Solgt: 4 700 000 kr
Enerhaugen

Enerhauggata 3

Prisantydning

4 600 000 kr

Fellesgjeld: 65 000 krOmkostninger: 8 219 krTotalpris: 4 673 219 kr
Etasje
3
Byggeår
1964
Soverom
2
Areal (P-ROM)
71 m²
Tomteareal
27700 m²
Fasiliteter
Veranda Heis
Fellesutgifter
5 143 kr

Pen og gjennomgående 3-roms med HTH kjøkken (2014) og vestvendt innglasset balkong. V.v. og fyring inkludert

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Lys og gjennomgående 3-roms med fin planløsning og balkong. Balkongen ligger usjenert til og det er lite trafikk utenfor både på dagtid og kveldstid.

Ellers kan det nevnes at det er et veldrevet borettslag med varmtvann, fyring, kabel-tv fra Canal Digital og raskt fibernett inkludert.

Offentlig kommunikasjon i gangavstand fra leiligheten. T-bane på Tøyen og Grønland, bussforbindelse i nærheten, og kort vei til Oslo S og flytog-forbindelse til Oslo Lufthavn. Det er også nærhet til grønne utearealer som Botanisk hage og Tøyenparken.

Det er ikke tilfeldig at folk trives på Enerhaugen. På "Haugen" bor man sentralt, men likevel tilbaketrukket fra bylivet nedenfor.

Eiendommen

Enerhauggata 3, 0651 Oslo
Gnr. 230, bnr. 305, i Oslo kommune.
Leil.nr. 3018, andelsnr. 101,
Enerhaugen Borettslag, org.nr. 948 152 525

Områdebeskrivelse

På Enerhagen bor du sentralt med alle byens fasiliteter i umiddelbar nærhet, men likevel stille og tilbaketrukket i en rolig og populær gate. Enerhaugen ligger fint til på en høyde mellom Tøyen og Grønland.

Her får du flotte rekreasjonsmuligheter i form av flere parker i nærområdet. Tøyenparken - som huser Øyafestivalen og Miniøya hvert år, Botsparken og Kampen park. I tillegg kan man ta turen til Botanisk hage, Munch-museet eller over broa til Operaen. Ta deg en spasertur oppover Akerselva eller en svømmetur på Tøyenbadet. Oslo Sentrum har også flust av teatre, kinoer og museer - mulighetene er mange. 

Fra boligen er det gangavstand til alt man trenger av servicetilbud; Grønland byr på klesbutikker, apotek, grønnsakshandler, dagligvarebutikker, treningssenter, kafeer, en rekke spisesteder m.m. Det er heller ikke langt til Tøyen Torg med blant annet postkontor, Coop Mega og spisestedet Natt og dag.

Med nærhet til Oslo sentralstasjon har du alt av kollektivtilbud når som helst. Alle T-banens linjer, trikk, buss og tog. 

Blokkene på Enerhagen er både karakteristiske og historiske - her får du et spennende og hyggelig bomiljø.

Barnehager og skoler

Boligen sogner til Tøyen barneskole (1.-7.trinn) og Jordal ungdomsskole (8.-10.trinn). I området er det en rekke barnehager, nærmest er Langleiken barnehage og Enerhaugen korttidsbarnehage. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 85 kvm
Totalt bruksareal: 77 kvm
Totalt primærrom: 71 kvm

Primærrom:
3.etasje: 64 kvm: Kjøkken, stue, 2 soverom og bad
4.etasje: 7 kvm: Entre m/trapp

Sekundærrom:
3.etasje: 6 kvm: kott og innglasset balkong

I tillegg disponerer boligen 2 boder. En på 4 kvm i 2. underetasje og en på 0,5 kvm (tidligere matbod)  i 1.underetasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.03.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Tomten, kjøpt i 1986, er på 27.700 kvm. Eiendommen har følgende gårds- og bruksnummer: 230 - 305 og 311. Borettslaget holder løpende vedlikehold.

Parkering

Det leies ut parkeringsplasser etter venteliste. Fra 1.mai 2018 er prisene kr. 800 og kr. 950 for EL-bilplass. Kontakt eventuelt garasjeansvarlig: garasje@ebrl.no. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Ladeplass for EL-bil finnes i nærliggende gater, blant annet i Sørligata.

