Emma Hjorth/Sandvika

Hjorthehaven 15

Prisantydning

3 800 000 kr

Fellesgjeld: 61 649 krOmkostninger: 104 472 krTotalpris: 3 966 121 kr
Etasje
2
Byggeår
1997
Soverom
2
Areal (P-ROM)
72 m²
Tomteareal
5433 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis
Fellesutgifter
3 025 kr

Pen & lys 3-roms i 2.etasje med heis opp til leilighetsplanet - Veranda - Garasjeplass - Gangavstand til Sandvika.

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Lys og pen 3-roms leilighet i 2. etg. med romslig sydvendt veranda beliggende på Emma Hjort. Hjorthehaven 15 ble oppført på slutten av 90-tallet og ligger rolig og usjenert til med gangavstand til Sandvika. Boligen har en fin rominndeling med entrè/gang, stue med utgang til veranda, kjøkken, to soverom og bod. Leiligheten kan passe for alle aldersgrupper da det er heis fra gateplan og opp til leilighetsplanet. Med leiligheten følger det en garasjeplass, samt en bod via felles gang i 2. etg. 

- 2 soverom
- Bod inne i leiligheten, samt en ekstern bod 
- Heis 
- Veranda på ca 11 kvm 
- Garasjeplass
- Skole i umiddelbar nærhet 
- Marka i umiddelbar nærhet 

Eiendommen

Hjorthehaven 15, 1336 Sandvika
Gnr. 47, bnr. 391, snr. 8 i Bærum kommune.

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et etablert og idyllisk boligområde på Emma Hjort, like utenfor Sandvika. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Det er kort vei til Vestmarkas vakre natur med gode tur- og rekreasjonsområder, og herfra har du videre tilgang til Bærumsmarka, Krokskogen og Nordmarka med et løypenett uten sidestykke. Det finnes utallige fiskevann og forfriskende badevann, og etter en lang tur enten til fots, sykkel eller på ski smaker det godt med
bakst fra en av mange markahytter.

Området har generelt sett gode idrettstilbud for barn og unge, og det er kort vei til Bærum idrettsanlegg med ishall, tennisbane, skøytebane, fotballbane, allidrettshall og friidrettshall. Området utenfor er også fint med rulleskibane, freesbie-bane og Tuftepark. Kolsåstoppen er et yndet turmål som belønnes med vidstrakt utsikt, og nøyer du deg ikke med å følge stier finnes klatreruter for eventyrlystne sjeler. Fra boligen er det også kort vei til Kirkerudbakken med flotte skimuligheter.

Kalvøya byr på familievennlige strender, og når "nye" Kadettangen åpner i sin helhet tilbyr området stupebrygge, sandstrender, grøntområder, lekeplasser, Tuftepark og sandvolleyballbaner. Henie Onstad kunstsenter er også verdt et besøk, og her er det også fine bademuligheter i tillegg til kulturelle severdigheter
og en god matopplevelse hos anerkjente Bølgen og Moi.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Vøyenenga og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Vøyenenga et handlesenter som dekker de fleste dagligdagse behov, og med Sandvika Storsenter kun få minutter unna er servicebehovene stort sett dekket. Ellers er det kort vei til det idylliske handelshuset på Bærums Verk, og inn til hovedstadens pulserende liv.
 
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Emma Hjorths vei. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Sandvika, 10 min til Bærums verk, 15 min til Bekkestua, 25 min til Oslo S, samt 50 min til Oslo lufthavn. 

Boligen har umiddelbar nærhet til Emma Hjort barneskole, og for elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Vøyenenga ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Barnehager og skoler

Emma Hjorth barneskole ligger i umiddelbar nærhet. Skolen har fine utearealer med gresslette som egner seg godt for fotball, basketbane, lekeapparater, m.m.

Nærmeste barnehager: Emma Hjorth barnehage og Kløverbakken bhg. 

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 76 kvm
Totalt primærrom: 72 kvm

Bruksareal:
Leilighet 76 kvm

Primærrom:
Leilighet: 
2. etasje 72 kvm: Bad, entré, gang, kjøkken, stue, spisestue, 2 soverom. 

Sekundærrom:
Leilighet: 
2. etasje 4 kvm: Bod. 

