KLOSTERKOLLEN

Hvitsteinvegen 69

Prisantydning

7 990 000 kr

Omkostninger: 44 972 krTotalpris: 8 034 972 kr
Etasje
3
Byggeår
2019
Soverom
4
Areal (P-ROM/BRA)
229 m² / 253 m²
Tomteareal
675 m²
Fasiliteter
Garasje Veranda

Stilren funkis med god beliggenhet i ytterkant av boligfelt. Store terrasser, fin utsikt, gode solforhold og 3 garasjer.

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Nyetablert og svært barnevennlig boligfelt. Boligen har en meget god beliggenhet innerst i blindvei, og helt i ytterkant av boligfeltet. Eiendommen vender mot skogholt og jordere. Boligfeltet er uten gjennomfartstrafikk, og her finnes det lekekamereater i alle aldre. 

Her er det kort avstand til populære Skien Fritidspark med alle sine aktiviteter. Det er også uendelig mange turmuligheter rett utenfor boligen. Boligen er nyoppført og holder gjennomgående høy standard, og er smakfullt innredet. Boligen passer for både barnefamilier og for "godt voksne" som ønsker seg god plass. Tomten er lettstelt og det er fine terrasser.

Boligen er romslig og er særdeles gjennomfølrt med gode løsninger. Den inneholder bl.a. 2 stuer, lekkert kjøkken, 2 delikate flislagte bad og 4 soverom. I tillegg til stort vaskerom, garasje og tekn.rom/bod. Flotte terrasser, fin utsikt og svært gode solforhold!

Det medfølger både enkel- og dobbel garasje.

Eiendommen

Hvitsteinvegen 69, 3734 Skien
Gnr. 220, bnr. 1808 Skien kommune.

Områdebeskrivelse

Klosterkollen er et nyetablert boligfelt med strålende beliggenhet ved Skien Fritidspark. Her er det nærhet til Kjørbekkhøgda barneskole og Gimsøy ungdomsskole, idrettsplass på Herkules IF, barnehager, forretninger og særdeles flotte turområder. 

Denne boligen har en av de beste beliggenethene på feltet da den ligger helt i ytterkant, og vender mot jorder og skog mot syd og mot vest, og innerst i blindvei uten trafikk. Boligen ligger høyt og fritt, med fin utsikt mot syd og mot øst. Svært gode solforhold - fra tidlig morgen til sent på kveld.

Barnehager og skoler

Kjørbekkhøgda barneskole og Gimsøy ungdomsskole. Det er også kort avstand til Moflata barneskole, og med frie skolegrenser i Skien kan man søke seg dit om ønskelig dersom det er ledig plass. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen.

Det er også flere videregående skoler i nærheten, som f.eks. Hjalmar Johansen Videregående skole og Skogmo Videregående skole.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 278 kvm
Totalt bruksareal: 253 kvm
Totalt primærrom: 229 kvm

Primærrom:
Underetasje 82 kvm:
Vindfang, gang, 3 soverom, bad og stort vaskerom.

Hovedplan 104 kvm:
Stue og kjøkken, soverom, walk-in-closet og stort bad.

2. etasje 43 kvm:
Loftstue med flott terrasse.

Sekundærrom:
Garasje: 24 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.06.19 utført av Takstforum Telemark AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på totalt 675 kvm. Tomten er pent opparbeidet og det er tilsådd plen. Det er asfaltert gårdsplass. Flotte terrasser med gode solforhold. Det gjøres oppmerksom på at nåværende anleggsvei forbi boligen stenges, og her blir det laget jordvoll mot syd. Følgelig blir denne tomten innerst i blindvei. 

Parkering

Enkeltgarasje integrert i huset. I tillegg dobbel garasje på 49 kvm. begge med aut. portåpner.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for naboene. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger, og eier er ansvarlig for sine respektive stikkledninger.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Steinsatt byggegrop og grunnmur av isolerte Jackon elementer. Yttervegger i bindingsverk, og kledd med stående trepanel. 3-lags vinduer. Papp taktekking. 

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i  salgsoppgaven.  Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.04.2019.  Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Standard

UNDERETASJE:
Romslig hall og inngangsparti med god plass til skyvedørsgarderobe. På gulv er det flis og varmekabler, og på vegger er det malte flater. Himling med malte flater og utstrakt bruk av downlights.

