Lyngåsen/Holter

Harstadrøet 61

Prisantydning

4 290 000 kr

Omkostninger: 108 472 krTotalpris: 4 398 472 kr
Byggeår
2019
Soverom
4
Areal (P-ROM)
129 m²
Tomteareal
421.7 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda
Fellesutgifter
700 kr

Pen kjedet familiebolig fra 2019 med garasje. Nydelig utsikt med panoramafølelse. Ca. 100 kvm hage. Flott beliggenhet!

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Flytt rett inn i en familievennlig og moderne kjedet bolig fra 2019! Boligen er fordelt over to plan med en god planløsning med fire soverom og to bad. Åpen stue/kjøkken-løsning med store vinduer med nydelig utsikt. Integrerte hvitevarer på et lekkert kjøkken med halvøy med fryser. Stor terrasse med direkte adgang til flott hage med plen. God intern beliggenhet på feltet.

Boligen er vesentlig påkostet med blant annet elektriske markiser, spesialtilpassede garderober, opplegg klargjort for elbil-lader i garasje, utelamper med astrour, badekar og benkeplate, ferdigplen og terrasse på 44 kvm, ekstra innvendig isolasjon i vegger og dører og peis. Det er pene og flislagte bad i begge etasjer levert av Comfort. Kjøkken fra Sigdal.

Eiendommen

Harstadrøet 61, 2034 Holter
Gnr. 84, bnr. 104, snr. 4 i Nannestad kommune.

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et etablert, nyere og rolig boligområde på Holter, i Nannestad kommune. Flott beliggenhet på østre ende av Lyngåsen med stor hage med nydelig utsikt over Romerike. Umiddelbar nærhet til Romeriksåsen, samt kort vei til butikk, barnehage, skole og kollektivtilbud. Flott nærmiljø for barnefamilier og etablerere. Flere lekeplasser på feltet. Lyst og gode solforhold hele dagen.

Området defineres som et populært og barnevennlig boområde. Kort avstand til Coop Extra, Kiwi, gårdsbutikk (Tillitten) frisør og bussholdeplass med offentlig kommunikasjon inn til hovedstaden, Gardermoen og Lillestrøm. Kort vei til Nannestad torg med Rema, Kiwi, spisesteder, bokhandel, apotek, vinmonopol, idrettspark og mer. Gjerdrum ligger i ca. 10 min kjøreavstand med treningssenter, vinmonopol og andre servicetilbud. Har man behov for et enda bredere utvalg, er det ca. 15. min til Jessheim by som har et meget godt utvalg av servicetilbud. Jessheim Storsenter alene rommer 145 butikker og har et variert utvalg butikker og spisesteder. Ved siden av senteret finner du kulturhuset med kino, konserter, kunstutstillinger, bibliotek m.m. I tillegg er det kulturskole med dans, musikk og teater for barna. 

Gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Fra boligen er det kort vei til Romeriksåsen med et av Romerikes mest varierte friluftsområder som byr på alt fra tur- og sykkelstier, badeplasser, fiskemuligheter og skianlegg. Fine skiløyper langt innover Romeriksåsen med utfart fra blant annet barneskolen i området. Kort vei til Stordammen som er et meget populært badevann i Åsgreina. Åsen IL arbeider for å gi barn og voksne et ski-, fotball- og idrettsskoletilbud preget av trygghet, mestring og trivsel gjennom trening samt renn og kamper i sitt eget nærmiljø. Holter idrettsforening ble stiftet i 1918 og er i dag Nannestad kommunes tredje største idrettslag med ca. 350 medlemmer. Idrettsforeningen har lange tradisjoner og tilbyr per i dag idrettstilbud innen håndball og fotball. Holter idrettsforening eier og drifter HIF-hallen og skihytta Bekkestua.

Barnehager og skoler

Holter barnehage (0-5 år) 1 km
Eltonåsen barnehage (1-5 år) 1.6 km
Åsgreina barnehage (1-6 år) 4.3 km

Skoler:
Eltonåsen Skole (1-7 kl.) 1.6 km
Nannestad ungdomsskole (8-10 kl.) 12.6 km
Jessheim videregående skole 11.4 km
Nannestad videregående skole 13.3 km

Se vedlagte nabolagsprofil. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 177 kvm
Totalt bruksareal: 158 kvm
Totalt primærrom: 129 kvm

Bruksareal:
Bolig 133 kvm
Garasje 25 kvm

Primærrom:
Kjeller: 65 kvm: Bad, gang m/trapp/tv- stue, kontor og 3 soverom
1. etasje 64 kvm: Bad, entré, stue/kjøkken og tv- stue/soverom

Sekundærrom:
1. etasje 4 kvm: Bod

Garasje: 
1. etasje 25 kvm: Garasjerom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.10.2019 utført av Jo Henrik Stigen. 

