Soilrør skiftet på kjøkken og bad
- 2009 Bad renovert i regi av aksjelaget
- 2010: Tilkoblet fjernvarmeanlegg
- 2011: Nye inngangsdører og nytt calling-anlegg
- 2016 Vinduer og balkongdør
- 2017 Plisségardiner på alle vinduer unntatt kjøkkenet
- 2017: Nye postkasser og skilt
- 2018 Nye treheller på balkong
- 2018: Oppussing av oppgangene
- 2018 og 2019 Fjernet tapet i enkelte rom og malt hele leiligheten. Stikkontakter og lysbrytere skiftet. Montert dimmer i stue og entré.
- 2019: Vedlikehold fasade og balkonger

Med andre ord, en leilighet som passer mange forskjellige personer og par!


Oppvarming

Fjernvarme via radiatorer. Varmekabler i baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket G1

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet AS Brinken
Aksjelaget består av 65 leiligheter.
Brinken AS praktiserer ikke forkjøpsrett.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00.
Dugnad må påregnes.
Gratis vaktmestertjenester, sykkelparkering i inngjerdet bakgård, sykkelbod i kjeller
Dyrehold er ikke tillatt. Unntak fra denne regel er førerhunder, innekatter og andre fugler/dyr som kan holdes innenfor leilighetens inngangdør. Etter søknad kan styret likevel gi samtykke dersom gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til urimelig ulempe for øvrige brukere av eiendommen.
Selskapet har egen nettside med nyttig informasjon: https://www.asbrinken.com

Foretatte påkostninger de senere år: Se standard. 
Planlagte påkostninger: I 2020 er det planlagt å utbedre bakgården utover en 5 års periode. Det er planlagt at dette ikke skal påvirke felleskostnadene. 

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 2 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse og bestemmelse om vann-kloakkledninger. Servituttene vil følge eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan datert 23.10.2014 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR6018207

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.379,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, kabel-tv, trappevask, betjening av andel fellesgjeld med renter, vaktmestertjeneste, kommunale avgifter, fellesvaskeri, felles bygningsforsikring og forretningsførsel.
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3.466 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Likningsverdi for 2015 var kr 492.099,- ifølge selger. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil likningsverdien for 2017 bli kr1.771.556,40. Verdien er regnet ut i fra likningsverdien for primærbolig for 2015. 

Likningsverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av likningsverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 38.581,- pr. 31.12.2018.
Andel fellesgjeld er kr 136.000,- pr. 01.10.2019

Total fellesgjeld for aksjelaget er 8.340.212,- pr. 31.12.2018 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: Flyt 3,75% 
Lånets løpetid: 29 år 2 mnd

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 8.625,-
- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.450,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.648.075,-.
Av dette beløpet utgjør kr 136.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Plantegning
Skjermet beliggenhet ut mot bakgård.
Entreen er holdt i lyse farger, noe som harmonerer med øvrige rom i boligen.
Praktisk og flott entré med god plass til å henge av seg yttertøy.
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Brinken 16 C er spesielt anbefalt for enslige og studenter. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 202 lokalkjente.

Transport

Transport

Brinkenwalk
1 min
Tøyenwalk
8 min
Munkegatawalk
10 min
Skoler

Skoler

Kampen skole (1-7 kl.)walk
5 min
Jordal ungdomsskole (8-10 ...walk
8 min
Tøyen skole (1-7 kl.)walk
8 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Coop Prix Kampenwalk
3 min
REMA 1000 Jordalwalk
4 min
Tøyen Torgwalk
6 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler
TilbakeAvstand til byer

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. 
 
Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper. 

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 16.000,-
Visninger: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Laster objekter...
Eskil Tyskeberget
Eiendomsmegler

Eskil Tyskeberget

Telefon 63 80 69 64

Lurer du på noe

Eskil svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.