Nesbru/ Mellom-Nes

Nesvangen 19 B

Prisantydning

2 950 000 kr

Omkostninger: 80 722 krTotalpris: 3 030 722 kr
Etasje
1
Byggeår
1987
Soverom
1
Areal (P-ROM)
73 m²
Tomteareal
8647 m²
Fasiliteter
Veranda
Fellesutgifter
2 715 kr

Attraktiv 2 (3) -roms-seniorleilighet 55 +. Trappefri adkomst. Vestvendt beliggenhet med gode solforhold og utsikt

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Seniorleilighet med god planløsning, opprinnelig 3-roms. Kjøkkeninnredning fra ca. 2010, samt noe overflateoppusset. Ryddig og veldrevet sameie, god økonomi. Her kan man bo godt med både lave bo- og felleskostnader. Seksjonene i sameiet kan kun selges til personer som har fylt 55 år på det tidspunkt bindende avtale blir inngått. Dersom 2 personer kjøper en seksjon sammen, må begge oppfylle alderskravet.
Kort fortalt:
- Flott utsikt og solrik plassering 
- Rolig og populær beliggenhet
- God planløsning
- Vestvendt terrasse, gode solforhold
- Varmekabler på kjøkken, stue, bad og soverom
- Mulighet for 2 soverom
- Nærhet til endeløse tur- og grøntområder
- Rikelig med lagringsplass
- Fellesområder med bl.a. gjesteleilighet/selskapslokale
- Lave felleskostnader.

Eiendommen

Nesvangen 19 B, 1394 Nesbru.
Gnr. 39, bnr. 1488, snr. 17 i Asker kommune.

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en svært flott beliggenhet på boligfeltet. Vestvendt beliggenhet med utsikt mot Skaugumsåsen. Nesvangen ligger i et veletablert boligområde på Nesbru. Stille, rolig og tilbaketrukket beliggenhet med en svært flott plassering på boligfeltet. Sameiet ligger i et eksklusivt villaområde, stille og trygt med veletablerte rolige naboer. Det er kort gangavstand til både buss, butikk, helsetjenester og diverse servicetilbud. Kort vei til Holmensenteret med alle typer forretninger eller Holmenskjæret med badestrand og båthavn, samt kort vei til Holmen kajakklubb. Svømmehall ved Holmen. Det er også gode bussforbindelser til både Asker- og Sandvika sentrum med et rikt utvalg av forretninger og andre servicetilbud.

Veibeskrivelse

Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 79 kvm
Totalt bruksareal: 73 kvm
Totalt primærrom: 73 kvm

Bruksareal:
Leilighet 73 kvm

Primærrom:
Leilighet: 
Underetasje: 73 kvm: Entré, stue, kjøkken, arbeidsrom , vaskerom, bad og 1 soverom.

I tillegg disponerer boligen 1 bod med utvendig adkomst.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.11.2019, utført av Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomten

Eiet tomt på 8.647 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal. Overbygget solrik terrasse, med fin utsikt og sen kveldssol. Utsikt til sjøen fra område samt inn mot Asker og Skaugumsåsen.

Parkering

Parkering på fellesområde. Gjesteparkering skjer på egen- og offentlig grunn etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i betong. I u.etg. er det utlektet trekonstruksjon på innsiden av grunnmur. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre og betong. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Yttertekking av betongstein. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utgang til terrasse i trekonstruksjon fra stue. Støpt gulv i leiligheten. Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Vinduer fra byggeår med vanlig bruktslitasje. TG 2.
Ytterdører fra byggeår med vanlig brukslitasje. TG 2.
Innerdører fra byggeår med vanlig brukslitasje. TG 2.
Noe avvik i gulvenes horisontalplan registrert. Opp til ca. 18 mm skjevhet i stue/kjøkken. TG 2.
Våtrom fra byggeår. TG 2.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.02.1989. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. 