Tomten

Eiet tomt på 421,7 kvm. Opparbeidet med plen og terrasser. Tomten er tinglyst som tilleggsdel til seksjonen.

Parkering

Parkering i egen garasje og på egen gårdsplass. Ellers parkering etter områdets bestemmelser. Lader for EL-bil og fastmonterte løsninger for oppheng og lagring i garasje følger ikke med, med mindre annet er avtalt. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt avløpssnett og har vannforsyning fra Gimilvann private vannverk. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Det er innstallert vannmåler i boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle. Flatt tak, antatt tekket med papp. Vinduer med trekarmer og med 3-lags energiglass fra 2019. Malt ytterdør med glassfelt og el- lås. Terrassedør med 3-lags energiglass. Produksjonsår 2019. Renner, nedløp og beslag i stål/ aluminium. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det ingen forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Det var ingen byggtekniske avvik på befaringsdagen, alle bygningsdeler har fått tilstandsgrad 1. 

Ettårsbefaring neste sommer. Hellvik Hus er forpliktet til å stille garanti i hht. bustadoppføringslova paragraf 12 i 5 år etter første overtakelse.

Selger opplyser om at følgende arbeider er utført etter overtagelse av bolig juli 2019:
-Montert inn benkeplate på bad i u.etg og nytt badekar med dusjvegg på bad i 1. etg. Faktura fra Comfort B. & O. Forberg.
-Byttet én flis i dusj på bad i u.etg pga registrert bom. Dette ble utbedret av Hellvik Hus oktober 2019.
-Ett tilfelle av tett sluk på bad i 1. etg. Dette ble ordnet på dagen av Hellvik Hus Romerike.
-Fasade malt med to strøk. Grunning på ubehandlet trevirke. Utført høsten 2019 av Romerike Bygg & Boligutvikling.
-To elektriske markiser på vegg mot øst. Markisemannen høsten 2019.
-Utelamper montert høsten 2019 utført av selgers familiemedlem Arnt Trønnes som er faglært elektriker.
-Garderobemannen har montert 4 garderobeskap november 2019.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 05.07.2019. 

"Gjenstående arbeider og søknad om ferdigattest skulle være utført innen 01.10.2019. Ved senere installasjon av ildsted, må dette meldes til kommunens feiermester." Hellvik Hus Romerike AS har informert om at de ikke kan søke om ferdigattest før vei og anlegg er ferdig og godkjent av kommunen. Når det blir godkjent vil de søke om ferdigattest. Selger påtar seg ikke noe ansvar vedr. dette, siden Hellvik Hus har bekreftet at de har ansvaret.

"Vedr. Ildsted er dette varslet og alt ok så lenge dette er utført som en del av vår leveranse" bekrefter Hellvik Hus Romerike AS. Peisen ble levert av Hellvik Hus i leveransen.

Rommet som er innredet og brukt som et kontor i underetasjen er en bod i følge bygningstegninger.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Standard

Flytt rett inn i en familievennlig og moderne kjedet bolig fra 2019! Boligen er fordelt over to plan med en god planløsning med fire soverom og to bad og passer svært godt for barnefamilier. Åpen stue/kjøkken-løsning med store vinduer med flott utsikt over Holter og Romerike. Integrerte hvitevarer på et tidløst og moderne Sigdalkjøkken med kjøkkenhalvøy med fryser og barløsning. Peisovn varmer godt opp hele boligen ved flittig bruk på vinterstid. Hva du bruker rommene til er opp til eget behov, men slik planløsningen er nå er det mulighet for to ekstra TV-stuer og tre soverom, alternativ kan man ha en TV-stue og fire soverom. Bod i u. etg. kan fint brukes som kontor. Stor terrasse med direkte adgang til flott hage med plen på ca. 100 kvm. Hagen er blant de største på denne type bolig på Lyngåsen. 

Boligen er påkostet med blant annet elektriske markiser, spesialtilpassede garderober fra Garderobemannen i tre soverom og entré. Opplegg klargjort for elbil-lader i garasje. Utelamper med astrour. Utvendig fasade nymalt med to strøk oktober 2019. Badekar på det ene badet og benkeplate over plass vaskemaskin og tørketrommel. Ferdigplen og terrasse på 44 kvm. Ekstra innvendig isolasjon vegger og dører. Peis. Fasaden er nymalt med to strøk. 

Det er bad i begge etasjer, begge levert av Comfort. Badekar i 1.etg. Innredningen består av et underskap og sideskap med nedfelt servant, speil og lys. Flislagte overflater og spotter i tak. Badet i underetasjen er det største badet og fungerer som et kombinert bad/vaskerom med praktisk innredning. Dusj med innfellbare vegger er plassbesparende. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel med laminert benkeplate og skap over.