I tillegg disponerer boligen en bod i oppgangen på ca. 6 m2. 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.08.2019 utført av Stein Gunnar Rølles. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 5.433 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Leiligheten disponerer 1 garasjeplass iht. sameiets vedtekter. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport: Boligblokk over 3 etasjer pluss takoppbygg. Antatt betongfundamenter til fast grunn. Bærende konstruksjoner i betong. Utvendige fasader dels kledd med plater og dels med spekkmurt tegl. Etasjeskillere i spennbetongelementer. Flatt tak. Tekking antatt med papp eller membran.
Bygget har personheis.

Bereder av merke Høiax på 200 liter antatt fra byggeår. Bereder er plassert i bod.

Elanlegg med skap i gang. Automatsikringer. Hovedsikringer plassert i felles skap i felles gang i 1 etasje.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.10.1997. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid. 

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Seksjonseierne kan ikke inngå bindende avtale om utleie av seksjon, og/eller garasjeplass før leieren skriftlig har forpliktet seg til å følge sameiets vedtekter, ordensregler og vedtak fattet av sameiermøtet og styret.

Standard

Lys og pen 3-roms leilighet i 2. etg. med romslig sydvendt veranda beliggende på Emma Hjort. Hjorthehaven 15 ble oppført på slutten av 90-tallet og ligger rolig og usjenert til med gangavstand til Sandvika. Boligen har en fin rominndeling med entrè/gang, stue med utgang til veranda, kjøkken, to soverom og bod. Leiligheten kan passe for alle aldersgrupper da det er heis fra gateplan og opp til leilighetsplanet. Med leiligheten følger det en garasjeplass, samt en bod via felles gang i 2. etg. 

- 2 soverom
- Bod inne i leiligheten, samt en ekstern bod 
- Heis 
- Veranda på ca 11 kvm 
- Garasjeplass
- Skole i umiddelbar nærhet 
- Marka i umiddelbar nærhet 

Velkommen til visning! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter arrangeres det privatvisninger fortløpende. Kontakt Kristoffer Stormfelt på tlf. 97 60 91 13 eller epost: k.stormfelt@krogsveen.no så finner vi en tid som passer. Vi er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig dersom man ønsker dette for å være klar for budrunden!

Entrè:
Entrèen er innredet med garderobeskap. Trenger en mer oppbevaringsmuligheter er det muligheter for kommode, garderobeskap etc. 

Bad: 
Badets infrastruktur og overflater er fra byggeår i 1997. Badet er derfor ikke bygget ihht dagens krav. Flislagt gulv med gulvvarme. Det er fall på badegulv, men ikke ihht til dagens preaksepterte krav. Det er ca. 20 mm fra topp slukrist til front terskel. Ca 25 mm dersom det er oppbrett på membran ved terskel.

Badet er innredet med wc, dusj med sammenfellbare glassvegger og servant i hel plate. Utstyr fra 2019. Det er opplegg for vaskemaskin som er fra byggeår.

Stue & Veranda:
Stuen gir plass for spise- og sofaseksjon. 
 
Utgang til veranda på ca. 11 kvm. fra stue. Verandadekke i betong med bæring i front i stål. Rekkverk i stål og glass (glass fra 2016). Det er lagt tremmegulv på betongdekket. Det er montert 2 markiser på verandaen med manuell betjening.

Kjøkken: 
Lyst og pent kjøkken med plass til lite spisebord langs kjøkkenvinduet. Kjøkkeninnredning hovedsakelig fra byggeår men noe supplert i 2006. Hvite formpressede fronter med profiler. Benkeplater i laminat. Fliser på vegger over benkeplater. Villavent ventilator skiftet i 2014. Det er opplegg for oppvaskmaskin i rommet. Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet som følger boligen.

Soverom: 
Leiligheten har 2 soverom. Hovedsoverommet har egen bod/walk-in closet som gir godt med lagringsmuligheter inne i leiligheten. Leiligheten disponerer også en ekstern bod som man finner på andre siden av felles gang på samme leilighetsplan. 

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler (bad). 

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket E5

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Hjorthehaven Boligsameie, med sameiebrøk 76/6115.
Sameiet består av 72 leiligheter.
Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69
Iht. sameiets vedtekter er Sameiet medeier av huseierforeningens fellesarealer, gnr. 47, bnr. 389 på 50/50 basis. Styret i sameiet er medlem i huseierforeningen

Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt så lenge dette etter styrets vurdering ikke er til sjenanse for andre beboere. 