Det er 3 soverom i underetasjen. Disse har eikeparkett på gulv og malte vegger. Malte slette himlinger.

Delikat flislagt bad med store og moderne fliser (60x60 cm) på gulv og på vegg. Her er det montert toalett, smakfull innredning samt fin dusjnisje. Stort vaskerom med mulighet for mye og god innredning. Det er også teknisk rom/bod innenfor garasjen.

HOVEPLAN:
Stor og flott stue med åpen kjøkkenløsning. I stuen er det stilfull og moderne peisovn. Med gjennomlys og store vindusflater får man god romfølelse. I stuen er det fin én-stavs eikeparkett, og malte slette vegge. Malte himlinger med utstrakt bruk av downlights.


Moderne og smakfullt kjøkkeninnredning fra Systemkjøkken med god skapplass, samt integrerte hvitevarer (det er montert komfyr og platetopp samt oppvaskmaskin. Plass for innbygging av kjøl-/fryseskap, men dette er ikke montert). 

Hovedsoverom med ensuite-løsning, og her er det direkte tilknytning til stor og flott walk-in-closet samt privat bad. Badet med lyse og fine fliser, og her er det toalett, fin innredning samt dusjnisje. Gardeoben er svært romslig.

TOPPETASJE:
Her er det romslig stue med utgang til en fantastisk takterrasse. Flott utsikt og svært gode solforhold.

Oppvarming

Det er montert peisovn i stuen, ellers elektrisk oppvarming. Det er varmekabler på vaskerom og alle bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen; Dagboknr 1267662, tinglyst 13.09.2018, type heftelse:  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger for Skagerak Nett AS.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 806 2014005//gbnr. 220/1515, 220/1202 samt deler av 220/138 på Skogplassane datert 12.05.2016. Reguleringsformål: Boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Boligen er ledig for snarlig overtagelse hvis ønskelig.

Oppdragets KR-kode

KR26.1955

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Eiendommen er nyoppført og kommunale avgifter er ikke fastsatt. Stipuleres til ca kr. 25.000,- pr. år for denne boligen, og i dette vil det inngå gebyr for vann, avløp, eiendomsskatt, renovasjon og feiing/tilsyn.

Videre har ikke eier kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen, men det må påregnes utgifter til strøm, forsikring samt tv/internett.

Formuesverdi

Da boligen er nyoppført så er ikke formuesverdien fastsatt på nåværende tidspunkt. Formuesverdi fastsettes med utgangspunkt i en formel for kvadratmeterpris som fastsettes av SSB. Den estimerte kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra flere kriterier (beliggenhet, alder, areal og boligtype) som danner markedsverdien i området. Boligens faktiske markedspris vil derfor ikke være Skatteetatens grunnlag for den første fastsettelsen av formuesverdi.

Det første året boligeiendommen skal formuesverdsettes, må skatteyter påse å gi tilstrekkelig med opplysninger om boligen til skattemyndighetene slik at korrekt estimert markedsverdi og formuesverdi kan beregnes. Formuesverdien vil senere automatisk justeres i takt med prisutviklingen på boliger og beregnet formuesverdi vil fremgå av forhåndsutfylt skattemelding.

Formuesverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2018 skal ikke overstige 30 % av dokumentert markedsverdi for primærbolig (der man bor fast). Formuesverdien for sekundærboliger (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) skal for inntektsåret 2018 ikke overstige dokumentert markedsverdi. For nærmere opplysninger om formuesverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 8.034.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,- 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Planskisse underetasje
Planskisse toppetasje
Plantegning 3D
Plantegning 2D
Plantegning 2D
Plantegning 2D
Plantegning 3D
8561131_2-312-4_2D_print
Stor og fin stue med åpen kjøkkenløsning
Fra stuen er det utgang til hage og vestvedt terrasse
Romslig stue og kjøkkenløsning
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som selges innen 6 måneder etter fullføring. Boligen selges etter avhendingslovens normalbestemmelser. Dersom boligen selges til forbruker stiller selger garanti jf. avhendingslova §2-11 jf. buofl. §12. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, tilstandsrapport fra takstmann og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis.  I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: Fast pris kr 60.000,-
Grunnhonorar: kr 2.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
Markedspakke kr 13.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Laster objekter...
Morten Saubrekka
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Morten Saubrekka

Telefon 35 90 45 52

Lurer du på noe

Morten svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.