Strømmen

Direktør Hauges vei 17

Prisantydning

4 400 000 kr

Fellesgjeld: 12 383 krOmkostninger: 111 222 krTotalpris: 4 523 605 kr
Byggeår
1988
Soverom
2
Areal (P-ROM)
100 m²
Tomteareal
1227 m²
Fasiliteter
Veranda
Fellesutgifter
1 300 kr

Pent rekkehus over tre plan med god standard i barnevennlig område. To biloppstillingsplasser og lave felleskostnader!

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Direktør Hauges vei 17, et pent og praktisk rekkehus med nærhet til alt du trenger i hverdagen. Boligen strekker seg over tre plan, har to biloppstillingsplasser samt hyggelig terrasse og stor felles hage hvor barna kan leke fritt. En hyggelig bolig for den moderne familie. Noen høydepunkter:

- Peis/pipeløp
- Romslig terrasse
- To biloppstillingsplasser
- Opplegg til elbillader
- God intern beliggenhet
- Nytt terrassebord
- Gulvvarme i hele 1. etasje
- To nye varmepumper
- Kort vei til barnehager, skoler osv.
- Kort vei til offentlig kommunikasjon

Velkommen til visning!

Eiendommen

Direktør Hauges vei 17, 2010 Strømmen
Gnr. 77, bnr. 159, snr. 2 i Skedsmo kommune.

Områdebeskrivelse

Meget fin beliggenhet på Strømmen med nærhet til skoler og barnehager. Samtidig er det gangavstand til sentrum og Strømmen Storsenter med alt av servicefasiliteter. Området passer derfor ypperlig til de som er interessert i å bo i nærheten av det meste, samtidig som man har gode oppvekstvilkår for barna.

Det er et meget aktivt idrettsmiljø på Strømmen og nærområdet kan by på bl.a. kunstgressbane, fotballbaner, stor idrettshall, svømmehaller og treningssenter. Kort vei til ski- og lysløyper, samt badevann og fine turstier.

Togstasjon på både Strømmen og Sagdalen, samt gode bussforbindelser til Lillestrøm og Oslo.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Skoler:
1-7 kl. Sagdalen skole
1-7 kl. Frydenlund skole og ressurssenter
8-10 kl. Bråtejordet skole
Vgs. Strømmen videregående skole 

Barnehager:
Bhg. Noahs Ark barnehage 
Bhg. Stalsberg barnehage
Stalsberg familiebhg Avdeling Tott

Alt i gangavstand fra boligen.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 117 kvm
Totalt bruksareal: 104 kvm
Totalt primærrom: 100 kvm

Primærrom:
Kjeller: Gang, kjellerstue, vaskerom og WC: 33 kvm

1.etg: Entrè og stue / kjøkken: 38 kvm

2.etg: Hall m/ trapp, bad og 2 soverom: 29 kvm

Sekundærrom:
Kjeller: Bod: 4 kvm

I tillegg disponerer boligen en sportsbod ved inngangspartiet. 
Knebod på ca 1,3 kvm gulvareal i 2. etasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.05.2019 utført av Kamil Kulis. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 1.285 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. 
En opparbeidet flat dels inngjerdet tomt med gressplener, busker, trær, hekk, stor felles hage, singlet/asfaltert gårdsplass, m.v.

Parkering

Har to oppstillingsplasser rett utenfor. Ligger klart med kabler og ledninger for ladning av el-bil. Selger har tatt med sin lader til ny bolig og laderen er tatt ned sin ved bruk av elektriker iht. selgers opplysninger. 32 A. 

Ellers gjesteparkering eller gateparkering etter områdetsbeskrivelse. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Boligen har montert vannmåler.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur av lettklinkerblokker og bærende konstruksjoner av tre. Bygningen har rektangulær bygningskropp, sadlet takkonstruksjon med takopplett, taktekking av takstein, overbygget inngangsparti med adkomsttrapp av tre, fasader med kledning av malt trepanel og terrasser med gulv og rekkverk av tre. Vinduer med trerammer, malte overflater og 2-lags isolerglass fra byggeåret. Balkongdør med treramme, malte overflater og 2-lags isolerglass fra byggeåret. Luftbehandling: Mekanisk ventilasjonsanlegg med avtrekk fra kjøkken, bad og vaskerom, styring via bryterpanel på kjøkkenet og tilluft via spalter over vinduene. Sikringsskap med automatsikringer er montert i entréen.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: 
TG3: Takvindu på hovedsoverommet er punktert.
TG2: 2. Etasje / Bad - Baderommet ble ifølge tidligere salgsoppgave oppusset med nye overflater og innredninger i 2014. Ukjent løsning for membran/fuktsikring. Sluk i gulv, tettesjikt og røropplegg ble ikke skiftet. Utskifting av dusjarmatur ble ifølge selger utført i 2019, mens utskifting av silikonfuger i dusjen ble utført i 2019. 

Selger opplyser i egenerklæringen at det er noen fuger som har sprukket på bad. 

