Breidablikk/Hasle

Nedre Haslevei 24

Prisantydning

2 375 000 kr

Omkostninger: 60 597 krTotalpris: 2 435 597 kr
Byggeår
1954
Soverom
2
Areal (P-ROM)
114 m²
Tomteareal
752 m²

Stor selveierleilighet med 2 soverom - pent kjøkken fra 2018 - stor stue - eget vaskerom

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Velkommen til Nedre Haslevei 24! 
-Stor leilighet på 114 kvm med 2 gode soverom.
-Kjøkken fra 2018 med gode lagringsmuligheter og mye benkeplass.
-Romslig stue med god plass til tv-seksjon og egen spisegruppe. 
-Malt i moderne og tidsriktige farger. 
-Laminat fra 2018 i det meste av leiligheten.
-Varmekabler i stuen, kjøkkenet og på baderom.
-Vaskerom med flislagte vegger.
-Det er gode lagringsmuligheter i flere innvendige boder i leiligheten. 

Velkommen til en hyggelig visning!

Eiendommen

Nedre Haslevei 24, 3229 Sandefjord
Gnr. 46, bnr. 141, snr. 4  i Sandefjord kommune.

Områdebeskrivelse

Velkommen til Nedre Haslevei 24.
Leiligheten har en flott beliggenhet, ca 2,5 km nordøst for sentrum på populære Breidablikk/Øvre Hasle. Her ligger alle fasiliteter i gangavstand, som blant annet Sande barneskole Breidablikk u-skole, grendehus, barnehage og MENY Hasle dagligvareforretning med rikt utvalg for ukens innkjøp. Ved grendehuset er det lagt opp til flere aktiviteter som bl.a. stor fotballslette, sandvollyball bane, akebakke og aktivitetspark. Praktfulle turområder i nærheten med bl.a. Hjertås med flotte tur muligheter og skiløyper på vinteren. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Veibeskrivelse

Fra Sentrum kjører man Gokstadveien mot Solløkka forbi Møller. Ta så inn til venstre i Nedre Gokstadvei for så til venstre inn i Nedre Haslevei. Følg så veien helt til toppen av bakken. Nedre Haslevei 24 vil da være på venstre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Sande barneskole og Breidablikk ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 127 kvm
Totalt bruksareal: 119 kvm
Totalt primærrom: 114 kvm

Primærrom:
Bad, kjøkken, 2 soverom, stue, vindfang, vaskerom, omkledningsrom, wc

Sekundærrom:
2 boder

I tillegg disponerer boligen bod i kjelleren og felles utvendig bod og nede i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.08.2019 utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Felles eiet tomt på 752 kvm som tilhører sameiet. Tomten er opparbeidet med diverse busker og gressplen ellers er oppkjørselen gruslagt. Det er laget en felles uteplass som kan benyttes av alle i sameiet. Sandefjord kommune opplyser at dette er en gammel oppmåling og grensene mot vest, nor og øst er usikre. Nøyaktig tomteareal kan ikke garanteres.

Parkering

Parkering i felles oppkjørsel.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Leiligheten ligger i underetasje i et flermannshus. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Hovedbygget er oppført i ca 1954 og denne seksjonen er antagelig tilbygget i 1986. Leiligheten ble oppgradert i perioden 1999-2004. I 2018 ble det lagt ny laminat i alle gulv med unntak av bod og nye panelplater er montert på vegger på et soverom. Ny kjøkkeninredning med integrerte hvitevarer. Det ble støpt nytt gulv i stue, kjøkken og et soverom i 2018. 

