Marøyvegen 49

Prisantydning

650 000 kr

Omkostninger: 0 krTotalpris: 650 000 kr
Tomteareal
934.7 m²

Bøvågen - Boligtomt med fast båtplass på 2,50 meter. Hyggelig og maritimt miljø.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

 • Ca. 5 minutter å kjøre til Bøvågen, med skole og matvarebutikk.
 • Ca. 10 minutter å kjøre til kommunesenteret på Manger.
 • Ca. 35 minutt til Knarvik senter.
 • Eiet tomt på 934 kvm
 • Tomten er delvis flat og skrår mot veien. Naturlig vegetasjon.
 • Tomten er regulert til bolig.
 • Fast båtplass

Eiendommen

Marøyvegen 49, 5937 Bøvågen
Gnr. 28, bnr. 132 i Radøy kommune.

Områdebeskrivelse

Tomten ligger fint til i naturskjønne og maritime omgivelser på Kvalheim. Området er stort sett utbygd med eneboliger, fritidsboliger, samt naust. Fra eiendommen er det utsikt over vågen og nærområdet. 
Nærmeste dagligvarebutikk finner man i Bøvågen ca. 5 minutters kjøretid unna. 
Til kommunesenteret Manger tar det ca. 10 minutter med bil, og videre ca. 35 minutter til Knarvik senter. 

Veibeskrivelse

Fra Knarvik følger du Fv. 409 over Radøy. Kjør gjennom Manger sentrum og videre mot Bøvågen. Et stykke før du kommer til Bøvågen, ta til venstre ved skilt mot Marøy. Ta deretter til høyre nede ved vågen. Eiendommen ligger på høyre side av veien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen. 

Tomten

Eiet tomt på 934,7 kvm. Tomten er delvis flat og skrår mot veien. Naturlig vegetasjon. Tomten er regulert til bolig. 

Parkering

Eiendommen har rett til å disponere felles parkeringsplass. Ellers kan man opparbeide tomten og tilpasse den med parkeringsplass/carport/garasje - dette må gjøres i henhold de lover og regler som ligger i grunn. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen kan tilknyttes det private ledningsnettet via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Megler har ikke fått informasjon om evnt tilknytningsavgift på det private vann og avløps anlegget. 

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr. 720371, tinglyst: 05.09.2008: type heftelse; Bestemmelser om rett til bruk av båtplass, privat vei, privat parkering, felles lekeanlegg og felles pumpehus/minirenseanlegg. Denne eiendommen har vederlagsfrie retter på bruk av dette. Utgifter til drift og vedklikehold dekkes av rettighetshaver med lik del som øvrige rettigshetshavere. 
 
Servituttene vil følge eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformåli henhold til reguleringsplan Kvalheim nedre, gnr. 28 bnr. 1 datert med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Tatt fra kommunen reguleringsbestemmelser; 
"For einebustader er maksimalt tillete grad av utnytting 30 % BYA. Det kan byggjast maksimalt 2 etasjar + kjellar. Hustype og plassering i terrenget må ta omsyn til maks byggehøgde oppgitt for den einskilde tomt. Dette på bakgrunn av synligheit frå sjøen og utsikt / solforhold for bustadene. Husplassering bør også ta omsyn til klima. For einebustadane skal det vere plass til garasje og minst ein biloppstillingsplass på eigen grunn. Garasje kan byggast inntil 50 m2. Garasjen er å rekna med i graden av utnytting på tomta. Frittliggande garasje kan innanfor Tekniske forskrifter (TEK) førast opp min. 1m frå nabogrense og min. 3 m frå vegkant"

Reguleringsbestemmelsene ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

Selger har mottatt nabovarsel, den planlegges naust på gnr. 28, bnr. 123. Nabovarselet ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR701670

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Det er ikke beregnet utgifter da dette er en tomt. Det må påregnes kostnader til tilkobling av vann og avløp og fremtidige kommunale avgifer/eiendomsskatt. 

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 410.300,- ifølge skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,00.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,00 pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 698.249-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,00,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Tomten er delvis flat og skrår mot veien.
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post. 

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. 
Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag, etter siste annonserte visning. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers eierskifteforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. 
 
Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: Kr. 40.000,-
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 3.950,-
SmartAnnonsepakke kr. 14.500,-
Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 5.000,-
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Laster objekter...
Siren Helene Rundhovde
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Siren Helene Rundhovde

Telefon 53 00 00 23

Lurer du på noe

Siren svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.