Fjellstrand

Marikloppa 42A

Prisantydning

4 950 000 kr

Omkostninger: 130 722 krTotalpris: 5 080 722 kr
Byggeår
2009
Soverom
4
Areal (P-ROM)
128 m²
Tomteareal
272.8 m²
Fasiliteter
Garasje
Fellesutgifter
2 097 kr

Lys og moderne enebolig i rekke med carport, 4 soverom og vestvendt balkong

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Tiltalende enebolig i rekke i et populært og barnevennlig område på Fjellstrand. Boligen ligger vestvendt med svært gode lys- og solforhold. Lys og luftig stue med utgang til terrasse på ca. 12 kvm. 4 gode soverom hvorav det ene med utgang til overbygget uteplass. Boligen er oppusset de siste år med blant annet oppgradert bad i 2. etg. Hage på tre av husets sider med sol fra morgen til kveld. Hagen er pent opparbeidet med plenarealer og rikelig med beplantninger. Innbydende adkomst med steinlagt gårdsplass. Terrengtilpasset trapp på utsiden av carport og bod mot syd. Hyggelig, felles lekeplass for beboere på området. Kort gangavstand til barneskole, barnehager samt fine turområder. 15 min. gange til Fjellstrand badestrand. Buss som korresponderer med båt til Lysaker og Aker Brygge

Eiendommen

Marikloppa 42 A, 1458 Fjellstrand.
Gnr. 29, bnr. 913, snr. 43 i Nesodden kommune.

Områdebeskrivelse

Lys og moderne enebolig i rekke beliggende på Fjellstrand i et rolig, veletablert og barnevennlig område med godt bomiljø for både liten og stor. Koselig lekeplass midt i Urtehagen fungerer som et hyggelig sosialt treffpunkt. Kort gangavstand til barneskole, barnehager samt marka med fine turområder, idrettsbane, dagligvareforretning og frisør. Bussholdeplass med buss som korresponderer med båt til Lysaker og Oslo. Forretningssenter på Tangen. Kort vei til idrettsbane og ridesenter. Ca. 15 minutters gange til Fjellstrand badestrand med flotte solforhold, stupetårn og grillmuligheter. På vinterstid er det oppmerkede lysløyper i Nesoddmarka og muligheter for snowboard/slalom i slalombakken på Varden. Ca. 10 km til Tangen brygge, ca. 40 min. reisevei til Oslo med bil, ca. 20 minutter til idylliske Drøbak.

Veibeskrivelse

Ta av ved Nesset og følg fv 56 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i krysset ved Nesodden kirke og følg veien over til Fjellstrand. Ta inn første vei på høyre hånd rett etter Fjellstrand skole. Følg Marikloppa innover. Det vil bli skiltet med Krogsveen skilt ved visning.

Barnehager og skoler

Kort vei til barnehager og Fjellstrand barneskole. Ungdomsskole på Alværn og Fagerstrand, Steinerskole på Skoklefall og videregående skole på Hellvik/Berger. Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Bolig:
Totalt bruttoareal: 145 kvm
Totalt bruksareal: 131 kvm
Totalt primærrom: 128 kvm

Primærrom:
U.etg: Gang/trapperom, vaskerom, bad/wc, 2 soverom: 43 kvm
1. etg: Entré, stue/spisestue/kjøkken/trapp, wc: 48 kvm
2. etg: Trapperom/gang, bad, 2 soverom: 37 kvm

Sekundærrom:
Garderobe: 3 kvm

Kryploft bak knevegg med adkomst via luke i vegg i soverom mot vest.

Carport:
Totalt bruttoareal: 18 kvm
Totalt bruksareal: 18 kvm
Sekundærrom: Biloppstillingsplass

Bod:
Totalt bruttoareal: 7 kvm
Totalt bruksareal: 6 kvm
Sekundærrom: Bod med lagringsmuligheter

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.8.2019 utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. 

