Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa – Landsbyen – Hus U – 4-roms – Leil 5006

Prisantydning

2 800 000 kr

Omkostninger: 0 krTotalpris: 2 800 000 kr
Etasje
2
Byggeår
2009
Soverom
3
Areal (P-ROM/BRA)
70 m² / 70 m²
Fasiliteter
Garasje Heis
Fellesutgifter
1 980 kr

Lekker 4-r. topp-/hjørneleil. fantastisk intern beligg. -Nydelig utsikt-Parkering-Ski-in/out

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Komplett salgsoppgave

Kort om eiendommen

Lekker, gjennomg. og usjenert 4-r. topp-/hjørneleil. på 70 kvm. med balkong på ca 8 kvm. Fra balkongen er det fabelaktig utsikt mot bl.a. fjellet og alpintbakken. Enkel av-/pålessing fra veien. Leil. har god innvendig std. og en optimalt utnyttet planløsning med flotte bruksrom. Stor, deilig hjørnestue med store utsiktsvinduer, stilrent, åpent kjk. med int. hvitevarer, flislagt bad samt 3 gode sov. (totalt 8 sengeplasser). Gulvvarme i alle gulv, gasspeis i stue, mye skap-/lagringsplass. Leil. er komplett utstyrt for et fullverdig og behagelig ferieliv, med møbler, inventar, vaskemaskin/tørketrommel og kopper&kar. En ekstern bod i tilknytning til inngangspartiet for privat bruk.

Perfekt for aktive mennesker som ønsker trening og velvære både inne og ute som del av feriene sine.

Eiendommen

Norefjell Ski & Spa - Landsbyen - Hus U - 5006, 3536 Noresund
Gnr. 203, bnr. 15, snr. 98 i Krødsherad kommune.

Områdebeskrivelse

Velkommen til Norefjell - Oslos nærmeste høyfjell, kun 1,5 times kjøring fra byen. 
Norefjell Ski & Spa ligger 810 meter over havet på solsiden av Norefjell på Bøseter. Dette er en komplett helårsdestinasjon med høy standard og aktiviteter for alle aldre, både ute og inne. Resorten er beliggende i naturskjønne omgivelser på fjellet med frisk luft og storslåtte natur. Ski in/ski out både for langrenn og alpint. Hotellet og området rundt er bygd og opparbeidet med god infrastruktur.

Resortet ligger fredelig til på solsiden av Norefjell med en praktfull utsikt som strekker seg milevis innover i fjellheimen med blant annet Gaustatoppen ruvende i horisonten.

For den turglade anbefales toppturen med merkede løyper til både Augunshaug (1341 moh) og Høgevarde (1459 moh) med fantastisk utsikt over fjellheimen. På Høgevarde finnes det også en åpen turisthytte med enkel matservering. Turene kan også gjøres med sykkel eller på hesteryggen. 

Alpinanlegget som befinner seg "rett utenfor døren" har totalt 13 heiser og 28 nedfartsløyper. Terrengpark og barneområde med egen heis. Det finnes også en flombelyst aktivitetsbakke for aking og skilek, samt utendørs skøytebane. Anlegget har meget gode solforhold, og er godt skjermet for nordavind. Bakken har også Nord-Europas største fall i skibakken - hele 1010 meter. Skiutleie og skiskole i anlegget, samt tilgang til skistall og smørebod.

For langrennentusiasten finnes det et omfattende løypenett som strekker seg inn i de tre kommunene Krødsherad, Sigdal og Flå. Det finnes mer enn 200 km med løyper i nettet. og 120 km med løyper rett utenfor døren. Det er blant annet merkede løyper til både Høgevarde og Tempelseter.

Etter en lang dag i bakken/sporet kan man ta seg en tur på afterski. Dette er et skieldorado for liten og stor.

Ved Noresund ligger Norefjell Golfklubb vakkert til ved Krøderfjorden. En komplett golfbane med 18 hull, driving range, putting green og klubbhus.

Om sommeren tilbys seteraktiviteter for barna. På Bøseter, som ligger inntil hotellet, kan barna delta i seterlivet med å "hjelpe til" med blant annet mating og stell av dyr. Dette er veldig populært for barnefamilier. I tilknytning til resorten har man også volleyballbane, innsjø og fine bademuligheter.

Hotellet og området forøvrig byr på en rekke aktiviteter med spesielt gode tilbud i skoleferier. 

Alt dette kan bli ditt i vakre omgivelser på Bøseter.

Veibeskrivelse

Fra Oslo: E18 til Sandvika - E16 Ringeriksveien til Hønefoss - RV 7 til Noresund - inn på RV 192 i Noresund frem til avkjørsel Norefjell.

