Hasle Tårn

Grenseveien 51

Prisantydning

5 600 000 kr

Omkostninger: 1 032 krTotalpris: 5 601 032 kr
Etasje
4
Byggeår
2017
Soverom
2
Areal (P-ROM)
80 m²
Tomteareal
1631 m²
Fasiliteter
Veranda Heis
Fellesutgifter
3 821 kr

Lekker 3-roms med 2 bad eller 2-roms pluss 1-roms for utleie. Mulighet for kjøp av garasje for kr 300.000,-.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

En moderne og fleksibel hjørneleilighet med separat hybelleilighet i flott arkitektonisk bygg. Tegnet av Felix Arkitekter og utviklet av Urbanium. Alt av service- og kollektivtjenester like ved.

  Fasiliteter:
 • Utleiemulighet. Den minste delen kan leies ut skattefritt, med estimerte leieinntekter på kr 9.000,- pr mnd.
 • God planløsning og generøs takhøyde
 • Luftebalkonger med gode solforhold, fra ca. kl. 13.30 til solnedgang
 • Stor felles takterrasse
 • Vannbåren varme i GULV (ingen radiatorer)
 • Balansert ventilasjon
 • Varmtvann og fjernvarme er inkl i felleskostnadene
 • Mulighet for å kjøpe garasjeplass
 • Heis
 • Sykkelparkering
 • Ca. 5 kvm kjellerbod
 • Nybyggaranti til 15.06.2022
 • Ingen forkjøpsrett
 • Ingen dokumentavgift

Eiendommen

Grenseveien 51, 0575 Oslo
Gnr. 127, bnr. 54 i Oslo kommune.
Leil.nr./andelsnr. 401,
Grenseveien 51 Borettslag, org.nr. 916 494 459

Områdebeskrivelse

Meget sentralt og attraktivt beliggende på Hasle. Her bor du midt i "smørøyet" med kort vei til absolutt alt av kollektiv- og servicetilbud. Kjøpesenteret Hasle Torg er beliggende rett over gata med Coop Mega, Baker Hansen, Vitus Apotek, Vinmonopol, Nille, frisør, blomster, solstudio, Sir Price og treningsenterkjeden Fitness Xpress m.m. I rundkjøringen (Grenseveien) har det kommet Kiwi samt Rema 1000 og søndagsåpen Jokerbutikk i gangavstand til leiligheten.

Her finner du et inkluderende og engasjert lokalmiljø som gjør områdets kafeer og spisesteder til trivelige møteplasser. I området ved eiendommen er Petersborgkvartalet under oppføring. I den forbindelse er det nylig åpnet kafé og bakeri (Boulangerie) med pizzaservering på kveldstid samt nyåpnet søndagsåpen Joker-butikk. Kortreiste og økologiske produkter kan fåes hos Lille Tøyen Kolonial.

Umiddelbar nærhet til Hasle t-bane (linje 5), buss i Grenseveien (rute 21, 28 og flybuss) med kort vei til knutepunktene Carl Berner, Helsfyr og gangavstand til Ensjø og Tøyen t-bane (linje 1-4). Hoved tur- og sykkelvei mot sentrum fra Groruddalen, Grefsenkollen og Østmarka passerer rett utenfor med svært gode turmuligheter. Store flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved Hasle kirke, Tøyenparken, Kampen Park, Tøyenbadet, Munch-museet og Botanisk hage. Gangavstand til sentrum samt kort avstand med sykkel, bil eller offentlig kommunikasjon til Oslos parker, kafeer, restauranter, forretninger m.m.

Området er under omfattende utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. På den gamle Teglverkstomta ved Hasle Torg er det nylig oppført ny skole med flerbrukshall. Tomten har fått nye, flotte grøntområder med vannanlegg, gang- og sykkelvei, kunstgressbane, samt broer med belysning. Grøntområdene og vannanlegget ligger som nærmeste nabo til borettslaget. I nærheten ligger Økern, som skal bli et viktig knutepunkt med bl.a. kino, større kjøpesenter, samt et nytt badeland.

