Majorstuen

Hammerstads gate 30

Prisantydning

3 950 000 kr

Fellesgjeld: 130 705 krOmkostninger: 11 575 krTotalpris: 4 092 280 kr
Etasje
4
Byggeår
1916
Soverom
1
Areal (P-ROM)
50 m²
Tomteareal
5603 m²
Fasiliteter
Veranda Heis
Fellesutgifter
2 884 kr

Lys og hyggelig leilighet med moderne bad - Noe oppussing - Brannbalkong- Peis- Attraktiv bel- Grønn og flott bakhage - Ingen dok.avgift

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Meget attraktiv og sentral 2-roms leilighet beliggende flott til på Marienlyst/Majorstuen.

Leiligheten ligger i gårdens 4. etasje og inneholder Entré/gang, stue, kjøkken med spiseplass, romslig soverom og moderne bad fra 2013. Boligen har kvaliteter som brannbalkong, peis plassert i stue og stort soverom vendt inn mot stor, felles bakhage. Foruten badet har leiligheten behov for noe moderisering.

Leiligheten har nye vinduer fra 2009 med brede, hyggelige vindusposter. Boligen er lys og gjennomgående, og det kommer rikelig med dagslys inn i boligen. I Hammerstads gate 30 bor du tilbaketrukket, men sentralt, i grønne omgivelser med alt av service og rekreasjonstilbud i umiddelbar nærhet.

Eiendommen

Hammerstads gate 30, 0363 Oslo
Gnr. 46, bnr. 16 i Oslo kommune.
Leil.nr. 28, aksjenummer. 318-320,
Trudvang AS, org.nr. 821 582 342

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger overraskende rolig og tilbaketrukket til samtidig som man har nærhet til "alt" man kan ønske seg. Den har en meget sentral beliggenhet ca. 400 meter fra Majorstuen samtidig som den ligger i et meget rolig strøk, skjermet for gjennomgangstrafikk og sjenerende støy. Det er et usedvanlig hyggelig og etablert boligområde på Majorstuen/Marienlyst. 

Man finner alt man måtte ønske rett i nærheten; handlegatene Bogstadveien/ Hegdehaugsveien med klesbutikker, postkontor, optiker, bank, frisører, spesialforretninger, cafeer og utallige restauranter. Coop Extra, Bunnpris, Kiwi, Rema, Prix, Joker, Jacobs og Meny befinner seg i gangavstand fra leiligheten. Noen av disse er åpne 7 dager i uken. 

Det tar deg kun 3 minutter å gå til Majorstukrysset som er Oslos mest sentrale knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finner du buss, flybuss, T-bane og trikkelinjer som tar deg enkelt og raskt i alle retninger av byen. Med T-banen tar det deg kun 3 minutter å komme til Nasjonaltheateret, Aker Brygge og sentrum. Gangavstand til flere barnehager, skoler, høgskoler og Universitetet. 

Området rundt leiligheten er omkranset av flere parker og grøntområder. Umiddelbar nærhet til Marienlysts grøntarealer. Kort vei til Frognerparken, Stensparken og Sankt Hanshaugen. I tillegg finner man idrettsanlegg, Friggfeltet og Frigg Fotball Klubb, Frogner stadion, Vestkanttorget, Frognerbadet, og Colosseum kino for å nevne noe. 
Det er for øvrig også gode innendørs treningsmuligheter ved bl.a. Elixia Colosseum, SATS og Fitness Xpress. Søker du skog og mark tar det kun i overkant av 12 minutter med t-banen til Sognsvann med utallige turstier, badevann og skiløyper blant annet til Frognerseteren. Kort vei også til Bygdøy med fantastiske badeplasser og flotte turområder. Med andre ord ligger leiligheten midt i smørøyet. 

Veibeskrivelse

Adkomst fra Hammerstads gate 30. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 56 kvm
Totalt bruksareal: 50 kvm
Totalt primærrom: 50 kvm

Primærrom:
4. etasje 50 kvm: Entré, bad, stue, kjøkken og soverom med omkledningsrom.