Fra Drammen: RV 35 over Hokksund mot Vikersund - RV 280 ved avkjøring til Vikersund - inn på RV 7 til Noresund - inn på RV 192 i Noresund frem til avkjørsel Norefjell. 
Beregnet kjøretid er ca 1,5 time, avhengig av vær- og kjøreforhold.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 70 m²
Totalt primærrom: 70 m²

Leiligheten inneholder: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning og spiseplass, 3 soverom, baderom og separat wc.

Ekstern bod på ca 2,5 kvm. til privat bruk. Boden er praktisk beliggende i leilighetens inngangsparti.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra byggetegninger. 

Tomten

Festet tomt. Disse seksjonenes andel av festeavgiften utgjør kr 7.228,- pr. år. Festeavgiften ble sist regulert 01.01.2016. Festeavgiften kan reguleres etter konsumprisindeksen hvert femte år. Festeavtalen utløper 06.04.2105. Løpetid på 99 år. 

Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget, men det er p.t. usikkert hvilke vilkår som da vil gjelde. Dette som følge av dom fra menneskerettighetsdomstolen. Stortinget jobber med utarbeidelse av nye lovregler. Kontakt megler for nærmere informasjon. 

Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke. Iht. festekontrakten kan tomten ikke innløses. Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Det medfølger rett til en biloppstillingsplass i egenbruksperiodene, ikke fast plass, i underjordisk og oppvarmet garasjeanlegg.

Ellers parkering etter gjeldende regler for området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for stikkledninger til bygningene.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på hotellet med 3 leilighetsfløyer, parkeringshus og landsby datert 30.10.2009.  

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten har tilbakeleieavtale med Norefjell Resort og det er derfor ikke tillatt med privat utleie av leiligheten.

Kjøper forplikter seg til å inngå leieavtale med Norefjell Resort om tilbakeleie for bruk som hotell.

Se mer info under punkt "Diverse".

Standard

Pen, gjennomgående 4-roms topp-/hjørneleilighet med solrik terrasse og flott utsyn mot fjellet og alpintbakken m.m. Ingen sjenerende innsyn. Leiligheten har god innvendig standard og en optimalt utnyttet planløsning med flotte bruksrom, herav stor, deilig hjørnestue med store vindusarealer, stilrent kjøkken samt flislagt bad. Interiøret er meget smakfullt. Gulvvarme i alle gulv. Leilighet 5006 har flotte oppgraderinger i forhold til standard leiligheter i Landsbyen.

Entré
Romslig og flislagt entré med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Tørketrommel i egen nisje.

Stue
Lekker hjørnestue med åpen kjøkkenløsning, gasspeis og utgang til balkong. God plass rundt spisebordet og i sofagruppen.
Denne leiligheten har ny sofagruppe, ekstra belysningspakke og 55 tommers TV.

Kjøkken
Stilren og fullt utstyrt kjøkkeninnredning med høy standard og integrerte hvitevarer fra Bosch; oppvaskmaskin, kjøl/frys, komfyr og keramisk steketopp.

Separat wc
Flislagt rom med vegghengt toalett og servant.

Bad
Pent flislagt baderom med dusjnisje, servant, vaskemaskin og vegghengt toalett.

3 Soverom 
Stort hovedsoverom med dobbeltseng og skyvedørsgarderobe. Soverom II og III er innredet med familiekøye og har plass til en person i overkøye og to
personer i underkøye. Totalt er det 8 sengeplasser i leiligheten.

Balkong:
Herlig balkong på 8 kvm. med fabelaktig utsikt mot fjellet og alpintbakken m.m. Nydelig morgen-/formiddagssol (frem til ca kl 13-14).   

Boder/privat lagring:
Det er et eget avlåst kjøkkenskap, samt stort avlåst skap i hovedsoverommet til privat bruk.
Det medfølger også eksterne boder på totalt ca 3 kvm. til privat bruk for eier. Bodene har praktisk beliggenhet i leilighetens inngangsparti samt i tilknytning til balkong. Boden i inngangspartiet er innredet med hyller for optimal lagringsplass. 

Eksternt
Det medfølger rett til en biloppstillingsplass i egenbruksperiodene, ikke fast plass, i underjordisk og oppvarmet garasjeanlegg. Garasjeanlegget ligger tett på Landsbyen og leiligheten. Det bør også nevnes at det i leilighet 5006 har svært enkel av-/ og pålessing gfra veien.

