Solgt: 5 300 000 kr
Jessheim/Langbråten

Langbråten 3

Prisantydning

5 300 000 kr

Omkostninger: 139 122 krTotalpris: 5 439 122 kr
Byggeår
2017
Soverom
3
Areal (P-ROM)
119 m²
Tomteareal
95 m²
Fasiliteter
Garasje
Fellesutgifter
1 330 kr

Funkis rekkehus med mange gode løsninger, påkostet og stilfullt - Solrikt - Garasje

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet på Jessheim i Ullensaker kommune - til tross for den sentrale beliggenheten har boligen en tilbaketrukket beliggenhet. Ønsker du å bo sentralt i en nyere og moderne bolig med kort vei til sentrum - kan denne boligen være noe for deg. 

Orginalt funkis-rekkeshus med gjennomgående høy standard og mange gode løsninger. Boligen ble ferdigstilt i 2017 - her er det bare å flytte rett inn. Boligen er innholdsrik og går over 3. etasjer med tre soverom, kontor, to bad, to stuer og to verandaer. Boligen preges av åpen løsning med mye naturlig lys som gir en god romfølelse og atmosfære. Fra stuen er det direkte utgang til stor utvidet terrasse på ca. 25 kvm. Videre er det også utgang fra loftstuen til takterrasse på ca. 12 kvm. 

Eiendommen

Langbråten 3, 2063 Jessheim
Gnr. 132, bnr. 242, snr. 2 i Ullensaker kommune.

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet på Jessheim i Ullensaker kommune - til tross for den sentrale beliggenheten har boligen en tilbaketrukket beliggenhet. Ønsker du å bo sentralt i en nyere og moderne bolig med kort vei til sentrum - kan denne boligen være noe for deg. 

Gangavstand til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter - Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud. Her er det mange ulike spisesteder, utesteder, kaféer, kulturhus med blant annet forestillinger og tre kinosaler og et godt utvalg av shopping- og handlemuligheter. 
Videre er det meget god offentlig kommunikasjon fra Jessheim stasjon til Oslo og Gardermoen. Togavgang til Oslo hver halvtime med en reisetid inn til hovedstaden på ca. 37 min. Parkering prioritert for pendlere. 

Langelandsfjellet er ofte omtalt som Jessheimmarka og består av område fra Langelandsfjellet i vest og Randbydalsveien i øst, Skogmo/Fladbyseter i nord og mot dyrka mark i sør. Området har en lang rekke stier og kan by på variert terreng, samt lysløype. Det benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i alle aldre. På vinteren kjøres det opp flotte skiløyper.
For mer informasjon besøk http://www.jessheimmarka.no.

Nordbytjernet en oase i byen vår!
Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet med kort vei fra Jessheim sentrum. Rundt tjernet er det godt tilrettelagt med flotte turveier. Nordbytjernet har flotte badeplasser med strender, volleyballbaner, bade- og fiskebrygger.

Ca. 20-25 min. til Romeriksåsen som byr på gode tur- og rekreasjonsmuligheter både sommmer og vinter. 
Romeriksåsen som er et av Romerikes mest varierte friluftsområder; som byr på alt fra tur- og sykkelstier, oppkjørte skiløyper, badeplasser, skiannlegg og mange gode fiskevann!

Veibeskrivelse

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 138 kvm
Totalt bruksareal: 124 kvm
Totalt primærrom: 86 kvm

Bruksareal:
Rekkehus 124 kvm

Primærrom:
Rekkehus: 
1. etasje 43 kvm: Entré/vindfang, kjøkken og stue. 
2. etasje 43 kvm: Gang/trapp, bad, kontor, og to soverom.
3. etasje 33 kvm: Gang/trapp, stue, soverom og bad.

Teknisk rom i 2. et. med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.  

I tillegg disponerer boligen 1. bod i felles anlegg. 

Rom med benevning "kontor" i 2. et. har et areal på ca. 5.5 m2, som er mindre enn det anbefalingene i TEK10 (7m2) tilsier for oppholdsrom.
Rommet er orginalt definert som teknisk rom på byggetegninger og er definert av takstmann som sekundærrom i tilstandsrapporten. 

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.02.2019 utført av Agenda Taksering.

Tomten

Eiet tomt på 95 kvm. 

Parkering

Parkering i felles garasjeanlegg. Elbil uttak/egen strømboks tilhørende parkeringsplassen. 
Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre. 

Ringmur med plate på mark. Yttervegger oppført i isolert trebindingsverk. Yttervegger er utvendig kledd med bordkledning/trepanel. Flatt tak som antas tekket med papp/membran.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.12.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Standard

Orginal funkis-rekkeshus med gjennomgående høy standard og mange gode løsninger. Boligen ble ferdigstilt i 2017 - her er det bare å flytte rett inn. Boligen er innholdsrik og går over 3. etasjer med tre soverom, kontor, to bad, to stuer og to verandaer. Boligen preges av åpen løsning med mye naturlig lys som gir en god romfølelse og atmosfære. Fra stuen er det direkte utgang til stor utvidet terrasse på ca. 25 kvm. Videre er det også utgang fra loftstuen til takterrasse på ca. 12 kvm. 

