Vøyenenga

Horniveien 37

Prisantydning

6 490 000 kr

Omkostninger: 163 472 krTotalpris: 6 653 472 kr
Etasje
3
Byggeår
1999
Soverom
3
Areal (P-ROM)
147 m²
Tomteareal
2099 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda

Innbydende og lekker tomannsbolig over 3 plan *Garasje + biloppstillingsplasser *Barnevennlig *Hybel *Flytt rett inn!

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler Cecilie Muri har gleden av å ønske deg velkommen til Horniveien 37. En innbydende og lekker tomannsbolig over 3 plan, oppført i 1999. Her har du en lys og trivelig hovedetasje med gang, wc, stue og kjøkken samt utgang til flere trivelige uteplasser og hage. I hagen er det godkjenning til å sette opp en bod på ca. 15 kvm. I 1. underetasje har du bad, vaskerom (adskilt med skyvedører) og 2 gode soverom hvorav det største rommet kan deles i 2 for å få 3 soverom på samme plan. I 2. underetasje har du en 2-roms hybel med egen inngang. I tillegg har du garasjeplass og flere biloppstillingsplasser.

Eiendommen har en meget barnevennlig og attraktiv beliggenhet i et tilbaketrukket boligområde på Vøyenenga.

Velkommen til visning!

Eiendommen

Horniveien 37, 1339 Vøyenenga
Gnr. 64, bnr. 61, snr. 4 i Bærum kommune.

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en meget barnevennlig og attraktiv beliggenhet i et tilbaketrukket boligområde på Vøyenenga. Nærhet til Vestmarka og Ståvivannet med flotte turmuligheter året rundt. Her finnes det flotte og populære turstier, samt skiløyper til Vestmarksetra og betjente hytter. I sommerhalvåret er det fine sykkelstier rundt Ståvivannet. 

Det er kort vei til Kirkerudbakken skisenter med både helge- og kveldsåpne bakker. Det finnes ellers et bredt tilbud av ulike fritidsaktiviteter i nærområdet. Det er kort vei til bl.a. Hauger idrettspark, samt til Berger svømmehall på Rykkinn. Flere idrettslag i området tilbyr et bredt utvalg av organiserte idretter for barn og unge. 

I gangavstand fra boligen finner du Vøyenenga senter. Her kan de tilby bl.a. en stor Meny butikk med postkontor, kiwi, apotek, renseri, blomsterbutikk, legekontor, treningssenter og kafé m.m. Få minutter med bil til Sandvika sentrum med et stort utvalg av butikker, restauranter, kino, kaféer, storsenter, tog, samt badestrender på Kalvøya og Kadettangen.

Kun 3 minutters gange fra boligen ligger det en bussholdeplass, herfra går bl.a. buss 240 til Sandvika ca. hvert 20 minutt og hvert 10 minutt i rushtidene. Til Sandvika tar det ca. 12 minutter med buss og til Oslo tar det tilsammen ca. 40 minutter. Det er muligheter for overgang til tog i Sandvika.

Veibeskrivelse

Fra Ringeriksveien ta inn i Horniveien og følg veien et lite stykke oppover. Boligen ligger så på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Barnehager: Hornienga Fus Barnehage, Rådyrhagen AS, Ståvi barnehage avdeling Borkenhagen, Ståvi barnehage avdeling Skui, Kirkerudbakken barnehage, Berghoff barnehage og Grindstuveien familiebarnehage.
Det er per 01.11 iht. kommunens oversikt over ledige barnehageplasser, ledige plasser i Ståvi barnehage avdeling Skui, Kirkerudbakken barnehage har 1 ledig plass til store barn og Grindstuveien familiebarnehage har 1 ledig plass til små barn.

Barneskole: Skui 
Ungdomsskole: Vøyenenga

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 174 kvm
Totalt bruksareal: 151 kvm
Totalt primærrom: 147 kvm

Bruksareal:
Garasje 22 kvm
Tomannsbolig 151 kvm

Primærrom:
Tomannsbolig: 
1. etasje 53 kvm: Hall/trapperom, stue/spisestue, kjøkken og wc.
* Utgang til veranda på 10 kvm med trapp til terrasse på 22 kvm.
1.underetasje 50 kvm: Gang/trapperom, 2 (3) soverom, bad, vaskerom
* Utgang til veranda på 8,5 kvm fra et soverom.
2. underetasje 48 kvm: Gang/trapperom, stue/kjøkken, bad, entré, soverom
* Utgang til terrasse på 9,5 kvm.

Sekundærrom i felles garasje:
Garasje: 
1. etasje 22 kvm: Garasje med plass til 1 bil og bodplass.

Tomannsbolig: 
2. underetasje 4 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.11.2019 utført av Alexander Hotvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Tomten er fellesareal men hver enhet benytter delen utenfor sin bolig. Det er en muntlig og gjensidig avtale mellom naboene at skillen på utearealet går på samme sted som skillen i boligen. Delen utenfor denne seksjonen ligger i skrånende terreng mot nordøst, plant terreng i forlengelsen av gårdsplassen. Tomten er opparbeidet med gressplen, beplantning og terrasser og verandaer. Gårdsplass med beleggningsstein. Godt med biloppstillingsplasser. 