Veibeskrivelse

Grenseveien 51 ligger rett ved Hasle Torg. Med T-bane stopper du på stasjon Hasle og går mot Grenseveien. Du vil da se Hasle Tårn i etterkant av å ha rundet hjørnet på Hasle Torg. Med buss 21 og 28 stopper du i Grenseveien - du vil se boligen i det du stiger av bussen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Barnehager: 
Espira Marienfryd bhg - Hovinbekken (1-3 år) 0.2 km*
Espira Marienfryd bhg (1-6 år) 0.3 km*
Teglverket bhg (0-6 år) 0.2 km*

Skoler: 
Hasle skole (1-7 kl.) 0.2 km*
Teglverket skole (1-10 kl.) 0.2 km*
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.6 km*
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.9 km
Kuben vgs 2.2 km

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 88 kvm
Totalt bruksareal: 80 kvm

Primærrom: 80 kvm
Bad hoved, bad hybel, entré, stue/kjøkken 1, stue/kjøkken 2, omkledningsrom, soverom

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca. 5 kvm 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.04.2019 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. 

Tomten

Eiet tomt på 1.631 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med grønne og pene flater rundt bygget samt asfaltert adkomstvei. Det er sykkelparkering ute i for beboere på tomten.

Parkering

Det er mulighet for kjøp av garasjeplass. Prisen ligger på kr 300.000,-. Alternativt er det mulig å leie plass av andre beboere eller ved Hasle Torg. Leiepris ligger på ca. kr 1.000,- i mnd. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.
Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasade er utvendig kledd med plater. Flatt tak. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.
Entredører i fabrikkmalt utførelse. Det er 3 stk entrédører tilhørende enheten. Balkongdører med 3-lags isolerglass og skyvedørsfunksjon datert 2016. Lette dører med glatt overflate og bikubekjerne av papp. Vinduer med 3-lags isolerglass i treramme av gran eller furu, datert 2016.
Hovedstoppekraner er plassert i himling bad bak luke. Gjelder begge bad.
Sentralt brannvarslingssystem. Sprinkleranlegg. Det er personheis i bygget.
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. 
Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 15.06.2017. 

Gjenstående arbeider: 
Ferdigstillelse av utomhusanlegget med gartnerarbeid og plassering av lekeapparater. Dette er nå etablert og borettslaget/utbygger må sende søknad om ferdigattest til Oslo Kommune. Dette er p.t. ikke gjort. 

Eventuell adgang til utleie

Den del av leiligheten som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen. Se utleievurdering bak i salgsoppgaven. 

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6.Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Standard

Lys og moderne 3-roms hjørneleilighet med 2 bad, alternativt 2-roms pluss 1-roms hybel i 4. etasje med god planløsning og gode lysforhold. Stor felles takterrasse. Sentralt beliggende borettslag på Hasle med personheis i bygget. Mulighet for å kjøpe parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Var ny i 2017. Området har et godt kollektivtilbud med buss, flybuss og ca. 200 meter til Hasle t-banestasjon.

Hoveddel: 
Stue (ca. 33 kvm): Hyggelig stue med plass til stor sofagruppe og 2 franske balkonger som gir rikelig med dagslys. Uttak for TV/tele/data. 
To stk franske balkonger: Ca. 42 cm bredde på ståplass utenfor dører. Rekkverk i stål med stående spiler.
Kjøkken: Delvis åpen kjøkkenløsning med godt med skap-og benkeplass i innredning. Fronter i malt glatt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Malt vegg over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin. Hvitevarene følger med. 
Omkledningsrom (ca. 3 kvm): Praktisk med ekstra garderobeplass eller vil du heller sette inn et arbeidspult her? 
Soverom (ca. 10 kvm): Plass til dobbeltseng og garderobeskap. Vindu mot nordvest. 
Dusjbad/wc (ca. 5 kvm): Prefabrikert bad. Servant på vegghengt servantskap. Vegghengt toalett med innebygd sisterne kasse. Vegghengte dusjdører i glass og sluk i dusjnisje. Det er etablert nedsenk i gulv dusjnisje. Hjørneskap i metall. Membranutførelse iht gjengs praksis for modulbad. Opplegg for vaskemaskinsøyle på badet. Gulvvarme.
Gang (ca. 5 kvm): Lys og innbydende gang. 

Hybeldel/alternativt soverom med eget bad: 
Stue/soverom (ca. 13 kvm): Hyggelig hybel med plass til sofa/seng. Uttak for TV/tele/data. 
Kjøkken: Fronter i malt glatt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Malt vegg over kjøkkenbenk. Integrert platetopp og komfyr, Opplegg for frittstående benkekjøleskap. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget.Hvitevarene følger med. 
Dusjbad/wc (ca. 3 kvm): Prefabrikert bad. Servant på vegghengt servantskap. Vegghengt toalett med innebygd sisterne kasse. Vegghengte dusjdører i glass og sluk i dusjnisje. Det er etablert nedsenk i gulv dusjnisje. Hjørneskap i metall. Membranutførelse iht gjengs praksis for modulbad. Opplegg for vaskesøyle på badet. Gulvvarme.