Moderne, stilrent og meget tiltalende kjøkken fra HTH med mange oppgraderinger, samt gode og plasseffektive løsninger. Oppgradert benkeplate med tolags laminat og planlimt Franke-vask av kompositt med blandebatteri fra Tapwell med uttrekk. Integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Miele (platetopp og ovn fra feb. 2019). Halvøy med vask og barløsning. Witt ventilator. Sokkelskuffer.Nedfelt søylestikkontakt med usb-tilkobling.

Bad 2. etasje:
Moderne bad i 2. etasje med flere oppgraderingerr. Keramiske fliser på vegger og gulv. Dusjhjørne med hengslede dører. Vegghengt WC. Mekanisk avtrekk. Baderomsmøbel med helstøpt vask. Plastsluk med klemring og synlig membran/ mansjett i sluk.

Bad 3. etasje:
Praktisk bad med direkte tilknytning til soverommet i 3. etasje. Keramiske fliser på vegger og gulv. Dusjhjørne med hengslede dører. Vegghengt WC. Mekanisk avtrekk. Håndvask. Plastsluk med klemring og synlig membran/ mansjett i sluk.

Godt med lagringsplass i boligen. Stor walk-in-garderrobe på soverom i 2. etasje og skyvedørsgarderobe i 3. et. Videre er det skyvedørsgarderobe i entréen, bod under trapp med innredning og bod i 3. etasje. Begge skyvedørsgarderobene er med innredning. I tillegg er det sportsbod i felles anlegg. 

Vegger: Malte plater.
Gulv: Hvitlastert eikeparkett og keramiske fliser.
Himlinger: Malte plater.

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv 1. et. og radiatorer 2. og 3. et. Varmekabler på begge bad. 
Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket B1

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Jessheimhagen Boligsameie, med sameiebrøk 124/14120.
Sameiet består av 77  seksjoner og 2 næringsseksjoner (parkering og bod).
Forretningsfører er Enqvist Eiendomsdrift AS, tlf. 22 80 95 97
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt.  
Foretatt påkostninger de senere år: Boligen er ferdigstilt i 2017. 
Planlagte påkostninger: Husene må males.
Mulig påkostninger med ytterligere el-billadere i garasjen

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. 

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 477828, tinglyst 31.05.2016, type heftelse: Bestm. vedr. elektriske kraftlinjer
Bestemmelse om adkomstrett. Bestemmelse om bebyggelse. Overenskomst om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspenningskabelanlegg. Bestemmelse om beplantning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. 

Regulering

Eiendommen er regulert til småhusbebebyggelse i henhold til reguleringsplan "Romsaas B3, Jessheim Hage" datert 07.09.2015 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Grenser inntil reguleringsplan for "Jessheim vest - Romsaas"  vedtatt 26.10.1998 og "K11 - Jessheim hotell" vedtatt 06.09.206 og "Bekkefaret" vedtatt 12.06.2018. 
Generelt stor utbygning i området. På vestsiden av sameiet sin tomt, skal det bygges hotell. 

Er berørt av veg/jernbanestøy. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR63.1920

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.206,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.

Fellesutgiftene er kr 1.330,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, drift og vedlikehold, bygningsforsikring, kabel-tv, garasje mm. 
Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Felleskostnadene vil øke med 15% fra 1.7.2019. I det vedtatte budsjettet ligger det også en økning for garasjeplassene fra kr 150,- til kr 300,- pr plass pr mnd.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 18.000 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Riks-TV som leverandør av kabel-tv og er inkl. i felles kostnadene Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 1.117.989,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 4.024.760,40. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017.  

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 3.095,- pr. 01.02.2019
Ingen fellesgjeld i sameiet. 

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.400,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.439.122,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr  9.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Plantegning 1. etasje
Krogsveen v/ Emilio Dunne har gleden av å presentere Langbråten 3!
Langbråten 3
Langbråten 3
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Langbråten 3 er spesielt anbefalt for og . Kvaliteten på nabolaget er vurdert til av lokalkjente.

Transport

Transport

Gjestadwalk
7 min
Jessheim stasjonwalk
14 min
Oslo Gardermoendrive
9 min
Skoler

Skoler

Jessheim videregående skol...walk
12 min
Jessheim skole og ressurse...walk
17 min
Allergot ungdomsskole (8-1...walk
17 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Joker Jessheim Hagebywalk
4 min
Coop Obs! Jessheimwalk
7 min
Apotek 1 Jessheimwalk
7 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler
Langbråten 3
A
A
A
A
B
B
C
C
C
C
D
D
D
D
D
D
E
E
F
F
F
F
F
F

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: kr. 50.000,-
Grunnhonorar: kr 15.000,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Emilio de Paoli Dunne
Eiendomsmegler

Emilio de Paoli Dunne

Telefon 63 94 07 06

Lurer du på noe

Emilio svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...