Liste over påkostninger/tilvalg i følge selger:
•Tilvalg utover standard på kjøkken og elektrisk
•Nylagt ferdigplen i hage på ca. 100 kvm
•Stor terrasse mot hage ca. 44. kvm
•Utbredt bruk av downlights
•Lagt rør i vegg for kablet nett eller tv i flere rom (bod, tv-stue gang, tv-stue oppe, stort soverom nede, hovedstue.
•To nye markiser på terrassen, elektrisk.
•Badekar og benkeplate bad
•Tilpasset garderober i tre soverom og entré fra Garderobemannen.
•Integrerte hvitevarer
•Kjøkkenhalvøy med integrert fryser
•Peis 
•Nøkkelfri dør/kodelås
•Utelamper med astrour
•Nymalt høsten 2019
•Alarmsystem fra Verisure
•Ekstra innvendig isolasjon vegger og dører

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i badene og entre og vedfyring i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket C4

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Boligen har pliktig medlemskap i Lyngåsen Huseierforening. Foreningen har som formål å forvalte og drifte lekeplasser, grøntarealer, veier som ikke drives av kommunen, avtale med Telenor/Canal Digital og snøbrøyting, samt ivareta interessen til huseierne ovenfor offentlige myndigheter. 

Forretningsfører er Økonomiavdelingen Øst AS. 
Boligen er seksjonert og har sameiebrøk 1/5.
Dugnad må påregnes.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 771949, tinglyst 12.09.2013, type heftelse: Pliktig medlemskap i velforening.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:


31.08.2012 - Dokumentnr: 708897 - Erklæring/avtale. 
Rettighetshaver: Hafslund Nett AS - Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon (prefabrikkert kiosk - stedsevarig rett). Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse 


12.09.2013 - Dokumentnr: 771949 - Erklæring/avtale
. Rettighetshaver: Gimilvann SA og Nannestad Kommune 
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler. Bestemmelse om telefonledning/telesentral. Bestemmelse om vann og kloakkledning. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse for tomtekjøpere om drift og vedlikehold av felles infrastruktur. Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening 
Bestemmelse om radio-/TV-anlegg 

11.01.2016 - Dokumentnr: 23818 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Hafslund Nett AS - Bestemmelse om oppføring, drift og vedlikehold av nettstasjon. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om beplantning. 


Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan "Harstadrø" med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 13.09.2013.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Interessenter oppfordres til å skrive ønsket dato i alle bud.

Oppdragets KR-kode

KR59.19119

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.099,51 for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon, feiing og avløp. 
Boligen er tilknyttet Gimilvann, og har følgende satser: 
Årsavgift ved måler: Fast avgift inkl. leie av måler: kr 1.600,- 
Avgift for registrert mengde pris pr. m3: kr 6,50 

Per i dag betales kr. 251,- pr måned i felleskostnader til vedlikehold av fellesarealer/snøbrøyt o.l., og det viderefaktureres kr. 449,- pr måned for grunnpakken til Telenor, tilsammen 700,- pr mnd. Det faktureres kvartalsvis 2.100,- på forskudd slik at de har forfall når kvartalet starter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18 852,-,- pr. år. / 24.000 kwh. pr. år. (inkluderer lading av 2 el-biler).
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og betales gjennom Huseierforeningen (se avsnitt over). Dekoder medfølger.
Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 7428,- pr. år. Abonnement følger boligen.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt formuesverdi for eiendommen på nåværende tidspunkt. Ved hjelp av Skatteetatens kalkulator er formuesverdien for 2017 beregnet til kr 951.993,- når eier er fast bosatt på eiendommen.(primærbolig).

Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.427.174,80. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Det er ikke registrert noe lån på sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.398.472,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-, med et årlig abonnement på kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Velkommen til Harstadrøet 61!
Velkomsttplatting med ettermiddagssol. Garasje med mulighet for el-bil lader.
Terrasse ved inngangsparti. Praktisk overbygg over inngangsdør.
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Harstadrøet 61 er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 46 lokalkjente.

Transport

Transport

Holter sagwalk
12 min
Ask terminaldrive
10 min
Oslo Lufthavn stasjondrive
16 min
Skoler

Skoler

Eltonåsen Skole (1-7 kl.)walk
20 min
Nannestad ungdomsskole (8-...drive
16 min
Jessheim videregående skol...drive
16 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Kiwi Holterwalk
17 min
Coop Extra Eltonåsenwalk
20 min
Gjerdrum Vinmonopoldrive
10 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 16.500,-
Visninger: kr 2.000,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Ingvild Sørflaten
Eiendomsmegler

Ingvild Sørflaten

Telefon 64 00 33 37

Lurer du på noe

Ingvild svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.