Standard

Seniorleilighet med god planløsning, opprinnelig 3-roms leilighet. Leilighet i bygg oppført i 1987. Kjøkkeninnredning ble skiftet i ca. 2010. Det er skiftet varmtvannsbereder og servant samt noe overflateoppusset. For øvrig har leiligheten standard fra byggeår. Den anses være normalt brukt og vedlikeholdt. Ryddig og veldrevet sameie med god økonomi og bra vedlikeholds historikk. Her kan man bo godt med både lave bo- og felleskostnader. Seksjonene i sameiet kan kun selges til personer som har fylt 55 år på det tidspunkt bindende avtale blir inngått. Dersom 2 personer kjøper en seksjon sammen, må begge oppfylle alderskravet.

Praktisk entré:
Entré med plass til tøy og sko. Romslig utvendig sportsbod for oppbevaring utenfor døren.

Romslig og lys stue/ spisestue
Hyggelig stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Store vindusflater som gir rikelig med lys, fritt for innsyn fra naboer. Parkett og lyse overflater. Utgang til en solrik terrasse. En del av stuen har tidligere vært et soverom, dette kan enkelt tilbakeføres om man ønsker 2 soverom.
 
Dels åpen kjøkkenløsning
Normalt utstyrt. Innredning montert i ca. 2010. Innredning med profilerte eikefronter. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Ventilator med utblåsning via sentralavtrekk.


Bad
Dusjhjørne med dusj på vegg, vegghengt toalett og servant i møbel. Ny servant i 2019. 
Vaskerom
120 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder fra 2009.
Et stort soverom:
Stort soverom med god plass til dobbeltseng og evt. kontorpult. Garderobe for oppbevaring. Soverommet er tilknyttet badet.

3-faset inntak - 32 amp. hovedsikringer. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i entré. Kursoversikt samsvarer med utstyr i sikringsskap.
Kabel-tv.Bredbånd.

Kort fortalt
- Flott utsikt og solrik plassering 
- Rolig og populær beliggenhet
- God planløsning med alt på et plan
- Vestvendt terrasse med fantastiske solforhold
- Varmekabler i gulvet på kjøkken, stue, bad og soverom
- Mulighet for 2 soverom
- Umiddelbar nærhet til endeløse tur- og grøntområder
- Rikelig med lagringsplass i tilhørende bod
- Perfekt for deg som verdsetter rolige omgivelser
- Ryddig sameie med ordnet økonomi bestående av 38 seksjoner
- Fellesområder med bl.a. gjesteleilighet/selskapslokale
- Lave bo- og felleskostnader
- Her vil du trives!

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i stue, kjøkken, soverom og bad. 1-løps elementpipe, men ikke ildsted. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerke Energimerket F5

Informasjon og brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Nesvangen boligsameie, med sameiebrøk 1 / 38.
Sameiet består av 38 eierseksjoner.
Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 00
Dugnad må påregnes.
Dyrehold er tillatt. 

Utleie av fellesrommet:
Det innføres betaling for leie av fellesrommet. For egne beboere kr 150,- pr. gang. For utenforstående, f.eks. til en konfirmasjon for barnebarn osv: kr 250,- 
 
Planlagt vesentlig vedlikehold i 2019:
Vedlikeholdsarbeidet på fasadene fortsetter i form av malerarbeid. Det gjennomføres maling av de resterende vestvegger samt gavlvegger i Nesvangen 15 - 25. Enkelte bord må også påregnes utskiftet, og dette avtales mellom utførende firma og styret. Ytterligere 5 ytterdører skal skiftes ut, og to personer fra styret vil foreta befaring og prioritere.
 
Planlagte påkostninger kommende 5-års periode:
Etablere sandfangkummer på nedsiden av byggene – På vent. 
Overflatebehandle fasadene, skifte dårlige bord – Vi følger vedlikeholdsplanen.
Utskifting av ytterdører – i gang.

- Seksjonseiere i sameiet har fortrinnsrett til kjøp av seksjon i sameiet på samme vilkår som høyeste bud.
- Seksjonene i sameiet kan kun selges til personer som har fylt 55 år på det tidspunkt bindende avtale blir inngått. Dersom 2 personer kjøper en seksjon sammen, må begge oppfylle alderskravet. 
Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. vedtektene ikke er anledning å erverve mer enn 1 seksjon i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet. 
Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr 1337, tinglyst 15.01.1997, type heftelse: Forkjøpsrett. Hjemmelshaver og fremtidige hjemmelshavere til gnr 39 bnr 1488 har forkjøpsrett ved overdragelse av boliger tilknyttet dette gårds-og bruksnummer. 

