Neskollen

Herkulesvegen 3 a

Prisantydning

990 000 kr

Fellesgjeld: 182 280 krOmkostninger: 8 870 krTotalpris: 1 181 150 kr
Etasje
1
Byggeår
2002
Areal (P-ROM)
26 m²
Tomteareal
2239 m²
Fasiliteter
Veranda
Fellesutgifter
3 431 kr

Velholdt og pen 1- roms leilighet beliggende i 1. etasje - Trappefri adkomst - Solrik terrasse - Parkeringsplass

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Herkulesvegen 3 A!

En lys og luftig 1-roms andelsleilighet beliggende i et rolig boligområde. Leiligheten har trappefri adkomst og terrasseplatting med god plass til sittegruppe.

Boligen ligger på populære Neskollen boligfelt i Nes kommune på Øvre Romerike ved kommunegrensen mellom Nes og Ullensaker, med kort vei til Jessheim og Årnes. Neskollen fremstår som et "eget samfunn" med med 2 dagligvarebutikker (Rema 1000 og Coop Extra), Mix kiosk, frisør, søm, 3 barnehager, barneskole, skolefritidsordning og idrettsanlegg.

Eiendommen

Herkulesvegen 3 a, 2165 Hvam
Gnr. 79, bnr. 129 i Nes kommune.
Andelsnr. 21,
Neskolltunet Borettslag, org.nr. 981 507 150

Områdebeskrivelse

Boligen ligger på populære Neskollen boligfelt i Nes kommune på Øvre Romerike ved kommunegrensen mellom Nes og Ullensaker, med kort vei til Jessheim og Årnes. Neskollen fremstår som et "eget samfunn" med med 2 dagligvarebutikker (Rema 1000 og Coop Extra), Mix kiosk, frisør, søm, 3 barnehager, barneskole, skolefritidsordning og idrettsanlegg.

Neskollen ligger i naturskjønne omgivelse med meget gode tur- og treningsmuligheter både sommer og vinter. Det er flere skogsløyper og turstier til turopplevelser og rekreasjon, med bl.a oppkjørte lysløyper på vinterstid, og stolpejaktløyper på sommertid. Hvamsetertjernet på populære Hvamsetra ligger i nærheten, hvor det er bade - og grillmuligheter på sommeren, og et treffpunkt for familieskøyting på vinteren.
 
Det lokale idrettslaget HVAM IL med nærmere 1000 medlemmer arrangerer aktiviteter i nærmiljøet, og har lagt til rette et stort idrettsanlegg med kunstgress- og grusbaner og skatepark. Populære Nes Arena ligger også på Neskollen med innendørs løpebane, treningssenter, klatrevegg m. m.

Rommen Golfpark og Hvam golfbane ligger i nærheten, og Miklagard Golf Klubb som har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått flere utmerkelser for kvalitet og design ligger på Kløfta kun 10 min. kjøring med bil i fra boligen. 

Andre flotte tilbud i Nes: ishall, kino, kulturhus, opplevelsesmuseer, kunstforening og ridesenter. Nes Kirkeruiner som er en vakker og populær park med samlingspunkt for bryllup, gudstjeneste, konserter og andre kulturaktiviteter ligger i umiddelbar nærhet til Neskollen.

På Amfi senteret i Vormsund finner du servicetilbud som dagligvarebutikker, skobutikk, klesforretninger, apotek, tannlege, fysioterapi m. m, og Jessheim som fikk bystatus har ett rikt servicetilbud med blant annet kino, kulturhus og ett stort bysenter med over 140 butikker.

Nærmeste bussholdeplass ligger kun ca. 500 m i fra boligen, hvor det bl.a. korresponderer til Jessheim, Årnes og Oslo Lufthavn.

Fra Rød bussholdeplass som ligger kun ca. 10 min gange i fra leiligheten går det det buss til Kløfta, med bytte til lokaltog til Oslo. Kløfta stasjon har gode tog- og bussforbindelser, og toget inn mot Oslo går hvert 30. min og har en reisetid på kun 27. min. Gode parkeringsforhold prioritert for pendlere gjør reisen inn til hovedstaden meget enkel.

Avstander med bil:
Gardermoen: ca. 22 min.
Årnes: ca. 13 min.
Jessheim: ca. 14 min.
Hurdal skisenter: ca. 51 min.

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 29 kvm
Totalt bruksareal: 26 kvm
Totalt primærrom: 26 kvm

Bruksareal:
Leilighet 26 kvm

Primærrom:
Leilighet: 
1. etasje 26 kvm: Entrè, stue/kjøkken/soverom, bad

I tillegg disponerer boligen XXX antall boder (FORKLAR HVOR BODER LIGGER)

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.04.2019 utført av Agenda Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. (FJERN SISTE SETNING DERSOM BOLIGEN STEMMER OVERENS MED GODKJENTE TEGNINGER)

Tomten

Eiet tomt på 2.239 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Leiligheten har ingen tildelt parkeringsplass. Utover dette er det parkering etter borettslagets bestemmelser. Det er ikke anledning til å lade EL-bil eller andre ladbare biler i borettslaget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Eiendommen er tilknyttet privat vannverk via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder;

TG2: 
- Bad på grunn av alder og mangel på dokumentasjon
- Kjøkken på grunn av tilstand
- Innvendige overflater på grunn av bruksslittasje

Selger opplyser videre:
- Ny platting
- Ny varmtvannsbereder
- Byttet vask og toalett på bad

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 12.09.2000. 
Tillatelsen gjelder hele bygget, og er gitt på følgende vilkår: Ferdigstille utenomhusarbeider.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette. 
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Standard

Velkommen inn til Herkulesvegen 3 A!