Ellers er det innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong og mur. I de mellomliggende fasadefeltene er det bindingsverk. Det er grunn til å tro at bygningen er fundamentert på faste
masser med betongsåler. Grunnmuren er av betong og ytterveggene er kledd med plater/teglstein. Det er adkomst til leiligehetene via felles oppgang og bygningen har heis.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik (TG1-TG3). I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.
Følgende har fått TG2: Vinduer med dato 1989, da halvparten av forventet levetid er oppbrukt. Badet på bakgrunn av badets alder. Trappen grunnet alder og forventet levetid. Gulvoverflatene grunnet alder og slitasje i tillegg til noen observerte brennmerker på kjøkken og at gulvet
gir etter noen steder. Overflaten på innvendige vegger der noe oppgradering må påregnes.

Selger informerer om at vannet renner sakte ut av badekaret. Styret i borettslaget har oppgitt en foreløpig prioritetsrekkefølge for fremtidig rehabilitering som er som følger: 1: Garasjeanlegg. 2: Tak. 3: Fasader. 4: Våtrom, ventilasjon og varmeanlegg. Ifølge styret forventes det ikke å gjøre noe felles tiltak på VVS de neste 10 år slik det ser ut i dag. Egen renovering av baderom kan gjøres etter avtale med styret, som refunderer bytte av originalt sluk med kr 5.000,-. Det er foreløpig for tidlig for styret å være konkret om oppussede bad må rives eller kan beholdes ved en fremtidig utskifting av soilrør og vannrør. Les mer her: http://www.ebrl.no
Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.11.1967 og ferdigattest på fasadeendring datert 02.05.2002. Disse kan fås ved henvendelse til megler.
Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Standard

3-roms over to plan i populært område. Leiligheten har inngang og gang/entre i fjerde etasje med trapp ned til hovedplan. Boligen er gjennomgående med gode solforhold og store vindusflater. Smart og arealeffektiv planløsning.

Inneholder:

Lys entre med skyvedørsgarderobe med speildører. Det er godt med plass til både yttertøy og sko. Fra gangen er trapp ned til stue/kjøkken-området.

Stuen er lett å møblere og fremstår romslig og lys med store vindusflater og veggflater. Rommet deles enkelt inn i to sosiale soner med spisebord i den ene enden og sofagruppe i den andre. Fra stuen er det også utgang til en solrik, vestvendt balkong med en fin utsikt over Oslo. Balkongen er innglasset og er derfor praktisk for bruk hele året. 

Kjøkken fra HTH (2014) med god benk-og skapplass og hvite fronter samt integrerte hvitevarer. Plass til spisebord ved kjøkkenvinduet - her er det hyggelig å spise frokost. Badet er innredet smart med badekar, pen baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin. Malt himling med downlights samt fliser fra 2007.

Hovedsoverommet er av god størrelse, har godt med lagringsplass i skyvedørsgarderobe og plass til dobbeltseng. Soverom 2 har også skyvedørsgarderobe - og fungerer fint som barnerom eller kontor/hobbyrom. Boligen har et praktisk kott til lagring og i tillegg gode lagringsmuligheter i 2 boder.

Oppvarming

Oppvarming med radiator tilknyttet sentralvarmeanlegg. Det er varmekabler på badet. 

Energimerke Energimerket E2

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Enerhaugen Borettslag.
Borettslaget består av 470 leiligheter. I tillegg kommer 2 tjenesteleiligheter.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64.

- Dyrehold er tillatt ved forutsetning av at erklæring om dette undertegnes og at den blir overholdt. Ved berettiget klage kan styret forlange dyret fjernet.
- Enerhaugen Borettslag har en hel- og to deltidsansatte vaktmestere som har som oppgave å stå for den fysiske drift av borettslaget. Disse tar seg av plenklipping, snømåking, strøing og annet viktig arbeid. 
- Det er vaskekjeller med vaskemaskiner og tørketromler i naboblokka. 
- Borettslaget bestiller container som alle beboerne kan bruke for å kvitte seg med ting en gang hvert kvartal.
- Borettslaget har to parsellhager.
- Gode muligheter for sykkelparkering i borettslaget. 
- Bilkollektivet Oslo disponerer fire parkeringsplasser hvor de har biler som kan benyttes av deres medlemmer. Hertz Bilpool har to parkeringsplasser hvor de har biler (en hybrid og en el-bil) som kan benyttes av deres medlemmer. Beboere i borettslaget har, etter gjeldende avtale, gratis innmelding og medlemsskap i Hertz Bilpool. 