Det er påvist forekomst av sølvkre på vaskerom i kjeller. Det har blitt sendt inn bilder av kreene til 3 forskjellige firmaer for å få artsbekreftelse av kreene, der samtlige av firmaene på bakgrunn av bildene har svart at det på bakgrunn det de ser på bildene av farge, følehorn og sted det er funnet ser ut som sølvkre. Selger har etter anbefaling vært på Anticimex Lørenskog som har undersøkt fellene og at tekniker informerer om at det ser ut som det er sølvkre i disse fellene som ble tatt med for undersøkelse. Bestanden kan begrenses ved gjentatte behandlinger av skadedyrfirmaer, evt. bruk av limfeller, og regelmessig støvsuging. Kjøper overtar risikoen for dette forholdet. Konferer med megler for ytterligere informasjon.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.03.1990. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjelleren er opprinnelig byggemeldt som hobbyrom, boder og vaskerom jf. byggetegninger 05.05.2008 og er ikke godkjent til varig opphold. Innredning av rommene til bruk for varig opphold er ikke bruksendret/omsøkt og er heller ikke godkjent av kommunen. Kjøper overtar alt ansvar og risiko for dette videre.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Rekkehuset har ikke utleieenhet. Rekkehuset kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. 

Standard

Velkommen til Direktør Hauges vei 17 

Vindfang / entrè
Det er adkomst til boligen via et trivelig, overbygd inngangsparti med en totrinns tretrapp og utebelysning. Vindfanget er praktisk innredet med garderobeskap, og fikk i 2014 nye fliser og varmekabler med utstrakte styringsmuligheter. I 2016 ble det montert en ny FG-godkjent ytterdør i hvit utførelse med innfelte glass og nøkkelfri adkomst.

Kjøkken
Kjøkkenet fra IKEA fikk ny innredning i 2014 og fremstår som en stilren og moderne åpen løsning mot stuen. Innredningen har takhøye skap med hvite høyglansfronter, vitrineskap og vinhylle. En smart barløsning bidrar med flere fine sitteplasser. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert stekeovn, induksjonstopp fra 2016 iht. tidligere eiers opplysninger, kombinert kjøl/frys og oppvaskmaskin. Over kokesonen er det installert en moderne fritthengende ventilator fra 2016 iht. tidligere eier med luftutkast. Videre har rommet sorte fliser på gulv med gulvvarme, fin belysning fra spotlights i himling og downlights ved barløsning, samt et integrert lydanlegg i taket med to høytallere. Alle integrerte hvitevarer følger salget.

Stue
Rekkehuset har en tiltalende stue i første etasje med laminat på gulv med varmefolie fra 2016, lysmalte vegger, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Med en åpen løsning mot kjøkkenet i ene enden, og gode vindusflater i den andre, får rommet en lys og luftig atmosfære. Et åpent trappeløp og en hvitmalt, teglsteinsbekledt fondvegg er med på å gi rommet en særegen karakter. Stuen har også utgang til en sydvendt terrasse med nydelige solforhold og pent utsyn over felles grøntareal. Selger har ved hjelp av venn revet gammel terrasse og støpt 6 nye fundamenter og lagt nye trykkimpregnerte terrassebord og rekkverk så kjøper får en ny pen terrasse. Downlights under tak på terrassen som gir hyggelig kveldsstemning. Det er montert ny varmepumpe ved trappa i 1.etasje. God plass til spisebord og sofa. 

Kjellerstue
Boligen innehar i tillegg en koselig kjellerstue med god plass for sofa og tv-løsning, eller noe annet ønsket møblement. Noe som er meget kjærkomment for en barnefamilie. Her er det mørke fliser på gulv, lysmalte vegger og downlights belysning. Det er gulvvarme i gulv i rommet med unntak av innredningssone. Rommets blikkfang er en stor og flott peis i hvitmalt teglstein, som sørger for lun varme og knitrende kveldshygge på kalde vinterkvelder. Det er lagring i en stor skyvedørsgarderobe fra 2016 i kjellerstue med integrert belysning.

Bad/wc
Boligen inneholder ett bad beliggende i andre etasje, samt ett separat wc og et separat vaskerom i underetasjen. Badet som ble pusset opp i 2014, fremstår som pent med mørker fliser på gulv, hvite fliser på vegg, downlights og gulvvarme. Rommet er smakfullt innredet med et hvitt servantmøblement med glatte skuffefronter, heldekkende servant i glass, vannfallsarmatur og speil med belysning. Videre har rommet et veggmontert toalett og dusjnisje bak en vegg i glassbyggerstein. Selger har byttet blandebatteri av egeninnsats. 