Dagboknr 2277, tinglyst 26.01.1998, type heftelse: Prioritet etter obligasjon til Husbanken, som til enhver tid hviler på eiendommen. Bestemmelsen kan slettes med samtykke fra Husbanken
Dagboknr 15045, datert 26.05.1997, type heftelse: Pantsettelseserklæring. Sikkerhet for felleskostnader 10.000,-.
Dagboknr 2496, datert 27.01.1997. type heftelse: Erklæring/ avtale. Div. bestemmelser vdr. utleie. Utleie kan ikke foretas uten styrets skriftlige godkjennelse. 
Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.
Dagboknr 24423, tinglyst: 20.08.1963: Erklæring avtale. Samtykke til Transformatorkiosk samt. elverket har ret til å foreta de grave- og reparasjons-arbeider som er nødvendig for anleggets drift og utvidelse.
Dagboknr 34460, tinglyst: 14.11.1986: Best. om garasje/parkering. Hvem som har rettighet for garasjeplass.
Dagboknr 34461, tinglyst: 14.11.1986: Best. om garasje/parkering. Hvem som har rettighet for garasjeplass.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Øvre Nes, del av Mellom-Nes - 77 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i område for nåværende boligbebyggelse i Kommuneplan for Asker - 2018 - 2030. Delareal (allmennyttig formål) 8.075 kvm, delareal - (offentlig eller privat nåværende tjenesteyting) 573 kvm. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR15.19155

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.715,- pr. mnd. og inkluderer: Offentlige avgifter som direkte kan henføres til bygningene, forsikringer, drift og forsvarlig ytre vedlikehold av bygningene samt forretningsførsel. kostnader til opparbeidelse, drift og vedlikehold av fellesarealer med veier, biloppstillingsplasser, felles grøntarealer og beplantninger samt vaktmestertjeneste. 

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Formuesverdi

Formuesverdi for 2017 var kr 933.896,- ifølge skatteetaten. Beløpet forutsetter at eier bor fast i boligen (primærbolig). Ved eventuell øvrig bruk av eiendommen (f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt) vil formuesverdien for 2019 bli kr. 3.362.025,60. Verdien er regnet ut i fra formuesverdien for primærbolig for 2017. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Opplysninger om fellesgjeld

Andel formue er kr 17.602,- pr 31.12.2018.
Andel fellesgjeld ajourført Kr 0,-

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.
- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.030.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-, med et årlig abonnement på kr. 2.800,-.
Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre

Plantegninger

Plantegning
Utsikt fra leiligheten
Praktisk entré: Entré med plass til tøy og sko. Romslig utvendig sportsbod for oppbevaring utenfor døren.
Stue/spisestue
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Nesvangen 19 B er spesielt anbefalt for familier med barn og etablerere. Kvaliteten på nabolaget er vurdert til veldig trygt av 94 lokalkjente.

Transport

Transport

Nesåsenwalk
5 min
Billingstad stasjondrive
5 min
Asker stasjondrive
8 min
Skoler

Skoler

Steinerskolen i Asker (1-1...walk
2 min
Mellom-Nes skole (1-7 kl.)walk
9 min
Landøya ungdomsskole (8-10...walk
12 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Vitusapotek Nesbruwalk
7 min
REMA 1000 NESBRUwalk
9 min
Kiwi Billingstadwalk
15 min
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeSport
TilbakeSkoler
TilbakeBarnehager
TilbakeVarer/tjenester
TilbakeUniversiteter og høyskoler
TilbakeAvstand til byer

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 
Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,5 av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 4.550,-
Markedspakke: kr 15,150,-
Visninger: kr 2.500,- pr. visning
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Ukens bolig: kr 2.900,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre
Laster objekter...
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler

Terje Tveit

Telefon 66 76 12 08

Lurer du på noe

Terje svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.