I tillegg disponerer boligen en loftsbod på ca. 7 m² gulvareal (skråtak), merket med nr. 18 og en kjellerbod på ca. 9 m², merket med nr. 22.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.12.2019 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 5.603 kvm som tilhører aksjelaget. Indre gårdsrom er pent opparbeidet med plen, beplantning, lekestativ for barn og hyggelige sittegrupper om sommeren.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i mur og antatt fundamentert på komprimerte / faste masser. Yttervegger utført som hulmurskonstruksjon av teglstein - pusset og malt utvendig. Etasjeskiller i armert betong. Valmtakskonstruksjon tekket med papp/folie. Trapper og repo i oppgang i betong.

Det gjøres spesielt oppmerksom på følgende forhold som er tildelt tg 2 i rapporten:
Innvendige overflater - vegger: Overflatene bærer preg av slitasje samt noe ufagmessig/uferdig arbeid med gipsplatene på soverommet.

Ingen punkter er tildelt tg 3.

Takstmann informerer også om følgende: 
Membran og sluk på bad: Det er synlig bruk av smøremembran på gulvet på badet, dog var det ikke mulig å se om det er benyttet tettemansjett mellom sluk og membran da det er smørt smøremembran over klemringen. For å bekrefte bruk av slukmansjett må klemringen skrus av, noe som ikke ble gjort på befaringen.

Rapport og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis. 

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1920 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. 

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. 

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at  leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Standard

Velkommen til Hammerstads gate 30, en lys og hyggelig leilighet på Majorstuen. Boligen har et pent moderne bad, brannbalkong og peisovn i stuen. Leiligheten ligger høyt og frittliggende i byggets 4. etasje, er gjennomgående med store vindusflater, og oppleves som meget romslig. Gården har en meget pent opparbeidet og frodig bakgård med lekeareal for barn og hyggelige sittegrupper om sommeren.

MATERIALER:

Entrè: Lys og innbydende entrè med god plass til å henge fra seg ytterklær og sko.

Stue: Romslig og lys stue med takhøyde på hele 2,65m. Stuen har god plass til både spisestuemøblement og sofagruppe. I stuen er det også en peisovn som gir en hyggelig atmosfære.

Kjøkken: Separat kjøkken med spiseplass og godt med skap- og benkeplass. Fra kjøkkenet er det utsyn mot en meget pent opparbeidet og idyllisk bakgård. Kjøkkeninnredning med hvitmalte fronter og heltre benkeplate. Nisje til oppvaskmaskin (45 cm), komfyr og kjøl/fryseskap. Ventilator over platetoppen. Stålkum og ett-greps blandebatteri. Vaskemaskin, oppvaskemaskin og kjøleskap medfølger. Komfyr medfølger ikke.

Soverom: Romslig og pent soverom med god garderobeplass i walk-in-closet del.

Bad: Lys og moderne bad som ble pusset opp i 2013. Badet er flislagt med tidløse fliser og har veggehengt toalett samt dusjhjørne med glassdører. Her er det også opplegg til vaskemaskin, som også medfølger handelen.

Brannbalkong: Brannbalkong utenfor kjøkken og soverom med tilgang via vinduene.

Vinduer/Dører:
- Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35.
- Vinduer fra 2009 utført med 2-lags isolerglass.

Vegger: Malt trepanel i stuen. Malte flater på soverommet og i omkledningsrommet. Malt strie/tapet i stuen og fliser på bad.
Gulv: Korkfliser på kjøkkenet, fliser på bad og ellers 3-stavs eik parkett
Himling: Malt takesshimling i stue, på kjøkken og på soverommet. Malt trepanel i entréen. Romhøyde i stue er 2,65 meter.

Diverse:
- Sikringsskap plassert i oppgangen utenfor leilighetsdøren. Hovedsikring på 40 AMP
- Varmtvannsbereder på ca. 2012 på 120 liter er plassert i skap i entréen. Det er montert waterguard med gulvsensor/fuktsensor.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming i tillegg til ildsted. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket G4

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Trudvang aksjelag. 
Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig. 
Aksjelaget består av 95 leiligheter og 2 næringslokaler.
Boligselskapets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA.
Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS.
Dyrehold er tillatt etter samtykke fra styret.
Dugnad må påregnes.

