Aker Brygge

Bryggegata 22

Prisantydning

14 800 000 kr

Fellesgjeld: 2 758 krOmkostninger: 372 222 krTotalpris: 15 174 980 kr
Etasje
10
Byggeår
1989
Soverom
3
Areal (P-ROM)
134 m²
Tomteareal
3310 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis
Fellesutgifter
8 504 kr

Meget romslig utsiktsleilighet, 3 soverom, 2 stuer, 2 bad, 2 balkonger. P-Elbil. Basseng.

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Nå har du endelig muligheten! Stor leilighet med innebygget areal på 145 kvm over 2 plan beliggende i 10. etg med flott utsikt. Her kan du parkere bilen i garasjen og ta heisen (bygget har 2 heiser) rett opp til leilighetens plan. 

Aker Brygge har et utvalg av fasiliteter de fleste bare kan drømme om. I 7. etg finner man felles svømmebasseng som er helårsoppvarmet. I tilknytning til dette flotte arealet har man garderober med dusj og toalett. Et stort møterom er også tilgjengelig for beboerne i sameiet. I tillegg har man tilgang til flere takterrasser på de forskjellige byggene, noe for enhver smak. Ønsker man å trekke seg tilbake har leiligheten 2 balkonger hvor du kan nyte både formiddags-, ettermiddags- og kveldssol.

Velkommen til visning!

Eiendommen

Bryggegata 22, 0250 Oslo
Gnr. 209, bnr. 448, snr. 17 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet med meget flott utsikt mot bassenget, Oslofjorden og Ekeberg. Her får man følelsen av å være i varmere strøk når man sitter på balkongen og nyter utsikten.
Boligen har inngang i 9. etg, mens hovedarealet ligger i 10.etg. Flott beliggenhet med tanke på solforhold da leiligheten har 2 balkonger og sol "hele dagen."

Sentral beliggenhet på Aker Brygge hvor man finner mange av byens tilbud rett utenfor dørstokken med yrende havneliv, hyggelige restauranter, cafeer
og forretninger av mange slag på Aker Brygge eller Tjuvholmen.
Dette er et bilfritt bomiljø midt i hjertet av en pulserende storby. 20 minutter til Oslomarka, gangavstand til Karl Johan - Bygdøy, Rådhuset og Akershus Festning er i ditt eget nærmiljø.
Leiligheten har 2 terrasser, en på 6 kvm med utgang fra stue/kjøkken og en på 11 kvm med utgang fra det ene soverommet.

Gangavstand til trikk nr. 12 fra Aker Brygge (vestbaneplassen) mot Oslo Sentralbanestasjon og andre veien mot Majorstuen.
Buss nr. 32 fra Munkedamsveien mot Sjølyst og mot Kværnerbyen (stopper i Bjørvika).
Buss 54 til Kjelsås og buss 21 til Helsfyr fra Tjuvholmen. Det går egen ferge fra Aker Brygge til Bygdøy, øyene, Nesodden og
Fornebulandet. Tog/flytog/buss/t-bane fra Nasjonalteateret ca. 10 min. gange.
Det fleste uteområder og butikker på Aker Brygge ble betydelig oppgradert for ikke mange år siden.
Aker Brygge har i dag et mangfold av butikker, Vinmonopol , mange forskjellige serveringssteder, og scenen Latter hvor Norges fremste komikere
fremfører sine opptredener. I tillegg kommer alle kultur- og handelstilbud på Tjuvholmen.
For mer info om Aker Brygge, gå inn på http://www.akerbrygge.no Ellers er Tjuvholmen i umiddelbar nærhet med brygger, grøntarealer,
badestrand, flere restauranter, barer, gallerier og butikker etc.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.
Det er privat barnehage på Aker Brygge, samt offentlig barnehage på Tjuvholmen og i Vika.
Boligen sogner til Ruseløkka skole (under renovering).

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 134 kvm
Totalt primærrom: 134 kvm

Bruksareal: Alle innvendige rom

Primærrom:
Entré: 7 kvm

Hall, stue/kjøkken, tv-stue, 2 bad, 3 soverom, garderobe: 127 kvm.

Med den innglassede balkongen på 11 kvm vil totalt overbygget areal i leiligheten være på 145 kvm. Den innglassede balkongen benyttes i dag som lekerom.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.08.2019 utført av Jon Ugland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 3.310 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger bruksrett til en parkeringsplass i felles garasje med heis opp til leilighetens plan. Lader for EL-bil og fastmonterte løsninger for oppheng og lagring i garasje følger med.
Det betales kr. 880,- pr.måned til Apcoa, dette kommer i tillegg til felleskostnadene og betales kvartalsvis. Garasjeplassen kan leies ut for kr. 2000,--3000,- pr. mnd til andre sameiere. Det er opprettet en beboerparkeringsgruppe som jobber med å få redusert kostnadene tilknyttet grasjeplass. Medlemmer av denne gruppen betaler i dag kr. 350,- pr. mnd, som de mener er et mer riktig beløp. Det er ikke vedtatt om endelig kostnad til parkeringen vil bli redusert.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjoner i
betong. Grunnmur i betong som trolig er pelefundamentert på peler/fundamentert til faste/stabile masser.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Det er gitt TG 2 på vinduer og ytterdører pga alder, det er ikke påvist mangler utover normal slitasje. Noen vinduer er litt vanskelig å lukke. Det er Bryggedrift som håndterer fasade/vinduer og ved behov for å skifte vindu kan Bryggedrift være behjelpelig med dette.

