Ås

Brønnerudveien 29

Prisantydning

3 900 000 kr

Fellesgjeld: 67 671 krOmkostninger: 1 032 krTotalpris: 3 968 703 kr
Byggeår
1985
Soverom
3
Areal (P-ROM)
110 m²
Tomteareal
9437.1 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda
Fellesutgifter
4 560 kr

Rekkehus over tre etasjer med tre soverom i barnevennlig område. Flere uteplasser og gode solforhold. Garasje.

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Pent rekkehus beliggende i et veletablert, populært og barnevennlig område på Brønnerud i Ås. Hyggelig, rolig og trygt nabolag med fine turområder i umiddelbar nærhet. Det er ca. 5 minutters gange til bussholdeplass med gode forbindelser til Drøbak og Ski via Ås sentrum. I Ås sentrum er det togstasjon med avganger til Oslo, Ski og Moss. Tog til Ski tar 5-6 minutter og tog til Oslo tar ca. 30 minutter. I sentrum er det også blant annet dagligvare, vinmonopol, apotek, restauranter og caféer. Det er ca. 1,8 km til NMBU.

Boligen har en praktisk løsning og gode solforhold. Markterrasse ved inngangsparti på ca. 14 kvm. Vestvendt, overbygget veranda på ca. 11 kvm med utgang fra stuen. Stor markterrasse på ca. 27 kvm mot øst med utgang fra kjøkkendel.

Mulighet for rask overtagelse.

Eiendommen

Brønnerudveien 29, 1433 Ås
Gnr. 42, bnr. 49 i Ås kommune.

Områdebeskrivelse

Pent rekkehus beliggende i et veletablert, populært og barnevennlig område på Brønnerud i Ås. Hyggelig, rolig og trygt nabolag med fine turområder i umiddelbar nærhet. Det er ca. 5 minutters gange til bussholdeplass med gode forbindelser til Drøbak og Ski via Ås sentrum. I Ås sentrum er det togstasjon med avganger til Oslo, Ski og Moss. Tog til Ski tar 5-6 minutter og tog til Oslo tar ca. 30 minutter. 

Det er ca. 1,8 km til Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Ås tilbyr et aktivt miljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Ås idrettslag er aktive innen basketball, friidrett, friskis og svettis, håndball, idrettsskole, orientering, ski, svømming og trim.

Ås sentrum ligger ca. 3 km fra boligen og byr på de fleste servicetilbud. Det er blant annet dagligvare, vinmonopol, apotek, restauranter og caféer. Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 8 minutter til Vestby der vi finner Vestby storsenter med flere butikker og spisesteder, samt Outlet. 

Det er ca.15 minutter med bil til Ski sentrum. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter og offentlige kontorer. 

Det er gode forbindelser med bil via E6 til Oslo og Østfold. Det tar ca. 30 minutter med bil til Oslo sentrum. 

Veibeskrivelse

Fra Oslo: Følg E6 sørover og ta av mot Ås ved Korsegården. Følg FV152 mot Ås og ta til venstre inn Osloveien. Ta så til venstre inn på Brønnerudveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning! 

Barnehager og skoler

Barnehager: Åkebakke barnehage, Søråsteigen barnehage og Kaja barnehage. 
Barne- og ungdomsskole: Brønnerud barneskole 1.-7. kl (0,3 km) og Ås ungdomsskole 8.-10. kl (4 km). Nærmeste videregående skoler er Ås vgs. og Vestby vgs. Det er gangavstand til NMBU. 

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 125 kvm
Totalt bruksareal: 115 kvm
Totalt primærrom: 110 kvm

Bruksareal: 115 kvm

Primærrom: 
Underetasje: 42 kvm: Entré, gang, 2 soverom og baderom
1. etasje 44 kvm: Stue m. utg. balkong, kjøkken med utgang til terrasse
2. etasje 24 kvm: Stue og soverom

Sekundærrom:
2. etasje 5 kvm: Bod / walk in closet

I tillegg disponerer boligen én bod på ca. 6 kvm på utsiden av inngangspartiet. Den er isolert og har egen inngang. Det er også én krypbod på ca. 3 kvm (gulvareal) i 3. etasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.05.2019, utført av Andreas Høieggen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 9.437,1 kvm som tilhører borettslaget. Andelens hage er opparbeidet med heller, plen og beplantning samt markterrasser. Bolgen har veldig gode solforhol da det alltid er en av de tre uteplassene som har sol. Morgensolen kommer på baksiden og går over til
forsiden rundt kl. 16-17:00 der den da faller på begge uteplassene og holder seg på balkongen frem til kl. 21-22:00.