Foretatt påkostninger de senere år:
2018: Fiber- Skiftet fibermodem i alle leiligheter og oppgradert borettslagets fibersentral.
2017: Belysning uteområder, sikring av betongfasader, og revet takskur høyblokker.
2016: Opprinnelig leilighetsdør er skiftet ut, og ca 90 parseller er etablert. 
2014-2015: Nye heiser i høyblokkene (8 stk), og nytt låssystem i alle fellesdører. 
2013: Betong- og fasaderehabilitering i Enerhauggata 1.
2012: Nye dører i innganspartier og nye korridordører, samt innstalasjon av kameraovervåking i fellesareal. 
2011: Oppussing av korridor og trapperom. 
2010: Nytt fiberanlegg.
2009: Nytt callingsystem. Innregulert varmeanlegg.
2007: Skifte av stoppekraner, oppgradering av utomhus Enerhauggata 5 og 7. 
2006: Nye brannslukkere og røykvarslere i alle leiligheter og fellesarealer. Nye heisdører og nytt tak i smedstadgata 34. 
2003-2004: Utenomhus arbeid i Enerhauggata 1-3. El-arbeid av fellesanleggene og alle leiligheter. Innlagt taknedløp og fjernvarme i E1, 3, 5 og 7.
2002: Renss av lufte/avtrekkskanaler i E1. 
2001-2002: Balkongrehabilitering.
2000: Innlagt fjernvarme i Smedgata 32-34. Rens av sluk og kjøkkenavløp, samt rens lufte og avtrekkskanaler. 
1999: Utskifting av dørtelefoner. Betongrehabilitering av garasjeanlegg og brystning mellom Enerhauggata 5 og 7, samt lags Sørligata.
1993: Gavlveggene rehabilitert.
1993-1997: Heisene rehabilitert. 
1988-1989: Kjøkken og soveromsvindu skiftet ut. 

Planlagte påkostninger: 
Det er planlagt følgende vedlikehold: Tilstandsvurdering av betongen på høyblokkens langsider, rehabilitering av stuevinduer og balkongdører samt VVS-installasjonene(bad og lignende). Det skal foreløpig prioriteres i oppgitt rekkefølge under punktet "bebyggelse".

Iht. telefonssamtale med styreleder den 15.mars ble det informert om at det legges en plan for innkalling til ekstra ordinær generelaforsamling til våren angående startprosjekt for rehabilitering av garasjeanlegget i borettslaget. Det er per dags dato ikke tatt vurdering for kostnaden rundt dette, men vil komme mer informasjon om dette ved innkallingen. 

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. 

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 20 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om gjerde, bestemmelse om kloakkledning, bestemmelse om bebyggelse og bestemmelse om garasje/parkering. 

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser ihht reguleringskart datert 05.03.2018 .
Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 om ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn."
Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Se Oslo kommunes nettsider for mer informasjon. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det er gitt rammetillatelse til å rive tørkebåser på taket i Enerhauggata 3, 5 og 7.

Overtagelse

Oppgi ønsket overtagelse i budskjema.

Oppdragets KR-kode

KR411823

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.143,- pr. mnd. og inkluderer: Internett og kabel-TV grunnpakke, kommunale avgifter, varmtvann, oppvarming, renter og avdrag på lån, felles forsikring, kommunale avgifter, driftskostnader, m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader kr. 4.823,-
Internett kr. 150,-
TV/Kabelanlegg kr. 170,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4.000 kWh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.
Boligen er tilknyttet Open nett som leverandør av internett og grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.157.701,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4.167.723,60. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.  

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 33.557,- pr. 31.12.18.
Andel fellesgjeld er kr 65.000,- pr. 01.04.19

Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 24.811.508,- pr. 01.04.19. Fellesgjelden er fordelt på 3 annuitetslån og betingelsene er:
EIKA4-152081602: Restsaldo kr 18.969,- med restløpetid på 14 år og 11 md. Det er 12 terminer årlig og flytende rente, 2,15%.
EIKA5-152112322: Restsaldo kr 16.673,-. Restløpetid 5 år og 9 md. 12 terminer årlig og flytende rente 2,15%.
HUS601-11438783: Restsaldo kr 29.143,-. Restløpetid  er 8 år og 5 md. Fast rente 2,68%.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.187,- (OBOS)

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 4.675.500,-. Av dette beløpet utgjør kr 67.281,-  andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen. 

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Planskisse
Romslig stue med god plass til to soner - en for spisestuemøbler og en for sofagruppe
Stue
Pent HTH kjøkken fra 2014 med integrerte hvitevarer
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger.  Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. 

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand.
Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig.

Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: kr 45.000,-
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Tommy Løvli

Telefon 22 79 75 83

Lurer du på noe

Tommy svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...