Godset 1, Leilighet A0201

Prisantydning

5 150 000 kr

Omkostninger: 24 717 krTotalpris: 5 174 717 kr
Etasje
2
Byggeår
2016
Soverom
2
Areal (P-ROM)
92 m²
Tomteareal
3400 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis
Fellesutgifter
3 200 kr

REFSNES / GODSET - Nyoppført innbydende 3-roms selveier - God planløsning Balkong - Høy standard - Heis - Garasje

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til en særdeles innbydende nyoppført selveierleilighet. Attraktiv beliggenhet i byggets 2. etasje, med tilhørende enkel adkomst. Egen markterrasse med sydvendt orientering og gode solforhold. Gjennomgående høy standard med et romslig flislagt bad, ekstra toalettrom og delikat kjøkkeninnredning fra Sigdal. 

Godset 1 og 3 representerer noe nytt og spennende i nybolig-sammenheng, ikke bare for Jeløy men også for Moss. Arkitekturen er moderne og fremtidsrettet, med kubistiske formlinjer samt miljøvennlige og torvbelagte, grønne tak.

Eiendommen

Godset 1, Leilighet A0201, 1518 Moss
Gnr. 1, bnr. 3848, seksjon 11  i Moss kommune.

Områdebeskrivelse

Refsnes på Jeløy er på mange måter et helt unikt boligområde med kvaliteter få, om noen, kan vise til. Kanskje har du allerede kjennskap til Refsnes gjennom et besøk ved ærverdige Hotell Refsnes Gods, kjent for sitt gode kjøkken og velassorterte vinkjeller, som er utgangspunktet for de nye leilighetene Godset 1 og 3. 

Nærheten til sjøen og et vakkert, frodig landskap danner rammene for Refsnes atmosfære, som spesielt sommerstid fremstår som noe helt eget. Dette er et herlig sted å tilbringe både hverdager og ferier.

På Godset 1 og 3 vil du nyte godt av umiddelbar nærhet til Oslofjorden og behagelig kort rusleavstand ned til sjøen, der muligheten er til stede for et oppkvikkende morgenbad på Refsnesstranden. I tillegg venter utmerkede turmuligheter i Jeløys varierte natur og kulturlandskap, kun få minutters gange fra Refsnes. På et rikt nettverk av stier og små turveier, Kyststien inkludert, får du både variasjon og stor valgfrihet.

Anerkjente og etablerte kulturtilbud som Røed Gård og Galleri F15 på Alby er verdt å besøke, ta gjerne med barnebarna til Naturhuset og Kafé F15 og nyt den velsmakende Albykringlen på kaféens idylliske uteservering sommerstid. Noe mer tilbaketrukket i høyden er Galleri Varden, som inviterer til både faste og temporære utstillinger av norske såvel som utenlandske kunstnere.

I hverdagen er nærbutikken KIWI Refsnes like om hjørnet et enkelt sted å handle dagligvarene, og fra holdeplassen i Refsnesalléen tar bussen deg effektivt til sentrum på bare 7 minutter der bredere handlemuligheter og gode spisesteder venter. Ved Kanalen ligger spesialforretningene Ertnes Kjøtt samt Jeløy Fisk og Vilt, begge kjent for sine gode råvarer, mens renommerte Mors Cafe ved Kanalparken byr på nybakte brød, kaffespesialiteter og diverse lunchretter du gjerne kan innta utendørs i solveggen.

Skal du med toget, frakter samme buss deg direkte til togstasjonen på bare 10 minutter, mens NSB har hyppige avganger til Oslo S og en reisetid fra 41 minutter.

Veibeskrivelse

Ved fellesvisning vil det bli skiltet med visningsskilt fra Krogsveen Moss AS.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Areal og innholdsbeskrivelse

2. Etasje: Gang, bod/teknisk rom, 2 soverom, bad, wc, stue og kjøkken. 

Tomten

Felles eiet tomt.

Parkering

En parkeringsplass medfølger i felles garasjeanlegg.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og kloakk. Det blir private stikkledninger ut til offentlig nett. Utbygger dekker kostnadene ved
tilknytning.

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse, datert 27.08.18.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.  

Standard

Romløsningen er moderne utformet. Blant annet samles stuen og kjøkkenet i en åpen, sosial løsning med gode lysforhold. På gulvflatene er hvitpigmentert 1-stavs parkett av eik standard, mens vegg- og himlingsflater av hvitmalt gips. På badet er uttrykket gjennomarbeidet med grå-tonede fliser, inkludert mosaikk i dusjsonen.