Sameiet har planlagt å drenere rundt huset. Takstmann har notert at dreneringen ikke funker helt optimalt.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Høyden mellom trinn og tak i trapp ved soverom er for lav. Det er ikke montert klemring i sluk og slukrist er montert skjevt på bad. Det ble indikert noe fukt nederst på yttervegg i og utenfor dusjsone, og enkjelte fliser er ikke fagmessig montert. På vaskerom bemerkes det at fliser ikke er fagmessig utført.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i  salgsoppgaven.  Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.02.1958. Denne gjelder for deler av hovedbygget og ikke denne leiligheten. Denne kan fås ved henvendelse til megler. I henhold til tegninger levert av Sandefjord kommune er denne leiligheten innredet etter at ferdigattest ble utstedte. Leilighetsbygget er etter opplysninger fra kommune mest sannsynlig omsøkt og ombygget i to omganger. En gang i forbindelse med seksjonering i 1988 og en gang i 2001. Søknaden til kommunen i 2001 antas og omhandle bygging av balkong i 2. etasje, men kommunen kan ikke bekreftet dette, heller ikke hva tidligere søknader har omhandlet. Dette skyldes at kommunens byggesaksarkivet ikke er komplett og byggesaksmappen på dette bygget finnes ikke. Videre finnes det noen mindre avvik fra de eldste tegningene. Kjøkkenløsningen er endret siden den tid og vegg fra gang til stuen og mellom kjøkken og stuen er fjerne.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Standard

Velkommen til Nedre Haslevei 24! Første møte med leiligheten er den flislagt gangen med varmekabler, med lyse og fine fargevalg på veggene. Videre inn kan leiligheten by på en stor stue med åpen kjøkkenløsning fra 2018. Stuen er romslig og har god plass til tv-seksjon og egen spisegruppe. Hele stuen er malt i moderne og tidsriktige farger. Kjøkkenet er U -formet med gode lagringsmuligheter og mye benkeplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. 

Det meste av boligens gulv består av laminat fra 2018 og fliser. Det er lagt varmekabler i stuen, kjøkkenet og på baderom, dette er med på å gi leiligheten en behagelig varmefordelig. 

Romslig bad og separat toalettrom med vegghengt wc, er begge innredet med fliser på gulv og vegger med varmekabler på badet. Eget vaskerom med flislagte vegger. 

Leiligheten kan by på to romslige soverom som begge kan brukes som hovedsoverom,
med god plass til dobbeltseng og skaper. Det er gode lagringsmuligheter i flere boder i leiligheten. 

Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varmekabler i enkelte rom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket G5

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Nedre Haslevei 24 boligsameie, med sameiebrøk 22/86.
Sameiet består av 5 leiligheter.
Ikke egen forretningsfører, gjøres intert i sameiet.
Dugnad samt trappevask må påregnes.
Dyrehold er tillatt.  
Foretatt påkostninger de senere år: Taket er byttet for 5 år siden.
Planlagte påkostninger: Det er planlagt å drene rundt huset. Fordeling av kostnadene for ny drenering er enda ikke avtalt i sameiet. Det er heller ikke avtalt hvordan oppgraderingen med ny drenering skal finansieres. Kjøper overtar ansvaret for dette. 
Hovedvannledningen blir byttet i løpet av september, selger vil ta denne kostnaden.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). 

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan datert 22.5.2014.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR22.19187

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.200,- pr. mnd. og inkluderer: Varmt vann (vil bli avregnet etter faktisk bruk), strøm til fellesarealer, kommunale avgifter og felles bygningsforsikring.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert i 2019.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.14.234 kwh. pr. år.
Boligen er tilknyttet Home nett som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 245 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Sandefjord brebånd ligger klart i leiligheten om ny eier vil benytte seg av dette.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 699.628,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig).
  
Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) var formuesverdien for 2017 kr 2.518.661. 

Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.435.597,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-,  med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Flott kjøkken fra 2018
Nedre Haslevei 24!
Innganspart med en liten uteplass
Se alle bilder i galleriet

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.  Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Provisjon: 1,5% av salgssummen
Minimumsprovisjon: kr 30.000,-
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.550,-
SmartAnnonsepakke: kr 14.250,-
Visningshonorar: kr 1.875,- alle inkl
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.
minusVis mindre
Laster objekter...
Henrik Bettum
Eiendomsmeglerfullmektig

Henrik Bettum

Telefon 33 50 01 06

Lurer du på noe

Henrik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.