Entré (ca. 3 kvm): Lys og innbydende felles gang med plass til garderobeløsning. Sikringsskap med automatsikringer og fordelerskap for varme og vann. Dørtelefon med portåpner. 

Lagringsplass: Kjellerbod på ca. 5 kvm.

Himlinger: Malt betong. Malte og sparklede gipsplater. Innfelte downlights i himling på begge bad. 
Vegger: Keramiske fliser på begge bad. Malte og sparklede gipsplater. Malt mur. Enkelte vegger malt i 2018. 
Gulv: Hovedsakelig 3-stavs eikeparkett. Flislagt gulv med gulvvarme på bad. Nedsenket gulv i dusjnisje. 

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet via vannbåren varme i gulv samt varmekabler i badegulv. Lokale regulatorer i alle rom med unntak av entré og omkledningsrom.
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.
Det er balansert ventilasjon i bygget. 

Energimerke Energimerket C1

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Grenseveien 51 Borettslag, org.nr. 916 494 459.
- Borettslaget består av 21 leiligheter.
- Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64
- Dyrehold er tillatt.  
- Borettslagets eiendommer er forsikret i If... Skadeforsikring med polisenummer 1535630.
- Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr. 31.12.2017 kr 230.066,- og viser borettslagets likviditet. De disponible midlene bør til enhver tid være positive, som en del av forutsetningene for videre drift.
- Borettslaget har to felles låsbare sykkelboder i kjeller 
- Borettslaget disponerer en flott felles takterrasse som benyttes fritt av beboere. 

Foretatt påkostninger de senere år: 
- Bygget er relativt nytt og har ikke hatt noen vedlikeholdsproblematikk. 

Planlagte påkostninger: 
- Ingen store planer ut over generell drift og vedlikehold av borettslaget. 

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten fri for pengeheftelser. 
Det er tinglyst 6 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bruksrett for garasjeplasser (Urbanium) og bestemmelser vedrørende vann, kloakk og vei. 
Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan S-4810 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 12.11.2014.

Nord for eiendommen mellom Hasle Torg og Økerenveien er regulert til bolig, forretning, kontor og bevertning. Tomten er regulert med en makshøyde på bebyggelse kotehøyde 124. Den 14.6.2016 ble det sendt inn forslag fra forslagstiller på fire bygg på hhv. 10, 12, 14 og 20 etasjer med en kombinasjon av bolig, hotell og forretning. Plan- og Bygningsetaten har uttalt i sin område- og prosessavklaring datert 16.8.2016 at "skalaer og høyder må reduseres." Pr. d.d. er det ikke gitt rammetillatelse/det er ikke endelig avklart hva som blir godkjent. Kommunens saksnummer er 201609079.

Fra referat Dialogmøte 3: Etterskrift fra Plan- og bygningsetaten: Plan- og bygningsetaten anser at byggenes høyder må være i tråd med planprogrammet for Hasle og Valle Hovin. Planprogrammet anbefaler en gjennomsnittlig høyde på seks etasjer, maksimalt åtte etasjer her.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. 

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. 

Oppdragets KR-kode

KR5418161

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.821,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann/fyring, kabel-tv, bredbånd, kommunale avgifter, byggforsikring, forretningsfører, rengjøring av oppganger mm. 
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik: 
Fjernvarme kr 618,-
Felleskostnader kr 2.904,-
Kabel-tv/bredbånd kr 299,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 360,- / 450 kwh. pr. mnd. Varmtvann og fjernvarme fordeles etter en fordelingsnøkkel. 
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og Nextgentel som leverandør av bredbånd. Grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring. 

Formuesverdi

Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2017 beregnet til kr 1.518.684,- når eier er fast bosatt på eiendommen (primærbolig). Skattekalkulatoren er brukt fordi boligen er nyoppført. 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 5.467.262,-. 
Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien. 

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 11.530,- pr. 31.12.2018.
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 31.12.2018.

Borettslaget har ingen fellesgjeld. 

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er
kr 5.601.032,-. Ingen fellesgjeld som følger boligen. 

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Stuen er malt i tidsriktige farger
Stue med plass til stor sofa
Stuen har to franske balkonger
Se alle bilder i galleriet
Grenseveien 51

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 0,9 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-
Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF

Kristine Mevik

Telefon 21 00 72 62

Lurer du på noe

Kristine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...