Tomten

Eiet tomt på 272,8 kvm. Seksjonens eksklusive del av sameiets eiendom er lett skrånende mot vest. Hage på tre sider med sol fra morgen til kveld. Pent opparbeidet hage med plenarealer og rikelig med beplantninger. Innbydende adkomst med steinlagt gårdsplass. Terrengtilpasset trapp på utsiden av carport og bod mot syd. Hyggelig, felles lekeplass for sameietbeboere på området.

Parkering

Biloppstillingsplass i egen carport tilliggende boligen samt 1 biloppstillingsplass på egen steinlagte gårdsplass. Gjesteparkering på området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat/felles vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bolig:
Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre med støpt betongslåle og grunnmur i betong. Yttervegger er oppført i betong og tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med trepanel, sist overflatebehandlet i 2018. Etasjeskille i tre. Vinduer med 3-lags isolerglass. Takkonstruksjon er av type saltak tekket med betongtakstein. Lite overbygget inngangsparti.
 
Bod:
Bygningen er fundamentert med støpt betong til fjell/sprengsteinsfylling og antatt fast grunn. Yttervegger i tradisjonell trebindingsverk utvendig kledd med panel. Takkonstruksjon tekket med betongtakstein. Ytterdør i fabrikkmalt, profilert utførelse. Bygningens yttervegger og himling er isolert iht. eier. Innvendig vegger og himling er plateslått innvendig. Nedfellbar trapp med stige i himling til kaldtloft med noe lagringsmuligheter. Innlagt lys og strøm i bygningen.
 
Carport:
Bygningen er fundamentert med støpt betong til fjell/sprengsteinsfylling og antatt fast grunn. Bærende konstruksjoner og yttervegger oppført i tre, utvendig kledd med trepanel. Takkonstruksjon av type saltak tekket med betong takstein. Det er adkomst til kryploft via luke i himling.
 
Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 20.01.2009.
Vilkår for tillatelsen er gitt i vedlagte midlertidige brukstillatelse.
Det er usikkert om punktene er utført.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

 Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. 

Det er utført radontest av boligen som er innenfor dagens anbefalte tiltaksgrense iht. fremlagt dokumentasjon. Det er installert radonpumpe i boligen av utbygger i etterkant av at boligen ble oppført. Det bemerkes at det ikke etablert radonsperre i grunnen som var et
krav under oppføring av boligen. Sameiet har planer om felles service på radonpumpe.

Standard

Pen og innholdsrik enebolig i kjede med carport og utvendig bod. Boligen er beliggende vestvendt med svært gode lys- og solforhold. Lys og luftig stue med utgang til vestvendt terrasse på ca. 12 kvm. Det er 4 soverom med god størrelse. Det ene med utgang til vestvendt overbygget steinlagt platting på ca, 11 kvm. 
Boligen har siden overtakelse utført bla. innvendige og utvendig overflatebehandlinger, oppgradert bad i loftsetasje og utvidet vegg i stue 1. etasje. 
 
Kjøkken:
Lyst og pent kjøkken med åpen løsning til stuen. Hvit, kjøkkeninnredning med over- og underskap, samt laminat benkeplate med oppvaskkum. Malt flate over benk og belysning under overskap. Kjøkkenventilator, integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp og mikrobølgeovn. Det er avsatt plass til kjøleskap og oppvaskmaskin. 
Følgende hvitevarer medfølger: Oppvaskmaskin, komfyr, induksjon platetopp og mikrobølgeovn. 

Bad i u. etasje:
Pent og romslig bad med hjørnebadekar, åpen dusj og vegghent toalett. Pen baderomsinnredning med servant, speil og lys.

Bad i 2. etasje:
Lekkert bad med baderomsinnredning, dobbelt servant, speil og lys. Dusjhjørne med glassdører og vegghengt toalett.
Badet ble oppgradert i 2018 med ny baderomsinredning, nytt dusj garnityr og nytt blandebatteri. Led downlights i himling.

Wc-rom i 1. etasje:
Wc rom med servant og overskap med speil og vegghengt toalett.

Vaskerom i u. etasje:
Funksjonelt vaskerom med hyller, benk med trådhyller, utslagsvask, vv-bereder på 200 liter, opplegg for vaskemaskin, fordelerskap, stoppekran og automatisk vannmåler.
 
Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater. Det er fliser på bad. 
Overflatene er fra byggeåret, men diverse overflatebehandlinger er gjort i 2018-19. 

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med 3-stavs eikeparkett og fliser. Det er fliser på bad, vaskerom og gang. 
Overflatene er hovedsakelig fra byggeåret.
 
Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater. 
Overflatene er fra byggeåret. Det er ettermontert downlinghts i himling på bad i loftsetasjen.

Annet fast invventar:
- Kabel-tv og internett. Get.
- Brannslange i underskap på kjøkken
- Brannslukningsapparat
- Utekran ved adkomst
- Panelovner stedvise
- Røykvarsler
- Div. belysningsutstyr
- Motorisert markise montert på veranda mot vest i 2018
- Garderobeinnredning i rom definert som garderobe/bod i u. etg.
- Skyvedørsgarderobe med speil og innredning i entré

Medfølger ikke:
- Fryseskap
- Vaskemaskin
- Tørketrommel

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring i moderne peisovn i stue. Gulvvarme i begge bad, wc og entré. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap med automatsikringer og automatisk strømmåler er plassert i entré i 1. etasje.

Energimerke Energimerket D4

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Boligen er tilknyttet Urtehagen sameie, med sameiebrøk 144/4478.
Sameiet består av 47 eierseksjoner som rekkehus, eneboliger i kjede og 2-mannsboliger.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 002333
Dugnad må påregnes.
Dyrehold må søkes styret 

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.
Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

01.08.2019 - Dokumentnr: 883589 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
Rettighetshaver: Eiendomsmegler Krogsveen AS 
Org.nr: 950 007 613 
Elektronisk innsendt 


18.11.2008 - Dokumentnr: 937622 - Seksjonering
Opprettet seksjoner: 
Snr: 43 
Formål: Bolig 
Tilleggsdel: Bygning og grunn 
Sameiebrøk: 144/4478 


Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål og vegformål i henhold til reguleringsplan Persilengen/Marikloppa datert 14.06.2007 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Det pågår arbeid med reguleringsplan "Marikloppa veien"

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR51.1991

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 6.911,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann (Fastavgift kr. 1.430,- + Vannmålerleie kr. 313,-. I tillegg kommer forbruk kr. 30,- pr. m3), avløp (Fastavgift kr. 1.720,-. I tillegg kommer forbruk kr. 26,25 pr. m3), renovasjon kr. 2.818,- og feiing/tilsyn kr. 630,-. 

Fellesutgiftene er kr 2.097,- pr. mnd. og inkluderer: Felles byggforsikring, snømåking, fellesstrøm, drift/forretningsførsel.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 25.000,-/år.
Kabel-tv er ikke installert, men Get kan levere i dette området ifølge selger. 
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2018 var kr 1.537.462,- ifølge selger. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
 
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr 5.534.863,20. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2018. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 8.564,- pr. 31.12.2018
Andel fellesgjeld er kr 0,- pr. 30.07.2019 

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 5.080.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr. 13.900,-. 
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

3Dplan u.etasje
3Dplan 2.etasje
2Dplan u.etasje
2Dplan 1.etasje
2Dplan 2.etasje
2Dplan samleplan
Fasade
Hage
Velkommen!
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Marikloppa 42 A er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 56 lokalkjente.

Transport

Transport

Fjellstrand skolewalk
5 min
Ommendrive
5 min
Fjellstranddrive
6 min
Skoler

Skoler

Fjellstrand skole (1-7 kl....walk
4 min
Alværn ungdomsskole (8-10 ...drive
5 min
Nesodden videregående skol...drive
13 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Joker Fjellstrandwalk
7 min
Coop Prix Bjørnemyrdrive
7 min
Apotek 1 Nesoddendrive
10 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,0% av salgssummen.
Minimumsprovisjon: kr 45.000,-
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 13.750,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Ukens bolig: kr 1.250,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Nina Bøe
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Nina Bøe

Telefon 66 96 94 04

Lurer du på noe

Nina svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.