Det er gitt tillatelse for oppføring av en utvendig bod på ca. 15 kvm i hjørnet av eiendommen mot vest, i oktober 2019. Tillatelsen gjelder for tre år.

Parkering

Det medfølger 1 garasjeplass i felles garasje. Leddport i front med motor. I tillegg er det plass til flere biler på tomten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via felles tun med den andre halvparten av tomannsboligen og det er felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.

Vegger mot grunn: 
Grunnmur med systemblokker fylt med betong.

Drenering:
Drenering fra 2000. Det ble oppdaget fuktighet i vegger ifm. overtagelse av boligen i 1999. Drenering ble skiftet i 2000 med ny slemming, grunnmursplast, 5 cm isolasjon/drensplate og nye drenerende masser.
Det har ikke vært observert fuktighet etter dette - 2. underetasje ble innredet i 2001, så veggene stod tilgjengelige for inspeksjon i et år. 

Grunnmur mot terrenget er utforet og kledd.
Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.

Vegger mot grunn: 
Grunnmur med systemblokker fylt med betong.

Drenering:
Drenering fra 2000. Det ble oppdaget fuktighet i vegger ifm. overtagelse av boligen i 1999. Drenering ble skiftet i 2000 med ny slemming, grunnmursplast, 5 cm isolasjon/drensplate og nye drenerende masser.
Det har ikke vært observert fuktighet etter dette - 2. underetasje ble innredet i 2001, så veggene stod tilgjengelige for inspeksjon i et år. Grunnmur mot terrenget er utforet og kledd.

Yttervegger:
Yttervegger i bindingsverk, utvendig panelkledning, isolert. Malt i 2013-2017.

Vinduer:
Vinduer med isolerglass.

Ytterdører og porter: 
Isolert ytterdør - fabrikkmalt. Montert kodelås på hoveddør.Terrassedører med isolerglass i soverom og entré. Heve-skyvedør med isolerglass i stue.

Innvendige dører: 
Malte dører. Skyvedør med glass fra hall til stue. Skyvedør mellom kjøkken og stue.

Takkonstruksjoner: Saltak i trekonstruksjon. 
Taktekking og membraner: Takstein i betong. Metall takrenner, nedløpsrør og beslag.

Trapper og ramper: 
Tretrapp med laminat i trinn (trappefornyer). Malte vanger og rekkverk. 
Nye trinn (trappefornyer) og malt vanger og rekkverk i 2014.

Balkonger, terrasser ol.:
1. etasje:
Veranda med beiset impregnert terrassebord. Beiset rekkverk i tre. Terrasse over bod i forlengelsen av veranda (trapp i mellom) med trebjelkelag, vannfaste
sponplater, membran og beiset impregnert terrassebord.
1. underetasje:
Veranda med beiset impregnert terrassebord. Beiset rekkverk i tre.
2. underetasje:
Terrasse med beiset impregnert terrassebord.

Piper, plassbygde ildsteder m.v.:
Elementpipe, takhatt og pipebeslag. Ny peisovn i stue i 1. etasje i 2017. Vedovn i stue i 2. underetasje. 

Utvendig solavskjerming: 
Markise på hovedterrasse med motor og fjernkontroll. Ny i 2012.
Innvendig solskjerming: Lameller og plissé gardiner i stue fra 2016/2017.

Sentralstøvsuger: 
Sentralstøvsuger med uttak i alle etasjer. Motor for sentralstøvsuger står i vaskerom.

Utendørs, generelt: Bod på ca. 11 kvm under terrasse oppført i 2001 med vegger i systemblokk fylt med betong. Tak med trebjelkelag, vannfaste sponplater, membran og terrassedekke. Noe skjevhet i boden samt i gulv i og foran boden. Boden ble oppført i 2001 og gulvene støpt i 2008. Forventet levetid for membran er ca. 20 år.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

TG2: 
Vinduer: Vinduer fra byggeår. Et vindu på soverom i 2. underetasje har kilt seg, man får ikke snudd vinduet.

Informasjon fra selgers egenerklæring:
Det har vært påvist setning på felles garasje. Dette gjelder i nedre del av garasjen som benyttes av nabo. Uvisst om setningen har stoppet. Utvendig bod (med terrasse over) har seget noe etter at den ble satt opp i 2001. I 2008 ble det støpt heldekkende betonggulv og etter dette har det ikke vært registrert vesentlige endringer.
Arbeider som er utført ved egeninnsats: Satt opp lampe og stikkontakt i utebod i 2002. Ført frem ekstra stikkontakt til varmepumpe fra eksisterende utvendig strømuttak i 2009.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Renovert/oppusset

2017: Ny parkett i stue og kjøkken, ny peisovn i stue samt malt de fleste flater i 1. etasje. De fleste overflater er malt fra 2015-2019.
2013: Fornyet kjøkken med nye fronter, benkeplate og hvitevarer.
2017/2018: Nye baderomsmøbler og blandebatterier på badene.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.11.2001. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt:
2. underetasje ble innredet i 2001 og er opprinnelig byggemeldt som soverom, disp/stue, og boder i byggetegninger. Det er laget en entré i en del av soverommet og en bod er omgjort til bad og kjøkken. Omgjøringen av boden er ikke søkt bruksendret til kommunen. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Boligens nederste etasje ble bygget som hybel og er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen. Denne delen benyttes ikke som hybel i dag men som en del sammen med hoveddelen.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Standard

Boligen har en arealeffektiv planløsning og går over 3 plan.