Parkering

Alle garasjene er vedtatt revet og gjenoppført. Garasjen som tilhører denne andelen er oppgitt å fungere greit. Arbeidene med ny garasje er planlagt til 2020. Det er antatt at det vil få minimal innvirkning på felleskostnadene (info fra eier).

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong. Grunn er antatt fundamentert med støpte fundamentert og støpt dekke på fjell. Vegger mot grunn er antatt grunnmur av betong eller lettklinkerblokker. Utforede innervegger mot grunn i underetasjen. Drenering er antatt å være fra byggeår. Yttervegger over grunnmur av tradisjonelt bindingsverk utvendig kledd med liggende panel. Kledningen ble malt i 2018. Saltak med takopplett i trekonstruksjoner. Tak med isolerte takflater og luftet tekning. Taket er tekket med dobbelkrum betongtakstein. Det er montert stigetrinn. Taket ble vasket og behandlet for mose i regi av borettslaget i 2018. Det er ny innmat i sikringsskap i 2018.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:
Punkter med tilstandsgrad 2:
- Manglende komfyrvakt
- Trapp på bakgrunn av for stor lysåpning mellom trinnene.
- Baderom på bakgrunn av manglende dokumentasjon på utførelse i kombinasjon med observasjoner. Ingen tiltak synes nødvendig.
- Rekkverk på varanda er 90 cm, noe som ikke er i henhold til dagens forskrift (100 cm).

I selgers egenerklæring fremkommer det at:
- Det er en sprekk i en flis midt på baderomsgulvet.
- Sølvkre har en sjelden gang blitt observert på badet.
- Det ble funnet spor av mus i gammel kjøkkeninnredning og skadedyrtiltak ble utført av Polygon via borettslaget. Det har ikke vært spor av mus siden.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.01.1988.  Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Det har tidligere vært påvist radonnivåer over tiltaksgrense. Radonsug er montert i soverom i underetasjen i regi av borettslaget. Dette er montert for å sanere radongassen. Radonsug fungerer normalt svært godt. Det foreligger ingen nylig avlesning av radonnivå. Eier opplyser at radonsuget støyer noe og har derfor vært avslått i perioder.

Standard

Boligen har en praktisk løsning og gode solforhold. Markterrasse ved inngangsparti på ca. 14 kvm. Vestvendt, overbygget veranda på ca. 11 kvm med utgang fra stuen. Stor markterrasse på ca. 27 kvm mot øst med utgang fra kjøkkendel.

Entré: I entréen er det plass til både klesoppheng og skoskap. Gang: Fra entréen kommer vi inn i en romslig gang med flere garderobeskap. 

Soverom: Boligen har tre soverom, der to ligger i underetasje og ett i 2. etasje/loftsetasjen. Det er en liten hems på soverommet i loftsetasjen.

Bad: Badet ble ominnredet i 2001. Det er fliser på gulv og vegger. Takess i himling, gulvmontert toalett, servant i bredt servantskap med ettgreps blandebatteri. Badekar med dusjgarnityr og dusjforheng. Opplegg for vaskemaskin og elektrisk gulvarme. Sluk under badekar. To naturlige avtrekksventiler. Belysning i form av armatur over servant.

Stue: Fra underetasjen kommer vi opp i en lys og romslig stue med utgang til både veranda og terrasse. Det er plass til TV-krok samt spisegruppe. I delvis åpen løsning fra stuen ligger det hyggelige kjøkkenet.

Kjøkken: IKEA Kjøkkeninnredning fra 2014 med laminerte, slette fronter. Det er over- og underkskap der enkelte overskap har glassfelt. Laminert kjøkkenbenk, dobbel oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Over benken er det lagt en pen, blomsterte tapet som er behandlet for å tåle vann. Integrert oppvaskmaskin, komfyr med induksjonstopp samt kjøl/frys. Mekanisk avtrekk over platetopp. Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet som følger boligen.