Det er gitt TG 2 på begge badene pga alder og antatt levetid.

Øvrige er gitt TG 1.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.12.94 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Leiligheten har foregått renovering og ombygging etter at ferdigattesten er gitt.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. 

Standard

En sjelden anledning på Aker Brygge. Stor og meget lys leilighet med særdeles god intern beliggenhet. Her har du 2 solrike balkonger hvor du kan nyte solen hele dagen, nyte utsikten mot Akershus Festning eller følge med på livet under deg på Bryggetorget. Leiligheten er vesentlig ombygget fra opprinnelig planløsning og fremstår både moderne og praktisk.
Leiligheten går over 2 plan, der hoveddelen ligger i 10.etg.
Dette er den perfekt leilighet for de som ønsker seg ut av sin villa og søker mot byen. Her får du mastersuite med walk-in garderobe og eget bad, i tillegg til gjesterom og kontor. Leiligheten ble pusset opp i 2018, her kan du flytte rett inn.

Entré:
Velkommen inn til din nye leilighet på Aker Brygge. Inngangspartiet ligger i 9.etg. Her finner du en stor skyvedørsgarderobe med fronter i speilglass. Flislagt gulv. Trappen tar deg opp til 10. etg.

Stue:
Når du kommer opp trappen legger du straks merke til de store vindusflatene og den store åpne kjøkkenløsningen. Her har du fantastisk utsikt mot Akershus Festning, horisonten fra Ekeberg til Bærum og det flotte svømmebassenget i 7. etg.
Den romslige stuen er på ca. 40 kvm med god plass til både salongmøblement og stort spisebord.
Fra stuen er det utgang til hyggelig balkong på ca. 6 kvm. Balkongen er det perfekte stedet å nyte morgenkaffen mens man nyter utsikten.

Kjøkken:
Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen, og er det naturlige midtpunktet i leiligheten. Kjøkkeninnredningen er tidløs og moderne med hvite glatte fronter. Overskapene går helt opp til taket slik at man får utnyttet plassen maksimalt. Benkeplate i laminat med underlimt oppvaskkum i rustfritt stål. Vasken har noe bruksslitasje.Integrerte hvitevarer vil følge med, med unntak av oppvaskmaskinen. En praktisk kjøkkenøy skiller kjøkkenet fra stuen. 

Eier opplyser at varmluftfunksjonen på stekeoven ikke virker.

Tv-stue:
Fra hallen tar du deg inn til tv-stuen gjennom en rålekker stor skyvedør i frostet glass. Her kan deler av familien trekke seg tilbake uten å være til sjenanse for de øvrige. 

Soverom:
Leiligheten har 3 soverom, alle av god størrelse. Alle soverommene har adkomst fra tv-stuen og er adskilt fra resten av leiligheten.
Hovedsoverommet har walk-in garderobe og direkte adkomst til bad.
Soverom 2 har utgang til innglasset balkong på 11 kvm med ettermiddag- og kveldssol. Både soverom 2 og 3 har god plass til både seng og kontorløsning.

Bad: 
Leiligheten har 2 bad hvor begge badene er fra byggeåret. Badene er tidløse og fremstår meget pene og velholdte.

Bad 1 har direkte adkomst fra hovedsoverommet og er flislagt med hvite fliser på gulv og vegger. Innmurt badekar med dusjarmatur. Servant med servantskap og stort speil over. Vegghengt toalett.

Bad 2 er flislagt i samme tidløse farger. Her er det dusjhjørne, vegghengt toalett, servant med underskap og stort speil over. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke.
Det er varmekabler i begge gulvene.

Gulv:
Det er lagt lys enstavsparkett i hele leiligheten med unntak av entré og begge badene som er flislagt. 

Vegger: 
Malte flater med unntak av badene som er flislagt.

Himling: 
Malte flate. Det ble i 2017 lagt inn downlights i stuen og på badene med led belysning.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket E1

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameiet Fondbygget, med sameiebrøk 143/18689.
Sameiet består av 57 leiligheter og 44 næringsseksjoner.
Forretningsfører er Bryggedrift AS, tlf. 23 23 87 00
Dyrehold er tillatt , men skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere.
Foretatt påkostninger de senere år: 
- Fliser på balustradene ble i mai 2018 grundig rengjort og alle blomsterkassene ble malt.
- Lagt ny membran på 2 takterrasser i 11. etg.
- Maling av rekkverk på fellesarealer.
- Oppgradering og installering av elbil ladere.