Foretatt påkostninger de senere år: 
* Våren 2018 ble brannalarmanlegget i garasjen skiftet ut.
* I 2018 startet bygging av avfallsskur utenfor hver blokk der avfallskontainere er plassert

Følgende aktiviteter er planlagt gjennomført eller vurdert for 2019/2020:
- Etablering av ladeinfrastruktur for elbiler i fellesgarasje (utført våren 2019)
- Utskifting av lamper i garasjen (utført våren 2019)
- Utskifting av lamper i oppganger (planlagt for 2020)
- Oppgradering av videoovervåkingsløsning i fellesgarasje (gjennomføres høsten 2019)
- Opprusting av lekeplass mellom blokker og rekkehus ( i samarbeid med rekkehusene) (gjennomføres august 2019)
- Montering av sikring på vinduer i fellesareal (gjennomføres høsten 2019)
- Utskifting av dørpumper/låskasser, evt. oppgradering av felles låssystem (vurderes i 2020)
- Sameiet skal etter planen gjennomføre vedlikeholdsbefaring med teknisk avdeling i ABBL i løpet av 2019/020 og fokus her er bl.a. behov for vedlikehold de nærmeste årene.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 2459, tinglyst 27.01.1997, type heftelse: pantsettelseserklæring til sameiet på kr. 20.000,-. 

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen. 

Regulering

Eiendommen er regulert til Blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan EMMA HJORTH-området datert 31.05.1995 med tilhørende reguleringsbestemmelser. 

Kommuneplaner: 
Navn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2017-2035
Ikrafttredelse: 04.04.2018
Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid: 
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2035-2040
Status: Planlegging igangsatt

Det er avholdt forhåndskonferanse hos kommunen vedr. ombygging av og tilbygg til barneskole, ny flerbrukshall, riving, ny avkjørsel av Emma Hjort barneskole. Saken gjelder i hovedsak bygging av ny hall i front av boligen. Innsyn i saken kan lese på https://www.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfinnsyn.ashx?response=arkivsak_detaljer&arkivsakid=2019008551& 
Ta også kontakt med megler ved spørsmål. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR11.19127

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.025,- pr. mnd. og inkluderer: 
- Kabel-tv
- Internett
- For.fører
- Kommunal avgifter 
- Renter og avdrag felles lån 

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5566,- pr. år. / 6988 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv og internett og er ink. i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.048.057,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 3.773.005,20. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 11 600,- pr. 31.12.2018.
Andel fellesgjeld er kr 61.649,- pr. 05.08.2019.

Total fellesgjeld for sameiet er kr 4 960 336,- pr.05.08.2019 og lånevilkårene er:
Lånenummer: 22238109918, Sparebanken Øst
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 05.08.2019: 3.8% pa.
Antall terminer til innfrielse: 143
Andel av saldo: 61 649
Første termin/første avdrag: 24.07.2016 ( siste termin 24.06.2031 )

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.902.000,-. 

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.066.121,-. 
Av dette beløpet utgjør kr 61.649,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Plantegning
Pen & lys 3-roms i 2.etasje med heis opp til leilighetsplanet - Veranda - Garasjeplass - Gangavstand til Sandvika.
Pen & lys 3-roms i 2.etasje med heis opp til leilighetsplanet - Veranda - Garasjeplass - Gangavstand til Sandvika.
Utsynet fra verandaen.
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Hjorthehaven 15 er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 31 lokalkjente.

Transport

Transport

Høyrabbenwalk
9 min
Sandvika bussterminal/stas...drive
9 min
Sandvika stasjondrive
9 min
Skoler

Skoler

Emma Hjorth skole (1-7 kl....walk
2 min
Bjørnegård skole (8-10 kl....walk
24 min
Vøyenenga skole (8-10 kl.)drive
6 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Kiwi Slependenwalk
25 min
Vøyenenga senterdrive
6 min
Kiwi Vøyenengadrive
6 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon/fastpris: 37.000,-
Grunnhonorar: kr 15.900,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-
Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Laster objekter...
Kristoffer Stormfelt
Daglig leder/Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Kristoffer Stormfelt

Telefon 67 16 74 55

Lurer du på noe

Kristoffer svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.