Loftstue: Opp trappa i 2. etasje Romslig loftstue med god takhøyde. I forbindelse med loftstuen ligger det tredje soverommet. Videre finner vi en praktisk bod som kan benyttes som walk in closet. Dette rommet kan potensielt benyttes som bad. 

Det er ført rør til det rommet som nå fungerer som bod på loftet. Tilstand/brukbarhet av eksisterende røropplegg bør vurderes av fagmann. Etablering av nytt baderom er søknadspliktig hos kommunen.

Overflater på gulv består av gulvbelegg og forskjellig laminat. Fliser på baderom og sponplater i bod. Veggene har overflater av malt teglstein, malte plater, panel, malte plater, malt strietapet, malt tapet. Himlinger består av malte plater, takess, panel og malt panel.

Oppgraderinger de siste år:
2011: Varmepumpe
2014: Kjøkken, stue og bad
2016: Gang og hall
2017: Platting inngangspartiet
2018: Sikringsskap

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming med luft ti luft varmepumpe (2011) og elektrisk gulvvarme på bad. I tillegg er det rentbrennende vedovn i gangen i underetasjen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket E3

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Brønnerud borettslag.
Borettslaget består av 59 leiligheter.
Forretningsfører er USBL, tlf. eierskifte@usbl.no
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt, men vis hensyn. 
Foretatt påkostninger de senere år: 
Kledning ble malt i 2018. 
Planlagte påkostninger: 
Bygging av nye garasjer, med oppstart av arbeider/bygging våren 2020.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. 

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte. 

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. 

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av serviutene kan fås ved henvendelse til megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Brønnerudteigen med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 13.04.1984.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR46.1978

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.247,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og feiing/tilsyn. 

Felleskostnadene er kr 4.560,- pr. mnd. og inkluderer: Felles bygningsforsikring, renovasjon, vedlikehold og strøm fellesarealer, forretningsførsel, kabel-tv/internett grunnpakke og nedbetaling av fellesgjeld.

Felleskostnadene fordeles slik:
Kapitalkostnad renter 34,-
Felleskostnader 4.039,-
Kapitalkostnad avdrag 64,-
Kapitalkostnader 315,-
Kapitalkostnader 108,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.000,- pr. år/13.203 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 249,- pr. mnd. Dekoder medfølger. 

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 591.000,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 2.127.600,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 51.836,- pr. 31.12.2018
Andel fellesgjeld er kr 67.671,- pr. 03.05.2019

Total fellesgjeld for boligselskapet er 3.690.531,- pr. 07.05.2019 og lånevilkårene er:

Lån I: 12119305460, DNB BANK ASA
Rentebetingelser: 2,5 % 
Lånets løpetid: 11,75 år
Avdragsfrihet: Nei 

Lån II: 12132918676, DNB BANK ASA:
Rentebetingelser: 2,5 % pr. 07.05.2019
Lånets løpetid: 17 år 
Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.968.702,- 
Av dette beløpet utgjør kr 67.671,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen. 

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.187,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Plantegning 3D
Plantegning 2D
Plantegning 3D
Plantegning 2D
Plantegning 2D
Tomten er beplantet med hekk og hagebusker
Eiendommen har gode solforhold
Velkommen inn
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Brønnerudveien 29 er spesielt anbefalt for familier med barn og studenter. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 31 lokalkjente.

Transport

Transport

Brønnerud skolewalk
6 min
Ås stasjondrive
6 min
Oslo Gardermoendrive
57 min
Skoler

Skoler

Brønnerud skole (1-7 kl.)walk
4 min
Åsgård skole (1-7 kl.)drive
6 min
Ås videregående skoledrive
8 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

REMA 1000 Rådhusplassendrive
5 min
Boots apotek Åsdrive
6 min
Ås Vinmonopoldrive
6 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Grunnhonorar: kr 10.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.750,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler

Ragnhild S. Fjeldvig

Telefon 64 91 30 83

Lurer du på noe

Ragnhild svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.