Planlagte påkostninger: 
Det er ikke planlagt andre påkostninger enn normalt løpende vedlikehold.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 1989/90062-3/105 , tinglyst 20.12.1989, type heftelse: 
Panterett uten opptrinnsrett til sameiet for NOK: 50 000,-.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. 
1989/88874-1/105 15.12.1989 ERKLÆRING/AVTALE
vedr. drift av teknisk anlegg m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra samtlige berørte eid.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Overført fra: KNR: 0301 GNR: 209 BNR: 448
1989/88889-1/105 15.12.1989 BEST. OM ADKOMSTRETT
Kan ikke slettes uten samtykke fra de bruksberettigede
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Overført fra: KNR: 0301 GNR: 209 BNR: 448
1989/88890-1/105 15.12.1989 ERKLÆRING/AVTALE
RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 509 BNR: 1 FNR: 0 SNR: 6
RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 509 BNR: 1 FNR: 0 SNR: 7
RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 509 BNR: 1 FNR: 0 SNR: 9
RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 509 BNR: 1 FNR: 0 SNR: 10
RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 509 BNR: 1 FNR: 0 SNR: 14
RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 509 BNR: 1 FNR: 0 SNR: 21
RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 509 BNR: 1 FNR: 0 SNR: 22
RETTIGHETSHAVER: KNR: 0301 GNR: 509 BNR: 1 FNR: 0 SNR: 24
ang teknisk opplegg til radio/tv sendinger
Kan ikke slettes uten samtykke fra de bruksberettigede
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Overført fra: KNR: 0301 GNR: 209 BNR: 448
1989/90062-3/105 20.12.1989 ERKLÆRING/AVTALE
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR: NOK 50,000
MED PRIORITET ETTER 80% AV 1. OVERDRAGELSESSUM
SEKSJONER SOM IKKE OVERDRAS I FORBINDELSE MED
SEKSJONERINGEN
GIS PR ETTER 80% AV MARKEDSVERDIEN PÅ
SEKSJONERINGSTIDEN
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
GRUNNDATA
1989/90062-2/105 20.12.1989 SEKSJONERING
Opprettet seksjoner:
SNR: 17
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 143/18689
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 101 SEKSJONER
SEKSJONENE AV BNR 444. 446, 448 OG 449 HAR HVER
1/208 AV BNR 448 SNR 58
SEKSJONENE AV BNR 444 HAR ANDEL AV GNR 509 BNR 1 SNR 19

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, forretning, kontor og bevertning henhold til reguleringsplan S-2919 datert 26.08.87 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.08.87.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR57.1970

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 8.504,- pr. mnd. og inkluderer: Varmt vann, fyring, kabel-tv, drift av sameiet, kommunale avgifter etc. 
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Eiendomsskatten er kr 8.275 pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4800 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv avgift er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet alarm som går direkte til Bryggedrift. 

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 2.759.493,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 9.934.174,80. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 23.440,- pr.31.12.2018
Andel fellesgjeld er kr 2.758,- pr. 31.12.2018

Andel fellesgjeld er iflg. forretningsfører leverandørgjeld og det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 1.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 15 889 722,-.
Garasjen antas å ha en verdi på ca. kr. 1 000 000 når den selges sammen med leiligheten. Ved utregning av kvadratmeterpris vil dette da trekkes ut og kvadratmeterprisen for leiligheten vil da ligge på kr. 108 209,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 15 892 480,-.
Av dette beløpet utgjør kr 2.758,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Bryggegata 22 - 9. Etasje
Bryggegata 22 - 10. Etasje
Velkommen til flotte Bryggegata 22! Leiligheten ligger i 10. etg. med fantastisk utsikt.
Fra stuen er det utgang til balkong med formiddagssol.
Stuen er meget romslig og det er god plass til mange gjester.
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Bryggegata 22 er spesielt anbefalt for godt voksne og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 101 lokalkjente.

Transport

Transport

Vika atriumwalk
2 min
Aker bryggewalk
4 min
Aker bryggewalk
4 min
Skoler

Skoler

Oslo Private Gymnasiumwalk
4 min
Oslo Handelsgymnasiumwalk
8 min
Ruseløkka skole (1-10 kl.)walk
9 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Vitusapotek Aker Bryggewalk
1 min
Coop Mega Aker Bryggewalk
1 min
Joker Tjuvholmenwalk
5 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 13.750,-
Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Sarah Aamodt
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Sarah Aamodt

Telefon 21 00 72 24

Lurer du på noe

Sarah svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.