Kjøkken: 
Kjøkkeninnredning 1. etasje: Kjøkken med fronter, benkeplate og hvitevarer med stålfront fra 2013 og 2018(oppvaskmaskin). Kjøkkenet har glatte høyglansfronter. Det er innredet med laminat benkeplate med nedfelt kum, platetopp med induction, integrert stekeovn og micro. Plass for side by side kjøle-fryseskap tilkoblet vann. Det er montert nytt blandebatteri i 2018. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

Kjøkkeninnredning i 2. underetasje: Enkel kjøkkeninnredning i underetasje med profilerte fronter i furu og laminat benkeplate med nedfelt kum.

Våtrom: 
Bad 1. underetasje: Bad med fliser på gulv og vegger, med varmekabler i gulv. Badet er innredet med innmurt badekar, dusjhjørne, dobbel servant i innredning, speilskap og toalett. Innredningen er fra 2018. 

Bad 2. underetasje: Bad med fliser på gulv og vegger, med varmekabler i gulv. Badet er innredet med dusjhjørne, servant i innredning, speilskap og toalett. Det er opplegg for vaskemaskin. Ny innredning i 2017, nytt toalett i 2019. 

Vaskerom 1. underetasje: Vaskerom med fliser på gulv og malte plater på vegger. Innredet med skyllekum, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Wc 1. etasje: Wc med fliser på gulv og vegger, med varmekabler i gulvet. Innredet med servant i innredning, speilskap og toalett.

Overflater: 
Innvendige gulv: Overflater med hovedsakelig: 1-stavs parkett i stue og kjøkken i 1. etasje. Forøvrig 3-stavs parkett. Fliser i hall, wc, vaskerom og badene. Ny parkett i 1. etasje i 2017.

Innvendige vegger: Overflater med hovedsakelig: Malte plater, malt tapet, malt panel. Fliser på badene og wc. Veggen mellom gang/trapperom til utleiedel har gips+ panel for god lydreduksjon, det er ikke montert lyd-dør. De fleste flater er malt i tidsrommet 2015-2019.

Innvendig himling: Overflater med hovedsakelig: Malt og beiset panel. De fleste overflater med panel er malt i tidsrommet 2015-2019.

Utstyr: 
- Hovedsikring på 3 x 63 amp. Automatsikringer.
- Alarm- og brannvarslingsanlegg
- Utendørs antenne for RiksTV, fordelt til uttak i stue og kjellerstue.
- Kabel-TV ligger frem til utsiden av hus. Ble i januar 2019 erstattet med Fiber fra Altibox som er installert inn i huset.
- Markise på hovedterrasse med motor og fjernkontroll.

Oppvarming

Luft til luft varmepumpe - plassert i trapperom, panelovner, varmekabel i hall, wc, badene og i 2.underetasje (ikke i boden). Vedovn i 1 underetasje og peisovn i 1.etasje.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket C3

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og boligen er tilknyttet et sameie bestående av 4 eiendommer, med sameiebrøk 1/4. 
Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostnader bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

20.07.1999 - Dokumentnr: 17742 - Seksjonering
Opprettet seksjoner: 
Snr: 4 
Formål: Bolig 
Sameiebrøk: 1/4 

Seksjoneringsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Arnesenga syd datert 15.10.2003 og Arnesenga datert 17.11.1964.

Kommuneplaner: Kommuneplanens arealdel 2017-2035.
Kommuneplaner under arbeid: Kommuneplanens arealdel 2035-2040.

Nærområdet er regulert til offentlig og almennyttig formål (barnehage) og naturvernområde. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR10.19210

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.447,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp, renovasjon og feiing av pipe. 

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 25.000,- pr. år. 
Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4848,-.
Boligen er tilknyttet Riks TV som leverandør av kabel-tv og Viken Fiber som leverandør av Internett og har en mnd avgift på kr. 568,-. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.399.200,- ifølge selger/skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2017 bli kr. 4.664.000,-. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.taten.

Opplysninger om fellesgjeld

Det er ikke felles lån i sameiet.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.653.472.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

2D-plantegning 1. etasje
2D-plantegning 1. underetasje.
3D-plantegning 1. underetasje.
2D-plantegning i 2.underetasje.
Innbydende og lekker tomannsbolig over 3 plan.
Trivelige uteplasser og hage.
Det medfølger 1 garasjeplass samt at det er plass til flere biler på tomten.
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 12.500,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 14.150,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning hvorav 2 stk er inkl.
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Cecilie Muri
Eiendomsmegler

Cecilie Muri

Telefon 67 52 95 05

Lurer du på noe

Cecilie svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.