De siste 10 årene har AS Trudvang foretatt følgende investeringer, reparasjoner og vesentlige vedlikeholdsarbeider:
2009: Isolering av alle yttervegger, nye vinduer, dører til alle oppgangene og leilighetene, brannsikre dører til kjellere og loft samt sikring av rømningsbalkongene
2010: Installert felles brannvarslingsanlegg i alle oppganger og leiligheter.
2014: Rehabilitering av alle pipeløp som er i bruk. 
2015: Skiftet fra Get til Canal Digital
2016: Reparert tak mot Gardeveien.
2017: Nytt lysarmatur i alle oppganger og etasjer
2018: Ny snøfreser
2019: Kontroll av brannbalkonger

Planlagte påkostninger: 
- Kontrollere  tak, takrenner og nedløp i 2020
- Rehabilitering av gårdens soilrør med igangsettelse 01.05.2020. Kostnadene fordeles mellom selskapet og aksjonærene ihht den enkeltes vedlikeholdsansvar gitt gjennom borettslagsloven og selskapets vedtekter. Styret har ifbm dette fullmakt til å refinansiere selskapets gjeld med en gjeldsøkning på 6MNOK og en nedbetalingstid på 25 år. Kostnadene forbundet med dette antas å være et innskudd for hver aksjonær på ca. kr. 25.000,- etter samtale med styreleder. 

Det er avdekket fukt, mugg- og råteskader i deler av kjelleren (T 21-23). Forslagene til bedring av fukt- og ventilasjonsforholdene må selskapet ta stilling til å utføre de nærmeste årene.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. 

Bare fysiske personer kan være aksjeeiere. Ingen kan eie flere aksjer enn de som gir borett/bruksrett til en bestemt enhet.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond  som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget. 

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
 
Det er tinglyst 3 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, veg og kloakkledning.

Servituttene vil følge eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo.  Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Kontakt megler for mer informasjon.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR40.19300

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 2.884,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV og bredbånd (grunnpakke), kommunale avgifter, felles forsikring, trappevask og nedbetaling av fellesgjeld (renter og avdrag) .

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter og vil bli justert iht indeks den 01.01.2020.

Husleien fordeles slik:
Renter og avdrag kr 1.085,-
Driftsutgifter kr 1.799,-

Ytterligere oversikt over fordelingen av husleie foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.000,- pr. år. / 4.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1.178.069,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr.  4.241.048,40. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2018.  

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 24.507,- pr. 31.12.18
Andel fellesgjeld er kr 130.705,- pr. 26.11.19

Total fellesgjeld for aksjelaget er 13.798.989,- pr. 26.11.19 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 98207367419, OBOS-banken AS
Serielån, 12 terminer per år.
Rentesats per 26.11.2019: 3.35% pa.
Antall terminer til innfrielse: 176
Saldo per 26.11.2019: 13 798 989
Andel av saldo: 130 705
( siste termin 30.06.2034 )

Fellesgjelden er flytende fordelt på hele arealet i boligselskapet. Ved arealutvidelser vil forholdet mellom felleskostnader, renter og avdrag forskyves for samtlige andeler/seksjoner.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 1.510,-
- Refusjon av selgers eierskiftegebyr kr 6.065,-
- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.500,-
- Innflyttingsgebyr kr. 500,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.092.280,-
Av dette beløpet utgjør kr 130.705,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Planskisse
Stor og lys stue med peis
En lys og hyggelig 2-roms på Majorstuen
Leiligheten har moderne bad og attraktiv beliggenhet
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Hammerstads gate 30 er spesielt anbefalt for enslige og godt voksne. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 99 lokalkjente.

Transport

Transport

Majorstuen i Valkyriegatawalk
4 min
Majorstuenwalk
4 min
Majorstuenwalk
4 min
Skoler

Skoler

Marienlyst skole (1-10 kl....walk
7 min
Majorstuen skole (1-10 kl....walk
7 min
Fagerborg skole (8-10 kl.)walk
12 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Coop Extra Majorstuenwalk
3 min
Joker Kirkeveienwalk
3 min
Vitusapotek Majorstuenwalk
5 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler
TilbakeAvstand til byer

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper. 

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: kr. 39.000,-
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 13.750,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Anne Aartun

Telefon 22 95 55 56

Lurer du på noe

Anne svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.