Vaskerom
Vaskerommet, som ligger i underetasjen, har nymalte vegger, murgulv og sluk. Her er det opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har to fine soverom begge beliggende i andre etasje. Her er det noe skråtak, downlights i himling og tilhørende garderobeløsning på hvert rom. Hovedrom har nytt tredelt garderobeskap med integrert belysning fra 2016. Ny varmepumpe på det ene soverommet. Boligen har for øvrig god lagringsplass med garderobeskap i entré, skyvedørsgarderobe med integrert belysning fra 2016 i kjellerstue, samt lagring i knevegg og uisolert lagringsloft. Det er også en utvendig sportsbod på ca. 8 kvm fra 2016, og en bod i underetasjen hvor sentralstøvsugeren er plassert. Her er det plass til både fryseboks og lagringshyller.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med stedvis panelovner, varmekabler i vindfang, gang, kjøkken, bad, kjellerstue og varmefolie under laminaten i spisestue, supplert med en peis med innsats i kjellerstuen. Selger har montert to varmpepumper i 2018. En plassert i stue i 1- etasje og en på hovedsoverom i 2. etasje. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket E5

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 7 leiligheter, med sameiebrøk 1/7. 
Sameiet har ikke egen forretningsfører.
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillat med visse restriksjoner (hundelufting på fellestomt er ikke tillatt).
Grilling med gass- og/eller elektrisk grill er tillatt.
Sameiet står selv for gressklipping og snømåking (med snøfreser) på rundgang etter dugnadsprinsippet. Den enkelte beboer må uansett måke snø foran egen inngang og egen parkering.
Sameiet har en felles bod hvor felles snøfreser og gressklipper oppbevares. 
Foretatt påkostninger de senere år: Satt opp bod foran inngangsparti, ny trapp og inngangsdør er gjort på dugnad i sameiet høsten 2016
Planlagte påkostninger: Sameiet har planer om å fornye tak. Dette vil medføre at sameiet må ta opp lån for å dekke denne kostnaden, og det kan komme en økning av felleskostnader/fellegjeld. Styreleder opplyser i mail at taket er planlagt på sikt, men at det ikke er satt opp budsjett eller bestemt hvem som skal foreta seg jobben, er en plan på sikt iht. styreleder.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 4362, tinglyst 09.05.1988, type heftelse: Pantsettelseserklæring Beløp: NOK 15 000 Panthaver: SAMEIET
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet et skjønn ved avståelse av veigrunn tinglyst i 1971 og rettigheter for Glommen tråsliperi og deres kraftlinjer tinglyst 1930.
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til 1350 Reguleringsplan for 77/159 datert 05.06.2019 med tilhørende reguleringsbestemmelser vedtatt 17.11.1999. 

Det foreligger reguleringsplan forslag datert 05.06.2018 for under grunnen av eiendommen, dette gjelder oppstart for sentralrenseanlegget på Strømmen. Dette innebærer at Nedre Romerike Avløpsselskap IKS (NRA) skal i løpet av en tiårsperiode realisere to prioriterte prosjekter, et overvannrenseanlegg og et biogassanlegg. Dette gjøres ved at de skal utvide eksisterende renseanlegg i fjellhallen under bakken og etablering av en biogassbeholder nær administrasjonsbygningen til NRA i Standveien 22. 

Beborere i området vil merke noe støy/rystelser ved utbygging, da det vil innebære sprengningsarbeid.

Selger har også mottatt nabovarsel om innsetting av vinduer på bolig på nabotomt. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR60.19193

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

De kommunale avgiftene er foreløpig 13.624,- I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Selger har i Mai 2019 innstallert vannmåler.
Fellesutgiftene er kr 1.300,- pr. mnd. og inkluderer: GrunnpakkeGet/internett, avdrag/renter lån, forsikring, vedlikeholdskostnader/driftsutgifter.
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 2014/2015.

Eiendomsskatten er foreløpig kr 2.076 pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 16.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv, standar grunnpakke inkludert i felleskostnader. Selger har avgift på kr 319 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 515 pr. mnd. 

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 960.198,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.456.712,80. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 13.807,- pr.31.12.2018.
Andel fellesgjeld er kr 12.383,- pr. 31.12.2018

Total fellesgjeld for sameiet er kr 86.678,- pr. 31.12.2018 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 8.60% på hele beløpet. 
Lånets løpetid: Serielån, 4 terminer pr. år. innfrielsesdato 30.06.2024.
Avdragsfrihet: Nei.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.511.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Plantegninger
Kjeller
1. etasje
2.etasje
Et hyggelig rekkehus over tre plan
Felles terrasse i hyggelig bakgård
Solrik uteplass
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Direktør Hauges vei 17 er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 27 lokalkjente.

Transport

Transport

Sagdalen skolewalk
2 min
Sagdalen stasjonwalk
7 min
Oslo Sdrive
22 min
Skoler

Skoler

Sagdalen skole (1-7 kl.)walk
4 min
Frydenlund skole og ressur...walk
5 min
Strømmen videregående skol...walk
6 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Coop Prix Strømmenwalk
2 min
Kiwi Strømmenwalk
7 min
Strømmen Storsenterwalk
8 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: kr. 35.000,-
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 16.200,-
Visningshonorar: kr 1.875,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Emilie Møllegaard Tunskaug
Eiendomsmegler

Emilie Møllegaard Tunskaug

Telefon 63 80 69 65

Lurer du på noe

Emilie svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.