Tønsberg/Gauterød

Gauterødveien 43 B

Prisantydning

4 500 000 kr

Omkostninger: 113 722 krTotalpris: 4 613 722 kr
Byggeår
2017
Soverom
3
Areal (P-ROM/BRA)
106 m² / 127 m²
Tomteareal
932 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda

Bolig fra 2017 med fin planløsning - 3 soverom - Garasje - fin, solrik uteplass

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Flott, innholdsrik bolig fra 2017 over to plan med fin planløsning. I boligens 1. etasje finner man flislagt entré/gang med adkomst til vaskerom med wc, servant og varmtvannstank. Praktisk bod med skyvedørsgarderobe. Lys og lekker stue med åpen kjøkkenløsning og spiseplass. Adkomst til stor, solrik terrasse. Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer. Opp i boligens 2. etasje finner man en loftstue med utgang til balkong, deilig bad med dusjhjørne, servant, wc og speil med lys. Tre soverom hvor ett har eget walk-in closet.

Eiendommen

Gauterødveien 43 B, 3154 Tolvsrød
Gnr. 146, bnr. 390, snr. 1  i Tønsberg kommune.

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i rolige og solrike omgivelser med kort vei til skole, barnehager, Kiwi, Olsrød Park med blomsterforretning, apotek, treningssenter, badeland, helsekost, frisør, m.m 
Kort vei også til flotte turområder både i skog og kyststi samt fine strender og båthavner. Kun 6 km til Tønsberg med alt av sentrumsfasiliteter. 

Veibeskrivelse

Fra Tønsberg kjører man mot Kilen og følger veien mot Åsgårdstrand. I rundkjøringen på Gauterød tar man til venstre og deretter første vei til venstre. Eiendommen ligger inn i en liten stikkvei fra Gauterødveien på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Sandeåsen skole. Se vedlagte nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 149 kvm
Totalt bruksareal: 127 kvm
Totalt primærrom: 106 kvm

Primærrom:
1. etasje: Entré, stue/kjøkken, vaskerom: 50 kvm
2. etasje: Bad, tv-stue, 3 soverom, garderobe: 56 kvm

Sekundærrom:
1. etasje: Bod, garasjerom: 21 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert  utført av Stokke Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet felles tomt på ca 932 kvm. Tomten er delt med naboen med hagedel og parkeringsmuligheter til hver av dem. Se vedlagte seksjonering. Hagedelen er pent opparbeidet med plen og boligen har en stor solrik terrasse med levegg mot naboen. Svært koselig uteplass med adkomst fra stuen. 

Parkering

Parkering i garasje samt på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i bærende bindingsverk på støpt og isolert plate på mark. Kledd med smal liggende kledning m/fals. Pulttak tekket med takbelegg.

Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. 

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.06.2017
Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Standard

Flott, innholdsrik bolig fra 2017 over to plan med fin planløsning. I boligens 1. etasje finner man flislagt entré/gang med adkomst til vaskerom med wc, servant og varmtvannstank. Praktisk bod med skyvedørsgarderobe. Lys og lekker stue med åpen kjøkkenløsning og spiseplass. Adkomst til stor, solrik terrasse. Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer. Opp i boligens 2. etasje finner man en loftstue med utgang til balkong, deilig bad med dusjhjørne, servant, wc og speil med lys. Tre soverom hvor ett har eget walk-in closet. Muligheter for å montere dusjkabinett nede på vaskerom og badekar på bad i 2.etasje.
Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

En ypperlig bolig som kan passe for mange!

Oppvarming

Varmekabler på baderom og hele 1. etasjen, foruten bod. Forøvrig elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket C5

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
Seksjonering med dagboknr 843199, tinglyst 04.08.2017 vil følge eiendommen. 

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 03.02.2016 er avsatt til: Boligbebyggelse - Nåværende

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR21.1945

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.974,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 11000 kwh. pr. år.
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.650,-
Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av tv og internett og har avgift på 
kr 1.158,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 954.300,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.435.480,-. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.  

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.613.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Fasade
Pen bolig med garasje
Entré/gang med fliser
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Gauterødveien 43 B er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 71 lokalkjente.

Transport

Transport

Beles veiwalk
2 min
Tønsberg stasjondrive
8 min
Sandefjord lufthavn Torpdrive
25 min
Skoler

Skoler

Sandeåsen skole (1-7 kl.)walk
9 min
Presterød skole (1-7 kl.)walk
14 min
Elihu Kristne Grunnskole (...walk
23 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Kiwi Gauterødwalk
3 min
REMA 1000 Olsrød Parkwalk
8 min
Boots apotek Olsrødwalk
9 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: kr 35.000,-
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 16.750,-
Visningshonorar: alle visninger er inkludert
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Yvonne Jeanette Wang
Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Yvonne Jeanette Wang

Telefon 33 30 91 07

Lurer du på noe

Yvonne svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.