DET GJØRES OPPMERKSOM PÅ AT BILDER I SALGSOPPGAVEN/NETTANNONSE KUN ER ILLUSTRASJONSFOTO, OG IKKE BILDER AV DENNE KONKRETE LEILIGHETEN. LEILIGHET 5006 ER TOPPETASJE MED NY SOFAGRUPPE, OPPGRADERT BELYSNINGSPAKKE, OPPGRADERT 55 TOMMERS TV SAMT EKSTRA PRIVAT LAGRING. 

Oppvarming

Vannbåren varme i alle gulv. Gasspeis i stuen.

Energimerke Energimerket D1

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:
Dagboknr. 13430, tinglyst: 12.12.2006: Festekontrakt m/vilkår, se punkt om tomt.
Dagboknr. 1012381, tinglyst 16.12.2008: Bestemmelse om utleieplikt, se punkt om diverse.
Dagboknr. 1012519, tinglyst 16.12.2008: Bruksrett til fellesarealer, se punkt om områdebeskrivelse.
Dagboknr. 1012569, tinglyst 16.12.2008: Bestemmelser om at felleskostnadene kan endres etter sameiets faktiske kostnader

I tillegg kommer tinglyst leieavtale:
Dagboknr. 723242, tinglyst 28.08.2014: Rettighetshaver, Norefjell Resort AS: Tilbakeleieavtalen til Norefjell Resort om bruk til hotell.

Det er tinglyst 4 servitutter på eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av eiendommen. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Regulering

Bøseter Fjellandsby er i hovedtrekk regulert til hotell, leiligheter og fritidsbebyggelse i henhold til reguleringsbestemmelser vedtatt 06.04.2006, sist endret 04.06.2009 med tilhørende kartkopi. 

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. 

Oppdragets KR-kode

KR52.1928

Økonomiske forhold

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.980,- pr. mnd. og inkluderer: Varmt vann, fyring, strøm, kabel-tv, vaktmestertjeneste, forretningsførsel, bygg- og innboforsikring, etc.

Fellesutgiftene justeres normalt årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Fellesutgiftene trekkes kvartalsvis i tilbakeleien.

Ved egenbruk betales også for utvask og sengetøy kr 750,- pr gang ved bruk opp til 2 dager. Ved egenbruk over 2 dager betales utvask og sengetøy kr. 840,- pr. gang.

Festeavgiften utgjør kr 7228,- pr år, sist regulert 01.01.16. Festeavgiften trekkes i tilbakeleien.

Krødsherad kommunestyre har vedtatt innføring av eiendomsskatt for alle typer eiendommer etter eiendomsskattelovens § 3a. Alle eiendommer er nå taksert. For verker og bruk som allerede har eiendomsskatt, er det foretatt en retaksering. Eiendomsskatten beregnes fra 1. januar 2017.
Eiendomsskatt utgjør kr. 4.800,-/år på denne leiligheten.  

Formuesverdi

Ifølge selger er formuesverdien på denne leiligheten kr 1.048.000,- for ligningsåret 2017.
For nærmere opplysninger om likningsverdi kontakt skatteetaten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.871.222,-.
 

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.
minusVis mindre
Velkommen til Norefjell Ski & Spa - Prestentert av Inge Mysen
Illustrasjonsfoto (leil. 5006 ligger i 2. etasje (topp) og har ny sofagruppe, ekstra belysningspakke og 55`` TV)
Illustrasjonsfoto (leil. 5006 ligger i 2. etasje (topp) og har ny sofagruppe, ekstra belysningspakke og 55`` TV)
Se alle bilder i galleriet

Om nabolaget

Nabolaget rundt Gnr. 203 Bnr.15 er spesielt anbefalt for og . Kvaliteten på nabolaget er vurdert til av lokalkjente.

Transport

Transport

Norefjell Skisenterdrive
5 min
Oslo Gardermoendrive
116 min
Varer/tjenester

Varer/tjenester

Kiwi Noresunddrive
18 min
Spar Noresunddrive
18 min
Spar Noresunddrive
18 min
TilbakeAvstand til byer
TilbakeSteder i nærheten
TilbakeTransport
TilbakeFritid
TilbakeVarer/tjenester
Gnr. 203 Bnr.15
C
D
D
D
D
D
D

Nabolagets aldersfordeling

Viktig informasjon

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no. 

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post. 

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. 
Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 etter siste annonserte visning. Vi oppfordre alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Boligselgerforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. 
 
Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon. 

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. 

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Fastpris: kr 56.250,-
Grunnhonorar: kr 12.500,-
Oppgjørshonorar: kr 4.450,-
Markedspakke: kr 7.250,-
Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- 
Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg. 
minusVis mindre

Vedlegg til salgsoppgaven (pdf)

Inge Mysen
Megler MNEF

Inge Mysen

Telefon 21 00 72 46

Lurer du på noe

Inge svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.
Laster objekter...