En lys og luftig 1- roms beliggende i 1. etasje av flermannsbolig. Leiligheten har trappefri adkomst og hyggelig terrasseplatting med plass til sittegruppe.

Det er felles inngang med dør inn til leiligheten. Man kommer inn i en lys entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sko. 

Videre er det dør inn til kjøkken og stue i åpen løsning. Det er gode vindusflater i stuen som slipper inn rikelig med naturlig lys samt dør ut til terrasseplatting. Stuen har godt med plass til sofagruppe og TV-benk.

Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter, fliser på vegg over benkeplate, laminat benkeplate med nedfelt stålvask og ettgrepskran. Det er integrert induksjons platetopp og stekeovn samt frittstående hvitevarer. Kun integrerte hvitevarer medfølger boligen ved salg.

Badet har keramiske fliser på vegger og gulv samt varmekabler i gulv. Det er innredet med gulvstående toalett, dusjnisje med glassvegg og baderomsmøbel med vask og underskap. Det er opplegg for vaskemaskin.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket E5

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Neskolltunet Borettslag.
Borettslaget består av 32 leiligheter.
Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30
Forsikret i: Gjensidige Forsikring ASA Polisenr: 84955217
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt etter melding til styret. Dyrehold skal ikke være til sjenanse for andre beboere. Det er tillatt å holde hund eller innekatt i borettslaget med inntil 2 husdyr pr. leilighet. Ved anskaffelse av hund eller innekatt skal melding om dette sendes til styret.
Hunder skal luftes i bånd – dog ikke av barn under 10 år. Hunder og katter skal luftes under tilsyn – dog ikke av barn under 10 år.

Foretatt påkostninger de senere år: 
Byttet ut panelbord og vannbrett på verandaer i 2014
Rehab av trappeoppgang 3b etter vannskader i 2014
Malt panel og vinduskarmer på baksiden blokk 1 og 3 i 2014
Fjernet hekk og satt opp gjerde på baksiden i 2015
Maling av blokker framside i 2017

Planlagte påkostninger: 
Ifølge styreleder foreligger det ikke planer om påkostninger utover vedlikeholdsplan som vil øke felleskostnader.

Fra husordensregler:
Beboerne skal selv sørge for renhold i oppgangen etter vaskeliste.
Det er ikke anledning til å lade EL-bil eller andre ladbare biler i borettslaget.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS, som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp. Oppsigelsesfrist for Borettslaget er 1. desember med
virkning fra kommende årsskifte

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er igen tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser.

Regulering

Eiendommen er regulert til kombinert formål i henhold til reguleringsplan for Boligfelt B2.1, Neskollen, datert 30.04.99, revidert 25.05.01, med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Omfattes av "Reguleringsplan Neskollen på Bøleråsen" og "Bebyggelsesplan for Neskollen
felt B2.1".

Avsatt til boligformål i kommuneplan for 2015-2030. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. 

Oppdragets KR-kode

KR63.1948

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.431,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, drift- og vedlikehold, forsikring, kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, Kabel tv m.m..
Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv. Avgiften er inkludert i felleskostnadene. Dekoder kan medfølge om ønskelig.
Boligen er tilknyttet alarmselskapet Sector Alarm som koster kr 4.872,- pr. år. Alarmen kan medfølge om ønskelig.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 283.521,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 1.020.675,60. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 53.780,- pr. 31.12.2018
Andel fellesgjeld er kr 182.280,- pr. 31.12.2018

Total fellesgjeld for boligselskapet er kr. 9.568.243,- pr. 31.12.2018 og lånevilkårene er:
Rentebetingelser: 2,55%
Lånets løpetid: 30.09.2032
Avdragsfrihet: Nei

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-
- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.188,-
- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 1.181.150,-.
Av dette beløpet utgjør kr 182.280,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen. 

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Plantegning Herkulesvegen 3 A
Endeleilighet med trappefri adkomst
Lys og fin 1-roms andelsleilighet beliggende i 1. etasje av flermannsbolig
Fin terrasseplatting med plass til sittegruppe og gode solforhold
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Herkulesvegen 3 A er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 67 lokalkjente.

Transport

Transport

Neskollenwalk
6 min
Årnes stasjondrive
11 min
Oslo Gardermoendrive
23 min
Skoler

Skoler

Neskollen skole (1-7 kl.)walk
3 min
Hvam videregående skoledrive
7 min
Vormsund ungdomsskole (8-1...drive
9 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Mix Neswalk
4 min
Coop Extra Neskollenwalk
4 min
Rema 1000 Neskollenwalk
5 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler
Herkulesvegen 3 A
B
C
C
D
D
E
E
F
F
F

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 40.000,- av salgssummen.
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Sofia Boutani
Eiendomsmeglerfullmektig

Sofia Boutani

Telefon 63 94 07 11

Lurer du på noe

Sofia svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...