Med både varmt forbruksvann og vannbåren varme fra felles varmesentral holdes fyringskostnadene på et lavt nivå. Inneklimaet blir i tillegg behagelig og miljøvennlig med energieffektiv, individuell balansert ventilasjon med 80% varmegjenvinning.

Mellom leilighetsbyggene er det opparbeidet felles grøntarealer med parkmessig og innbydende standard, som både forsterker og understreker prosjektets grønne profil. 

Kjøkken og hvitevarer;
Det  er montert kjøkken fra Sigdal type Uno Palett S2500-N. Benkeplate: Laminat type Smoke Quartsone, 30mm tykkelse med rett forkant. Innredningshøyde for kjøkkeninnredning utgjør ca 2,28m. Nedforing fra himling til overskap. Oppvaskkum med beslag av rustfritt stål. Ettgreps blandebatteri med svingbart hode. Det medfølger integrerte hvitevarer fra Siemens som ovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Malt glassplate over kjøkkenbenk.

Bad:
Baderominnredning fra Svedbergs med heldekkende porselensvask. Speil med belysning over. Dusjhjørneløsning i herdet glass. Vegghengt toalett. Fliser gulv og vegg. Mosaikkfliser i dusj. Opplegg for vaskemaskin.

Vegger, himling og gulv:
Lyd- og brannvegger mellom leilighetene og i etasje skille, samt mellom enheten og utomhus arealene. Vegger sparklet og malt i farge 0500 matt (klassisk hvit). Himlinger sparklet og malt i farge 0500 matt (klassisk hvit). Gulv i alle rom, utenom våtrom og bod, er lagt med eik parkett 1-stavs, hvit behandlet. Innvendig vegger mot bad/vaskerom isoleres. 

Garderober:
Garderober i gang og dobbeltrom medfølger med skyvedører. Enkeltrom får slagdører. God kvalitet og farge hvit. 1 meter pr. sengeplass.

Oppvarming

Oppvarming av leilighetene skjer via vannbåren gulvvarme som leveres fra jordvarme/varmepumpeanlegg. Godset 1 benytter seg av balansert ventilasjon. Balansert ventilasjon bygger på prinsippet om at samme mengde luft som trekkes ut fra boligen slippes inn i boligen som frisk luft via ventiler i oppholdsrommene. Luften som slippes inn blir filtrert, og i den kalde årstiden sørger en varmeveksler for at varmen i luften som trekkes ut forvarmer luften som slippes inn. Dette bidrar til lavere oppvarmingskostnader og et mer behagelig og renere inneklima.

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, med sameiebrøk 98/4915.
Sameiet består av 30 leiligheter og 1 næringsseksjoner.
Forretningsfører er BDO Moss. 

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

25.07.2018 21:00:00 - Seksjonering
Opprettet seksjoner: 
Snr: 11 
Formål: Bolig 
Tilleggsdel: Bygning 
Sameiebrøk: 98/4915 Regulering

Reguleringsplan for Refsnes og bebyggelsesplan gjelder. Dette kan utleveres ved henvendelse til megler. Området er under utbygging. Hotellet skal utvide, se vedlagte kart.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR30.18187

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er inkl i felleskostnader. Det er eiendomsskatt i Moss kommune, sats 3,95 promille av kommunen sin takst som ikke er fastsatt for 2018.

Formuesverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt ”primærbolig” (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller ”sekundærbolig” (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utg jøre inntil ca30% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utg jøre 40 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http://www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Omkostninger

Kjøper betaler 2,5% i dokumentavgift til staten av tomteverdi, kr. 18.500,-
Tinglysningsgebyr skjøte, kr. 525,-
Tinglysning av pantobligasjon (pr.stk), og utskrift pantattest, kr. 697,-
Oppstartskapital til sameiet, kr. 5.000,-
Totale omkostninger pr leilighet ved tinglysning av en obligasjon kr. 24.717,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Plantegning.jpg
Attraktiv nyoppført 3- roms selveierleilighet på Refsnes
Delikat kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens
Høy standard med gode løsninger
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel.  Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. 

Selger vil stille garantier etter Avhendigslovens §2-11.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis.  I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Vederlag til megler utgjør kr. 54.500,-
inkl mva.
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Laster objekter...
Joachim Kolderup
Daglig leder / Eiendomsmegler

Joachim Kolderup

Telefon 69 20 22 25

Lurer du på noe

Joachim svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.